Nieuws Veldhoven

Drie generaties familie Sanders op podium in Veldhoven
VELDHOVEN - Voor het eerst spelen drie generaties van de familie Sanders in een stuk van toneelvereniging Meer Vreugde Kern. Donderdag 24 januari is de eerste voorstelling...

Na recordkwartaal moet ASML een miljard omzet inleveren door zwakke markt en brand
VELDHOVEN - Met een omzet van 3,14 miljard euro heeft chipmachinefabrikant ASML in Veldhoven een record kwartaal achter de rug. Maar het plezier is van korte duur, omdat...

Team Sondervick uit Veldhoven strijdt fel met hun robot
VELDHOVEN - Voor de tweede keer neemt het Sondervick College met een team deel aan de First Tech Challenge (FTC). Op 9 februari strijden The Encrypted Gentlemen met 24 andere...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Veldhoven

Veldhoven op Twitter

#nieuws: 'Van Veldhoven stuurt eerste NEC-programma naar de Tweede Kamer'. Zie https://t.co/ghMrFiSTPN
Door @GroeneRuimte op 23-01-2019 14:57:23

#nieuws: 'Van Veldhoven stuurt eerste NEC-programma naar de Tweede Kamer'. Zie https://t.co/cCKE2IMsAZ
Door @AgriHolland op 23-01-2019 14:57:22

18 januari 2017, 08:18 uur ASML: van chipmachinemaker met honderd man tot miljardenbedrijf [TIJDLIJN] Chipmachinefa… https://t.co/8k12KRmOAL
Door @noordbrabant op 23-01-2019 14:37:05

RT @GemeenteVhn: Komt u vanavond ook naar de informatiebijeenkomst over de verbetering van de bereikbaarheid in Veldhoven? De avond start o…
Door @PeterSaris op 23-01-2019 14:06:48

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Veldhoven

 • Bengelpop - Bengelpop is een knalfeestje voor de jeugd tot 13 jaar, de vroegere lagere schooljeugd. Jaarlijks is er heel veel “gratis” voor de deelnemende jeugd tot 13 jaar. De opbrengst komt geheel ten goede aan het goede doel!!
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Feest
 • Cult & Tumult - De organisatoren stellen al 20 jaar een breed programma samen waarin iedereen, jong en oud, iets interessants kan vinden. In de loop van de jaren is die aanpak een succesformule gebleken, want elk jaar weer komt jong en oud in grote getalen het festival bezoeken. Ook dit jaar zal Cult & Tumult weer druk bezocht worden!
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Festival
 • Trekzakfestival - Ieder jaar in eind augustus vindt in Museum ‘t Oude Slot het gezellige en muzikale Trekzakfestival Veldhoven plaats. Elk jaar trekt dit festival meer dan 100 verschillende muzikanten die deze middag muziek komen spelen. Lekker op het terras of op het open podium! Je kunt genieten van luisterliederen met een knipoog, folk, blues, klassiek, tango, meezingers, Tex-Mex, Franse chansons…noem maar op!
  Wanneer? Elk jaar in eind augustus | Soort: Festival
 • Trimloop - Elke 2e + 4e + 5e zondag in de maand organiseert GVAC voor alle recreanten een heel mooie trimloop op een nagenoeg verkeer vrij parcours. U kunt gerust een keertje langskomen en meedoen!
  Wanneer? Elke tweede, vierde en vijfde zondag van de maand | Soort: Sport
 • Oranjemarkt Veldhoven - De Oranjemarkt is een niet-commerciële vrijmarkt, gratis toegankelijk, met podiumprogramma’s en vertier! Een laagdrempelig familie-evenement. Kernwoorden hierbij zijn: ontmoeten, presenteren en vermaken. Jaarlijks ontvangen we ruim 20.000 bezoekers in een bijzondere wijk (de Berkt) in Veldhoven, waar omgekeerde integratie is toegepast, waar mensen met een verstandelijke beperking samen wonen met ‘gewone gezinnen’.
  Wanneer? Elk jaar op 27 april | Soort: Markt
 • Oktoberfeest Veldhoven - De oktobermaand betekent bier drinken, en dat doen ze in Veldhoven tijdens ons Oktoberfest in oktober, met PULLENVULLEN!! Geniet hier volop van bier, samen met vrienden!
  Wanneer? Elk jaar in oktober | Soort: Feest
 • Dodenherdenking Veldhoven - De Stichting Dodenherdenking Veldhoven is opgericht om in Veldhoven de herdenkingen te organiseren van alle burgers en militairen die, sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, waar ook ter wereld, door oorlogshandelingen en terreur zijn omgekomen. De stichting organiseert daarom ieder jaar op 4 mei een Dodenherdenking bij het Klokmonument aan de Kleine Dreef en op 17 september een Dodenherdenking bij het herdenkingsmonument voor de slachtoffers van het bombardement op Zeelst aan het Meiveld te Veldhoven.
  Wanneer? Elk jaar op 4 mei | Soort: Tentoonstelling
 • Kermis Veldhoven - Maarliefst 4 keer per jaar is het kermis in Veldhoven. In juni in d’Ekker, in juli in Veldhoven-Dorp, in augustus in Zeelst en in september in Oerle. Er valt dus genoeg te beleven, voor jong en oud!
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Feest
 • Kunst in het Rond - De atelierroute vindt in april plaats. Tientallen Veldhovense kunstenaars ontvangen publiek in hun atelier. Inspiratie en bijzondere ontmoetingen gegarandeerd! Als liefhebber kunt u dit natuurlijk echt niet missen.
  Wanneer? Elk (voor)jaar | Soort: Tentoonstelling
 • Lentefeest - Al meer dan 25 jaar organiseert Ronde Tafel Veldhoven iedere 2 jaar het Lentefeest; een benefietavond waarmee geld wordt opgehaald voor een goed doel.
  Wanneer? Elke twee jaar | Soort: Feest