Nieuws Best

Sloppenwijkje in de kleinste etalage van Breda
BREDA - De zeer waarschijnlijk kleinste etalage van Breda is sinds deze week weer gevuld na jaren leeg te hebben gedaan. Achter een rond raampje op de Haagdijk, met een doorsnede...

Inschrijven bij middelbare scholen in de Langstraat; wie zijn de stijgers, wie de dalers?
Het middelbaar onderwijs in deze regio heeft de inschrijvingen voor het nieuw schooljaar wel zo’n beetje rond. Wie zijn dit jaar de stijgers en dalers?

PSV’er Cody Gakpo ook gretig bij Jong Oranje: ‘In het leven moet je durven dromen’
Samen met zijn ploeggenoten wil Cody Gakpo ook voor nieuwe energie bij Jong Oranje zorgen. ,,Op het verleden hebben we geen invloed, op de toekomst des te meer.”

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Best

Best op Twitter

GREEN BOOK de meest succesvolle Best Picture-winnaar in Nederland sinds 2003 https://t.co/MF5u8xK7kq GREEN BOOK IS… https://t.co/KkEMBzaJKN
Door @_film_nieuws op 22-03-2019 18:07:01

@D66 @hthoeven @FVD Vraag je nou es af hoe dat nou komt. Wat mij betreft wordt dat hier best goed uitgelegd. https://t.co/uiEjeC0gWe
Door @wiedenhof op 22-03-2019 17:44:05

RT @FlandersTrade: De #brexitsaga gaat verder. Maar wij blijven uw onderneming verder helpen! Hebt u nog vragen over de laatste ontwikkelin…
Door @CTillekaerts op 22-03-2019 17:20:00

Meppel wil overtollige warmte van bedrijven hergebruiken. "Als je kijkt wat er wordt gebruikt en hoeveel restwarmte… https://t.co/qtDox4WIJY
Door @DITenergie op 22-03-2019 17:02:05

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Best

 • Kermis Best - Dit jaar weer volop kermisplezier. Randprogramma wordt hier bekend gemaakt zodra de organisatie het vrijgeeft. Voor algemene informatie over wat er aan attracties aanwezig is kun je een kijkje nemen op de kermiswebsite.
  Wanneer? Elke voorzomer | Soort: Feest
 • Weekmarkt Best - Op zaterdag is het weekmarkt in het centrum van Best. De markt duurt van 8.00 tot 13.00 uur. De marktkramen staan op het parkeerterrein en de zijweg tussen het gemeentehuis en de winkels aan het Raadhuisplein en aan de zijkant van het gemeentehuis aan de kant van de Hoofdstraat.
  Wanneer? Elke zaterdag van 08:00 tot 13:00 | Soort: Markt
 • Lakedance - Lakedance komt steeds dichterbij! De line up is rond, het zonnetje is gereserveerd, de cocktails staan klaar en de stagehostings hebben er zin in. In eind mei mogen de dansschoenen en zomerse kleding weer uit de kast voor een nieuwe Lakedance editie op Aquabest. Samen met jou zorgen wij voor een onvergetelijke zomer!
  Wanneer? Elk jaar in eind mei | Soort: Festival
 • Supersized Kingsday - Voor het eerst in de rijke historie van Supersized Kingsday Festival is de formatie zo uitgebreid. Dit jaar met onmiskenbare gegadigden vanuit alle windstreken van het land en daar buiten. Naast de vertrouwde en welbekende Hardstyle, Hardcore, Freestyle en Raw area, zijn er ook tal van andere muziekstijlen vertegenwoordigd!
  Wanneer? Elk jaar op 27 april | Soort: Festival
 • Winterpark Festival - Vielen Dank, Merci, Grazie, Thank You! Opblaaskrokodillen vlogen door de lucht, confetti kwam met bakken uit de hemel, de sneeuwschans leek wel een Oostenrijkse skipiste en de meer dan 25 artiesten schotelden stuk voor stuk meesterlijke sets voor. Winter Park Festival: Wat Een Feest!
  Wanneer? Elke winter | Soort: Festival
 • Beachclub Sunrise - Beachclub Sunrise weer haar deuren geopend voor een nieuw strandseizoen! De zomer staat weer voor de deur en dit betekent dat het zonnetje niet heel lang meer op zich laat wachten. Komen jullie deze zomer ook weer gezellig langs voor een hapje, drankje en om te relaxen aan het strand? Beachclub Sunrise is een unieke locatie voor feesten, bruiloften en zakelijke evenementen aan het water van Aquabest.
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Feest
 • LakeBike 24 Challenge - De toplocatie AquaBest (Best) is elk jaar in juni het toneel van de LakeBike 24 Challenge. Dit is een uniek evenement waarbij deelnemers 24 uur mountainbiken in estafette teams of individueel. De grootste uitdaging is niet alleen de snelheid, maar ook je concentratie behouden, het rijden in het donker en je blijven focussen op de andere fanatieke deelnemers. Onafgebroken in estafettevorm zoveel mogelijk ronden rijden gedurende de dag en nacht is zowel mentaal als lichamelijk een flinke opgave!
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Sport
 • Volvodrive Treffen - Evenals vorig jaar is Volvodrive Treffen gratis toegankelijk voor alle bezoekers, ook voor wie (nog) niet in het bezit is van een Volvo. Het evenement is een internationaal Treffen, bedoeld voor alle Volvo-rijders - van klassiekers, youngtimers, en aangepaste Volvos tot recente modellen - die zich verzamelen op het recreatiepark Aquabest, gelegen aan de A2 in Best nabij Eindhoven.
  Wanneer? Elk jaar op Tweede Pinksterdag | Soort: Tentoonstelling
 • PUUR Porsche Treffen - Ieder voorjaar vindt het PUUR Porsche Treffen plaats bij Aquabest (Eindhoven-Best). Dit treffen trekt jaarlijks een kleine 2.000 Porsches, hun eigenaren en andere genteresseerden naar dit mooie recreatiepark voor een meeting aan de waterkant.
  Wanneer? Elk voorjaar | Soort: Tentoonstelling