Nieuws Zoetermeer

Jarige van de week: James
Hieperdepiep Hoera! Oma Diny en Opa Willem willen via deze weg, James Folkers, die op 25 januari 3 jaar wordt van harte feliciteren! Oma Diny e...

Leerlingen Calvijn pitchen duurzame ideeën
H'VELD-G'DAM ,,De leerlingen konden tijdens dit project denken zonder kaders", vertelt biologie docente Boender. Zij is de projectleider van het project Duurzaamheid...

Honderd jaar Bibliotheek Schiedam: 'We zijn van stofnest naar hotspot gegroeid'
Schiedam - Bibliotheek Schiedam viert dit jaar haar honderdste verjaardag. Het jubileumjaar begint met een maand (maart) vol festiviteiten en evenementen. Het Nieuwe...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Zoetermeer

Zoetermeer op Twitter

Feestelijke presentatie cultureel programma 55-plussers https://t.co/LdsqrceK8l
Door @ZoetermeerVndg op 25-01-2020 10:40:32

Smaak & Vermaak op nummer 8 van de “Beste Wijnspijs Restaurants” https://t.co/4Y2xSUj5gU
Door @ZoetermeerVndg op 25-01-2020 10:39:54

Friday roundup: Trappers langs Duisburg; Devils walst over Leuven, Zege Hyc bij Zoetermeer https://t.co/qSrmRNnnw8… https://t.co/9a8HyiJUaQ
Door @IJshockeyNED op 24-01-2020 22:10:12

Zoveel auto-inbraken waren er in 2019 in Zoetermeer - https://t.co/oVdS1q8wCy https://t.co/4GBY3PRtWs
Door @indebuurtztmeer op 24-01-2020 07:28:29

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Zoetermeer

 • Heemparkloop - De Heemparkloop is een testloop voor de conditie en is voor zowel leden als niet-leden bedoeld. Voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar is er een 1 km loop, die naast het parkeerterrein start en na anderhalf rondje op de baan finisht. Inschrijven kan op de dag zelf.
  Wanneer? Elk jaar in augustus | Soort: Sport
 • Country & Westernfestival - In de nazomer vindt het 'nieuwe' festival Country & Westernfestival plaats. Op 8 podia vinden optredens plaats van countrybands, zangers en zangeressen. Een prachtig evenement voor de liefhebber!
  Wanneer? Elk jaar in eind augustus | Soort: Festival
 • Zondag in 't park - Midden in het centrum, in het Nicolaaspark in Zoetermeer vindt ‘Zondag in ‘t park’ plaats. 'Zondag in het park' is een kleinschalig cultuurfestival met muziek, theater, beeldende kunst, kinderworkshops en horecagelegenheden. Het evenement is gratis toegankelijk.
  Wanneer? Elk jaar in eind augustus | Soort: Festival
 • Markt in 't Park - Elk jaar in begin september zal het 'Markt in 't Park plaatsvinden in het Nicolaaspark. Hier kan men terecht voor de lifestylemarkt van Zoetermeer, met mode, design, vintage, kids-items, kunst, groen en food. Er is aandacht voor eten en er zijn creatieve doe-dingen voor kinderen. De markt zal muzikaal worden omlijst door een dj.
  Wanneer? Elk jaar in begin september | Soort: Markt
 • Cultuur Lokaal - Tijdens 'Cultuur Lokaal' zal het stadscentrum van Zoetermeer de locatie zijn waar cultuur, zang, muziek en dans samenkomen. Cultuur Lokaal is een kleurrijk, gratis evenement waarin alle culturele veelzijdigheid die de stad rijk is naar voren komt. Het podiumprogramma van Cultuur Lokaal biedt een grote diversiteit aan optredens van Zoetermeerse verenigingen zoals zangkoren, dansgroepen, theatergezelschappen en muziekkorpsen.
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Feest
 • Zoetermeerjazz - Een stadsbreed festival, met workshops, lezing, jazzconcours, diverse optredens in de stad en niet te vergeten de swingende Jazznight... Kortom: een niet te missen festival voor jong en oud!
  Wanneer? Elk jaar in eind september | Soort: Tentoonstelling
 • Historisch Zoetermeer - Het festival: 'Historisch Zoetermeer' gaat over het oude zoetermeer. Tussen het nieuwe stadscentrum en het oude dorp zijn historische activiteiten te vinden zoals: Markt, re-enactment, kampementen, ridders, paarden en grote theatershows.
  Wanneer? Elk jaar in begin oktober | Soort: Feest
 • Spirituele Beurs - In buurthuis Chez Cesar aan de Cesar Franckrode 60 wordt een Spirituele Beurs gehouden door de buurtvereniging Buytenrode. De beurs heeft van alles te bieden : handlezen, tarot, zonnereflex, rugmassage, numerologie, medium, astrologie, paragnost, wastekening, innerlijk kind en chakra reading. De entree is gratis.
  Wanneer? Elk jaar in begin oktober | Soort: Beurs
 • Najaars bridgedrive - In begin november organiseert bridgecentrum 2B-Home Zoetermeer een bridgedrive. Deze najaars bridgedrive is bedoeld voor alle geïnteresseerde bridgers met diverse lijnen en diverse niveaus. De kosten voor de bridgedrive zijn € 13,50 per persoon inclusief lunch.
  Wanneer? Elk jaar in begin november | Soort: Beurs