Nieuws Nuenen

Man uit Eindhoven daagt Nuenen over Soeterbeek
EINDHOVEN/NUENEN - Een bewoner van de Kosmoslaan in Eindhoven heeft de gemeente Nuenen weer voor de rechter gesleept om voor elkaar te krijgen dat de Soeterbeek in Nuenen...

Nuenenaar Kruijswijk verovert harten met monsteraanval: 'De eenzame fietser, held van de dag'
Steven Kruijswijk was donderdag in de koninginnenrit van de Tour de France de absolute smaakmaker. Ondanks de hoge notering (zesde) in het klassement, besloot Kruijswijk...

Geen geel, geen ritzege, wél trots: Gerwen juicht weer ouderwets voor Kruijswijk
GERWEN - Een heroïsche aanval van Nuenenaar Steven Kruijswijk strandde op Alpe d'Huez in schoonheid. Bij café De Stam in Gerwen won trots het intussen van teleurstelling...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Nuenen

Nuenen op Twitter

RT @Helpt_Elkander: Feestelijke start eerste #gasloze huurwoningen @Helpt_Elkander in #Nuenen. Ontwikkeling PM+. Realisatie @casdehaan http…
Door @NuenenGL op 22-07-2018 07:49:29

RT @Helpt_Elkander: Feestelijke start eerste #gasloze huurwoningen @Helpt_Elkander in #Nuenen. Ontwikkeling PM+. Realisatie @casdehaan http…
Door @NicoPijnackerHo op 22-07-2018 07:48:24

Steven Kruijswijk voelde zich geen held na indrukwekkende Tour de France-rit https://t.co/MOEt7BExTU #nieuws #nuenen
Door @Stadindex op 20-07-2018 10:24:12

RT @Helpt_Elkander: Feestelijke start eerste #gasloze huurwoningen @Helpt_Elkander in #Nuenen. Ontwikkeling PM+. Realisatie @casdehaan http…
Door @Ruud_Moviat op 19-07-2018 21:38:14

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Nuenen

 • Van Goghmert - In juni zal in Nuenen voor de 34e keer de jaarlijkse Van Goghmrt plaatsvinden. Na de succesvolle editie met een record aantal bezoekers, gaat de organisatie vol frisse zin aan de slag om deze editie net zo'n geslaagde te laten worden als die van vorig jaar!
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Markt
 • Wereldmarkt - De Wereldmarkt biedt een podium aan Nuenenaren die actief betrokken zijn bij ontwikkelingsprojecten in de wereld. Naar verwachting zullen meer dan dertig particuliere organisaties hun project presenteren en informeren over hun inzet in ontwikkelingslanden. De Wereldmarkt heeft een niet-commercieel karakter en de gehele opbrengst is bestemd voor de zich presenterende projecten in ontwikkelingslanden.
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Markt
 • Weekmarkt Nuenen - De weekmarkt in Nuenen wordt wekelijks gehouden op maandagmiddag van 12.00 uur tot 16.30 uur in het Park in Nuenen. Op deze markt staan tientallen kooplieden die u de beste producten aanbieden. Denk aan vers groente, fruit, vlees, vis, zuivel en kleding.
  Wanneer? Elke maandag van 12:00 tot 16:30 | Soort: Markt
 • Iers Sessie Festival - Het Iers SessieFestival in Nuenen is gestart als viering van het 12 en een half jarig jubileum op 11 september 2011. Een aantal enthousiaste sessiemuzikanten organiseerde toenin korte tijd een festival waaraan veel muzikanten uit het hele land deelnamen. Dezelfde organisatoren hebben besloten om er een jaarlijks terugkerend festival van te maken. En dat met groot succes!
  Wanneer? Elk najaar | Soort: Festival
 • Blues'm Nuenen - Na diverse binnen optredens kwam snel de wens voor een buitenfestival. In mei 2013 ontstond het eerste openlucht bluesfestival midden in het park van Nuenen. Blues'm was geboren en de bedoeling is om dit elk jaar op eerste Pinksterdag terug te laten keren.
  Wanneer? Elk jaar op Eerste Pinksterdag | Soort: Festival
 • Sunny Blues Nuenen - Het doel van Sunny Blues Nuenen is om jonge maar ook bekende blues band een podium te bieden, en de Blues liefhebber uit Nuenen en natuurlijk omstreken een geweldige middag te bezorgen. De meeste optredens zijn op een zondagmiddag, maar soms wordt daar van af geweken. Houd dus de website goed in de gaten.
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Festival
 • Gulbergen Cross - De Gulbergen Cross bestaat uit een Cross over vijf verschillende afstanden (2, 4, 6, 8 en 10 km). Door het grote hoogteverschil in het parcours kan het met recht een zware cross worden genoemd. De Gulbergen Cross is een evenement dat honderden deelnemers uit de directe omgeving trekt, maar daarnaast ook vele toeschouwers naar Nuenen lokt.
  Wanneer? Elk jaar in maart | Soort: Sport
 • Van Goghloop - De voorgaande editie van Goghloop was wederom een succesvol hardloop evenement dankzij de vele enthousiaste deelnemers, juichend publiek en vele vrijwilligers en sponsoren die het evenement weer mogelijk hebben gemaakt. Ook dit jaar belooft het een groot succes te worden!
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Sport
 • Internationale Stationaire Motorenshow - Tijdens de Pinksterdagen wordt in Nuenen de internationale stationaire motorenshow georganiseerd. Het gaat hier om een show voor zogenaamde stationaire motoren, de veteranen op het gebied van verbrandingsmotoren, voorouders van de moderne benzine- en Dieselmotoren.
  Wanneer? Elk jaar tijdens Pinksteren | Soort: Tentoonstelling
 • Vlooienmarkt Gerwen - De jaarlijkse groots opgezette vlooienmarkt en is inmiddels bekend in de nabije en verre omgeving. Op ons ruim en overzichtelijk gesorteerde terrein kunt u naar hartenlust speuren en snuffelen naar de dingen die u nodig heeft. Tevens staan er diverse kraampjes met hartige hapjes, koffie en frisdrank. Deze markt wordt ook dit jaar gehouden op het Heuvelplein, te Gerwen.
  Wanneer? Elke nazomer | Soort: Markt