Nieuws Zoetermeer

Gouwenaar valt uit Hopper en overlijdt
Gouda - Op zondag 20 januari is een Gouwenaar overleden, nadat hij een dag eerder met zijn rolstoel was gevallen uit de Groene Hart Hopper. Het ongeval gebeurde aan de Ronsseweg...

Robert Strijk waarnemend burgemeester Zwijndrecht
Commissaris van de Koning, Jaap Smit, benoemt met ingang van 1 februari 2019 Robert Strijk tot waarnemend burgemeester van de gemeente Zwijndrecht.

Steeds beter overweg met MAG
H'VELD-G'DAM Verenigingen, organisaties en inwoners kunnen steeds beter uit de voeten met het nieuwe subsidiebeleid van de gemeente. Uit een enquête komt naar voren...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Zoetermeer

Zoetermeer op Twitter

RT @omroepwest: Schoten gelost in Zoetermeer; alleen hulzen gevonden https://t.co/tHFoZgBbMO
Door @TTDH070 op 23-01-2019 00:41:01

RT @regio15: Nu online: Schoten gelost op de #VanderHagenstraat in #Zoetermeer https://t.co/Yioj5Z6l2o https://t.co/GeBn2xp53I
Door @TTDH070 op 23-01-2019 00:40:00

RT @regio15: Er zijn op de #vanderHagenstraat in #Zoetermeer tenminste acht hulzen aangetroffen. Lees meer: https://t.co/Yioj5Z6l2o https:/…
Door @TTDH070 op 23-01-2019 00:39:53

RT @boomgaard_marco: Deze club en omgeving is nu al voor de zoveelste keer negatief in het nieuws! Nu een keer echt aanpakken en oplossen!!…
Door @jannyzeeland op 22-01-2019 23:22:17

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Zoetermeer

 • Heemparkloop - De Heemparkloop is een testloop voor de conditie en is voor zowel leden als niet-leden bedoeld. Voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar is er een 1 km loop, die naast het parkeerterrein start en na anderhalf rondje op de baan finisht. Inschrijven kan op de dag zelf.
  Wanneer? Elk jaar in augustus | Soort: Sport
 • Country & Westernfestival - In de nazomer vindt het 'nieuwe' festival Country & Westernfestival plaats. Op 8 podia vinden optredens plaats van countrybands, zangers en zangeressen. Een prachtig evenement voor de liefhebber!
  Wanneer? Elk jaar in eind augustus | Soort: Festival
 • Zondag in 't park - Midden in het centrum, in het Nicolaaspark in Zoetermeer vindt ‘Zondag in ‘t park’ plaats. 'Zondag in het park' is een kleinschalig cultuurfestival met muziek, theater, beeldende kunst, kinderworkshops en horecagelegenheden. Het evenement is gratis toegankelijk.
  Wanneer? Elk jaar in eind augustus | Soort: Festival
 • Markt in 't Park - Elk jaar in begin september zal het 'Markt in 't Park plaatsvinden in het Nicolaaspark. Hier kan men terecht voor de lifestylemarkt van Zoetermeer, met mode, design, vintage, kids-items, kunst, groen en food. Er is aandacht voor eten en er zijn creatieve doe-dingen voor kinderen. De markt zal muzikaal worden omlijst door een dj.
  Wanneer? Elk jaar in begin september | Soort: Markt
 • Cultuur Lokaal - Tijdens 'Cultuur Lokaal' zal het stadscentrum van Zoetermeer de locatie zijn waar cultuur, zang, muziek en dans samenkomen. Cultuur Lokaal is een kleurrijk, gratis evenement waarin alle culturele veelzijdigheid die de stad rijk is naar voren komt. Het podiumprogramma van Cultuur Lokaal biedt een grote diversiteit aan optredens van Zoetermeerse verenigingen zoals zangkoren, dansgroepen, theatergezelschappen en muziekkorpsen.
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Feest
 • Zoetermeerjazz - Een stadsbreed festival, met workshops, lezing, jazzconcours, diverse optredens in de stad en niet te vergeten de swingende Jazznight... Kortom: een niet te missen festival voor jong en oud!
  Wanneer? Elk jaar in eind september | Soort: Tentoonstelling
 • Historisch Zoetermeer - Het festival: 'Historisch Zoetermeer' gaat over het oude zoetermeer. Tussen het nieuwe stadscentrum en het oude dorp zijn historische activiteiten te vinden zoals: Markt, re-enactment, kampementen, ridders, paarden en grote theatershows.
  Wanneer? Elk jaar in begin oktober | Soort: Feest
 • Spirituele Beurs - In buurthuis Chez Cesar aan de Cesar Franckrode 60 wordt een Spirituele Beurs gehouden door de buurtvereniging Buytenrode. De beurs heeft van alles te bieden : handlezen, tarot, zonnereflex, rugmassage, numerologie, medium, astrologie, paragnost, wastekening, innerlijk kind en chakra reading. De entree is gratis.
  Wanneer? Elk jaar in begin oktober | Soort: Beurs
 • Najaars bridgedrive - In begin november organiseert bridgecentrum 2B-Home Zoetermeer een bridgedrive. Deze najaars bridgedrive is bedoeld voor alle geïnteresseerde bridgers met diverse lijnen en diverse niveaus. De kosten voor de bridgedrive zijn € 13,50 per persoon inclusief lunch.
  Wanneer? Elk jaar in begin november | Soort: Beurs