Nieuws Haaren

Justitie eist 16 jaar voor doodschieten Yassine Majiti
BADHOEVEDORP/BEST - Justitie eist een celstraf van 16 jaar tegen Toon N., de man die vorig jaar op 5 november Bosschenaar Yassine Majiti doodschoot op de parkeerplaats...

Ruim 60 woningen plat om het oude Orthen-Links compleet nieuw te maken
DEN BOSCH – In de nieuwe oude buurt Orthen-links sluit nieuwbouw bijna naadloos aan op de woningen uit de jaren vijftig. Nog wel, want het laatste deel van de wijk is aan...

EventMakers
DEN BOSCH - Behalve een blauw-groen standbeeld van een handboogschutter in het water bij parkeergarage Sint-Jan merk je er weinig van. Het WK Handboogschieten op de Parade...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Haaren

Haaren op Twitter

Haaren zamelt minste gft-afval van heel Brabant in; hoe zit het in jouw gemeente? https://t.co/IHYDTvY28V
Door @_BrabantNieuws op 18-10-2018 01:47:04

Duizend kruiwagens Taxus in Oisterwijk en Haaren https://t.co/LsS3tHDd37 #dereizen #nieuws #reizen
Door @Reizen_Info op 17-10-2018 08:04:03

In Haaren gaan we aan de slag met de omvorming en aanleg van een natuurgebied in het retentiegebied achter de Sint-… https://t.co/6jf4VpcBxr
Door @HelvoirtGroen op 16-10-2018 07:49:21

Herindelingsontwerp Haaren vastgesteld https://t.co/5ga98NRzv8
Door @TilburgNBNL op 15-10-2018 12:48:12

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Haaren

 • Markt Haaren - De markt in Haaren is elke donderdagochtend te vinden op het mgr. Bekkersplein. Op deze markt vindt u naast de beste en goedkoopste producten eveneens een hoop gezelligheid!
  Wanneer? Elke donderdagochtend | Soort: Markt
 • Markt Helvoirt - Iedere donderdagmiddag kunt u op het Vincent van Goghplein in Helvoirt (gemeente Haaren) terecht voor vis, vlees, groente, fruit, zuivel en kleding. Dit alles voor een aangename prijs!
  Wanneer? Elke donderdagmiddag | Soort: Markt
 • Kermis Esch - In het einde van juli wordt ieder jaar een kermis gehouden in Esch (gemeente Haaren). Op deze kermis zijn tal van attracties die vertier bieden voor jong en oud. Komt u ook langs met uw gezin?
  Wanneer? Elk jaar in eind juli | Soort: Markt
 • Kermis Haaren - De kermis in Haaren, die jaarlijks plaatsvindt in juni, staat bekend als een van de beste kleinschalige kermissen uit de regio. Allerlei attracties en activiteiten zorgen voor vertier voor jong en oud!
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Feest
 • Kermis Helvoirt - Tijdens de jaarlijkse kermis in Helvoirt (in juni) loopt het dorp vol met gezelligheid. Jong en oud vermaakt zich op deze kermis, wat zorgt voor een hoop plezier en een gemoedelijke sfeer. Mis deze kermis niet!
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Feest
 • Rebirth Festival - Jaarlijks in begin april vier jij de start van het festivalseizoen op Rebirth Festival The Unexpected World. Stap binnen in de wereld van Rebirth, laat de dagelijkse sleur achter je en geniet met volle teugen.
  Wanneer? Elk jaar in begin april | Soort: Festival
 • Helvoirts Weekend - Het Helvoirts Weekend bestaat al meer dan 40 jaar. Het vierdaagse evenement, dat inmiddels ruimt 30.000 bezoekers trekt, is ontstaan uit de vlooienmarkt die al een aantal jaren bestond in Helvoirt. Ruim 30 jaar geleden kwam er een plan om de vlooienmarkt aan te kleden met een jaarmarkt en een kermis. Al gauw werden twee dagen vier dagen en plande men het Helvoirts Weekend in het weekend van Hemelvaart, elk jaar vier dagen feest in Helvoirt. Het weekend wordt elk jaar door een groep vrijwilligers op touw gezet en om het jeugd en jongerenwerk van Helvoirt financieel te ondersteunen.
  Wanneer? Elk jaar in eind mei | Soort: Feest
 • Essche Bierpompfeest - Op het marktplein staat de bekende Essche Bierpomp. Op de bierpomp staat een vergrote kopie van het beeld van de Romeinse God Bacchus. Jaarlijks op Hemelvaartsdag vindt het Bierpompfeest plaats. Voor dit feest worden met name de nieuwe bewoners van Esch uitgenodigd. Er vinden van allerlei activiteiten plaats in het centrum en er wordt live muziek gespeeld.
  Wanneer? Elk jaar op Hemelvaartsdag | Soort: Festival