Nieuws Tilburg

Maatregel na verpest feest Tilburgs zwembad: 'Gezichtsherkenning bij Stappegoor’
TILBURG - De gemeente Tilburg onderzoekt de mogelijkheden van gezichtsherkenning bij zwembad Stappegoor om mogelijke raddraaiers te kunnen weren. Het moet de opvolger...

‘Stop houtstook en barbecue met houtskool’, partijen willen Tilburgs actieplan voor gezondere lucht
TILBURG - Tilburg moet niet langer wachten met een actieplan voor gezondere lucht. Met het terugdringen van barbecueën met houtskool, maar ook van houtstook kan niet...

Mogelijk oplossing voor stapels kunstgras bij Tuf Recycling in Dongen, bedrijf werd bedreigd voor verwoestende brand
DONGEN - Tuf Recycling werd voor de verwoestende brand in oktober vorig jaar meerdere keren bedreigd. Dat blijkt uit informatie die de politie maandagavond naar buiten...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Tilburg

Tilburg op Twitter

‘Stop houtstook en barbecue met houtskool’, partijen willen Tilburgs actieplan voor gezondere lucht https://t.co/YEu6tD3E03
Door @_BrabantNieuws op 17-06-2019 19:50:45

Openbaar college: Opvoeden in de digitale wereld https://t.co/M15aEQ2H5O #tilburg #013 #nieuws #lokaal #omroeptilburg
Door @omroeptilburg op 17-06-2019 19:18:48

RT @Politie_Tilburg: Insluiping terwijl bewoner ligt te slapen https://t.co/AACGmrTlqz #Tilburg via @Politie
Door @Dirk_van_Mourik op 17-06-2019 18:59:36

Tijd voor iets nieuws? #vacature Site Manager voor een Engineerbedrijf / regio Tilburg, Eindhoven https://t.co/VXyO5orZ6i #mondaymood
Door @NLzoektwerk op 17-06-2019 18:59:03

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Tilburg

 • StudentsPlus Hart van Brabantloop - De StudentsPlus Hart van Brabantloop is een estafetteloop tussen Eindhoven en Tilburg. Wat houdt dit in? Dit betekent dat je met je team in verschillende etappen de route aflegt. Iedere deelnemer loopt één etappe, welke kan variëren van 3 tot 10 kilometer. Een fantastische uitdaging dus!
  Wanneer? Elk (na)jaar | Soort: Sport
 • Tilburgse Kermis - De Tilburgse Kermis of Tilburg Kermis is de grootste kermis van de Benelux. Deze kermis wordt gehouden in de Noord-Brabantse plaats Tilburg. Er staan jaarlijks tussen de 230 en 240 attracties uit binnen- en buitenland, in een 4,5 kilometer lang lint door het centrum van Tilburg. De kermis trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers en is daarmee een van de best bezochte evenementen van Nederland.
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Feest
 • Warandeloop - De Loket.nl Warandeloop Tilburg is een driedaags internationaal hardloopevenement in Tilburg dat steeds in het vierde weekend van november plaatsvindt. Het evenement kent ieder jaar zo’n 5.000 deelnemers en 12.500 toeschouwers.
  Wanneer? Elk jaar in het vierde weekend van november | Soort: Sport
 • Tilburg Ten Miles - De CZ Tilburg Ten Miles is een wegwedstrijd en trimloop in en rondom het centrum van Tilburg. Kenmerkend voor het evenement is topsport door een nationaal en internationaal topveld, breedtesport met duizenden recreanten en een fantastische sfeer door tientallen orkestjes en aanmoedigingen van tienduizenden toeschouwers.
  Wanneer? Elke (na)zomer | Soort: Sport
 • Boeken rond het Paleis - Boeken rond het Paleis is grootste boekenmarkt van Zuid-Nederland en geldt als een van de populairste van ons land. De markt zal ook dit jaar weer ondersteund worden door een aantrekkelijk literair en muzikaal programma, op diverse locaties, in samenwerking met vele culturele organisaties.
  Wanneer? Elke (na)zomer | Soort: Markt
 • Festival Mundial - Het Festival Mundial is een van de grootste wereldmuziek festivals van de Benelux. Op het festival zullen verschillende artiesten aanwezig zijn. Er zijn ook verschillende muziekstijlen. Namelijk: salsa, urban, rock, reggae en hiphop. Naast de optredens is er ook een markt waar culturele souvenirs worden verkocht. Het festival zal plaats vinden in het Leijpark in Tilburg.
  Wanneer? Elk jaar in eind juni | Soort: Festival
 • Roze maandag - Roze maandag is een gay-evenemt. Het wordt gehouden in Tilburg en is het grootste gay- evenement in Nederland. Er zijn DJ's en mensen dragen allerlei verschillende outfits. Het evenement vindt plaats in eind juli. Het evenement wordt gehouden op het Pieter Vreedeplein.
  Wanneer? Elk jaar in eind juli | Soort: Festival
 • Hap Stap Festival - Tijdens het Hap Stap festival in Tilburg is het mogelijk dat de lokale horeca laat zien wat zij te bieden hebben. Er zijn zestien eetcafés aanwezig. het festival vindt zich plaats in het Interpolistuin. Een prachtig evenement dus!
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Festival
 • Meimarkt - De Meimarkt is de grootste rommelmarkt van Nederland. Op de markt is het mogelijk om hapjes te eten, speelgoed te kopen, oude strips te kopen of alleen voor de gezelligheid heen te gaan. De markt zal plaats vinden op de Heuvel in Tilburg.
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Markt
 • Back 2 the 90's - In het Leijpark in Tilburg is jaarlijks in de zomer het Back to the 90's evenement. Dit evenement staat in het teken van alle muziek uit de jaren negentig. De line-up omvat elk jaar weer fantastische artiesten, die samen Tilburg uit hun dak laten gaan!
  Wanneer? Elke (voor)zomer | Soort: Festival