DeMIX Fitness & Leefstijl

Merweplein 3 - 3432 GN Nieuwegein
030 - 602 1471
DeMIX Fitness & Leefstijl
DeMIX Fitness & Leefstijl

Wil jij sporten of ontspannen bij de meest veelzijdige club in de omgeving. Dan ben je bij DeMIX Fitness & Leefstijl aan het juiste adres.

Sinds de opening van DeMIX Fitness & Leefstijl Nieuwegein in 1997 hebben wij ons ontwikkeld tot een club met een grote verscheidenheid aan faciliteiten en diensten.

Fitness, groepslessen, judo, personal training, zwemmen, leefstijlprogramma’s, fysiotherapie, zonnebank, een luxe sauna en meer. DeMIX Fitness & Leefstijl heeft het allemaal. Op ieder van deze gebieden streven wij ernaar om onszelf te blijven ontwikkelen en een stap voor te blijven op de rest. We onderzoeken trends maar verliezen de kwaliteit van de huidige diensten niet uit het oog. Onze instructeurs en trainers zijn stuk voor stuk gecertificeerd en bovenal gepassioneerd over de fitnessbranche, zij volgen meerdere opleidingen en cursussen per jaar om up-to-date te blijven in deze snel ontwikkelende branche. Zo zijn we als club altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen we dit vertalen naar de begeleiding om jou te helpen je doelen te behalen.