• Fotocredits: nvt.

  Tot negen jaar geëist voor voorbereiden moordpoging op broers in Utrecht

  Het Openbaar Ministerie (OM) heeft maandag negen en zeven jaar cel geëist tegen respectievelijk Don H. en Frans M. voor de voorbereiding van de mislukte moorden op de criminele broers Chahid en Chafik Yakhlaf in Utrecht in november 2015. Chahid werd later dat jaar alsnog doodgeschoten.

 • Fotocredits: nvt.

  Psychiaters adviseren tbs voor verdachte van 'insulinemoorden'

  Rahiied A. (22), de man die wordt verdacht van het onterecht toedienen van insuline in een Rotterdams verzorgingstehuis, zou ook tbs met dwangverpleging moeten krijgen, adviseren twee psychiaters en een psycholoog maandag tijdens een inleidende zitting.

 • Fotocredits: nvt.

  Verdachte van aanslag op Panorama bekent deels

  Een van de verdachten van de aanslag op weekblad Panorama heeft maandag verklaard dat hij erbij was toen in juni 2018 een antitankwapen werd afgeschoten op de Teleportboulevard in Amsterdam-Sloterdijk.

 • Fotocredits: nvt.

  Duncan Laurence komt aan op Schiphol | Aanslag op toeristen Egypte

  Elke dag selecteert NU.nl de meest in het oog springende beelden. Zondag 19 mei: Duncan Laurence komt aan op Schiphol, een wolvenpaar op de Veluwe is voor het eerst op beeld vastgelegd en een aanslag op een toeristenbus in de Egyptische voorstad Gizeh.

 • Fotocredits: nvt.

  Studentenorganisaties: Hogere rente op studieschuld is in strijd met wet

  Het voornemen van minister van Onderwijs Ingrid van Engelshoven om de rente op studieschulden te verhogen, is in strijd met het internationaal onderwijsrecht, stellen het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) en het Landelijk Studenten Rechtsbureau (LSR) maandag. De studentenorganisaties hebben hier juridisch onderzoek naar gedaan.

 • Fotocredits: nvt.

  Weerbericht: Lokaal mist of onweer, de zon laat zich geregeld zien

  Maandag is het wisselend bewolkt met later op de dag landinwaarts ook geregeld zon. Vooral in het noordoosten vallen enkele regen- en onweersbuien. Aan zee blijft het wederom koud met 12 tot 15 graden, terwijl het landinwaarts 19 tot 22 graden wordt.

 • Fotocredits: nvt.

  Voor het eerst wolvenpaar gefotografeerd op de Gelderse Veluwe

  Op de Gelderse Veluwe is voor het eerst een wolvenpaar vastgelegd op beeld, meldt het Wolvenmeldpunt van de Zoogdiervereniging zondag. Het wolvenpaar werd met behulp van een cameraval gefotografeerd.

 • Fotocredits: nvt.

  Noodweer leidt tot veel problemen in Oost-Nederland

  Noodweer heeft zondag tot problemen in het oosten van het land geleid. Een blikseminslag veroorzaakte zoveel schade aan het spoor tussen Zwolle en Olst, dat er grote reparaties nodig waren. Het treinverkeer op het traject werd stilgelegd voor de rest van de dag en nacht.

 • Fotocredits: nvt.

  Duncan Laurence staat pers te woord na aankomst op Schiphol

  Bekijk hier live de persconferentie met Duncan Laurence op Schiphol. Nederland heeft na 44 jaar weer het Eurovisie Songfestival gewonnen. Duncan Laurence wist met 492 punten de overige 25 landen achter zich te laten. Zondagmiddag kwam de 25-jarige zanger weer aan in Nederland.

 • Fotocredits: nvt.

  Politie grijpt in bij amateurvoetbalwedstrijd in Amsterdam

  De politie heeft zaterdagmiddag moeten ingrijpen bij een voetbalwedstrijd tussen de Amsterdamse amateurclub Swift en de amateurs van Feyenoord. De politie wist een confrontatie tussen de supportersgroepen te voorkomen.

Nieuws Dongen

Tilburg wil Duncan zo snel mogelijk huldigen
TILBURG - De gemeente Tilburg wil Duncan Laurence, de winnaar van het Songfestival, dolgraag op korte termijn in de stad huldigen. Volgens een woordvoerster van de gemeente...

Vergapen en verwonderen bij gepimpte ‘reispaleizen’ op Streekpark Klein Oisterwijk
OISTERWIJK - De eigenaren van een gepimpte caravan zetten zaterdag de deur open van hun ‘reispaleis’. Bezoekers konden zich vergapen aan de pracht en praal...

HC Tilburg oefent tegen Nederlands elftal in voorbereiding op play-outs
In aanloop naar de play-outs voor lijfsbehoud in de hoofdklasse oefenen de hockeyers van HC Tilburg dinsdagmiddag tegen het Nederlands elftal...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Dongen

Dongen op Twitter

Auto uit de bocht op afrit A27 richting Oosterhout/Dongen #oosterhout https://t.co/oowHCWQ4Oc
Door @ohoutnieuws op 20-05-2019 10:39:35

Patrick de Rooij wint 2e club wedstrijd https://t.co/IoFMjaTmoX
Door @DongenNB op 20-05-2019 08:07:09

Invitatietoernooi Jeu de Boulesclub Dongen https://t.co/fYxGi9jzEc
Door @DongenNB op 20-05-2019 08:07:09

Zondag 26 mei Broederpadwandeling o.l.v. een gids https://t.co/RTuIb4rn8J
Door @DongenNB op 20-05-2019 08:07:09

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Dongen

 • Markt Dongen - De Dongense markt, die circa 20 kramen omvat, is een gezellige, overzichtelijke en kwalitatieve markt. De markt is recentelijk verplaatst, waardoor de bereikbaarheid is toegenomen. Op deze manier is het koopgenot toegenomen en komt u zeker thuis met vele koopjes!
  Wanneer? Elke maandag van 13:00 tot 16:00 | Soort: Markt
 • Jaarmarkt Dongen - Voor velen een dag om naar uit te kijken. Ieder jaar garandeert de evenementencommissie van Dongen Promotion dat er weer rond de 250 kramen worden weggezet op het parkoers. Maar ook moet er nog eens 600 meter ruimte gereserveerd worden voor de rijdende kramen. Kortom, de bezoeker krijgt een groot scala aan uiteenlopende producten aangeboden.
  Wanneer? Elk voorjaar | Soort: Markt
 • Kerstmarkt Dongen - In December staat de Hoge Ham, Looiersplein en een klein stukje Tramstraat tot Intertoys in het teken van Kerstmis. De Kerstmarkt wordt in dit gedeelte van het centrum van Dongen gehouden. Traditiegetrouw is de Kerstmarkt een markt voor verenigingen en particulieren. Om hun kas te spekken krijgen zij van Dongen Promotion een gratis kraam, waarin zij zelfgemaakte kerstartikelen of andere aanverwante artikelen mogen verkopen.
  Wanneer? Elk jaar in december | Soort: Markt
 • X-citement Festival - Er is een nieuw tijdperk aangebroken. Maak je klaar voor een ervaring die voor altijd in je geheugen gegrift zal blijven staan. X-citement Festival neemt je mee naar een hoger niveau. Een niveau waar alles mogelijk is, een niveau waar grenzen verlegd zullen worden, een niveau dat je niet aan je voorbij kunt laten gaan!
  Wanneer? Elk jaar in eind september | Soort: Festival
 • Oranjeparkfestival - Meer dan 15.000 bezoekers, veel muziek, activiteiten en lekker eten en drinken. Kortom, alle ingredienten voor een prachtig gratis Dongens Oranjeparkfestival voor jong en oud! Het Oranjeparkfestival wordt jaarlijks gehouden op de dag voor Koningsdag en op Koningsdag zelf.
  Wanneer? Elk jaar op 26 en 27 april | Soort: Festival
 • Blues Dongen - Blues is een geweldige, gepassioneerde muziekstijl die in Dongen veel aandacht krijgt. Blues Promotion Dongen organiseert diverse concerten door het hele jaar. Hier kunt u genieten van geweldige muziek en een hoop gezelligheid!
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Feest
 • Dwars Door Dongen - In juni is het traditioneel weer tijd voor 'Dwars Door Dongen'. Deze hardloopwedstrijd trekt jaarlijks honderden beginners en professionals die samen genieten van een prachtig parcours. Woont u in de buurt? Dan kunt u dit evenement niet aan u voorbij laten gaan!
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Sport
 • Braderie Dongen - De zomer wordt ook in Dongen feestelijk ingeluid. Dit gebeurd onder andere met een braderie. Deze braderie, die jaarlijks plaatsvindt in eind juni, omvat een grote markt, podium, springkussens en schminkmogelijkheden. Zo is er voor eenieder wat te beleven!
  Wanneer? Elke voorzomer | Soort: Braderie
 • DongenIce - Heerlijk rondjes schaatsen op een prachtig overdekte ijsbaan, genieten van een kop warme chocomel, of gezellig meedoen aan een van de vele activiteiten: dat kan ook dit jaar weer bij DongenIce! Ook dit jaar belooft het een fantastische editie te worden, mede dankzij de inzet van vele trouwe en nieuwe sponsors! Natuurlijk staat de schaatsbaan centraal. Maar er is nog veel meer te beleven! Er zijn diverse evenementen voor jong en oud.
  Wanneer? Elke winter | Soort: Sport
 • Carnavalsmis - Op zondagochtend tijdens de carnaval wordt de Carnavalsmis gehouden in de Laurenstiuskerk. Een moment van bezinning tijdens deze dolle dagen. Een prachtig evenement voor wie er behoefte aan heeft.
  Wanneer? Elk jaar tijdens carnaval | Soort: Feest