Norlandia Kinderopvang

Norlandia Kinderopvang

Adres: Bachlaan 2 - 2253 BA Voorschoten
Telefoon: 071 - 56 100 84
E-mail: [email protected]
Website: www.norlandia.nl

Bij Norlandia kinderopvang bieden wij professionele kinderopvang voor kinderen van 0-12 jaar van Noorse kwaliteit. Wij geven uw kinderen een tweede huis. Een omgeving waar ze zich vertrouwd en veilig voelen, zodat kinderen al spelend leren, nieuwsgierig worden, hun eigen talenten ontdekken, vriendschappen sluiten en bovenal plezier hebben met elkaar.

Norlandia kinderopvang biedt dagopvang en/of BSO in Voorschoten, Wassenaar en Den Haag. Alle locaties zijn kindvriendelijk en veilig ingericht met gevarieerd spelmateriaal afgestemd op leeftijd en ontwikkeling. Zowel op de dagopvang als de BSO volgen we een vast dagprogramma, waardoor kinderen zich veilig en vertrouwd voelen. Hiermee groeit het zelfvertrouwen van kinderen en durven zij te gaan ontdekken en nieuwe ervaringen op te doen. 

Wij hebben aandacht voor ieder kind en stemmen af met wat het kind nodig heeft, dat kan op emotioneel, sociaal en/of persoonlijk gebied zijn. Ieder kind is uniek. Daarnaast staan normen en waarden centraal en leren kinderen hoe je met elkaar omgaat wanneer je samen leeft in een groep.

Norlandia heeft drie divisies; kinderopvang, zorghotels en ouderenzorg. Wij zijn actief in Noorwegen, Zweden, Finland, Polen, Duitsland en Nederland. Onze 5.500 medewerkers zijn onze belangrijkste pijlers, we werken samen om een goed leven – elke dag te bereiken.