Nieuws Goirle

Mill Hill College start volgend schooljaar met versneld vwo: niet in zes, maar in vijf jaar
GOIRLE - Leerlingen van het Mill Hill College kunnen vanaf volgend schooljaar het vwo in vijf jaar afronden, in plaats van de standaard zes. De Goirlese school heeft van...

CDA: ‘Fysiotherapeuten naar Den Boogaard in Moergestel’
MOERGESTEL - Het vitaliteitscentrum dat vader en zoon Van den Meijdenberg in Moergestel voor ogen staat, kan prima in Den Boogaard. Dat voorstel komt van Guus Mulders...

Komst patisserie Govert van Nunen naar het Kloosterplein in Goirle onzeker
GOIRLE - De verhuizing van Patisserie & Chocolaterie Govert van Nunen naar het Kloosterplein in Goirle is onzeker geworden. De vereniging van Eigenaars Winkelcentrum...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Goirle

Goirle op Twitter

Buslijn 2 moet in zijn oude staat terug! https://t.co/caRkqU5tZd
Door @SPGoirle op 22-01-2019 10:10:00

Nick (22), Europa’s beste mbo-motorfietsmonteur, sleutelt in Goirle: ‘Alles liep op rolletjes’ https://t.co/RrJzzQIawR
Door @_BrabantNieuws op 21-01-2019 09:17:59

⛄️ Eeuwfeest IJsclub 't #Bankven - De oudste sportclub van #Goirle viert op 20 januari 2019 het 100-jarig jubileum.… https://t.co/86HNzUssqO
Door @marliesdevet op 19-01-2019 08:34:02

Bocht bij de Dorpsstraat Goirle wordt ruimer voor fietsers https://t.co/nCBExNvANj
Door @_BrabantNieuws op 19-01-2019 07:09:26

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Goirle

 • Weekmarkt Goirle - De weekmarkt is in Goirle elke donderdagochtend op het Kloosterplein. Op deze markt vindt je allerlei typische marktproducten, zoals vers groente, fruit, vis en vlees. De kooplieden bieden hun waar aan voor een aangename prijs!
  Wanneer? Elke donderdagochtend | Soort: Markt
 • Kermis Goirle - In Goirle vindt de kermis plaats in het laatste weekend van juni. Op de kermis staan tientallen leuke attracties die vertier bieden aan jong en oud. Dit maakt de kermis leuk voor het hele gezin!
  Wanneer? Elk jaar in het laatste weekend van juni | Soort: Feest
 • Kermis Riel - In Riel vindt de kermis plaats in het derde weekend van september. De kermis trekt jaarlijks vele bezoekers, mede dankzij haar geweldige sfeer en leuke attracties en activiteiten. Komt u dit jaar ook een keer langs?
  Wanneer? Elk jaar in het derde weekend van september | Soort: Feest
 • MidZomer Festival - Jaarlijks heeft het MidZomer Festival wederom een prachtig programma staan op het Kloosterplein in Goirle. Het MidZomer Festival in Goirle blijft in ontwikkeling. Ook dit jaar zijn er weer enkele wijzigingen die zorgen voor een nog beter feest!
  Wanneer? Elke midzomer | Soort: Festival
 • Kastanjerock - Kastanjerock is een festival met de hele dag live rock muziek en wordt georganiseerd door de familie Abrahams. Kastanjerock vindt zich plaats op het erf rond hun boerderij in het buitengebied van Goirle. Het is een kleinschalig festival in de buitenlucht waarbij de sfeer een belangrijke factor is.
  Wanneer? Elke voorzomer | Soort: Feest
 • Smokkelaarstrail - De Smokkelaarstrail is een loop waar je als trail- en natuurliefhebber goed aan je trekken komt. Het parcours loopt door de bossen van de diverse landgoederen in de grensstreek tussen Goirle, Hilvarenbeek en het Belgische Poppel. Het trailparcours is gemiddeld zwaar en is een mooie afwissselende route door de natuur. Zo loop je langs beken, vennetjes en door naald- en loofbossen. Ook kom je onderweg enkele kleine klimmetjes tegen.
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Sport
 • Repair Cafe - Er wordt in Nederland ontzettend veel weggegooid. Ook spullen waar maar een kleinigheidje aan mankeert en die na een simpele reparatie weer prima te gebruiken zijn. Het Repair Caf wil daar verandering in brengen. Door defecte spullen te repareren, kun je geld besparen en natuurlijk ook noodzakelijke grondstoffen. Jaarlijks worden hier meerdere middagen voor georganiseerd!
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Tentoonstelling
 • Moonlightshopping - Het centrum van Goirle houdt de traditionele Moonlightshopping. Een bijzonder sfeervol kerstevenement waar je kan genieten van de kerstentourage, dans, muziek, een drankje, een hapje. Al wandelend door het centrum kun je je vergapen aan de ontelbare kerstspulletjes en bijzondere koopwaar. Dit is door hobbyisten en winkeliers uitgestald. De winkels in kerstsfeer zijn open.
  Wanneer? Elk jaar in december | Soort: Feest
 • Kunst- en Boekenmarkt - In juni bent u weer van harte welkom op de jaarlijkse Kunst- en Boekenmarkt. Deze vind plaats op en rond De Hovel tussen 12.00 en 17.00 uur. Een geweldige markt die jaarlijks weer honderden bezoekers trekt!
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Markt
 • Dodenherdenking - De Nationale Herdenking van allen, burger zowel als militair, die sinds 10 mei 1940 wanneer en waar ook ter wereld, in het belang van het Koninkrijk zijn gevallen, alsmede allen die door oorlogsmishandelingen en terreur zijn omgekomen, zal ook dit jaar worden gehouden op 4 mei.
  Wanneer? Elk jaar op 4 mei | Soort: Tentoonstelling