Nieuws Goes

Politie opgeroepen voor sneeuwpop midden op kruising in Yerseke
YERSEKE - De politie in Yerseke kreeg vanavond een bijzondere melding: over een sneeuwpop die midden op de kruising Dam/Burenpolderweg stond...

Arbeidsmigranten worden niet gehuisvest achter De Caisson bij Biezelinge
KAPELLE - Er komt geen huisvesting voor 150 arbeidsmigranten achter restaurant De Caisson bij Biezelinge. De gemeenteraad van Kapelle heeft dit voorstel vanavond unaniem...

Huurders in Goes kunnen straks sneller naar een nieuw huis
GOES - Woningcorporatie RWS hoopt tonnen te besparen door woningen die leegkomen voortaan sneller in orde te maken voor een nieuwe huurder. ,,Nu duurt dat gemiddeld zeven...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Goes

Goes op Twitter

Frenkie goes to Barcelona: loodzware concurrentie voor duurste Nederlander ooit : https://t.co/WGBJdeZlf1 #FCBarcelona #Transfernieuws
Door @VoetbalPrimeur op 23-01-2019 07:01:00

RT @NilsFrom010: Ik ging naar Goes om te kijken of het daar sneeuwt. Het sneeuwt een beetje. Einde nieuws. Koffie nu.
Door @JakobvanDijk op 22-01-2019 20:32:00

RT @HenkvGerven: De verschraling en schaalvergroting in de zorg worden steeds absurder. In heel Zeeland in de nacht slechts 1 apotheek open…
Door @Adrianaerjo op 22-01-2019 19:03:56

RT @HenkvGerven: De verschraling en schaalvergroting in de zorg worden steeds absurder. In heel Zeeland in de nacht slechts 1 apotheek open…
Door @Pim1949 op 22-01-2019 19:03:25

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Goes

 • Creatief en Kunst Markt - Op 'Creatief en Kunst Markt' is vanalles te ervaren, te zien, te koop op het gebied van creativiteit en kunst. Vele standhouders nemen jullie mee op hun kunst-reis. Denk aan Schilderkunst, Pottenbakkers, Fotografie, Muziek, Sieraden- makers, Tekenaars, Viltbewerkers, creatief met Klei enz enz. Alle ruimtes, de stadstuin, de kerktuin en voor de voordeur zullen omgedoopd worden tot het Montmartre van Goes.
  Wanneer? Elk jaar in juli | Soort: Markt
 • Beiaardconcert - Beiaardconcert door de stadsbeiaardier van Goes. Hij speelt een afwisselend programma. Een prachtig concert dat u zeker een mooie avond bezorgd. Kom ook een keertje langs op één van de vele avonden om te genieten.
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Tentoonstelling
 • Dancetour Goes - Dancetour is een gratis landelijke dance evenement in twaalf steden in Nederland. Het festival is een prachtig evenement voor voornamelijk jongeren, die tijdens de Dancetour volledig los kunnen gaan! Kom jij ook?
  Wanneer? Elke (mid)zomer | Soort: Festival
 • MuziKade - MuziKade is een gratis toegankelijkmuziekspektakel dat gehouden wordt in en rondom de stadshaven en historische Goese Kaden. Een geweldig evenement voor de liefhebber, maar ook voor degene die van goede muziek houdt!
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Festival
 • CuliFair - In juli wordt de Grote Markt in Goes weer omgetoverd tot één groot zomers loungerestaurant. Fairtrade gemeente Goes zet met dit culinaire festival niet alleen de beste koks van Goes in de schijnwerpers, maar ook fairtrade, streek- en biologische producten.
  Wanneer? Elk jaar in juli | Soort: Markt
 • Festival de Veste - Tijdens festival De Veste loopt een hip en knus lint van muziek, theater, shoppen en heerlijk eten en drinken door stadspark de Veste. Aan en op het water in het groen vermaken jong en oud zich met een afwisselend programma. Elke dag is er weer iets nieuws de moeite waard om het festival te bezoeken!
  Wanneer? Elk jaar in eind juni | Soort: Festival
 • Weekmarkt Goes - De markt op dinsdag heeft allerlei kramen, op zaterdag is er een groente fruit en bloemenmarkt. Door de omvang en diversiteit van de markten voorzien de markten in de voedsel- en warenvoorziening van de mensen uit Goes en omstreken.
  Wanneer? Elke dinsdag & zaterdag | Soort: Markt
 • Super Zomer Festival - Regen of zonneschijn, het Super Zomer Festival biedt een hele dag plezier en avontuur. Ontdek ruim 10.000 m² speelplezier. Ga lekker klimmen en klauteren in het pop-up pretpark en op wereldreis in ‘Tropenland’. Neem ook je zwemspullen mee en duik in het subtropisch zwembad. Laat je meevoeren door de lazy river, roetsj keihard van de glijbanen of kom helemaal tot rust in de stoomcabines en hot whirlpooltuin. Bij mooi weer kun je lekker buiten spelen en chillen bij ‘Fun & Beach’. Een hapje en een drankje in het Smulpaleis maken je dagje uit compleet!
  Wanneer? Elk jaar in juli t/m september | Soort: Festival
 • Kermis Goes - De Kermis in Goes zorgt ieder jaar voor veel plezier. Diverse attracties voor jong en oud op de Grote Markt en rondom de Grote Kerk. Dit jaarlijks terugkerend evenement trekt jaarlijks veel bezoekers.
  Wanneer? Elk jaar in augustus | Soort: Feest
 • KatoenXL - KatoenXL is een festival op het Bleekveld in Goes waar je terecht kunt voor dansen op heerlijke muziek van goede artiesten en genieten van food & drinks! Een geweldig feest dus voor jong en oud, uit Goes of er buiten!
  Wanneer? Elk jaar in augustus | Soort: Festival