• Fotocredits: nvt.

  Tot negen jaar geëist voor voorbereiden moordpoging op broers in Utrecht

  Het Openbaar Ministerie (OM) heeft maandag negen en zeven jaar cel geëist tegen respectievelijk Don H. en Frans M. voor de voorbereiding van de mislukte moorden op de criminele broers Chahid en Chafik Yakhlaf in Utrecht in november 2015. Chahid werd later dat jaar alsnog doodgeschoten.

 • Fotocredits: nvt.

  Psychiaters adviseren tbs voor verdachte van 'insulinemoorden'

  Rahiied A. (22), de man die wordt verdacht van het onterecht toedienen van insuline in een Rotterdams verzorgingstehuis, zou ook tbs met dwangverpleging moeten krijgen, adviseren twee psychiaters en een psycholoog maandag tijdens een inleidende zitting.

 • Fotocredits: nvt.

  Verdachte van aanslag op Panorama bekent deels

  Een van de verdachten van de aanslag op weekblad Panorama heeft maandag verklaard dat hij erbij was toen in juni 2018 een antitankwapen werd afgeschoten op de Teleportboulevard in Amsterdam-Sloterdijk.

 • Fotocredits: nvt.

  Duncan Laurence komt aan op Schiphol | Aanslag op toeristen Egypte

  Elke dag selecteert NU.nl de meest in het oog springende beelden. Zondag 19 mei: Duncan Laurence komt aan op Schiphol, een wolvenpaar op de Veluwe is voor het eerst op beeld vastgelegd en een aanslag op een toeristenbus in de Egyptische voorstad Gizeh.

 • Fotocredits: nvt.

  Studentenorganisaties: Hogere rente op studieschuld is in strijd met wet

  Het voornemen van minister van Onderwijs Ingrid van Engelshoven om de rente op studieschulden te verhogen, is in strijd met het internationaal onderwijsrecht, stellen het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) en het Landelijk Studenten Rechtsbureau (LSR) maandag. De studentenorganisaties hebben hier juridisch onderzoek naar gedaan.

 • Fotocredits: nvt.

  Weerbericht: Lokaal mist of onweer, de zon laat zich geregeld zien

  Maandag is het wisselend bewolkt met later op de dag landinwaarts ook geregeld zon. Vooral in het noordoosten vallen enkele regen- en onweersbuien. Aan zee blijft het wederom koud met 12 tot 15 graden, terwijl het landinwaarts 19 tot 22 graden wordt.

 • Fotocredits: nvt.

  Voor het eerst wolvenpaar gefotografeerd op de Gelderse Veluwe

  Op de Gelderse Veluwe is voor het eerst een wolvenpaar vastgelegd op beeld, meldt het Wolvenmeldpunt van de Zoogdiervereniging zondag. Het wolvenpaar werd met behulp van een cameraval gefotografeerd.

 • Fotocredits: nvt.

  Noodweer leidt tot veel problemen in Oost-Nederland

  Noodweer heeft zondag tot problemen in het oosten van het land geleid. Een blikseminslag veroorzaakte zoveel schade aan het spoor tussen Zwolle en Olst, dat er grote reparaties nodig waren. Het treinverkeer op het traject werd stilgelegd voor de rest van de dag en nacht.

 • Fotocredits: nvt.

  Duncan Laurence staat pers te woord na aankomst op Schiphol

  Bekijk hier live de persconferentie met Duncan Laurence op Schiphol. Nederland heeft na 44 jaar weer het Eurovisie Songfestival gewonnen. Duncan Laurence wist met 492 punten de overige 25 landen achter zich te laten. Zondagmiddag kwam de 25-jarige zanger weer aan in Nederland.

 • Fotocredits: nvt.

  Politie grijpt in bij amateurvoetbalwedstrijd in Amsterdam

  De politie heeft zaterdagmiddag moeten ingrijpen bij een voetbalwedstrijd tussen de Amsterdamse amateurclub Swift en de amateurs van Feyenoord. De politie wist een confrontatie tussen de supportersgroepen te voorkomen.

Nieuws Bladel

Tilburg wil Duncan zo snel mogelijk huldigen
TILBURG - De gemeente Tilburg wil Duncan Laurence, de winnaar van het Songfestival, dolgraag op korte termijn in de stad huldigen. Volgens een woordvoerster van de gemeente...

Vergapen en verwonderen bij gepimpte ‘reispaleizen’ op Streekpark Klein Oisterwijk
OISTERWIJK - De eigenaren van een gepimpte caravan zetten zaterdag de deur open van hun ‘reispaleis’. Bezoekers konden zich vergapen aan de pracht en praal...

Jongeren gaan zelf geld ophalen voor nieuwe skatebaan in Zevenbergen
ZEVENBERGEN - Veel diversiteit aan obstakels, dat is de wens van de skaters die hun skills & tricks vertonen in het skatepark aan de Kristallaan in Zevenbergen...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Bladel

Bladel op Twitter

#griep #nieuws Jager waarschuwt voor hazenpest na vinden van dode haas in Bladel… https://t.co/o5Py4ndBxJ
Door @grieptweets op 18-05-2019 14:39:29

RT @SBWHnl: Hennepkwekerij ontdekt in Bladel na uitslaande brand op zolder, bewoner wilde huis niet verlaten Verzekering keert niet altijd…
Door @SBWHnl op 15-05-2019 17:09:23

RT @SBWHnl: Hennepkwekerij ontdekt in Bladel na uitslaande brand op zolder, bewoner wilde huis niet verlaten Verzekering keert niet altijd…
Door @LisaT33 op 15-05-2019 14:07:50

Hennepkwekerij ontdekt in #Bladel na uitslaande brand op zolder, bewoner wil huis niet verlaten https://t.co/nk1EwboZSu
Door @HubertDeMeulder op 15-05-2019 08:11:02

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Bladel

 • Weekmarkt Bladel - Iedere woensdag kunt u terecht op de weekmarkt te Bladel. Deze markt, die plaatsvindt op de Markt, omvat een tiental kramen die u voorzien in groente, fruit, zuivel, vlees, vis en ander divers handelswaar. Dit alles is van goede kwaliteit!
  Wanneer? Elke woensdag van 11:00 tot 17:00 | Soort: Markt
 • Weekmarkt Casteren - In de woonkern Casteren (gemeente Bladel) worden iedere woensdagochtend een aantal vaste standplaatsen gevuld door kooplieden die u voorzien van kwalitatief groente, fruit en zuivel. De standplaatsen bevinden zich op het plein Zandstraat/Kerkstraat.
  Wanneer? Elke woensdag van 09:00 tot 10:15 | Soort: Markt
 • Weekmarkt Hapert - Evenals in Casteren bevinden zich in Hapert ook diverse vaste standplaatsen. Deze worden wekelijks op dinsdagochtend gevuld met kramen voor vis, groente en fruit, zuivel en loempia.
  Wanneer? Elke dinsdag van 08:30 tot 12:30 | Soort: Markt
 • Weekmarkt Hoogeloon - Ook in Hoogeloon bevinden zich vaste standplaatsen. Iedere woensdagochtend kunt u hier terecht voor vis, groente en fruit en zuivel voor een aangename prijs! Zien wij u dan?
  Wanneer? Elke woensdag van 10:30 tot 12:00 | Soort: Markt
 • Neterpop - In 1997 begonnen als een jubileumfeest van Voetbalvereniging Netersel, nu een niet meer weg te denken evenement in het kleine Netersel. Door de jaren heen is de organisatie steeds professioneler geworden en zijn de namen van de optredens steeds groter geworden. Denk hierbij aan Within Temptation, Kane, Krezip, Guus Meeuwis, Jan Smit, Ilse de Lange en Di-rect.
  Wanneer? Elk voorjaar | Soort: Feest
 • Blaalse Lichtstoet - Een aantal weken na carnaval wordt een deel van de carnavalswagens opnieuw opgesierd. Dit keer met heel veel lichtjes. Zij rijden dan door een verduisterd Bladel in de Blaalse Lichtstoet.
  Wanneer? Elk voorjaar | Soort: Tentoonstelling
 • Totaalfestival - Muziek, theater, lekker eten, een Bels biertje, een dansje, veel geklets, headbangen, proeven, toosten... en bijzonder gemoedelijk! Kom weer langs om te luisteren, proeven, dansen, kletsen, spelen, kijken, ontspannen en nog veel meer. Dit feestje wil je niet missen!
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Festival
 • Zomermarkt Bladel - Ieder jaar is het weer een groot feest in Bladel: de zomermarkt! Hier kunt u terecht voor een kindervoorstelling, schminken, looporkesten, een draaimolen, een springkussen, een kinderboerderij, een kunstmarkt, een boekenmarkt en een rommelmarkt
  Wanneer? Elk jaar op de laatste zondag van juli | Soort: Markt
 • Kempentrail - In het najaar organiseert hardloop- en wandelvereniging No Limits Bladel een hardloopevenement genaamd Kempentrail. Hier kunt u zich helemaal uitleven in een prachtige omgeving en een geweldig parcours!
  Wanneer? Elk najaar | Soort: Sport
 • Kermis - Het hele jaar door worden er in de gemeente Bladel kermissen georganiseerd: Bladel: 2e zondag na 15 augustus; Casteren: laatste zondag van september; Hapert: voorlaatste zondag van juni; Hoogeloon: laatste zondag van juni; Netersel: eerste zondag van juni.
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Feest