• Fotocredits: nvt.

  Tot negen jaar geëist voor voorbereiden moordpoging op broers in Utrecht

  Het Openbaar Ministerie (OM) heeft maandag negen en zeven jaar cel geëist tegen respectievelijk Don H. en Frans M. voor de voorbereiding van de mislukte moorden op de criminele broers Chahid en Chafik Yakhlaf in Utrecht in november 2015. Chahid werd later dat jaar alsnog doodgeschoten.

 • Fotocredits: nvt.

  Psychiaters adviseren tbs voor verdachte van 'insulinemoorden'

  Rahiied A. (22), de man die wordt verdacht van het onterecht toedienen van insuline in een Rotterdams verzorgingstehuis, zou ook tbs met dwangverpleging moeten krijgen, adviseren twee psychiaters en een psycholoog maandag tijdens een inleidende zitting.

 • Fotocredits: nvt.

  Verdachte van aanslag op Panorama bekent deels

  Een van de verdachten van de aanslag op weekblad Panorama heeft maandag verklaard dat hij erbij was toen in juni 2018 een antitankwapen werd afgeschoten op de Teleportboulevard in Amsterdam-Sloterdijk.

 • Fotocredits: nvt.

  Duncan Laurence komt aan op Schiphol | Aanslag op toeristen Egypte

  Elke dag selecteert NU.nl de meest in het oog springende beelden. Zondag 19 mei: Duncan Laurence komt aan op Schiphol, een wolvenpaar op de Veluwe is voor het eerst op beeld vastgelegd en een aanslag op een toeristenbus in de Egyptische voorstad Gizeh.

 • Fotocredits: nvt.

  Studentenorganisaties: Hogere rente op studieschuld is in strijd met wet

  Het voornemen van minister van Onderwijs Ingrid van Engelshoven om de rente op studieschulden te verhogen, is in strijd met het internationaal onderwijsrecht, stellen het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) en het Landelijk Studenten Rechtsbureau (LSR) maandag. De studentenorganisaties hebben hier juridisch onderzoek naar gedaan.

 • Fotocredits: nvt.

  Weerbericht: Lokaal mist of onweer, de zon laat zich geregeld zien

  Maandag is het wisselend bewolkt met later op de dag landinwaarts ook geregeld zon. Vooral in het noordoosten vallen enkele regen- en onweersbuien. Aan zee blijft het wederom koud met 12 tot 15 graden, terwijl het landinwaarts 19 tot 22 graden wordt.

 • Fotocredits: nvt.

  Voor het eerst wolvenpaar gefotografeerd op de Gelderse Veluwe

  Op de Gelderse Veluwe is voor het eerst een wolvenpaar vastgelegd op beeld, meldt het Wolvenmeldpunt van de Zoogdiervereniging zondag. Het wolvenpaar werd met behulp van een cameraval gefotografeerd.

 • Fotocredits: nvt.

  Noodweer leidt tot veel problemen in Oost-Nederland

  Noodweer heeft zondag tot problemen in het oosten van het land geleid. Een blikseminslag veroorzaakte zoveel schade aan het spoor tussen Zwolle en Olst, dat er grote reparaties nodig waren. Het treinverkeer op het traject werd stilgelegd voor de rest van de dag en nacht.

 • Fotocredits: nvt.

  Duncan Laurence staat pers te woord na aankomst op Schiphol

  Bekijk hier live de persconferentie met Duncan Laurence op Schiphol. Nederland heeft na 44 jaar weer het Eurovisie Songfestival gewonnen. Duncan Laurence wist met 492 punten de overige 25 landen achter zich te laten. Zondagmiddag kwam de 25-jarige zanger weer aan in Nederland.

 • Fotocredits: nvt.

  Politie grijpt in bij amateurvoetbalwedstrijd in Amsterdam

  De politie heeft zaterdagmiddag moeten ingrijpen bij een voetbalwedstrijd tussen de Amsterdamse amateurclub Swift en de amateurs van Feyenoord. De politie wist een confrontatie tussen de supportersgroepen te voorkomen.

Nieuws Zundert

Tilburg wil Duncan zo snel mogelijk huldigen
TILBURG - De gemeente Tilburg wil Duncan Laurence, de winnaar van het Songfestival, dolgraag op korte termijn in de stad huldigen. Volgens een woordvoerster van de gemeente...

Vergapen en verwonderen bij gepimpte ‘reispaleizen’ op Streekpark Klein Oisterwijk
OISTERWIJK - De eigenaren van een gepimpte caravan zetten zaterdag de deur open van hun ‘reispaleis’. Bezoekers konden zich vergapen aan de pracht en praal...

Jongeren gaan zelf geld ophalen voor nieuwe skatebaan in Zevenbergen
ZEVENBERGEN - Veel diversiteit aan obstakels, dat is de wens van de skaters die hun skills & tricks vertonen in het skatepark aan de Kristallaan in Zevenbergen...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Zundert

Zundert op Twitter

RT @corsozundert: Start kaartverkoop voor tribuneplaatsen voor Corso Zundert 2019 - https://t.co/hHL6tqnEnK https://t.co/eDSHSXs7M0
Door @marijke_75 op 19-05-2019 17:54:53

RT @corsozundert: Start kaartverkoop voor tribuneplaatsen voor Corso Zundert 2019 - https://t.co/hHL6tqnEnK https://t.co/eDSHSXs7M0
Door @Erwinnet op 19-05-2019 17:37:03

Trekkertrek Zundert: 100 meter, of een knal en zwarte rook https://t.co/mJ1dvIUknC
Door @_BrabantNieuws op 19-05-2019 16:00:39

Op 25 mei om 9.00 start de verkoop van de tribunekaarten voor Corso Zundert. Voor meer informatie over tribunekaart… https://t.co/IraG11UyNw
Door @franswieland op 19-05-2019 15:37:45

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Zundert

 • Bloemencorso Zundert - Het Bloemencorso Zundert is sinds 1936 afgezien van de oorlogsjaren een jaarlijks bloemencorso in september te Zundert. Het is het grootste dahliacorso ter wereld en het is de eerste Nederlandse traditie op de Nationale Inventaris Immaterieel Cultureel Erfgoed. Hier moet je een keer geweest zijn!
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Tentoonstelling
 • Oldtimerweekend De Walm - De Walm is vrij toegankelijk en gratis voor iedereen, het maakt niet uit of u wel of geen oldtimer heeft. Er zullen o. a. oude autos, motoren, tractoren, fietsen, brommers, vrachtautos en legervoertuigen ten toon gesteld worden. De Walm heeft tot doel om liefhebbers van oldtimers bij elkaar te brengen en samen een vooral gezellig weekend te beleven.
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Tentoonstelling
 • Kunstroute Zundert - De Kunstroute vindt in mei. De werkgroep Kunstroute Zundert, onderdeel van het Beeldend Centrum Zundert, nodigt beeldende kunstenaars die woonachtig zijn in de gemeente Zundert uit om zich aan te melden voor deelname. Alle disciplines zijn welkom. Zo ontstaat er veel diversiteit!
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Tentoonstelling
 • CorsoColorRun - De CorsoColorRun is een loopevent waarbij geen tijdsregistratie en verliezers bestaan. Samen met vrienden, familie en/of buurtgenoten loop je maximaal 5 rondes van elk 1 kilometer. Op diverse punten op het parcours wordt je bedolven onder kleurpoeder. Na afloop zal er op de afterparty een ware kleurexplosie plaats vinden! Dit mag je niet missen!
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Sport
 • Crosstival - Crosstival is een wedstrijd van 3 personen in 1 team voor de snelste tijd in een crosskart. Na het crossen zullen diverse bands de avond muzikaal invullen, dit beloofd een gigantisch spektakel te worden. Komt dat zien!
  Wanneer? Elke voorzomer | Soort: Festival
 • Trekkertrek Zundert - Internationale tractorpullingwedstrijd met de landbouwklasse, agrisport en hypropullers. Entree gratis voor kinderen tot 12 jaar. Ouder dan 12 jaar: 8,00. Kom gerust genieten van dit grootse spektakel!
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Tentoonstelling
 • Van Gogh Live - Van Gogh Live is ht lokale popfestival van Zundert. Ieder jaar in juni wordt het Vincent van Goghplein in het hart van Zundert omgebouwd tot een gezellig openlucht festivalterrein. Geniet er van de gezellige Zundertse sfeer en het grote aanbod aan muzikaal talent. Verdeeld over twee dagen draait het op zaterdag vooral om grotere opkomende acts, terwijl de zondag is gereserveerd voor Zunderts Fabricaat ofwel het lokale talent.
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Festival
 • Boerendag - De Boerendag in Rijsbergen is een gezellig dagje uit voor het gehele gezin. Een dag bruisend van nostalgie, spectaculaire demonstraties en optredens, veel paarden, schapen en ponys. Het boerenleven van 60 jaar geleden komt elk jaar in Rijsbergen opnieuw tot leven op de eerste zaterdag van augustus.
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Feest
 • Winter Wonderland - Winter Wonderland zorgt voor heerlijke feeststemming! Alvast heerlijk in de feeststemming komen? Mis dan vooral Winter Wonder Land niet! Winkelen in Zundert, dat het Zundertse centrum met tal van kerstbomen volledig in kerststemming brengt, is er al helemaal klaar voor.
  Wanneer? Elke winter | Soort: Feest
 • Wintermarkt - Wegens groot succes vorig jaar wordt in caf-zaal Victoria aan de Molenstraat onder de noemer Get Rid Of It weer een heuse wintermarkt gehouden. Daar is werkelijk van alles te koop: van kleding tot make-up, van speelgoed tot verse wafels en van parfum tot kerststukken. Komt u ook langs voor geweldige koopjes?
  Wanneer? Elke winter | Soort: Markt