Nieuws Drimmelen

Sloppenwijkje in de kleinste etalage van Breda
BREDA - De zeer waarschijnlijk kleinste etalage van Breda is sinds deze week weer gevuld na jaren leeg te hebben gedaan. Achter een rond raampje op de Haagdijk, met een doorsnede...

Inschrijven bij middelbare scholen in de Langstraat; wie zijn de stijgers, wie de dalers?
Het middelbaar onderwijs in deze regio heeft de inschrijvingen voor het nieuw schooljaar wel zo’n beetje rond. Wie zijn dit jaar de stijgers en dalers?

PSV’er Cody Gakpo ook gretig bij Jong Oranje: ‘In het leven moet je durven dromen’
Samen met zijn ploeggenoten wil Cody Gakpo ook voor nieuwe energie bij Jong Oranje zorgen. ,,Op het verleden hebben we geen invloed, op de toekomst des te meer.”

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Drimmelen

Drimmelen op Twitter

Opening seizoen Sovak Foodtruck en markpontje 31 maart https://t.co/EyMS7BVcsc https://t.co/VYUf3MpWsn
Door @DrimmelenNieuws op 22-03-2019 10:29:02

Er zijn nog nauwelijks woningen in de gemeente Drimmelen aangesloten op glasvezel internet. Dat blijkt uit gegevens… https://t.co/mR7apRrBqc
Door @KijkopDrimmelen op 21-03-2019 13:05:17

Een dikke acht voor geluk in Drimmelen https://t.co/OwxSEaviJs https://t.co/7FcZZbrCte
Door @DrimmelenNieuws op 21-03-2019 13:05:07

Samenwerking met gemeente Drimmelen voor ecologische verbinding Zonzeel en rivier de Mark https://t.co/0GIc6KjGu5
Door @watercourant op 21-03-2019 08:06:29

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Drimmelen

 • Tractors By Night - Vereniging Dn Amerkant organiseert al enkele jaren op de eerste vrijdag van het nieuwe jaar een Tractors By Night. De stoet rijdt deze avond door de kernen van de gemeente Drimmelen. Een optocht van rond de 50 verlichte landbouwvoertuigen al dan niet met een werktuig erachter. De voertuigen zijn verlicht d.m.v. contourverlichting en andere licht-versiering. Een lust voor het oog!
  Wanneer? Elke eerste vrijdag van januari | Soort: Tentoonstelling
 • Wandeltochten - Door het jaar heen organiseert 'The World of Walking' diverse wandeltochten van ca. 25 km met als vertrek- en eindpunt The World of Walking, Nieuwstraat 14, 4921 CX MADE. Met een prachtig parcours en een goede sfeer zou je dit niet willen missen!
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Sport
 • Oldtimerweekend - Ieder jaar wordt in april het Oldtimerweekend georganiseerd aan het Munnikenhof in Terheijden. Iedereen met een oldtimer voertuig, of dit nu een trekker, woonwagen, auto, vrachtwagen, legervoertuig, motor, brommer of fiets is, is van harte welkom.
  Wanneer? Elk jaar in april | Soort: Tentoonstelling
 • Zwaluwse Havenfeesten - Eind april vinden de Zwaluwse Havenfeesten weer plaats. We gaan ook dit jaar weer terug naar het jaar 1900 compleet met straattheater, figuranten, en muziek. In de jaren 90 zijn de eerste Havenfeesten in Lage Zwaluwe georganiseerd. Dit was direct een enorm succes met vele activiteiten en bezoekers uit de regio. Ook dit jaar organiseren we weer havenfeesten, daarbij brengen we Lage Zwaluwe terug naar 1900!
  Wanneer? Elk jaar in eind april | Soort: Feest
 • Vlaggetjesdag - De eerste zondag in mei is voor Drimmelen traditioneel Vlaggetjesdag! Deze dag bruist het in en om de haven van de activiteiten, van flyboarden tot bungeejumpen en van miniatuurbootjes tot een wandeling tussen de echte boten in de haven. En natuurlijk prijken op de boten in de haven vele vlaggetjes, in de traditie van Vlaggetjesdag.
  Wanneer? Elk jaar op de eerste zondag van mei | Soort: Feest
 • Puur Genieten - De aankomende editie van Puur Genieten wordt wederom een Summer event waar iedereen zich thuis voelt. Het event dat al vele jaren met veel succes wordt georganiseerd trekt veel bezoekers. Nee, geen traditionele braderie, maar een mooie combinatie van food & lifestyle die hand in hand gaat met een uitgebreid activiteitenprogramma.
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Feest
 • I Love Traaie - Het jaarlijkse evenement is een begrip in het dorp en was steeds een groots, succesvol en gezellig samenzijn. I Love Traaie is een relatief nieuw evenement dat jaarlijks vele bezoekers trekt. Dit zou u niet willen missen!
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Festival
 • Drimmelense Fietsweek - Een week waarin iedereen welkom is om in zijn of haar eigen tempo actief te zijn. Iedereen, van jong tot oud, van valide tot minder valide of van heel ver weg of dichtbij. De gezelligheid en sportiviteit staat voorop!
  Wanneer? Elke voorzomer | Soort: Sport
 • Bruisende Buitenmarkt - De Bruisende Buitenmarkt is steeds op de eerste zondag in juli om daar de zomer mee in te luiden. Dit evenement combineert allerlei aanbiedingen van winkeliers met vele muzikale en artistieke attracties in de straten en de pleinen. Er staan een 100-tal kramen opgesteld over het circuit en verschillende sfeermakers zoals een kinderkermis, straattheater, heel veel bandjes enzovoorts.
  Wanneer? Elke eerste zondag van juli | Soort: Markt
 • Drimmelense Eendaagse - Al sinds 2005 treffen meer dan honderd Drimmelenaren elkaar jaarlijks tijdens de Vierdaagse van Nijmegen. Het 'smeermiddel' van dat treffen is het team verslaggevers van weekblad 't Carillon dat verslag deed van het wel en wee van deze wandelaars aldaar. Vanuit dat team is het idee ontstaan om ook in Drimmelen een wandelevenement van de grond te krijgen. Gekozen werd voor een eendaags evenement met als insteek alle kernen van de gemeente Drimmelen op te nemen in het parcours. Dit blijkt een groot succes!
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Sport