Nieuws Zundert

Sloppenwijkje in de kleinste etalage van Breda
BREDA - De zeer waarschijnlijk kleinste etalage van Breda is sinds deze week weer gevuld na jaren leeg te hebben gedaan. Achter een rond raampje op de Haagdijk, met een doorsnede...

Inschrijven bij middelbare scholen in de Langstraat; wie zijn de stijgers, wie de dalers?
Het middelbaar onderwijs in deze regio heeft de inschrijvingen voor het nieuw schooljaar wel zo’n beetje rond. Wie zijn dit jaar de stijgers en dalers?

PSV’er Cody Gakpo ook gretig bij Jong Oranje: ‘In het leven moet je durven dromen’
Samen met zijn ploeggenoten wil Cody Gakpo ook voor nieuwe energie bij Jong Oranje zorgen. ,,Op het verleden hebben we geen invloed, op de toekomst des te meer.”

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Zundert

Zundert op Twitter

In Zundert vervangen we de brug over de Wildersedijk. De Zundertse Bode kwam even kijken. https://t.co/CDYvECO4GO
Door @Aquavia_kws op 22-03-2019 21:02:31

In Zundert vervangen we de brug over de Wildersedijk. De Zundertse Bode kwam even kijken. https://t.co/o1S49hsGzh
Door @KWSRoosendaal op 22-03-2019 21:02:16

Na 21 jaar stopt Den Soete Inval in Zundert, maar een nieuwe opvolger staat al klaar https://t.co/2WduuONugZ
Door @_BrabantNieuws op 22-03-2019 20:36:29

Aanleg nieuwe brug Wildertsedijk in volle gang - https://t.co/1hfVJKQUbl https://t.co/NSNH6NXSif
Door @ZundertseBode op 22-03-2019 07:45:13

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Zundert

 • Bloemencorso Zundert - Het Bloemencorso Zundert is sinds 1936 afgezien van de oorlogsjaren een jaarlijks bloemencorso in september te Zundert. Het is het grootste dahliacorso ter wereld en het is de eerste Nederlandse traditie op de Nationale Inventaris Immaterieel Cultureel Erfgoed. Hier moet je een keer geweest zijn!
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Tentoonstelling
 • Oldtimerweekend De Walm - De Walm is vrij toegankelijk en gratis voor iedereen, het maakt niet uit of u wel of geen oldtimer heeft. Er zullen o. a. oude autos, motoren, tractoren, fietsen, brommers, vrachtautos en legervoertuigen ten toon gesteld worden. De Walm heeft tot doel om liefhebbers van oldtimers bij elkaar te brengen en samen een vooral gezellig weekend te beleven.
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Tentoonstelling
 • Kunstroute Zundert - De Kunstroute vindt in mei. De werkgroep Kunstroute Zundert, onderdeel van het Beeldend Centrum Zundert, nodigt beeldende kunstenaars die woonachtig zijn in de gemeente Zundert uit om zich aan te melden voor deelname. Alle disciplines zijn welkom. Zo ontstaat er veel diversiteit!
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Tentoonstelling
 • CorsoColorRun - De CorsoColorRun is een loopevent waarbij geen tijdsregistratie en verliezers bestaan. Samen met vrienden, familie en/of buurtgenoten loop je maximaal 5 rondes van elk 1 kilometer. Op diverse punten op het parcours wordt je bedolven onder kleurpoeder. Na afloop zal er op de afterparty een ware kleurexplosie plaats vinden! Dit mag je niet missen!
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Sport
 • Crosstival - Crosstival is een wedstrijd van 3 personen in 1 team voor de snelste tijd in een crosskart. Na het crossen zullen diverse bands de avond muzikaal invullen, dit beloofd een gigantisch spektakel te worden. Komt dat zien!
  Wanneer? Elke voorzomer | Soort: Festival
 • Trekkertrek Zundert - Internationale tractorpullingwedstrijd met de landbouwklasse, agrisport en hypropullers. Entree gratis voor kinderen tot 12 jaar. Ouder dan 12 jaar: 8,00. Kom gerust genieten van dit grootse spektakel!
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Tentoonstelling
 • Van Gogh Live - Van Gogh Live is ht lokale popfestival van Zundert. Ieder jaar in juni wordt het Vincent van Goghplein in het hart van Zundert omgebouwd tot een gezellig openlucht festivalterrein. Geniet er van de gezellige Zundertse sfeer en het grote aanbod aan muzikaal talent. Verdeeld over twee dagen draait het op zaterdag vooral om grotere opkomende acts, terwijl de zondag is gereserveerd voor Zunderts Fabricaat ofwel het lokale talent.
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Festival
 • Boerendag - De Boerendag in Rijsbergen is een gezellig dagje uit voor het gehele gezin. Een dag bruisend van nostalgie, spectaculaire demonstraties en optredens, veel paarden, schapen en ponys. Het boerenleven van 60 jaar geleden komt elk jaar in Rijsbergen opnieuw tot leven op de eerste zaterdag van augustus.
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Feest
 • Winter Wonderland - Winter Wonderland zorgt voor heerlijke feeststemming! Alvast heerlijk in de feeststemming komen? Mis dan vooral Winter Wonder Land niet! Winkelen in Zundert, dat het Zundertse centrum met tal van kerstbomen volledig in kerststemming brengt, is er al helemaal klaar voor.
  Wanneer? Elke winter | Soort: Feest
 • Wintermarkt - Wegens groot succes vorig jaar wordt in caf-zaal Victoria aan de Molenstraat onder de noemer Get Rid Of It weer een heuse wintermarkt gehouden. Daar is werkelijk van alles te koop: van kleding tot make-up, van speelgoed tot verse wafels en van parfum tot kerststukken. Komt u ook langs voor geweldige koopjes?
  Wanneer? Elke winter | Soort: Markt