Nieuws Zoetermeer

Vierling geboren op eerste lentedag
Gouda - Op donderdag 21 maart, de eerste dag van de lente, heeft kinderboerderij De Goudse Hofsteden een bijzondere geitenvierling mogen verwelkomen. Dwerggeit Roos...

PPSC Oldstars Walking Football-toernooi
Schiedam - Ter promotie van het Walking Football in Schiedam vindt op zaterdag 30 maart een minitoernooi wandelvoetbal plaats op het voetbalterrein van PPSC. Het Walking...

Goudse kunst in de Keukenhof
Gouda - Na de bijzondere en kleurrijke boom van een paar jaar geleden, is in de Keukenhof wederom kunst van twee Goudse kunstenaars als blikvanger te bewonderen. Dit jaar...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Zoetermeer

Zoetermeer op Twitter

RT @BvKzoetermeer: Middenkoor @Incanto_ztm, een van de koren van de #Nicolaasparochie in #Zoetermeer, heeft twee prijzen in de wacht geslee…
Door @Incanto_ztm op 22-03-2019 20:16:13

Middenkoor @Incanto_ztm, een van de koren van de #Nicolaasparochie in #Zoetermeer, heeft twee prijzen in de wacht g… https://t.co/PvdUnKbqFM
Door @BvKzoetermeer op 22-03-2019 20:04:39

ZOETERMEER : Bejaarde Vrouw beroofd van rollator tijdens stemmen https://t.co/zxSbKnWGO4
Door @Do666999 op 22-03-2019 18:57:26

SnowWorld opnieuw beste skihal 2019 SnowWorld #Zoetermeer is voor het derde jaar op rij door duizenden wintersportf… https://t.co/xKmoC9Jhyg
Door @heerlen_nieuws op 22-03-2019 18:41:26

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Zoetermeer

 • Heemparkloop - De Heemparkloop is een testloop voor de conditie en is voor zowel leden als niet-leden bedoeld. Voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar is er een 1 km loop, die naast het parkeerterrein start en na anderhalf rondje op de baan finisht. Inschrijven kan op de dag zelf.
  Wanneer? Elk jaar in augustus | Soort: Sport
 • Country & Westernfestival - In de nazomer vindt het 'nieuwe' festival Country & Westernfestival plaats. Op 8 podia vinden optredens plaats van countrybands, zangers en zangeressen. Een prachtig evenement voor de liefhebber!
  Wanneer? Elk jaar in eind augustus | Soort: Festival
 • Zondag in 't park - Midden in het centrum, in het Nicolaaspark in Zoetermeer vindt ‘Zondag in ‘t park’ plaats. 'Zondag in het park' is een kleinschalig cultuurfestival met muziek, theater, beeldende kunst, kinderworkshops en horecagelegenheden. Het evenement is gratis toegankelijk.
  Wanneer? Elk jaar in eind augustus | Soort: Festival
 • Markt in 't Park - Elk jaar in begin september zal het 'Markt in 't Park plaatsvinden in het Nicolaaspark. Hier kan men terecht voor de lifestylemarkt van Zoetermeer, met mode, design, vintage, kids-items, kunst, groen en food. Er is aandacht voor eten en er zijn creatieve doe-dingen voor kinderen. De markt zal muzikaal worden omlijst door een dj.
  Wanneer? Elk jaar in begin september | Soort: Markt
 • Cultuur Lokaal - Tijdens 'Cultuur Lokaal' zal het stadscentrum van Zoetermeer de locatie zijn waar cultuur, zang, muziek en dans samenkomen. Cultuur Lokaal is een kleurrijk, gratis evenement waarin alle culturele veelzijdigheid die de stad rijk is naar voren komt. Het podiumprogramma van Cultuur Lokaal biedt een grote diversiteit aan optredens van Zoetermeerse verenigingen zoals zangkoren, dansgroepen, theatergezelschappen en muziekkorpsen.
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Feest
 • Zoetermeerjazz - Een stadsbreed festival, met workshops, lezing, jazzconcours, diverse optredens in de stad en niet te vergeten de swingende Jazznight... Kortom: een niet te missen festival voor jong en oud!
  Wanneer? Elk jaar in eind september | Soort: Tentoonstelling
 • Historisch Zoetermeer - Het festival: 'Historisch Zoetermeer' gaat over het oude zoetermeer. Tussen het nieuwe stadscentrum en het oude dorp zijn historische activiteiten te vinden zoals: Markt, re-enactment, kampementen, ridders, paarden en grote theatershows.
  Wanneer? Elk jaar in begin oktober | Soort: Feest
 • Spirituele Beurs - In buurthuis Chez Cesar aan de Cesar Franckrode 60 wordt een Spirituele Beurs gehouden door de buurtvereniging Buytenrode. De beurs heeft van alles te bieden : handlezen, tarot, zonnereflex, rugmassage, numerologie, medium, astrologie, paragnost, wastekening, innerlijk kind en chakra reading. De entree is gratis.
  Wanneer? Elk jaar in begin oktober | Soort: Beurs
 • Najaars bridgedrive - In begin november organiseert bridgecentrum 2B-Home Zoetermeer een bridgedrive. Deze najaars bridgedrive is bedoeld voor alle geïnteresseerde bridgers met diverse lijnen en diverse niveaus. De kosten voor de bridgedrive zijn € 13,50 per persoon inclusief lunch.
  Wanneer? Elk jaar in begin november | Soort: Beurs