Nieuws Goirle

Bezorgde oproep over in Colombia vermiste Emilie (23) uit Tilburg: ‘Na behandeling in ziekenhuis vorige week geen contact meer’
TILBURG - Een bezorgde oproep over de vermissing van de 23-jarige Emilie Tacke uit Tilburg gaat maandagavond op Facebook rond. Sinds vrijdag heeft haar familie geen idee...

Aaltje is 101 en ze laat zien hoe je het leven viert: met champagne en oesters
TILBURG - Het valt niet mee om op je honderdeneerste verjaardag een oester naar binnen te slurpen. Maar met een glaasje champagne erbij lukt het best. Aaltje Philippa krijgt...

Politie krijgt lift van burgers bij jacht op verdachte Tilburger (31) die op agent inreed
De Maastrichtse politie heeft zondagnacht hulp gekregen van burgers bij de jacht op een Tilburger die op een politiewagen was ingereden in Maastricht. Dat meldt De Limburger...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Goirle

Goirle op Twitter

RT @STIBT_Bianca: Fijn om een actieve bijdrage te leveren aan dit mooie en zinvolle project. We hebben afgelopen halfjaar al veel inwoners…
Door @petravdmeijs op 12-07-2019 06:16:01

Fijn om een actieve bijdrage te leveren aan dit mooie en zinvolle project. We hebben afgelopen halfjaar al veel inw… https://t.co/6XGFeJILhb
Door @STIBT_Bianca op 11-07-2019 09:34:07

Wateroverlast in Goirle door gesprongen waterleiding, 34 huizen zonder water https://t.co/20TdDwh2G1
Door @_BrabantNieuws op 11-07-2019 00:26:23

Goirle breidt blauwe zone in centrum uit: nu ook in helft parkeergarage De Hovel https://t.co/hvJRTdVMGI
Door @_BrabantNieuws op 10-07-2019 14:34:57

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Goirle

 • Weekmarkt Goirle - De weekmarkt is in Goirle elke donderdagochtend op het Kloosterplein. Op deze markt vindt je allerlei typische marktproducten, zoals vers groente, fruit, vis en vlees. De kooplieden bieden hun waar aan voor een aangename prijs!
  Wanneer? Elke donderdagochtend | Soort: Markt
 • Kermis Goirle - In Goirle vindt de kermis plaats in het laatste weekend van juni. Op de kermis staan tientallen leuke attracties die vertier bieden aan jong en oud. Dit maakt de kermis leuk voor het hele gezin!
  Wanneer? Elk jaar in het laatste weekend van juni | Soort: Feest
 • Kermis Riel - In Riel vindt de kermis plaats in het derde weekend van september. De kermis trekt jaarlijks vele bezoekers, mede dankzij haar geweldige sfeer en leuke attracties en activiteiten. Komt u dit jaar ook een keer langs?
  Wanneer? Elk jaar in het derde weekend van september | Soort: Feest
 • MidZomer Festival - Jaarlijks heeft het MidZomer Festival wederom een prachtig programma staan op het Kloosterplein in Goirle. Het MidZomer Festival in Goirle blijft in ontwikkeling. Ook dit jaar zijn er weer enkele wijzigingen die zorgen voor een nog beter feest!
  Wanneer? Elke midzomer | Soort: Festival
 • Kastanjerock - Kastanjerock is een festival met de hele dag live rock muziek en wordt georganiseerd door de familie Abrahams. Kastanjerock vindt zich plaats op het erf rond hun boerderij in het buitengebied van Goirle. Het is een kleinschalig festival in de buitenlucht waarbij de sfeer een belangrijke factor is.
  Wanneer? Elke voorzomer | Soort: Feest
 • Smokkelaarstrail - De Smokkelaarstrail is een loop waar je als trail- en natuurliefhebber goed aan je trekken komt. Het parcours loopt door de bossen van de diverse landgoederen in de grensstreek tussen Goirle, Hilvarenbeek en het Belgische Poppel. Het trailparcours is gemiddeld zwaar en is een mooie afwissselende route door de natuur. Zo loop je langs beken, vennetjes en door naald- en loofbossen. Ook kom je onderweg enkele kleine klimmetjes tegen.
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Sport
 • Repair Cafe - Er wordt in Nederland ontzettend veel weggegooid. Ook spullen waar maar een kleinigheidje aan mankeert en die na een simpele reparatie weer prima te gebruiken zijn. Het Repair Caf wil daar verandering in brengen. Door defecte spullen te repareren, kun je geld besparen en natuurlijk ook noodzakelijke grondstoffen. Jaarlijks worden hier meerdere middagen voor georganiseerd!
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Tentoonstelling
 • Moonlightshopping - Het centrum van Goirle houdt de traditionele Moonlightshopping. Een bijzonder sfeervol kerstevenement waar je kan genieten van de kerstentourage, dans, muziek, een drankje, een hapje. Al wandelend door het centrum kun je je vergapen aan de ontelbare kerstspulletjes en bijzondere koopwaar. Dit is door hobbyisten en winkeliers uitgestald. De winkels in kerstsfeer zijn open.
  Wanneer? Elk jaar in december | Soort: Feest
 • Kunst- en Boekenmarkt - In juni bent u weer van harte welkom op de jaarlijkse Kunst- en Boekenmarkt. Deze vind plaats op en rond De Hovel tussen 12.00 en 17.00 uur. Een geweldige markt die jaarlijks weer honderden bezoekers trekt!
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Markt
 • Dodenherdenking - De Nationale Herdenking van allen, burger zowel als militair, die sinds 10 mei 1940 wanneer en waar ook ter wereld, in het belang van het Koninkrijk zijn gevallen, alsmede allen die door oorlogsmishandelingen en terreur zijn omgekomen, zal ook dit jaar worden gehouden op 4 mei.
  Wanneer? Elk jaar op 4 mei | Soort: Tentoonstelling