Nieuws Drimmelen

HapStap Take away foodmarkt in Roosendaal: Eindelijk gebeurt er weer iets in de stad
ROOSENDAAL - Het HapStap Festival werd zaterdagmiddag in verband met de coronacrisis gehouden in de vorm van een bijzonder geslaagde Take away foodmarkt. Ongeveer 150...

Roemeense man en vrouw aangehouden in Achtmaal voor handel en invoer van drugs
ACHTMAAL - Een man en een vrouw uit Roemenië zijn vrijdagavond in de Groenestraat in Achtmaal door de politie aangehouden op verdenking van handel en invoer van drugs...

Meisje (15) vermist in Tilburg
TILBURG - Een 15-jarig meisje wordt sinds zaterdagochtend vermist in Tilburg. Dat meldt de politie...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Drimmelen

Drimmelen op Twitter

RIVM meldt 28 coronadoden | CBS: sterftecijfer wederom lager dan gebruikelijk https://t.co/XKCeCPeW7E https://t.co/NckdZGU00R
Door @DrimmelenNieuws op 29-05-2020 13:52:02

RIVM meldt 32 Covid-19 overledenen | Half miljard beschikbaar voor gemeente en provincie  https://t.co/BE1UHvgsFT https://t.co/i45VUZgO8f
Door @DrimmelenNieuws op 28-05-2020 16:50:34

Overweegt u uw huis te verduurzamen en woont u in Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Wagenberg, Made of Drimmelen? Geef u… https://t.co/3eeaUtmF0G
Door @Drimmelen140162 op 28-05-2020 12:28:23

Vanaf maandag Covid-19 test beschikbaar voor iedereen met klachten https://t.co/AG9qHU8Rxq https://t.co/MLRcpaLzuo
Door @DrimmelenNieuws op 28-05-2020 10:49:04

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Drimmelen

 • Tractors By Night - Vereniging Dn Amerkant organiseert al enkele jaren op de eerste vrijdag van het nieuwe jaar een Tractors By Night. De stoet rijdt deze avond door de kernen van de gemeente Drimmelen. Een optocht van rond de 50 verlichte landbouwvoertuigen al dan niet met een werktuig erachter. De voertuigen zijn verlicht d.m.v. contourverlichting en andere licht-versiering. Een lust voor het oog!
  Wanneer? Elke eerste vrijdag van januari | Soort: Tentoonstelling
 • Wandeltochten - Door het jaar heen organiseert 'The World of Walking' diverse wandeltochten van ca. 25 km met als vertrek- en eindpunt The World of Walking, Nieuwstraat 14, 4921 CX MADE. Met een prachtig parcours en een goede sfeer zou je dit niet willen missen!
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Sport
 • Oldtimerweekend - Ieder jaar wordt in april het Oldtimerweekend georganiseerd aan het Munnikenhof in Terheijden. Iedereen met een oldtimer voertuig, of dit nu een trekker, woonwagen, auto, vrachtwagen, legervoertuig, motor, brommer of fiets is, is van harte welkom.
  Wanneer? Elk jaar in april | Soort: Tentoonstelling
 • Zwaluwse Havenfeesten - Eind april vinden de Zwaluwse Havenfeesten weer plaats. We gaan ook dit jaar weer terug naar het jaar 1900 compleet met straattheater, figuranten, en muziek. In de jaren 90 zijn de eerste Havenfeesten in Lage Zwaluwe georganiseerd. Dit was direct een enorm succes met vele activiteiten en bezoekers uit de regio. Ook dit jaar organiseren we weer havenfeesten, daarbij brengen we Lage Zwaluwe terug naar 1900!
  Wanneer? Elk jaar in eind april | Soort: Feest
 • Vlaggetjesdag - De eerste zondag in mei is voor Drimmelen traditioneel Vlaggetjesdag! Deze dag bruist het in en om de haven van de activiteiten, van flyboarden tot bungeejumpen en van miniatuurbootjes tot een wandeling tussen de echte boten in de haven. En natuurlijk prijken op de boten in de haven vele vlaggetjes, in de traditie van Vlaggetjesdag.
  Wanneer? Elk jaar op de eerste zondag van mei | Soort: Feest
 • Puur Genieten - De aankomende editie van Puur Genieten wordt wederom een Summer event waar iedereen zich thuis voelt. Het event dat al vele jaren met veel succes wordt georganiseerd trekt veel bezoekers. Nee, geen traditionele braderie, maar een mooie combinatie van food & lifestyle die hand in hand gaat met een uitgebreid activiteitenprogramma.
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Feest
 • I Love Traaie - Het jaarlijkse evenement is een begrip in het dorp en was steeds een groots, succesvol en gezellig samenzijn. I Love Traaie is een relatief nieuw evenement dat jaarlijks vele bezoekers trekt. Dit zou u niet willen missen!
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Festival
 • Drimmelense Fietsweek - Een week waarin iedereen welkom is om in zijn of haar eigen tempo actief te zijn. Iedereen, van jong tot oud, van valide tot minder valide of van heel ver weg of dichtbij. De gezelligheid en sportiviteit staat voorop!
  Wanneer? Elke voorzomer | Soort: Sport
 • Bruisende Buitenmarkt - De Bruisende Buitenmarkt is steeds op de eerste zondag in juli om daar de zomer mee in te luiden. Dit evenement combineert allerlei aanbiedingen van winkeliers met vele muzikale en artistieke attracties in de straten en de pleinen. Er staan een 100-tal kramen opgesteld over het circuit en verschillende sfeermakers zoals een kinderkermis, straattheater, heel veel bandjes enzovoorts.
  Wanneer? Elke eerste zondag van juli | Soort: Markt
 • Drimmelense Eendaagse - Al sinds 2005 treffen meer dan honderd Drimmelenaren elkaar jaarlijks tijdens de Vierdaagse van Nijmegen. Het 'smeermiddel' van dat treffen is het team verslaggevers van weekblad 't Carillon dat verslag deed van het wel en wee van deze wandelaars aldaar. Vanuit dat team is het idee ontstaan om ook in Drimmelen een wandelevenement van de grond te krijgen. Gekozen werd voor een eendaags evenement met als insteek alle kernen van de gemeente Drimmelen op te nemen in het parcours. Dit blijkt een groot succes!
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Sport