Nieuws Bernheze

Een rode kaart bij Helmond Sport, maar voor wie ook weer?
Een arbiter die het even kwijt was, een vreemde rode kaart en weer geen zege voor Helmond Sport. Saai was het gisteravond zeker niet op De Braak. ,,Balen."

Man bedreigt echtpaar uit Bergen op Zoom met bijl en stalen pijp in polder bij Dinteloord
DINTELOORD/BERGEN OP ZOOM - Een 28-jarige man uit Dinteloord is vrijdagochtend aangehouden omdat hij een echtpaar uit Bergen op Zoom vanuit zijn auto zou hebben bedreigd...

‘Weten jullie dat ik in Auschwitz zat? Een hel...’
DEN BOSCH - Terwijl wordt herdacht dat 75 jaar ­geleden het concentratiekamp Auschwitz werd bevrijd, duikt in het Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC) in...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Bernheze

Bernheze op Twitter

Sportkampioenen tot 18 jaar worden komende zondag gehuldigd tijdens een bijeenkomst in Loosbroek.… https://t.co/ayqLKU90FU
Door @dtvoss op 24-01-2020 06:55:06

RT @bernheze_gem: Tijdens het energiedebat op 29 januari 2020 in gymnasium Bernrode kun je meepraten over een energieneutraal Bernheze. Een…
Door @KunstLettertjes op 23-01-2020 17:55:14

Opschoondag met afvalbingo in Bernheze https://t.co/2SqB6pDqip https://t.co/G9sHtZuy2N
Door @dtvoss op 23-01-2020 14:02:57

Tijdens het energiedebat op 29 januari 2020 in gymnasium Bernrode kun je meepraten over een energieneutraal Bernhez… https://t.co/MYedb5sMZ7
Door @bernheze_gem op 23-01-2020 14:01:01

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Bernheze

 • Markt Nistelrode - Iedere vrijdagochtend kunt u op het Raadhuisplein te Nistelrode (gemeente Bernheze) terecht voor een kleinschalige weekmarkt. Hier vindt u onder andere verse vis, groente, fruit en andere producten. De markt laat zich kenmerken door kleinschaligheid en een hoop gezelligheid!
  Wanneer? Elke vrijdag van 08:30 tot 12:00 | Soort: Markt
 • Weekmarkt Heesch - Op 't Dorp te Heesch (gemeente Bernheze) kunt u wekelijks terecht voor een markt. Deze markt is in trek bij de inwoners van Heesch en omtrek vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding die de markt kent. Komt u ook een keertje langs?
  Wanneer? Elke woensdag van 13:00 tot 16:30 | Soort: Markt
 • Weekmarkt Heeswijk-Dinther - Naast Nistelrode is er ook in Heeswijk-Dinther op vrijdagochtend een markt. Deze markt, die plaatsvindt op Plein 1969, heeft trouwe kooplieden en klanten. Dit maakt de markt vertrouwd en gemakkelijk!
  Wanneer? Elke vrijdag van 08:30 tot 12:00 | Soort: Markt
 • Het VerhAal - Een gratis toegankelijk evenement langs een traject langs de oevers van de Aa, vanaf de Bibliotheek in Veghel naar de Kilsdonkse Molen in Heeswijk-Dinther. De organisatie is een samenwerkingsproject, in handen van de Bernhezer Kunstkring, de Toeristisch Recreatieve Vereniging Bernheze, Kunstkring de Compagnie en de Bibliotheek Veghel/ Bernheze.
  Wanneer? Elke nazomer | Soort: Tentoonstelling
 • Heerlijk Heesch - De heerlijke restaurateurs uit Heesch en omgeving hebben zich opnieuw verenigd om jong en oud in eind mei in de watten te leggen tijdens HEERLIJK HEESCH. De Misse wordt omgetoverd tot een plek waar je je thuis voelt, zomaar midden in Heesch. Restaurateurs en andere horecaondernemers zetten zich speciaal voor dit evenement in om culinaire hoogstandjes en lekkere drankjes te serveren.
  Wanneer? Elk voorjaar | Soort: Feest
 • Internationaal Accordeon Festival - Op Tweede Paasdag wordt jaarlijks het Internationaal Accordeonfestival gehouden. Dan zullen de grote kopstukken uit de accordeon wereld elkaar ontmoeten bij Partycentrum t Maxend in Nistelrode. Het programma is gevarieerd en interessant voor iedereen die van accordeon muziek en het bespelen ervan houdt.
  Wanneer? Elk jaar op Tweede Paasdag | Soort: Feest
 • Vorstenbosch Pakt Uit - Ieder jaar in eind mei pakt Vorstenbosch uit! Een mooie dag met vermaak voor groot en klein met diverse leuke bezienswaardigheden, ambachten, kermis, muziek en gezellige terrassen. Ook organiseren de Pierebloazers op deze dag hun jaarlijkse kapellenfestival. Voor de braderie /voorjaarsmarkt is het mogelijk een grondplaats of kraam te huren.
  Wanneer? Elk jaar in eind mei | Soort: Feest
 • Bernhezer Fiets3Daagse - Het voorjaar is inmiddels in alle hevigheid losgebarsten. Tijd om ons voor te bereiden op een nieuw fietsseizoen, waarin we op goed fietsweer hopen en uitzien naar mooie fietstochten door ons Brabantse land of elders in Nederland. Traditioneel organiseert de TRV-Bernheze ook dit jaar weer de Bernhezer Fiets3daagse.
  Wanneer? Elk voorjaar | Soort: Sport
 • Toch(t) Effe Weg - Toerwielerclub De Voorsprong uit Heesch organiseert ook dit jaar haar jaarlijkse voorjaarsklassieker Toch(t) Effe Weg voor wielertoeristen. Deze volledig uitgepijlde tocht voert over mooie landelijke wegen door de Meierij met halverwege de route een pauzeplaats. De afstand is naar keuze 75 of 100 km.
  Wanneer? Elk voorjaar | Soort: Sport
 • Lieverlee Festival - Het festival presenteert haar bezoekers elk jaar, in een ontspannen en toegankelijke sfeer voor jong tot oud, een verrassende mix van nederpop, muziektheater en feest!
  Wanneer? Elke voorzomer | Soort: Festival