Nieuws Helmond

RKC Waalwijk is doodsbenauwd voor Helmond Sport
RKC Waalwijk is kennelijk doodsbenauwd voor Helmond Sport, de nummer voorlaatst van de eerste divisie, die vrijdagavond op bezoek komt. De Waalwijkse club verzweeg...

Juf Daisy Mertens van De Vuurvogel in Helmond heeft nu al zo veel gehoord in Dubai
DUBAI - Als ze nu naar huis zou moeten, is het al goed. Gaat ze al terug met een rugzak aan verhalen. Dat zei Daisy Mertens vrijdag tijdens het ochtendprogramma. Maar haar...

Ergernis over parkeerbonnen in Helmond, want ‘de situatie is onduidelijk’
HELMOND - Het regent parkeerbonnen in het Pastoor Janssensplantsoen in Helmond. Flauw, vindt de lokale afdeling van VVN. Want de parkeerregels staan niet duidelijk...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Helmond

Helmond op Twitter

Nieuws in #Helmond: https://t.co/dxvZRyjIe6
Door @PerryVermeulen op 22-03-2019 20:44:05

Ook Van Bommels in kringloopwinkel Helmond https://t.co/L3ywdFougD
Door @_BrabantNieuws op 22-03-2019 20:27:47

RT @JvBCollege: Op 21 maart werden de jaarlijkse Orion Music Awards gehouden in het Parktheater in Eindhoven. Onze eigen Anne (Ht1A) en Rob…
Door @LambrtvanGenug1 op 22-03-2019 19:47:11

RT @gemeentetilburg: De B5-steden en de provincie willen samen 500 miljoen euro investeren de komende jaren. Doel is om ervoor te zorgen da…
Door @IrmaMGalama op 22-03-2019 19:36:16

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Helmond

 • Festival Impact - Festival Impact is een grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats vindt in het centrum van Helmond. Festival Impact wordt georganiseerd vóór en dóór jongeren. Naast de verschillende artiesten die tijdens het festival te zien zijn, worden jongeren tijdens het festival in contact gebracht met verschillende vormen van kunst en cultuur.
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Festival
 • Helmond H2O Festival - Festival Helmond H2O is met een enthousiaste en grenzeloze inzet, geheel uit maatschappelijk/culturele betrokkenheid georganiseerd door allerlei energieke mensen. Zo ontstaat eveneens een energiek en gezellig festival!
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Festival
 • Drakenbootfestival - Elk jaar in begin juni wordt het Drakenbootfestival opgeluisterd met muziekoptredens op verschillende podia op het festivalterrein. Op vrijdag en zaterdag is een programma gepland tot 01.00 uur; op zondag stopt de muziek ’s avonds om 23.00 uur. Voor de inwendige mens wordt goed gezorgd door vele food cateraars met vele smaakstijlen!
  Wanneer? Elk jaar in begin juni | Soort: Festival
 • Helmondse Markt - Beleef de Helmondse markt! Elke zaterdag tussen 8:30 uur en 16:00 uur en elke woensdagochtend tussen 8:30 uur en 12:30 uur. Een geweldige markt voor inwoners en toeristen, waar zij allen voorzien worden in hun behoeften.
  Wanneer? Elke woensdag & zaterdag vanaf 08:30 | Soort: Markt
 • Kasteeltuinconcerten - De rustgevende omgeving en gemoedelijke sfeer in de kasteeltuin van Helmond maken de inmiddels zeer populaire Kasteeltuinconcerten elk jaar weer tot een uniek evenement! Geniet van de mooie zomeravonden met een koel drankje in een ontspannen sfeer van een gevarieerd aanbod aan fijne muziek. De kasteeltuin met haar prachtig, verlichte middeleeuwse kasteel wordt dé ontmoetingsplek voor jong en oud.
  Wanneer? Elke zomerse vrijdagavond | Soort: Tentoonstelling
 • Kasteelbelevenissen - Knutsel en versier een prinsessenhoed of ridderhelm, gebruik daarbij prachtige sjablonen, glitterstenen, veren en glanspapier en verander in een stoere ridder of mooie prinses. Verschillende leuke activiteiten voor de jonge kinderen!
  Wanneer? Elk jaar in eind augustus | Soort: Tentoonstelling
 • Biologische Markt - Elke vrijdag is er van 14.00-18.00 uur een biologische markt onder de Markthal van Winkelcentrum Brandevoort in Helmond. Een prachtige markt voor de mensen die om de wereld en haar natuur geven!
  Wanneer? Elke vrijdag van 14:00 tot 18:00 | Soort: Markt
 • Hellrun - Hellrun is een nieuw sportevenement voor Helmond en omgeving. Een Obstakelrun door het centrum met hindernissen zoals, trappen, bruggen, stapels banden en containers. Een leuke sportieve uitdaging voor het hele gezin!
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Sport
 • HAC NightRun - Helmond, een stad naar je hart. Nog mooier is het om hard door die stad te gaan én je hart sneller te laten kloppen. Het liefst lichtvoetig. Stadsdelen waar je normaal winkelt, een terrasje pakt of gewoon wandelt en op andere momenten doorheen fietst worden nu speciaal voor jou vrijgemaakt om er te gaan hardlopen. In het avondlicht!
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Sport
 • Carnaval Helmond - Carnaval wordt ook groots gevierd in Helmond met onder meer de grootste optocht van het zuiden. Helmond is een echte carnavalsstad; naast de vele carnavalsverenigingen is er een grote vereniging die zich bezighoudt met het stadscarnaval (dat ieder jaar tienduizenden bezoekers trekt): de Keiebijters.
  Wanneer? Elk jaar rond carnaval | Soort: Tentoonstelling