Nieuws Oisterwijk

Hendrickx vs Smolders: geldt de vrijheid van meningsuiting alleen voor rechtse meningen?
Met enige verbazing heb ik kennis genomen van de theatrale hysterie die de Brabantse FVD lijstduwer Smolders en zijn aanhang aan de dag legden omtrent de tweet van de Tilburgse...

Man op straat beroofd in Tilburg
TILBURG - Op de Oude Dijk in Tilburg is vrijdagmiddag een man beroofd. De politie is op zoek naar de dader...

Vrouw (54) steelt auto en rijdt rond met valse kentekenplaten in Goirle
GOIRLE - Een 54-jarige vrouw is vrijdag aangehouden in Goirle omdat zij rondreed in een gestolen auto. Ze had valse kentekenplaten op het voertuig bevestigd...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Oisterwijk

Oisterwijk op Twitter

Busje verwoest door brand op weg tussen Biezenmortel en Oisterwijk https://t.co/vW21MriaO3
Door @_BrabantNieuws op 22-03-2019 11:58:13

RT @gem_oisterwijk: Stichting #Citymarketing Oisterwijk en #Citymarketeer Piet Duizer gaan zich inzetten voor de #promotie van onze gemeent…
Door @FemkeArts op 22-03-2019 09:13:55

Kinderboekenschrijver Piet Duizer wordt de eerste citymarketeer van Oisterwijk https://t.co/1cr9VgH5oS
Door @_BrabantNieuws op 22-03-2019 08:17:57

Stichting #Citymarketing Oisterwijk en #Citymarketeer Piet Duizer gaan zich inzetten voor de #promotie van onze gem… https://t.co/wkTrWvD8AM
Door @gem_oisterwijk op 22-03-2019 07:45:40

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Oisterwijk

 • Markt Oisterwijk - Iedere donderdagmiddag wordt er een weekmarkt gehouden in Oisterwijk. Op deze markt staan tientallen kooplieden die hun waren voor een schappelijke prijs aanbieden. Tevens is de markt gezellig en overzichtelijk, dus zeker de moeite waard!
  Wanneer? Elke donderdagmiddag | Soort: Markt
 • Jaarmarkt Oisterwijk - Midden in de zomervakantie wordt jaarlijks een jaarmarkt gehouden in Oisterwijk. Deze jaarmarkt omvat naast een grote markt ook allerlei activiteiten en optredens, zowel gericht op jong als oud publiek. Zo is er voor ieder wat wils, en kunt u zich met het hele gezin vermaken.
  Wanneer? Elke laatste zondag van juli | Soort: Markt
 • Markt Moergestel - Naast Oisterwijk is Moergestel het enige dorp in de gemeente met een eigen weekmarkt. Deze weekmarkt, die plaatsvindt op vrijdagmiddag van 13:30 tot 17:00 trekt wekelijks weer vele bezoekers. Komt u ook?
  Wanneer? Elke vrijdag van 13:30 tot 17:00 | Soort: Markt
 • Jaarmarkt Moergestel - In Moergestel (de op een na grootste woonkern binnen de gemeente Oisterwijk) wordt ieder jaar een jaarmarkt georganiseerd. Deze markt, die jaarlijks plaatsvindt op de eerste zondag van mei, heeft een kleinschalig en intiem karakter, waardoor een geweldige sfeer ontstaat.
  Wanneer? Elk jaar op de eerste zondag van mei | Soort: Markt
 • Juwelenbeurs - Tijdens deze hoogwaardige juwelenbeurs presenteren meer dan 15 internationale juweliers, edelsmeden & horlogespecialisten hun collecties aan het publiek van “Het Juweel Oisterwijk”. De bezoeker heeft daarmee een keus aan hedendaagse en vintage ontwerpen die verrassen door hun kwaliteit, originaliteit & vakmanschap.
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Beurs
 • Intents Festival - Intents Festival wordt jaarlijks gehouden in het begin van juni en is één van de grootste en meest vooruitstrevende dance-festivals van Nederland. Het is een driedaags allround festival met vooral focus op de hardere stijlen. Tijdens deze mega weekender kunnen bezoekers ook overnachten op de IntentsCity festivalcamping. Bezoekers van Intents Festival begeven zich in een compleet gethematiseerde parallelle wereld, waarin alles tot in de puntjes is uitgewerkt. De immense podia worden tot in het kleinste detail uitgewerkt en de producties zijn overweldigend.
  Wanneer? Elk jaar in begin juni | Soort: Festival
 • Trail Run Oisterwijk - De Trail Run ter Oisterwijk wordt pas een aantal jaren georganiseerd. Start & finish locatie voor deze gloednieuwe run zijn op Streekpark Klein Oisterwijk. Het parcours van deze trailrun is voor 99% (!) onverhard en gaat door de prachtige omgeving van de Oisterwijkse bossen en vennen.
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Sport
 • Vennenloop - Ieder jaar wordt de Vennenloop verlopen op de derde zaterdag van april. 500 deelnemers zullen aan de start verschijnen. De jeugdloop zal plaatsvinden op de atletiekbaan, terwijl de andere loop plaatsvindt in mooie omgeving van Oisterwijk.
  Wanneer? Elk jaar op de derde zaterdag van april | Soort: Sport
 • Kermis Oisterwijk - De kermis is een broedplaats van plezier. Ieder jaar beleven de inwoners van Oisterwijk weer een hoop plezier in de geweldige attracties en activiteiten op en rondom de kermis. Ook dit jaar zal het fantastisch zijn. Komt u ook?
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Feest
 • Kerstfair Oisterwijk - In midden december is de Oisterwijkse Kerstfair in de Leerfabriek geopend op zaterdag van 17.00-22.00 en zondag van 10.00-17.00! Met tien verschillende standjes, en een hapje en een drankje, zullen de bezoekers warm worden ontvangen in een in kerstsfeer hullende Leerfabriek, met onder andere een 6 meter hoge kerstboom.
  Wanneer? Elk jaar in midden december | Soort: Beurs