Nieuws Zundert

Handschoen zoekt hand: de weeshandschoenen van Tilburg en omgeving op een rij
TILBURG - Daar ligt ie dan. Een verweesde handschoen. Zo te zien van een kleine jongen op weg naar school. Zijn moeder heeft vanochtend vast gezegd: vergeet je handschoenen...

Toezicht op criminaliteit wordt versterkt in Woensdrecht
HOOGERHEIDE - Extra capaciteit tegen georganiseerde criminaliteit en meer toezicht op arbeidsmigranten, evenementen en asbestverwijdering: die prioriteiten stelt...

VDL ontwikkelt elektrische voertuigen voor afvalinzameling
EINDHOVEN - VDL ontwikkelt vier elektrische voertuigen voor de inzameling van afval. Als basis van het voertuig dient de samen met DAF Trucks ontwikkelde elektrische...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Zundert

Zundert op Twitter

Nadat eerder Lowie van Zundert al voor de rest van het seizoen werd gehuurd van @necnijmegen heeft @De_Treffers wee… https://t.co/SYfUkTX7oX
Door @2deDivisie op 23-01-2019 12:33:55

Overname 4e generatie bij Slagerij Billet - https://t.co/ZKztf8Kum2 https://t.co/wTuPAU3W4C
Door @ZundertseBode op 23-01-2019 11:00:46

RT @ZundertseBode: 'Van Gogh nog altijd bron van inspiratie' - https://t.co/idotpcWUGw https://t.co/xy26KwGjpq
Door @AnthonissenA op 22-01-2019 18:03:41

❤🖤 Zundert onderzoekt mogelijkheden om eigen VAR systeem in te zetten. Lees het verhaal van een afvaardiging van de… https://t.co/pQ80um8InG
Door @vvzundertfans op 22-01-2019 17:48:12

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Zundert

 • Bloemencorso Zundert - Het Bloemencorso Zundert is sinds 1936 afgezien van de oorlogsjaren een jaarlijks bloemencorso in september te Zundert. Het is het grootste dahliacorso ter wereld en het is de eerste Nederlandse traditie op de Nationale Inventaris Immaterieel Cultureel Erfgoed. Hier moet je een keer geweest zijn!
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Tentoonstelling
 • Oldtimerweekend De Walm - De Walm is vrij toegankelijk en gratis voor iedereen, het maakt niet uit of u wel of geen oldtimer heeft. Er zullen o. a. oude autos, motoren, tractoren, fietsen, brommers, vrachtautos en legervoertuigen ten toon gesteld worden. De Walm heeft tot doel om liefhebbers van oldtimers bij elkaar te brengen en samen een vooral gezellig weekend te beleven.
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Tentoonstelling
 • Kunstroute Zundert - De Kunstroute vindt in mei. De werkgroep Kunstroute Zundert, onderdeel van het Beeldend Centrum Zundert, nodigt beeldende kunstenaars die woonachtig zijn in de gemeente Zundert uit om zich aan te melden voor deelname. Alle disciplines zijn welkom. Zo ontstaat er veel diversiteit!
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Tentoonstelling
 • CorsoColorRun - De CorsoColorRun is een loopevent waarbij geen tijdsregistratie en verliezers bestaan. Samen met vrienden, familie en/of buurtgenoten loop je maximaal 5 rondes van elk 1 kilometer. Op diverse punten op het parcours wordt je bedolven onder kleurpoeder. Na afloop zal er op de afterparty een ware kleurexplosie plaats vinden! Dit mag je niet missen!
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Sport
 • Crosstival - Crosstival is een wedstrijd van 3 personen in 1 team voor de snelste tijd in een crosskart. Na het crossen zullen diverse bands de avond muzikaal invullen, dit beloofd een gigantisch spektakel te worden. Komt dat zien!
  Wanneer? Elke voorzomer | Soort: Festival
 • Trekkertrek Zundert - Internationale tractorpullingwedstrijd met de landbouwklasse, agrisport en hypropullers. Entree gratis voor kinderen tot 12 jaar. Ouder dan 12 jaar: 8,00. Kom gerust genieten van dit grootse spektakel!
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Tentoonstelling
 • Van Gogh Live - Van Gogh Live is ht lokale popfestival van Zundert. Ieder jaar in juni wordt het Vincent van Goghplein in het hart van Zundert omgebouwd tot een gezellig openlucht festivalterrein. Geniet er van de gezellige Zundertse sfeer en het grote aanbod aan muzikaal talent. Verdeeld over twee dagen draait het op zaterdag vooral om grotere opkomende acts, terwijl de zondag is gereserveerd voor Zunderts Fabricaat ofwel het lokale talent.
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Festival
 • Boerendag - De Boerendag in Rijsbergen is een gezellig dagje uit voor het gehele gezin. Een dag bruisend van nostalgie, spectaculaire demonstraties en optredens, veel paarden, schapen en ponys. Het boerenleven van 60 jaar geleden komt elk jaar in Rijsbergen opnieuw tot leven op de eerste zaterdag van augustus.
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Feest
 • Winter Wonderland - Winter Wonderland zorgt voor heerlijke feeststemming! Alvast heerlijk in de feeststemming komen? Mis dan vooral Winter Wonder Land niet! Winkelen in Zundert, dat het Zundertse centrum met tal van kerstbomen volledig in kerststemming brengt, is er al helemaal klaar voor.
  Wanneer? Elke winter | Soort: Feest
 • Wintermarkt - Wegens groot succes vorig jaar wordt in caf-zaal Victoria aan de Molenstraat onder de noemer Get Rid Of It weer een heuse wintermarkt gehouden. Daar is werkelijk van alles te koop: van kleding tot make-up, van speelgoed tot verse wafels en van parfum tot kerststukken. Komt u ook langs voor geweldige koopjes?
  Wanneer? Elke winter | Soort: Markt