Nieuws 's-Hertogenbosch

Handschoen zoekt hand: de weeshandschoenen van Tilburg en omgeving op een rij
TILBURG - Daar ligt ie dan. Een verweesde handschoen. Zo te zien van een kleine jongen op weg naar school. Zijn moeder heeft vanochtend vast gezegd: vergeet je handschoenen...

Toezicht op criminaliteit wordt versterkt in Woensdrecht
HOOGERHEIDE - Extra capaciteit tegen georganiseerde criminaliteit en meer toezicht op arbeidsmigranten, evenementen en asbestverwijdering: die prioriteiten stelt...

VDL ontwikkelt elektrische voertuigen voor afvalinzameling
EINDHOVEN - VDL ontwikkelt vier elektrische voertuigen voor de inzameling van afval. Als basis van het voertuig dient de samen met DAF Trucks ontwikkelde elektrische...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch op Twitter

Ook Tony Neef speelt een hoofdrol in Aida in Concert. Het muziekspektakel speelt van 20 tot en met 30 juni in ’s-He… https://t.co/uxckwcb1Jp
Door @Theater_nl op 23-01-2019 11:00:00

Tijd voor iets nieuws? #vacature Vergunningverlener Wabo - 's-Hertogenbosch https://t.co/7gB58NFKYx #woensdag
Door @VacatureBaan op 23-01-2019 09:35:04

Tijd voor iets nieuws? #vacature Associate Director QA - 's-Hertogenbosch https://t.co/p6K9EQBK08 #dinsdag
Door @VacatureWerk op 22-01-2019 06:28:03

Tijd voor iets nieuws? #vacature ICT Sales - Den Bosch - Medior - 's-Hertogenbosch https://t.co/LZvIp5XsSt
Door @Collegaegezocht op 21-01-2019 17:37:06

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente 's-Hertogenbosch

 • Theaterfestival Boulevard - Boulevard is een jaarlijks theaterfestival in de Nederlandse stad 's-Hertogenbosch. Het hart van het festival is de Parade, een plein naast de Sint-Janskathedraal. Veel voorstellingen zijn gratis, iets dat het festival toegankelijk en openhartig maakt!
  Wanneer? Elk jaar in augustus | Soort: Festival
 • Bourgondisch 's-Hertogenbosch - Bourgondisch 's-Hertogenbosch is een jaarlijks terugkerend culinair evenement op de Parade in 's-Hertogenbosch. Op het plein presenteren verschillende Bossche restaurants zichzelf. In diverse paviljoens kan worden geproefd, geborreld en gegeten, dikwijls typisch Bourgondisch.
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Festival
 • Bosch Parade - Sinds 2010 levert Bosch Parade jaarlijks een hedendaagse stoet van kunstzinnige creaties die in de maand juni een route over Bossche wateren afleggen. Professionele makers – beeldende kunstenaars, vormgevers, componisten, regisseurs, choreografen etc. – putten inspiratie uit werk en gedachtegoed van Jheronimus Bosch en vertalen dat naar hun eigen idee. Een prachtig resultaat is het gevolg!
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Tentoonstelling
 • Het Nederlands Speciaal Bierfestival - Tijdens 'Het Nederlands Speciaal Bierfestival' kunnen de bezoekers kennis maken met de vaak bijzondere bieren van de verschillende (kleinere) Nederlandse brouwerijen. Een prachtig evenement voor de echte liefhebber van speciaalbiertjes!
  Wanneer? Elk jaar in begin mie | Soort: Festival
 • Bevrijdingsfestival Brabant - Ieder jaar op 5 mei worden er in Nederland 14 Bevrijdingsfestivals georganiseerd. Op de festivals wordt de bevrijding en de vrijheid gevierd maar ook stilgestaan bij vrijheid en onvrijheid in de rest van de wereld. In Noord-Brabant is er jaarlijks een groot feest in 's-Hertogenbosch (Den Bosch)!
  Wanneer? Elk jaar op 5 mei | Soort: Festival
 • IAG Sportevent - Sportkwartier Maaspoort in Den Bosch bruist van de sport in eind mei: Het IAG komt er weer aan! Een spetterend sportfestival, waar je vier dagen lang op allerlei manieren geniet van gymnastische sport. Er zijn Internationale wedstrijden Acro, (Dames)Turnen, en Trampolinespringen van het hoogste niveau, maar je kunt ook zelf in de ringen hangen, een workshop dansen volgen of genieten van bandjes en optredens op diverse podia.
  Wanneer? Elk jaar in eind mei | Soort: Festival
 • Erasmusfestival Brabant - Het Erasmusfestival is een cultureel festival in 's-Hertogenbosch en is vernoemd naar Desiderius Erasmus. Het wordt gehouden ter ere van de uitreiking van de Erasmusprijs in Amsterdam. Op het festival staat het thema vormgeving centraal. Er zijn dansvoorstellingen, balletvoorstellingen, maar ook exposities en worden er films vertoond. Daarnaast worden er ook workshops gehouden. Het festival wordt alleen op de even jaren gehouden.
  Wanneer? Elk even jaar | Soort: Festival
 • November Music - November Music is een jaarlijks terugkerend internationaal festival op het gebied van actuele muziek dat wordt gehouden op verschillende locaties in 's-Hertogenbosch onder het motto 'muziek van nu door de makers van nu'. Het vijfdaagse muziekfestival vindt plaats in de maand november en presenteert gecomponeerde muziek, jazz en improvisatie, nieuwe wereldmuziek, geluidsinstallaties, hedendaagse opera, elektronica, muziektheater en genre-overstijgende muziekproducties.
  Wanneer? Elk jaar in november | Soort: Festival
 • Jazz in Duketown - Jazz in Duketown is het grootste gratis jazzfestival van Nederland in de open lucht. Het wordt georganiseerd tijdens Pinksteren in de binnenstad van 's-Hertogenbosch en trekt jaarlijks tussen de 150.000 en 200.000 bezoekers. Leuk voor de liefhebber en festivalganger!
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Festival
 • Bossche markt - De Bossche markt, de gezelligste markt van Nederland, heeft heel veel verschillende producten. Er zijn tal van kramen die op deze grote markt hun waren aanbieden. In 's-Hertogenbosch zijn op vier dagen markten: op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
  Wanneer? Elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. | Soort: Markt