Nieuws Apeldoorn

Stichting Leergeld in Apeldoorn verwacht dat veel meer gezinnen ‘na corona’ aankloppen
De Stichting Leergeld in Apeldoorn houdt er rekening mee dat veel gezinnen straks om hulp aankloppen, als de corona-periode voorbij is...

Zzp’ers in Apeldoorn vragen massaal om financiële steun door coronacrisis: ‘Deze getallen zijn we niet gewend’
Een op de zes zzp’ers in Apeldoorn komt in financiële problemen door de coronacrisis. Om genoeg geld over te houden om van te kunnen leven, doen zij een beroep op de bijzondere...

Gemist? Zwolse wordt vanwege corona in India met de nek aangekeken en spanningen in gezinnen lopen op
Ben je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws te volgen? Dit was het nieuws van vrijdag 27 maart...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Apeldoorn

Apeldoorn op Twitter

Meer nieuws - LIVE | Corona in de regio: politie controleert drukte op markt in Apeldoorn met behulp van drone, mil… https://t.co/M93IR8kV6N
Door @ONDHnl op 28-03-2020 15:51:42

RT @CleantechRegio: Wil je nog meedenken over de schetsontwerpen voor een vlot en veilige fietsverbinding tussen Apeldoorn, Vaassen en Epe?…
Door @slimsteweg op 28-03-2020 13:36:11

RT rtvapd: Huis verkopen via livestream: makelaars werken anders door Corona: APELDOORN - Handschoenen, ontsmetting… https://t.co/VjNF6Xn0FN
Door @DeVeluweNieuws op 28-03-2020 12:17:02

Huis verkopen via livestream: makelaars werken anders door Corona: APELDOORN - Handschoenen, ontsmettingsmiddel en… https://t.co/aNlE6ZjwIG
Door @rtvapd op 28-03-2020 11:59:32

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Apeldoorn

 • Openlucht Filmfestival - Het Openlucht Film Festival in Apeldoorn is een groots jaarlijks terugkerend openlucht filmfestival. Dit openlucht filmfestival vindt plaats in het Natuurpark Berg en Bos. Eerst is er live-muziek te horen van nationale en internationale artiesten, waarna premièrefilms getoond worden op het enorme witte doek.
  Wanneer? Elk jaar in de zomer | Soort: Tentoonstelling
 • Bruisend Apeldoorn - Bruisend Apeldoorn is een bruisend bierfestival voor de echte fijnproevers. Het evenement vindt plaats op het Marktplein. Vanzelfsprekend staat het proeven van de speciaalbieren centraal, maar het evenement is een compleet dagje uit. Het festival wordt aangekleed met optredens van diverse internationale muzikanten en theaterartiesten.
  Wanneer? Elk jaar in de herfst | Soort: Festival
 • Harleydag Apeldoorn - Elke tweede Pinksterdag van het jaar wordt de Harleydag in Apeldoorn georganiseerd. Hier komen Harleyfans van heinde en verre bijeen om hun passie te delen: Harley Davidson's. De Harleydag wordt gecombineerd met het European Bike Festival Apeldoorn.
  Wanneer? Elke tweede Pinksterdag | Soort: Tentoonstelling
 • Stationsdance - Het festival op Koningsnacht in Apeldoorn. Ieder jaar wordt er uitgepakt met een 'dikke' line-up, waar goede artiesten zorgen voor geweldige optredens. Van 19:00 tot 01:00 zal het Stationsplein in Apeldoorn omgetoverd worden naar het dance festival van Apeldoorn en omstreken.
  Wanneer? Elke avond voor Koningsdag | Soort: Festival
 • Roots in the Woods - 'Roots in the Woods' is een festival dat aandacht besteed aan de bossen nabij Apeldoorn. Op diverse locaties worden de hele derde week van oktober tal van activiteiten georganiseerd, voor zowel kinderen en jongeren als volwassenen. Op deze manier is Roots in the Woods een ideaal uitje voor het hele gezin!
  Wanneer? Elke derde week van oktober | Soort: Feest
 • Markt Marktplein - Iedere maandag, woensdag en zaterdag is er een warenmarkt en een stoffenmarkt op het Marktplein in Apeldoorn. Het is mogelijk om naast stoffen, groenten, fruit, vis en brood te kopen. De markt op het Marktplein is in het centrum van de stad.
  Wanneer? Elke maandag, woensdag & zaterdag vanaf 08:30 | Soort: Markt
 • Biologische markt - Op de markt in het centrum van Apeldoorn worden biologische producten verkocht. Achter de kramen staan vaak degenen die bij de productie van het voedsel zijn betrokken. Het is mogelijk om vragen te stellen. Het is mogelijk om: brood, zuivel, groenten, fruit, vlees, droogwaren, wijn, kaas, kruiden en bloemen te krijgen.
  Wanneer? Donderdag 09:00 tot 14:00 uur | Soort: Markt
 • Rommelmarkt - Op de rommelmarkt is er van alles te krijgen. Glaswerk, boeken, CD’s, DVD’s, kleding, elektra, gereedschap, huishoudelijke spullen, aardewerk en meubels. Daarnaast is het ook mogelijk om op het grasveld te kijken voor oude spullen. Het dagschema ziet er als volgt uit: Rommelmarkt: 10.00 tot 15.00 uur. Veiling 11.30 tot 12.30 uur. Trekking loterij 14.00 tot 14.30 uur.
  Wanneer? Elk jaar in begin juni | Soort: Markt
 • Antiek- en Curiosamarkt - Door haar omvang en de kwaliteit van de aangeboden waren zijn de Antiek & Curiosamarkten een begrip. Niet alleen in Apeldoorn maar in geheel Nederland! Het aanbod is groot; ieder jaar zijn er maar liefst rond de 300 kramen. Op deze markten kan men natuurlijk weer even heerlijk ‘terug in de tijd’ en zich vergapen aan oude serviezen, nostalgisch speelgoed, klein meubilair, klokken, tuindecoraties, snuffelen tussen boeken en platen en andere sfeervolle artikelen van vroeger.
  Wanneer? Elk jaar in juli & augustus | Soort: Markt
 • Drakenbootfestival - Het Drakenbootfestival is één van de grootste Apeldoornse evenementen, verspreid over 3 dagen, met ongeveer 130 teams en 100.000 bezoekers. Iedereen mag mee doen, ervaring is niet verplicht. Het festival wordt gehouden in het havenpark.
  Wanneer? Elk jaar in eind juni | Soort: Festival