Nieuws Dongen

Eftelingbezoeker (16) afgevoerd naar het ziekenhuis, bewusteloos door te veel drank
KAATSHEUVEL - Een 16-jarige bezoeker van de Efteling uit Spijkenisse is zaterdagavond afgevoerd naar het ziekenhuis, nadat hij te veel had gedronken en hierdoor bewusteloos...

Auto belandt op zijn kant na eenzijdig ongeval op N261 Loon op Zand
LOON OP ZAND - Een automobilist belandde zondag op zijn kant met zijn auto in de bosjes op de N261 ter hoogte van Loon op Zand. De bestuurder raakte door nog onbekende oorzaak...

Troep Bossche Bollen’ op weg naar World Scout Jamboree in VS
Veertig Brabantse scouts zijn vannacht vanuit Rosmalen vertrokken naar de World Scout Jamboree in Amerika. Morgen begint in West Virginia de 24ste editie van het evenement...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Dongen

Dongen op Twitter

RT @Nieuwsprik_neus: Noors onderzoeksschip blijft in meters dik Arctisch ijs steken tegen klimaatmodellen in het echte klimaatverhaal wor…
Door @dongen_huug op 20-07-2019 15:25:53

RT @RutgervdNoort: Rabobank: "Een eigen huis kost nu negen jaarinkomens, dat was ooit vier"👇#koopkracht https://t.co/SLD1C9QjN8
Door @dongen_huug op 20-07-2019 11:24:34

RT @Bos_M: Brekend nieuws: De 1000 miljard van @thierrybaudet @fvdemocratie is te laag ingeschat: ‘Als klimaatneutraliteit daar in 2050 76…
Door @dongen_huug op 20-07-2019 11:23:18

RT @jennytjetwit: VV Dongen blij met Osman Erbas als hoofdtrainer https://t.co/vvrOjnJVV4
Door @Jepeke op 20-07-2019 10:58:23

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Dongen

 • Markt Dongen - De Dongense markt, die circa 20 kramen omvat, is een gezellige, overzichtelijke en kwalitatieve markt. De markt is recentelijk verplaatst, waardoor de bereikbaarheid is toegenomen. Op deze manier is het koopgenot toegenomen en komt u zeker thuis met vele koopjes!
  Wanneer? Elke maandag van 13:00 tot 16:00 | Soort: Markt
 • Jaarmarkt Dongen - Voor velen een dag om naar uit te kijken. Ieder jaar garandeert de evenementencommissie van Dongen Promotion dat er weer rond de 250 kramen worden weggezet op het parkoers. Maar ook moet er nog eens 600 meter ruimte gereserveerd worden voor de rijdende kramen. Kortom, de bezoeker krijgt een groot scala aan uiteenlopende producten aangeboden.
  Wanneer? Elk voorjaar | Soort: Markt
 • Kerstmarkt Dongen - In December staat de Hoge Ham, Looiersplein en een klein stukje Tramstraat tot Intertoys in het teken van Kerstmis. De Kerstmarkt wordt in dit gedeelte van het centrum van Dongen gehouden. Traditiegetrouw is de Kerstmarkt een markt voor verenigingen en particulieren. Om hun kas te spekken krijgen zij van Dongen Promotion een gratis kraam, waarin zij zelfgemaakte kerstartikelen of andere aanverwante artikelen mogen verkopen.
  Wanneer? Elk jaar in december | Soort: Markt
 • X-citement Festival - Er is een nieuw tijdperk aangebroken. Maak je klaar voor een ervaring die voor altijd in je geheugen gegrift zal blijven staan. X-citement Festival neemt je mee naar een hoger niveau. Een niveau waar alles mogelijk is, een niveau waar grenzen verlegd zullen worden, een niveau dat je niet aan je voorbij kunt laten gaan!
  Wanneer? Elk jaar in eind september | Soort: Festival
 • Oranjeparkfestival - Meer dan 15.000 bezoekers, veel muziek, activiteiten en lekker eten en drinken. Kortom, alle ingredienten voor een prachtig gratis Dongens Oranjeparkfestival voor jong en oud! Het Oranjeparkfestival wordt jaarlijks gehouden op de dag voor Koningsdag en op Koningsdag zelf.
  Wanneer? Elk jaar op 26 en 27 april | Soort: Festival
 • Blues Dongen - Blues is een geweldige, gepassioneerde muziekstijl die in Dongen veel aandacht krijgt. Blues Promotion Dongen organiseert diverse concerten door het hele jaar. Hier kunt u genieten van geweldige muziek en een hoop gezelligheid!
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Feest
 • Dwars Door Dongen - In juni is het traditioneel weer tijd voor 'Dwars Door Dongen'. Deze hardloopwedstrijd trekt jaarlijks honderden beginners en professionals die samen genieten van een prachtig parcours. Woont u in de buurt? Dan kunt u dit evenement niet aan u voorbij laten gaan!
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Sport
 • Braderie Dongen - De zomer wordt ook in Dongen feestelijk ingeluid. Dit gebeurd onder andere met een braderie. Deze braderie, die jaarlijks plaatsvindt in eind juni, omvat een grote markt, podium, springkussens en schminkmogelijkheden. Zo is er voor eenieder wat te beleven!
  Wanneer? Elke voorzomer | Soort: Braderie
 • DongenIce - Heerlijk rondjes schaatsen op een prachtig overdekte ijsbaan, genieten van een kop warme chocomel, of gezellig meedoen aan een van de vele activiteiten: dat kan ook dit jaar weer bij DongenIce! Ook dit jaar belooft het een fantastische editie te worden, mede dankzij de inzet van vele trouwe en nieuwe sponsors! Natuurlijk staat de schaatsbaan centraal. Maar er is nog veel meer te beleven! Er zijn diverse evenementen voor jong en oud.
  Wanneer? Elke winter | Soort: Sport
 • Carnavalsmis - Op zondagochtend tijdens de carnaval wordt de Carnavalsmis gehouden in de Laurenstiuskerk. Een moment van bezinning tijdens deze dolle dagen. Een prachtig evenement voor wie er behoefte aan heeft.
  Wanneer? Elk jaar tijdens carnaval | Soort: Feest