Nieuws Zoeterwoude

Lieke Breedveld naar NK judo
Schiedam - Judoka Lieke Breedveld van Sportinstituut Schiedam is zondag derde van Zuid-Holland -18 jaar geworden...

Museum zoekt kookboeken en servies
H'VELD-G'DAM Museum De Koperen Knop bestaat 30 jaar. Ter gelegenheid daarvan zijn er gedurende 2019 bijzondere activiteiten. Zo vindt er op 13 april een proeverij-markt...

Alblasserdam en Souburg delen eeuwenoude band
Alblasserdam/Oost-Souburg - Het Sportpark van de Voetbalvereniging Alblasserdam heet 'Souburgh'. Het Sportpark van RCS in de Zeeuwse plaats Oost-Souburg...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Zoeterwoude

Zoeterwoude op Twitter

Hennepkwekerij opgerold in Zoeterwoude : https://t.co/8VhmT96Y6v https://t.co/zsobl2xfUK
Door @mediatvnl op 21-02-2019 17:59:40

Hennepkwekerij opgerold in Zoeterwoude Rijndijk https://t.co/qvTIWjk2xl https://t.co/v3xRFwRCPh
Door @112REG op 21-02-2019 17:47:45

Grote hennepkwekerij ontdekt in bedrijfspand Hoge Rijndijk #Zoeterwoude Zuid-Holland Nieuws https://t.co/Tc14rKJk2A https://t.co/nlmFt2RYgC
Door @asmedianl op 21-02-2019 16:52:12

Zwethof: Rechter stelt Zoeterwoude in het gelijk, stappen provincie onterecht https://t.co/q2jgGhKSva |… https://t.co/IdOtL0JVSC
Door @GemeenteZH op 21-02-2019 14:50:33

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Zoeterwoude

 • Groene Hard- en Wandelloop - IJsclub Zoeterwoude organiseert op de laatste zondag van september de Groene Hard- en Wandelloop Zoeterwoude. Of je nu topsporter bent of zo maar af en toe jezelf in het zweet wilt lopen, meedoen is : … gezellig bezig zijn op een mooie najaarszondag in september. Er zijn voor de snelste lopers in verschillende categorieën natuurlijk mooie prijzen te winnen. Voor de jeugd zijn dit ‘blinkende’ prijzen en voor de ouderen onder ons de Groene Hart manden gevuld met overheerlijke Groene Hart producten.
  Wanneer? Elk jaar op de laatste zondag van september | Soort: Sport
 • Festival TheJammer - Natuurlijk ook dit jaar weer een festival op het terrein bij TheJammer aan de Europaweg in Zoeterwoude-dorp. Vanaf 14.00 uur zal er elk heel uur een nieuwe band beginnen aan hun set van ongeveer 45 minuten Cafe de Meester zorgt voor de catering, F-Sound voor het geluid, garage Versteegen het springkussen en de gemeente Zoeterwoude voor het podium. Alle ingredienten voor een hele gezellige dag met een diversiteit aan muziekstijlen. Kom vooral op de fiets want de parkeerruimte is beperkt. Volg de aanwijzingen van de organisatie.
  Wanneer? Elk jaar in begin juni | Soort: Festival
 • Viswedstrijd - Iedereen met een vaste hengel mag meedoen. Wie in anderhalf uur tijd de meeste centimeters vis vangt heeft gewonnen. Na het meten worden de vissen direct weer teruggegooid.
  Wanneer? Elk jaar in eind juni | Soort: Sport
 • Baggercross - Mud Run, obstacle run of gewoon baggercross, het komt op hetzelfde neer; rennen door het gras, lekker banjeren door de modder, klauteren over strobalen, hangen aan een touw en daarna schoongespoten worden door de brandweer.
  Wanneer? Elk jaar in eind juni | Soort: Sport
 • Dauwtrappen - Ben je een vroege vogel en hou je van wandelen? Dan nodigt de Scouting je van harte uit om mee te gaan dauwtrappen. Ook dit jaar willen we de bewoners van de Rijndijk een mooie wandeltocht niet ontzeggen, daarom wordt er ook een vertrekpunt bij De Eendenkooi geregeld.
  Wanneer? Elk jaar in eind juni | Soort: Sport
 • Luchtkussenfestival - Op het feestterrein staan diverse luchtkussens opgesteld waar je al je energie kwijt kan. Er wordt toezicht gehouden door vrijwilligers van SDZ.
  Wanneer? Elk jaar in eind juni | Soort: Festival
 • ZwijnenbalBand - Heerlijk høken op de lekkerste schuurfeestmuziek zoals deze bedoeld is: voor boeren, door boeren! Dat is het thema van de Zoeterwoudse gelegenheidsformatie het Zwijnenbal. De vijfkoppige band brengt een ode aan het (bijna) gelijknamige schuurfeest middels een stevig setje boerenrock waarop lekker gedanst kan worden. Klassiekers van onder andere Jovink en de Voederbietels, Normaal, BZB en Mooi Wark komen voorbij. Kortom, trek je beste klompen aan en gooi de heupen nog eenmaal los tijdens dit kleine schuurfeest, het Zwijnenbal maakt een knallend einde aan het Dorpsfeest!
  Wanneer? Elk jaar in eind juni | Soort: Feest
 • Optreden Fanfares - De optredens van de fanfares van Zoeterwoude worden nog elk jaar gewaardeerd. Aansluitend aan het optreden van VIOS op het veld verzorgen zij in de muziektent een afwisselend en aantrekkelijk muziekprogramma voor jong en oud.
  Wanneer? Elk jaar in eind juni | Soort: Tentoonstelling
 • Darttoernooi - Nog een van de vaste waarden van het Dorpsfeest. Ben je niet van de sportieve activiteiten maar wil je wel je krachten meten op het dartbord, speel dan mee tijdens het dartstoernooi. Beginnend of vergevorderd, iedereen is welkom om de strijd aan te gaan. We beginnen in poules en vervolgens knock-out systeem, winnaars- en verliezersronde. Deelname vanaf 16 jaar. Uiteindelijk zal om 17.00 uur een winnaar gehuldigd worden.
  Wanneer? Elk jaar in eind juni | Soort: Sport
 • Weekmarkt - Iedere donderdagmiddag is er een kleinschalige weekmarkt in Zoeterwoude. U kunt hier terecht voor verse typische marktproducten, waaronder groente, fruit, vis, vlees, noten en zuivel. En dat alles voor een aangename prijs!
  Wanneer? Elke donderdag van 13:30 tot 17:00 | Soort: Markt