Nieuws Roosendaal

Niemand mag ziek worden, vinden ze op basisschool Aventurijn in Standdaarbuiten
STANDDAARBUITEN - Juf Angella van groep acht ziet er pips en vermoeid uit. Alsof ze de marathon heeft gelopen, vertrouwt ze haar collega’s tussen de middag toe. Door...

Tekort aan leraren: West-Brabantse scholen zoeken over de grens naar docenten
BERGEN OP ZOOM/ROOSENDAAL - Krapte op de docentenmarkt dwingt onderwijsstichting Lowys Porquin, met 31 (basis)scholen in de gemeenten Bergen op Zoom, Woensdrecht...

Rotterdamse (33) misdraagt zich en bedreigt conducteur met mes in Roosendaal
BERGEN OP ZOOM - Nachtdienst in de trein: het is voor sommige conducteurs een angstbeeld. Zo ook vrijdagnacht, toen een Rotterdamse vrouw een mes trok en dat vlak voor het...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Roosendaal

Roosendaal op Twitter

RT @Politie_Rdaal: Vrouw bedreigt conducteur met mes https://t.co/KFRb5QPloz #Roosendaal via @Politie
Door @WA_RsdThema op 23-02-2019 10:25:24

Rotterdamse (33) misdraagt zich en bedreigt conducteur met mes in Roosendaal https://t.co/sOvTQyHUEq
Door @_BrabantNieuws op 23-02-2019 10:02:04

RT @DNA_Feed: (Politie) Roosendaal - Vrouw bedreigt conducteur met mes https://t.co/eoXAb9mmbd https://t.co/BpoCzGgrv6
Door @dtchnws3 op 23-02-2019 08:57:03

(Politie) Roosendaal - Vrouw bedreigt conducteur met mes https://t.co/eoXAb9mmbd https://t.co/BpoCzGgrv6
Door @DNA_Feed op 23-02-2019 08:56:33

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Roosendaal

 • Weekmarkt Roosendaal - Gezellige grote weekmarkt met tientallen kramen in het Centrum van Roosendaal. Er staan kraampjes met groente en fruit, mode, haaraccessoires, make-up, stof, lingerie, planten en bloemen, maar ook delicatessen en Hollandse vis. Van alles is er te vinden.
  Wanneer? Elke maandag van 08:30 tot 16:00 | Soort: Markt
 • Jaarmarkt Roosendaal - Ook dit jaar zit de Jaarmarkt er weer aan te komen. in eind mei kun je weer gezellig rondstruinen langs verschillende kramen en stands in de binnenstad. Dit jaar biedt de Jaarmarkt je weer heel veel plezier en vertier. De ongeveer 200 kramen verdeeld over de Raadhuisstraat, Nieuwe Markt, Roselaarplein en Dr. Braberstraat zijn zoals vanouds gevuld met leuke hebbedingen en snuisterijen.
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Markt
 • Blommenkinders Festival - De zomermaanden zijn altijd een feest, zo ook in Roosendaal. Midden in de zomer vindt namelijk Blommenkinders plaats! Dit geweldige festival omvat verschillende activiteiten, met als belangrijkste onderdeel: geweldige optredens. Mis dit dus niet!
  Wanneer? Elke (mid)zomer | Soort: Festival
 • Dijkpop Roosendaal - Jaarlijks vindt het openlucht festival DIJKPOP ROOSENDAAL. Op het festivalterrein zal er ook plaats zijn voor allerlei activiteiten, merchandising en dergelijke. Ook de inwendige mens zal niet worden vergeten. Als de weergoden ons een beetje gunstig gezind zijn belooft het wederom een mooie en vooral muzikale dag te worden voor jong en oud.
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Festival
 • De Halve Marathon van Roosendaal - Ieder jaar is er in eind juni een halve marathon in Roosendaal. Deze hardloopwedstrijd, over 21 kilometer, vormt een uitdaging voor velen. Niet alleen professionals, maar ook amateurs doen mee. Op deze manier ontstaat er een gemoedelijke sfeer, waar u zeker van zult genieten als deelnemer en toeschouwer!
  Wanneer? Elk jaar in eind juni | Soort: Sport
 • ATB Toertocht - De sportieveling kan zich prima uitleven in Roosendaal. Naast een halve marathon, worden er ook diverse fietstochten georganiseerd door RTC Zomerlust. Een voorbeeld van zo'n fietstocht is de ATB Toertocht, geschikt voor jong en oud.
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Sport
 • Roosendaal Danst! - Ieder jaar staat Roosendaal in het teken van dans tijdens Roosendaal Danst! De voorgaande edities waren een groot succes.Roosendaal Danst! wil meer zijn dan alleen een festival. Als platform ondersteunt de stichting steeds meer activiteiten en voorstellingen op het gebied van dans in Roosendaal, het gehele jaar door. Roosendaal heeft immers een rijke danscultuur en dat mag absoluut zichtbaar gemaakt worden, niet alleen voor dansers zelf maar voor iedereen.
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Festival
 • Oktoberfeest Roosendaal - In Duitsland wordt oktober op feestelijke wijze ingeluid. Dit gebeurd ook in Roosendaal! Hier is een geweldig Oktoberfeest. Dit feest, dat plaatsvindt in een grote tent, trekt jaarlijks vele bezoekers, die allen genieten van de geweldige sfeer.
  Wanneer? Elk jaar in begin oktober | Soort: Feest
 • Roosendaals Bockbier Festival - Een groeiend aantal bezoekers, een groeiende lijst met bokbieren en een groeiende interesse vanuit andere cafés. Dit maakt het Roosendaals Bockbier Festival groots en gezellig. Want: meer zielen, meer vreugd.
  Wanneer? Elk (na)jaar | Soort: Festival
 • Das Apresski Fest - Niet alleen in oktober staat Roosendaal in het teken van Duits(talig)e feesten, maar ook in het voorjaar wordt er volop Duits gefeest: er is dan namelijk 'Das Apresski Fest'! Tijdens dit feest wordt de Roosendaalse gezelligheid gecombineerd met de geweldige sfeer van de Apresski Feesten.
  Wanneer? Elk (voor)jaar | Soort: Festival