Nieuws Veldhoven

Complimenten voor nieuw verkeersplan Veldhoven
VELDHOVEN - Natuurlijk stelden commissie- en raadsleden dinsdagavond de nodige vragen over het nieuwe verkeersplan voor Veldhoven. Maar de hoeveelheid stond in schril...

Bakx Foods uit Veldhoven moet deur sluiten
VELDHOVEN - Snack- en vleesproducent Bakx Foods in Veldhoven gaat dicht. De Amerikaanse eigenaar trekt de stekker uit het bedrijf...

Indeling derde divisie zondag met Gemert, UNA, Blauw Geel’38, Dongen en OSS’20 nagenoeg zeker
De verdeelsleutel welke ploegen in de derde divisie zaterdag en zondag gaan uitkomen, lijkt nagenoeg gemaakt...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Veldhoven

Veldhoven op Twitter

RT @vlnieuws: Van Veldhoven wil eind aan export plastic afval vanuit Westerse landen https://t.co/DWr5Y4m4xn via @rijksoverheid
Door @vlnieuws op 18-06-2019 05:35:22

RT @MinIenW: Tempo in aanpak onbewaakte overwegen! Vandaag onderstrepen Rijk, @prorail provincies en gemeenten de ambitie om snel een eind…
Door @vanloonsjoerd op 18-06-2019 04:39:21

RT @MinIenW: Tempo in aanpak onbewaakte overwegen! Vandaag onderstrepen Rijk, @prorail provincies en gemeenten de ambitie om snel een eind…
Door @JohnMeijer_HvT op 17-06-2019 21:35:06

@OmroepGLD Kleine correctie svp. Carola Schouten is minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Milieu zi… https://t.co/I5KQKuVTkR
Door @RedGelderland op 17-06-2019 20:52:54

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Veldhoven

 • Bengelpop - Bengelpop is een knalfeestje voor de jeugd tot 13 jaar, de vroegere lagere schooljeugd. Jaarlijks is er heel veel “gratis” voor de deelnemende jeugd tot 13 jaar. De opbrengst komt geheel ten goede aan het goede doel!!
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Feest
 • Cult & Tumult - De organisatoren stellen al 20 jaar een breed programma samen waarin iedereen, jong en oud, iets interessants kan vinden. In de loop van de jaren is die aanpak een succesformule gebleken, want elk jaar weer komt jong en oud in grote getalen het festival bezoeken. Ook dit jaar zal Cult & Tumult weer druk bezocht worden!
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Festival
 • Trekzakfestival - Ieder jaar in eind augustus vindt in Museum ‘t Oude Slot het gezellige en muzikale Trekzakfestival Veldhoven plaats. Elk jaar trekt dit festival meer dan 100 verschillende muzikanten die deze middag muziek komen spelen. Lekker op het terras of op het open podium! Je kunt genieten van luisterliederen met een knipoog, folk, blues, klassiek, tango, meezingers, Tex-Mex, Franse chansons…noem maar op!
  Wanneer? Elk jaar in eind augustus | Soort: Festival
 • Trimloop - Elke 2e + 4e + 5e zondag in de maand organiseert GVAC voor alle recreanten een heel mooie trimloop op een nagenoeg verkeer vrij parcours. U kunt gerust een keertje langskomen en meedoen!
  Wanneer? Elke tweede, vierde en vijfde zondag van de maand | Soort: Sport
 • Oranjemarkt Veldhoven - De Oranjemarkt is een niet-commerciële vrijmarkt, gratis toegankelijk, met podiumprogramma’s en vertier! Een laagdrempelig familie-evenement. Kernwoorden hierbij zijn: ontmoeten, presenteren en vermaken. Jaarlijks ontvangen we ruim 20.000 bezoekers in een bijzondere wijk (de Berkt) in Veldhoven, waar omgekeerde integratie is toegepast, waar mensen met een verstandelijke beperking samen wonen met ‘gewone gezinnen’.
  Wanneer? Elk jaar op 27 april | Soort: Markt
 • Oktoberfeest Veldhoven - De oktobermaand betekent bier drinken, en dat doen ze in Veldhoven tijdens ons Oktoberfest in oktober, met PULLENVULLEN!! Geniet hier volop van bier, samen met vrienden!
  Wanneer? Elk jaar in oktober | Soort: Feest
 • Dodenherdenking Veldhoven - De Stichting Dodenherdenking Veldhoven is opgericht om in Veldhoven de herdenkingen te organiseren van alle burgers en militairen die, sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, waar ook ter wereld, door oorlogshandelingen en terreur zijn omgekomen. De stichting organiseert daarom ieder jaar op 4 mei een Dodenherdenking bij het Klokmonument aan de Kleine Dreef en op 17 september een Dodenherdenking bij het herdenkingsmonument voor de slachtoffers van het bombardement op Zeelst aan het Meiveld te Veldhoven.
  Wanneer? Elk jaar op 4 mei | Soort: Tentoonstelling
 • Kermis Veldhoven - Maarliefst 4 keer per jaar is het kermis in Veldhoven. In juni in d’Ekker, in juli in Veldhoven-Dorp, in augustus in Zeelst en in september in Oerle. Er valt dus genoeg te beleven, voor jong en oud!
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Feest
 • Kunst in het Rond - De atelierroute vindt in april plaats. Tientallen Veldhovense kunstenaars ontvangen publiek in hun atelier. Inspiratie en bijzondere ontmoetingen gegarandeerd! Als liefhebber kunt u dit natuurlijk echt niet missen.
  Wanneer? Elk (voor)jaar | Soort: Tentoonstelling
 • Lentefeest - Al meer dan 25 jaar organiseert Ronde Tafel Veldhoven iedere 2 jaar het Lentefeest; een benefietavond waarmee geld wordt opgehaald voor een goed doel.
  Wanneer? Elke twee jaar | Soort: Feest