Nieuws Roosendaal

Manuel de Backer kan op EK cross ‘bij niemand aanhaken’
De 63ste plaats op het EK cross country ‘onder 23' was niet wat Manuel de Backer in gedachte had toen hij gistermorgen aankwam op de Beekse Bergen. ,,Dit doet echt pijn"...

Jongeren schelden politie uit en steken middelvinger op in Roosendaal en worden meteen ingerekend
ROOSENDAAL - Drie jongeren uit Schijf en Roosendaal hebben een scheldpartij en het opsteken van hun middelvinger naar agenten, duur moeten bekopen. Ze zijn opgepakt...

Panna's op het plein in Kroeven: RBC'ers Hamdoune en El Gamali genieten van 'hechte ploeg'
De bij RBC spelende neven Anass El Gamali en Marouane Hamdoune kunnen zich een leven zonder voetbal niet voorstellen...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Roosendaal

Roosendaal op Twitter

RT @Politie_Rdaal: Totaal onnodig verbaal geweld richting politieagenten. Resultaat? 3 aanhoudingen voor belediging tijdens uitgaansnacht.…
Door @kamil_matthews op 09-12-2018 18:51:16

Opnieuw rechtstreeks treinverkeer tussen Antwerpen en Roosendaal https://t.co/zi7vzCzdzs
Door @grensarbeid op 09-12-2018 18:41:56

Minderjarigen aangehouden voor belediging tijdens uitgaansavond https://t.co/b5D9BqdqVW https://t.co/RYU1Tek1Kz
Door @roosendaals op 09-12-2018 14:41:07

Manuel de Backer kan op EK cross ‘bij niemand aanhaken’ https://t.co/bwyJYZrt0N
Door @_BrabantNieuws op 09-12-2018 12:44:39

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Roosendaal

 • Weekmarkt Roosendaal - Gezellige grote weekmarkt met tientallen kramen in het Centrum van Roosendaal. Er staan kraampjes met groente en fruit, mode, haaraccessoires, make-up, stof, lingerie, planten en bloemen, maar ook delicatessen en Hollandse vis. Van alles is er te vinden.
  Wanneer? Elke maandag van 08:30 tot 16:00 | Soort: Markt
 • Jaarmarkt Roosendaal - Ook dit jaar zit de Jaarmarkt er weer aan te komen. in eind mei kun je weer gezellig rondstruinen langs verschillende kramen en stands in de binnenstad. Dit jaar biedt de Jaarmarkt je weer heel veel plezier en vertier. De ongeveer 200 kramen verdeeld over de Raadhuisstraat, Nieuwe Markt, Roselaarplein en Dr. Braberstraat zijn zoals vanouds gevuld met leuke hebbedingen en snuisterijen.
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Markt
 • Blommenkinders Festival - De zomermaanden zijn altijd een feest, zo ook in Roosendaal. Midden in de zomer vindt namelijk Blommenkinders plaats! Dit geweldige festival omvat verschillende activiteiten, met als belangrijkste onderdeel: geweldige optredens. Mis dit dus niet!
  Wanneer? Elke (mid)zomer | Soort: Festival
 • Dijkpop Roosendaal - Jaarlijks vindt het openlucht festival DIJKPOP ROOSENDAAL. Op het festivalterrein zal er ook plaats zijn voor allerlei activiteiten, merchandising en dergelijke. Ook de inwendige mens zal niet worden vergeten. Als de weergoden ons een beetje gunstig gezind zijn belooft het wederom een mooie en vooral muzikale dag te worden voor jong en oud.
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Festival
 • De Halve Marathon van Roosendaal - Ieder jaar is er in eind juni een halve marathon in Roosendaal. Deze hardloopwedstrijd, over 21 kilometer, vormt een uitdaging voor velen. Niet alleen professionals, maar ook amateurs doen mee. Op deze manier ontstaat er een gemoedelijke sfeer, waar u zeker van zult genieten als deelnemer en toeschouwer!
  Wanneer? Elk jaar in eind juni | Soort: Sport
 • ATB Toertocht - De sportieveling kan zich prima uitleven in Roosendaal. Naast een halve marathon, worden er ook diverse fietstochten georganiseerd door RTC Zomerlust. Een voorbeeld van zo'n fietstocht is de ATB Toertocht, geschikt voor jong en oud.
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Sport
 • Roosendaal Danst! - Ieder jaar staat Roosendaal in het teken van dans tijdens Roosendaal Danst! De voorgaande edities waren een groot succes.Roosendaal Danst! wil meer zijn dan alleen een festival. Als platform ondersteunt de stichting steeds meer activiteiten en voorstellingen op het gebied van dans in Roosendaal, het gehele jaar door. Roosendaal heeft immers een rijke danscultuur en dat mag absoluut zichtbaar gemaakt worden, niet alleen voor dansers zelf maar voor iedereen.
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Festival
 • Oktoberfeest Roosendaal - In Duitsland wordt oktober op feestelijke wijze ingeluid. Dit gebeurd ook in Roosendaal! Hier is een geweldig Oktoberfeest. Dit feest, dat plaatsvindt in een grote tent, trekt jaarlijks vele bezoekers, die allen genieten van de geweldige sfeer.
  Wanneer? Elk jaar in begin oktober | Soort: Feest
 • Roosendaals Bockbier Festival - Een groeiend aantal bezoekers, een groeiende lijst met bokbieren en een groeiende interesse vanuit andere cafés. Dit maakt het Roosendaals Bockbier Festival groots en gezellig. Want: meer zielen, meer vreugd.
  Wanneer? Elk (na)jaar | Soort: Festival
 • Das Apresski Fest - Niet alleen in oktober staat Roosendaal in het teken van Duits(talig)e feesten, maar ook in het voorjaar wordt er volop Duits gefeest: er is dan namelijk 'Das Apresski Fest'! Tijdens dit feest wordt de Roosendaalse gezelligheid gecombineerd met de geweldige sfeer van de Apresski Feesten.
  Wanneer? Elk (voor)jaar | Soort: Festival