Nieuws Goes

Blauw Wonen kan de prullenbak in, soap is ten einde
KAPELLE - De Kapelse soap over Blauw Wonen (BW) in de Maalstede is voorbij. Vanavond vond de laatste aflevering plaats in de gemeentelijke raadszaal. Het plan van initiatiefnemer...

Klooster van Rilland: ‘300 arbeidsmigranten is écht de max’
RILLAND - Hoeveel arbeidsmigranten kan een dorp van 3000 inwoners hebben? Die vraag kwam vanavond telkens terug tijdens het debat over het Klooster van Rilland, dat de...

Vraagtekens bij kap boom in Goese Voorstad
GOES - Kiki Lassooy uit Goes keek vandaag wel even raar op. Via een brief vernam ze dat de boom bij haar huis deze week nog wordt gekapt. De bewoonster van de Voorstad is verbolgen...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Goes

Goes op Twitter

RT @HertoghsNieuws: Hertoghs advocaten goes Caribbean! Bijstand in fraudezaken en fiscale procedures zonder grenzen. Nieuwsgierig? Lees er…
Door @reinderdejong op 18-06-2019 07:49:21

Hertoghs advocaten goes Caribbean! Bijstand in fraudezaken en fiscale procedures zonder grenzen. Nieuwsgierig? Lees… https://t.co/LS6cfVY5P2
Door @HertoghsNieuws op 18-06-2019 07:46:30

Twee aanhoudingen bij politie-inval bij autobedrijf in Goes https://t.co/H9qSdIwfer
Door @LenaDierkx op 18-06-2019 07:04:15

RT @Derde_Div: Zondagclubs VVSB en Goes maken de oversteek naar het zaterdagvoetbal. @VVSBNWHout en @vvgoes welkom in de Derde Divisie Za…
Door @svSpartaNijkerk op 17-06-2019 19:05:48

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Goes

 • Creatief en Kunst Markt - Op 'Creatief en Kunst Markt' is vanalles te ervaren, te zien, te koop op het gebied van creativiteit en kunst. Vele standhouders nemen jullie mee op hun kunst-reis. Denk aan Schilderkunst, Pottenbakkers, Fotografie, Muziek, Sieraden- makers, Tekenaars, Viltbewerkers, creatief met Klei enz enz. Alle ruimtes, de stadstuin, de kerktuin en voor de voordeur zullen omgedoopd worden tot het Montmartre van Goes.
  Wanneer? Elk jaar in juli | Soort: Markt
 • Beiaardconcert - Beiaardconcert door de stadsbeiaardier van Goes. Hij speelt een afwisselend programma. Een prachtig concert dat u zeker een mooie avond bezorgd. Kom ook een keertje langs op één van de vele avonden om te genieten.
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Tentoonstelling
 • Dancetour Goes - Dancetour is een gratis landelijke dance evenement in twaalf steden in Nederland. Het festival is een prachtig evenement voor voornamelijk jongeren, die tijdens de Dancetour volledig los kunnen gaan! Kom jij ook?
  Wanneer? Elke (mid)zomer | Soort: Festival
 • MuziKade - MuziKade is een gratis toegankelijkmuziekspektakel dat gehouden wordt in en rondom de stadshaven en historische Goese Kaden. Een geweldig evenement voor de liefhebber, maar ook voor degene die van goede muziek houdt!
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Festival
 • CuliFair - In juli wordt de Grote Markt in Goes weer omgetoverd tot één groot zomers loungerestaurant. Fairtrade gemeente Goes zet met dit culinaire festival niet alleen de beste koks van Goes in de schijnwerpers, maar ook fairtrade, streek- en biologische producten.
  Wanneer? Elk jaar in juli | Soort: Markt
 • Festival de Veste - Tijdens festival De Veste loopt een hip en knus lint van muziek, theater, shoppen en heerlijk eten en drinken door stadspark de Veste. Aan en op het water in het groen vermaken jong en oud zich met een afwisselend programma. Elke dag is er weer iets nieuws de moeite waard om het festival te bezoeken!
  Wanneer? Elk jaar in eind juni | Soort: Festival
 • Weekmarkt Goes - De markt op dinsdag heeft allerlei kramen, op zaterdag is er een groente fruit en bloemenmarkt. Door de omvang en diversiteit van de markten voorzien de markten in de voedsel- en warenvoorziening van de mensen uit Goes en omstreken.
  Wanneer? Elke dinsdag & zaterdag | Soort: Markt
 • Super Zomer Festival - Regen of zonneschijn, het Super Zomer Festival biedt een hele dag plezier en avontuur. Ontdek ruim 10.000 m² speelplezier. Ga lekker klimmen en klauteren in het pop-up pretpark en op wereldreis in ‘Tropenland’. Neem ook je zwemspullen mee en duik in het subtropisch zwembad. Laat je meevoeren door de lazy river, roetsj keihard van de glijbanen of kom helemaal tot rust in de stoomcabines en hot whirlpooltuin. Bij mooi weer kun je lekker buiten spelen en chillen bij ‘Fun & Beach’. Een hapje en een drankje in het Smulpaleis maken je dagje uit compleet!
  Wanneer? Elk jaar in juli t/m september | Soort: Festival
 • Kermis Goes - De Kermis in Goes zorgt ieder jaar voor veel plezier. Diverse attracties voor jong en oud op de Grote Markt en rondom de Grote Kerk. Dit jaarlijks terugkerend evenement trekt jaarlijks veel bezoekers.
  Wanneer? Elk jaar in augustus | Soort: Feest
 • KatoenXL - KatoenXL is een festival op het Bleekveld in Goes waar je terecht kunt voor dansen op heerlijke muziek van goede artiesten en genieten van food & drinks! Een geweldig feest dus voor jong en oud, uit Goes of er buiten!
  Wanneer? Elk jaar in augustus | Soort: Festival