• Fotocredits: nvt.

  Tot negen jaar geëist voor voorbereiden moordpoging op broers in Utrecht

  Het Openbaar Ministerie (OM) heeft maandag negen en zeven jaar cel geëist tegen respectievelijk Don H. en Frans M. voor de voorbereiding van de mislukte moorden op de criminele broers Chahid en Chafik Yakhlaf in Utrecht in november 2015. Chahid werd later dat jaar alsnog doodgeschoten.

 • Fotocredits: nvt.

  Psychiaters adviseren tbs voor verdachte van 'insulinemoorden'

  Rahiied A. (22), de man die wordt verdacht van het onterecht toedienen van insuline in een Rotterdams verzorgingstehuis, zou ook tbs met dwangverpleging moeten krijgen, adviseren twee psychiaters en een psycholoog maandag tijdens een inleidende zitting.

 • Fotocredits: nvt.

  Verdachte van aanslag op Panorama bekent deels

  Een van de verdachten van de aanslag op weekblad Panorama heeft maandag verklaard dat hij erbij was toen in juni 2018 een antitankwapen werd afgeschoten op de Teleportboulevard in Amsterdam-Sloterdijk.

 • Fotocredits: nvt.

  Duncan Laurence komt aan op Schiphol | Aanslag op toeristen Egypte

  Elke dag selecteert NU.nl de meest in het oog springende beelden. Zondag 19 mei: Duncan Laurence komt aan op Schiphol, een wolvenpaar op de Veluwe is voor het eerst op beeld vastgelegd en een aanslag op een toeristenbus in de Egyptische voorstad Gizeh.

 • Fotocredits: nvt.

  Studentenorganisaties: Hogere rente op studieschuld is in strijd met wet

  Het voornemen van minister van Onderwijs Ingrid van Engelshoven om de rente op studieschulden te verhogen, is in strijd met het internationaal onderwijsrecht, stellen het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) en het Landelijk Studenten Rechtsbureau (LSR) maandag. De studentenorganisaties hebben hier juridisch onderzoek naar gedaan.

 • Fotocredits: nvt.

  Weerbericht: Lokaal mist of onweer, de zon laat zich geregeld zien

  Maandag is het wisselend bewolkt met later op de dag landinwaarts ook geregeld zon. Vooral in het noordoosten vallen enkele regen- en onweersbuien. Aan zee blijft het wederom koud met 12 tot 15 graden, terwijl het landinwaarts 19 tot 22 graden wordt.

 • Fotocredits: nvt.

  Voor het eerst wolvenpaar gefotografeerd op de Gelderse Veluwe

  Op de Gelderse Veluwe is voor het eerst een wolvenpaar vastgelegd op beeld, meldt het Wolvenmeldpunt van de Zoogdiervereniging zondag. Het wolvenpaar werd met behulp van een cameraval gefotografeerd.

 • Fotocredits: nvt.

  Noodweer leidt tot veel problemen in Oost-Nederland

  Noodweer heeft zondag tot problemen in het oosten van het land geleid. Een blikseminslag veroorzaakte zoveel schade aan het spoor tussen Zwolle en Olst, dat er grote reparaties nodig waren. Het treinverkeer op het traject werd stilgelegd voor de rest van de dag en nacht.

 • Fotocredits: nvt.

  Duncan Laurence staat pers te woord na aankomst op Schiphol

  Bekijk hier live de persconferentie met Duncan Laurence op Schiphol. Nederland heeft na 44 jaar weer het Eurovisie Songfestival gewonnen. Duncan Laurence wist met 492 punten de overige 25 landen achter zich te laten. Zondagmiddag kwam de 25-jarige zanger weer aan in Nederland.

 • Fotocredits: nvt.

  Politie grijpt in bij amateurvoetbalwedstrijd in Amsterdam

  De politie heeft zaterdagmiddag moeten ingrijpen bij een voetbalwedstrijd tussen de Amsterdamse amateurclub Swift en de amateurs van Feyenoord. De politie wist een confrontatie tussen de supportersgroepen te voorkomen.

Nieuws Best

Tilburg wil Duncan zo snel mogelijk huldigen
TILBURG - De gemeente Tilburg wil Duncan Laurence, de winnaar van het Songfestival, dolgraag op korte termijn in de stad huldigen. Volgens een woordvoerster van de gemeente...

Vergapen en verwonderen bij gepimpte ‘reispaleizen’ op Streekpark Klein Oisterwijk
OISTERWIJK - De eigenaren van een gepimpte caravan zetten zaterdag de deur open van hun ‘reispaleis’. Bezoekers konden zich vergapen aan de pracht en praal...

Jongeren gaan zelf geld ophalen voor nieuwe skatebaan in Zevenbergen
ZEVENBERGEN - Veel diversiteit aan obstakels, dat is de wens van de skaters die hun skills & tricks vertonen in het skatepark aan de Kristallaan in Zevenbergen...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Best

Best op Twitter

RT @HardwareInfo: Minecraft is met 176 miljoen verkochte exemplaren het best verkopende spel ooit https://t.co/ghyLUQJD7L
Door @FDeiters op 19-05-2019 20:30:04

RT @DCvanDeutekom: Morgen begint de @A4dHuizen in Huizen en ik ga mijn best doen het verkeer te begeleiden. De voorbereidingen van de org…
Door @WillieVelinga op 19-05-2019 20:26:45

RT @D66: In Europa hebben we het heel goed: de best opgeleide mensen, de beste zorg en de grootste mate van vrijheid. Maar de echte macht…
Door @AliceOlde op 19-05-2019 20:24:03

Morgen begint de @A4dHuizen in Huizen en ik ga mijn best doen het verkeer te begeleiden. De voorbereidingen van d… https://t.co/Q4nQxZ9p4H
Door @DCvanDeutekom op 19-05-2019 20:21:49

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Best

 • Kermis Best - Dit jaar weer volop kermisplezier. Randprogramma wordt hier bekend gemaakt zodra de organisatie het vrijgeeft. Voor algemene informatie over wat er aan attracties aanwezig is kun je een kijkje nemen op de kermiswebsite.
  Wanneer? Elke voorzomer | Soort: Feest
 • Weekmarkt Best - Op zaterdag is het weekmarkt in het centrum van Best. De markt duurt van 8.00 tot 13.00 uur. De marktkramen staan op het parkeerterrein en de zijweg tussen het gemeentehuis en de winkels aan het Raadhuisplein en aan de zijkant van het gemeentehuis aan de kant van de Hoofdstraat.
  Wanneer? Elke zaterdag van 08:00 tot 13:00 | Soort: Markt
 • Lakedance - Lakedance komt steeds dichterbij! De line up is rond, het zonnetje is gereserveerd, de cocktails staan klaar en de stagehostings hebben er zin in. In eind mei mogen de dansschoenen en zomerse kleding weer uit de kast voor een nieuwe Lakedance editie op Aquabest. Samen met jou zorgen wij voor een onvergetelijke zomer!
  Wanneer? Elk jaar in eind mei | Soort: Festival
 • Supersized Kingsday - Voor het eerst in de rijke historie van Supersized Kingsday Festival is de formatie zo uitgebreid. Dit jaar met onmiskenbare gegadigden vanuit alle windstreken van het land en daar buiten. Naast de vertrouwde en welbekende Hardstyle, Hardcore, Freestyle en Raw area, zijn er ook tal van andere muziekstijlen vertegenwoordigd!
  Wanneer? Elk jaar op 27 april | Soort: Festival
 • Winterpark Festival - Vielen Dank, Merci, Grazie, Thank You! Opblaaskrokodillen vlogen door de lucht, confetti kwam met bakken uit de hemel, de sneeuwschans leek wel een Oostenrijkse skipiste en de meer dan 25 artiesten schotelden stuk voor stuk meesterlijke sets voor. Winter Park Festival: Wat Een Feest!
  Wanneer? Elke winter | Soort: Festival
 • Beachclub Sunrise - Beachclub Sunrise weer haar deuren geopend voor een nieuw strandseizoen! De zomer staat weer voor de deur en dit betekent dat het zonnetje niet heel lang meer op zich laat wachten. Komen jullie deze zomer ook weer gezellig langs voor een hapje, drankje en om te relaxen aan het strand? Beachclub Sunrise is een unieke locatie voor feesten, bruiloften en zakelijke evenementen aan het water van Aquabest.
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Feest
 • LakeBike 24 Challenge - De toplocatie AquaBest (Best) is elk jaar in juni het toneel van de LakeBike 24 Challenge. Dit is een uniek evenement waarbij deelnemers 24 uur mountainbiken in estafette teams of individueel. De grootste uitdaging is niet alleen de snelheid, maar ook je concentratie behouden, het rijden in het donker en je blijven focussen op de andere fanatieke deelnemers. Onafgebroken in estafettevorm zoveel mogelijk ronden rijden gedurende de dag en nacht is zowel mentaal als lichamelijk een flinke opgave!
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Sport
 • Volvodrive Treffen - Evenals vorig jaar is Volvodrive Treffen gratis toegankelijk voor alle bezoekers, ook voor wie (nog) niet in het bezit is van een Volvo. Het evenement is een internationaal Treffen, bedoeld voor alle Volvo-rijders - van klassiekers, youngtimers, en aangepaste Volvos tot recente modellen - die zich verzamelen op het recreatiepark Aquabest, gelegen aan de A2 in Best nabij Eindhoven.
  Wanneer? Elk jaar op Tweede Pinksterdag | Soort: Tentoonstelling
 • PUUR Porsche Treffen - Ieder voorjaar vindt het PUUR Porsche Treffen plaats bij Aquabest (Eindhoven-Best). Dit treffen trekt jaarlijks een kleine 2.000 Porsches, hun eigenaren en andere genteresseerden naar dit mooie recreatiepark voor een meeting aan de waterkant.
  Wanneer? Elk voorjaar | Soort: Tentoonstelling