Nieuws Bergen op Zoom

Christiaan loopt loodzware Dopey Challenge
Vier hardloopwedstrijden in vier dagen. Waaronder een halve en een hele marathon. In de brandende hitte. Van park naar park. Met een totale afstand van 78 kilometer. Halsternaar...

Breng de leut weer terug naar 't Krabbegat met de Blauwe Schuit
Met De Legende van de Blauwe Schuit brengt het Berregs Leut Tejater eind februari een nieuw stuk op de planken. De repetities zijn in volle gang. Ga mee op reis met de bemanning...

TFS'57 Badmintonnieuws: belangrijke zege in jacht op kampioenschap
Zondagmorgen 20 januari speelde team 1 van badmintonclub The Flying Shuttle '57 in thuisbasis Sportcentrum De Karmel in Bergen op Zoom een belangrijke wedstrijd...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Bergen op Zoom

Bergen op Zoom op Twitter

‘Roosendaal geen interesse in gezamenlijke zoektocht naar nieuwe locatie Bravis’ https://t.co/icMvKKsd5n
Door @_BrabantNieuws op 22-01-2019 21:31:55

Mooi nieuws van Van der Kroon Food Products. Uiteraard ook aanwezig bij symposia in #Suikerlab #Agrofood in Gemeent… https://t.co/gsjnsLvu1W
Door @PeterBerben op 22-01-2019 19:54:02

Zwoegen onder toeziend oog van meesterbouwer Adrie van der Poel https://t.co/uZ6JvvBlCS
Door @_BrabantNieuws op 22-01-2019 19:11:53

Strijd om nieuwe locatie Bravis ziekenhuis barst los: Bergen op Zoom biedt drie plekken aan, Roosendaal één https://t.co/pc3sHoFzUv
Door @_BrabantNieuws op 22-01-2019 17:55:16

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Bergen op Zoom

 • Krabbenfoor - De Krabbenfoor is een jaarlijks terugkerend evenement dat plaatsvindt in de binnenstad van Bergen op Zoom. De Krabbenfoor vindt traditiegetrouw jaarlijks plaats in het ‘laatste volle weekend van juli’ en wordt al sinds 1964 georganiseerd door de ondernemersvereniging van de binnenstad (Sterck). De Krabbenfoor vindt plaats op donderdag, vrijdag en zaterdag. Een leuk evenement met een lange historie!
  Wanneer? Elk jaar in het laatste volle weekend van juli | Soort: Feest
 • Maria Ommegang - De Maria Ommegang te Bergen op Zoom is een jaarlijks terugkerende processie, georganiseerd door het Lievevrouwegilde, die door de binnenstad van Bergen op Zoom trekt op de laatste zondag van de maand juni. Een mooi evenement!
  Wanneer? Elk jaar op de laatste zondag in juni | Soort: Tentoonstelling
 • Openluchtspektakel - Sinds 1996 organiseert Stichting De Vierschaar jaarlijks een groot openluchtspektakel in Bergen op Zoom. De Vierschaar zet tijdens de uitvoeringen zowel het lokale en regionale theatertalent als de historische Binnenstad van Bergen op Zoom centraal. De afgelopen jaren hebben we tijdens onze spraakmakende producties veel bezoekers van binnen, maar ook van ver buiten de regio mogen ontvangen.
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Tentoonstelling
 • JazzBoZ - Je kunt dan in de middeleeuwse binnenstad genieten van verschillende stijlen jazzmuziek. Niet alleen de kenners komen hier aan hun trekken. Kom je voor de muzikale gezelligheid naar Bergen op Zoom, dan zul je daar zeker geen spijt van krijgen. Een leuk jazz-festival voor eenieder!
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Festival
 • Zoomer Whisky & Rum Festival - Het Zoomer Whisky & Rum Festival is een geweldig festival voor de liefhebber! Ook voor iemand die van gezelligheid houdt, is het festival niet te missen! Kom ook en geniet onder het genot van whisky en rum van een geweldige dag.
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Festival
 • Op De T Festival - et Op de T Festival is een gratis festival wat voor de eerste keer plaats vond in 2011 op Hemelvaartsdag. Naast optredens van diverse bands, met uit een lopende stijlen, is er ook een festivalmarkt en een kinderhoek aanwezig. Tevens zijn er eetgelegenheden, dus geen reden om vroeg naar huis te gaan!
  Wanneer? Elk jaar op Hemelvaartsdag | Soort: Festival
 • Palm Parkies - Palm Parkies is een vaste waarde in de zomerse festivalagenda van de verschillende steden en gemeenten in Vlaanderen & Nederland. Palm Parkies is moeilijk te vatten in enkele woorden maar het is dichtbij, familiaal, eigenzinnig, gratis, groen, …
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Festival
 • ProefMei - ProefMei presenteert naast gerechten ook muziek uit alle windstreken. Elk continent is vertegenwoordigd. Zo ontstaat er een sfeervol evenement met vele bezoekers uit wijde omtrek. Mist dit evenement zeker niet!
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Markt
 • Markt Bergen op Zoom - Iedere donderdag is er in Bergen op Zoom een gezellige weekmarkt met o.a. kaas, brood, vlees, kleding en stoffen. De markt bevindt zich op de volgende plaatsen: Wouwsestraat, Van der Rijtstraat, Stationsstraat en Korenbeursplein.
  Wanneer? Elke donderdag van 08:00 tot 17:00 | Soort: Markt
 • Concours Hippique Bergen op Zoom - Het jaarlijkse paardenevenement zorgt al jarenlang voor honderden bezoekers in Bergen op Zoom. Ook dit jaar kunnen bezoekers weer gratis komen kijken bij het gevarieerde wedstrijdprogramma. De drie dagen staan in het teken van spring- en dressuurwedstrijden en diverse rubrieken van tuigpaarden en hackney's. Het wordt een spektakel voor jong en oud!
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Sport