Nieuws Alphen-Chaam

Flinke autobrand op A58 bij Oirschot, weg korte tijd afgesloten
OIRSCHOT - De A58 tussen Best en Moergestel is donderdagavond kort dicht geweest door een flinke autobrand. Dat meldden ANWB en Rijkswaterstaat rond 20.55 uur. Ongeveer...

Medewerker gemeente Goirle mishandeld na opmerking tegen jongeren over vandalisme
GOIRLE - In Goirle is woensdag een man aangehouden omdat hij even daarvoor een medewerker van de gemeente had mishandeld. Het incident vond plaats nadat de ambtenaar twee...

Spoorwegbouwer Swietelsky mag in Oisterwijk nog eens tien tijdelijke kantoorunits plaatsen
OISTERWIJK - Swietelsky Rail Benelux, aannemer voor spoorwegbouw in Oisterwijk, groeit als kool. Het bedrijf kan voor uitbreiding aan de Laarakkerweg niet wachten...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Alphen-Chaam

Alphen-Chaam op Twitter

Wat zit er echt in ons restafval? Kom ook op 23/11 en zie het met eigen ogen. Deel jouw ervaringen met de afvalinza… https://t.co/GB8fAo5srZ
Door @gemeenteAC op 18-10-2018 07:43:20

Wat is uw ervaring met de afvalinzameling? Denk met ons mee! https://t.co/IvYgXz7YRt
Door @GemeenteNB op 18-10-2018 07:32:02

Nathalie is op zoek naar nieuwe collega’s. Kom jij ook naar een informatieavond over de brandweer in Chaam? https://t.co/UpxxWpTPOT
Door @gemeenteAC op 16-10-2018 13:43:00

Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Baarle-Hertog - Nederlandse en Belgische politie samen op pad in het grensgebied van A… https://t.co/qqIoXp5hGy
Door @AlphenChaamNL op 15-10-2018 12:50:50

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Alphen-Chaam

 • Chaamloop - Het parcours kenmerkt zich door het landelijke karakter in combinatie met doorkomsten door een sfeervol centrum met vele toeschouwers. De weg is volledig geasfalteerd en voert de loper over prachtige dreven, langs vennen en door het sfeervolle centrum met vele toeschouwers en blaasorkesten. Een persoonlijk record ligt binnen de mogelijkheden; het parcours is volledig vlak.
  Wanneer? Elk jaar in begin juli | Soort: Sport
 • De Acht van Chaam - De Acht van Chaam is een jaarlijks terugkerende wielerronde in de Noord-Brabantse plaats Chaam. Deze ronde wordt elk jaar gehouden op de woensdag na de Ronde van Frankrijk. Het is Nederlands oudste en bekendste wielerwedstrijd!
  Wanneer? Elk woensdag direct na de Ronde van Frankrijk | Soort: Sport
 • Oldtimertreffen - Gezellig en vrijblijvend samenkomen. Het hele dorp staat op de kop vanwege een grote leuke rommelmarkt, die vele bezoekers trekt. Op een apart veld staan dan de oude voertuigen (gratis) geparkeerd en kan het publiek ze bewonderen.
  Wanneer? Elk jaar in juli | Soort: Markt
 • Motocross Alphen - Door de vereniging MCCA Crossbos Alphen worden jaarlijks verschillende evenementen en wedstrijden georganiseerd. Deze evenementen en wedstrijden staan open voor geïnteresseerden, zoals motorliefhebbers. Vaak zijn de wedstrijden een lust voor het oog!
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Sport
 • Darts Open - Ieder jaar wordt er op Goede Vrijdag in Galder een 'Darts Open' georganiseerd. Dit evenement richt zich op dartliefhebbers en -fanaten. Zij kunnen onder het genot van een koud biertje verschillende wedstrijden spelen.
  Wanneer? Elk jaar op Goede Vrijdag | Soort: Sport
 • Markt Alphen - De weekmarkt in Alphen vindt plaats op woensdag (Van Leuvenlaan) van 10.00 uur - 17.00 uur, waar veel (vers) groentewaar en andere handelsspullen worden aangeboden. Tevens is er een jaarmarkt in Alphen op de eerste zondag in juli. Deze trekt traditiegetrouw vele bezoekers.
  Wanneer? Elke woensdag van 10:00 tot 17:00 | Soort: Markt
 • Markt Chaam - Op woensdag is er in Chaam (locatie Wouwerdries) een weekmarkt van 09.00 uur - 12.00 uur. Tevens is er in Chaam op de tweede zondag in augustus een jaarmarkt, die vele mensen uit de wijde omtrek aantrekt. Zo is het marktleven in Chaam bruisend, met vele kraampjes.
  Wanneer? Elke woensdag van 09:00 tot 12:00 | Soort: Markt
 • Kermis - In de gemeente Alphen-Chaam worden in de verschillende woonkernen Alphen, Chaam en Galder jaarlijks kermissen georganiseerd. Deze kermissen vinden plaats in de (na)zomer en bezorgen de bewoners vermaak en vertier.
  Wanneer? Elke (na)zomer | Soort: Feest
 • Rondje Open Kerk - In Alphen en Chaam bevinden zich oude kerken. Deze kerken zijn populair onder toeristen en worden veelvuldig bezocht. Tijdens het evenement 'Rondje Open Kerk' staan deze kerken in de schijnwerpers. Vele toeristen bezoeken de kerken tijdens deze 'Rondje Open Kerk'-dagen.
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Tentoonstelling