• Fotocredits: nvt.

  Tot negen jaar geëist voor voorbereiden moordpoging op broers in Utrecht

  Het Openbaar Ministerie (OM) heeft maandag negen en zeven jaar cel geëist tegen respectievelijk Don H. en Frans M. voor de voorbereiding van de mislukte moorden op de criminele broers Chahid en Chafik Yakhlaf in Utrecht in november 2015. Chahid werd later dat jaar alsnog doodgeschoten.

 • Fotocredits: nvt.

  Psychiaters adviseren tbs voor verdachte van 'insulinemoorden'

  Rahiied A. (22), de man die wordt verdacht van het onterecht toedienen van insuline in een Rotterdams verzorgingstehuis, zou ook tbs met dwangverpleging moeten krijgen, adviseren twee psychiaters en een psycholoog maandag tijdens een inleidende zitting.

 • Fotocredits: nvt.

  Verdachte van aanslag op Panorama bekent deels

  Een van de verdachten van de aanslag op weekblad Panorama heeft maandag verklaard dat hij erbij was toen in juni 2018 een antitankwapen werd afgeschoten op de Teleportboulevard in Amsterdam-Sloterdijk.

 • Fotocredits: nvt.

  Duncan Laurence komt aan op Schiphol | Aanslag op toeristen Egypte

  Elke dag selecteert NU.nl de meest in het oog springende beelden. Zondag 19 mei: Duncan Laurence komt aan op Schiphol, een wolvenpaar op de Veluwe is voor het eerst op beeld vastgelegd en een aanslag op een toeristenbus in de Egyptische voorstad Gizeh.

 • Fotocredits: nvt.

  Studentenorganisaties: Hogere rente op studieschuld is in strijd met wet

  Het voornemen van minister van Onderwijs Ingrid van Engelshoven om de rente op studieschulden te verhogen, is in strijd met het internationaal onderwijsrecht, stellen het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) en het Landelijk Studenten Rechtsbureau (LSR) maandag. De studentenorganisaties hebben hier juridisch onderzoek naar gedaan.

 • Fotocredits: nvt.

  Weerbericht: Lokaal mist of onweer, de zon laat zich geregeld zien

  Maandag is het wisselend bewolkt met later op de dag landinwaarts ook geregeld zon. Vooral in het noordoosten vallen enkele regen- en onweersbuien. Aan zee blijft het wederom koud met 12 tot 15 graden, terwijl het landinwaarts 19 tot 22 graden wordt.

 • Fotocredits: nvt.

  Voor het eerst wolvenpaar gefotografeerd op de Gelderse Veluwe

  Op de Gelderse Veluwe is voor het eerst een wolvenpaar vastgelegd op beeld, meldt het Wolvenmeldpunt van de Zoogdiervereniging zondag. Het wolvenpaar werd met behulp van een cameraval gefotografeerd.

 • Fotocredits: nvt.

  Noodweer leidt tot veel problemen in Oost-Nederland

  Noodweer heeft zondag tot problemen in het oosten van het land geleid. Een blikseminslag veroorzaakte zoveel schade aan het spoor tussen Zwolle en Olst, dat er grote reparaties nodig waren. Het treinverkeer op het traject werd stilgelegd voor de rest van de dag en nacht.

 • Fotocredits: nvt.

  Duncan Laurence staat pers te woord na aankomst op Schiphol

  Bekijk hier live de persconferentie met Duncan Laurence op Schiphol. Nederland heeft na 44 jaar weer het Eurovisie Songfestival gewonnen. Duncan Laurence wist met 492 punten de overige 25 landen achter zich te laten. Zondagmiddag kwam de 25-jarige zanger weer aan in Nederland.

 • Fotocredits: nvt.

  Politie grijpt in bij amateurvoetbalwedstrijd in Amsterdam

  De politie heeft zaterdagmiddag moeten ingrijpen bij een voetbalwedstrijd tussen de Amsterdamse amateurclub Swift en de amateurs van Feyenoord. De politie wist een confrontatie tussen de supportersgroepen te voorkomen.

Nieuws Zandvoort

Koude oorlog: ‘Wij zijn bizar goed!’ (Aanval op Goemans)
In april kondigden we aan dat je voortaan binnenkort ook ijs kan scoren bij IJssalon IJskoud de Beste aan de Gedempte Gracht nummer 6. Een beetje dringen is het wel in de...

Opinie: Nieuwe energieleverancier spant Zaanse clubs voor het groene karretje
Als secretaris van een Zaanse vereniging kreeg ik post in een envelop die duidelijk maakte dat het een uitnodiging betrof van Zaanstad, de Rabobank en het Sportbedrijf...

Ruim helft van verkeersslachtoffers fietser of scooterrijder
Zaanstad wil net als de landelijke overheid het aantal dodelijke verkeersslachtoffer sterk naar beneden brengen. In 2050 zou het landelijk ‘0’ moeten...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Zandvoort

Zandvoort op Twitter

Grand Prix Zandvoort: hotels nu al bijna allemaal volgeboekt - Nationale Recreatiegids https://t.co/lttFsF62rZ… https://t.co/2NY7B3WpgF
Door @recreatiegids op 20-05-2019 11:36:19

Studenten BUAS onderzoeken hospitality Formule 1 in Zandvoort https://t.co/0pKWJ1O3Lt
Door @horeca_gids op 20-05-2019 11:33:04

RT @Formule1: WTCR: Lastig thuisweekend voor @TomCoronel op Zandvoort https://t.co/ORj6Oxo73i
Door @dburgersdijk op 20-05-2019 11:30:43

WTCR: Lastig thuisweekend voor @TomCoronel op Zandvoort https://t.co/ORj6Oxo73i
Door @Formule1 op 20-05-2019 10:22:15

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Zandvoort

 • Zandvoort Circuit Run - De Zandvoort Circuit Run is een hardloopwedstrijd, georganiseerd door Le Champion. Dit sportevenement trekt jaarlijks honderden sportievelingen, die op verschillende afstanden een toptijd willen neerzetten. Komt u ook?
  Wanneer? Elk jaar in maart | Soort: Sport
 • Tropicana Festival - Terug van weg geweest en op veler verzoek, het Tropicana Festival. Beleef de tropische sferen van de Caribbean en ga los op de aanstekelijke Latin klanken van Salsa, Merengue en Bachata. De aangesloten horeca-bedrijven van Festival Zandvoort nodigen u graag uit in de Haltestraat, Dorpsplein en Kerkplein.
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Festival
 • Markt Zandvoort - Elke woensdag is er een knusse algemene warenmarkt waar u terecht kunt voor allerlei producten. Vis, vlees, groente, Vietnamese loempia, noten, brood, tassen, kleding en nog veel meer kunt u hier allemaal vinden.
  Wanneer? Elke woensdag van 09:00 tot 16:00 | Soort: Markt
 • 30 van Zandvoort - Le Champion organiseert jaarlijks meer dan tachtig hardloop-, fiets- en wandelevenementen in binnen- en buitenland. Ook dit geweldige evenement wordt door hen georganiseerd. Deze knusse wandeltocht langs de kust is geweldig!
  Wanneer? Elk (voor)jaar | Soort: Sport
 • Zandvoort-Katwijk-Zandvoort - In het (voor)jaar gaat jaarlijks de Strandrace Zandvoort-Katwijk-Zandvoort van start. De race tussen de badplaats Zandvoort en het vissersdorp Katwijk is circa 42 km lang en wordt verreden onder auspiciën van de KNWU en kan door elke redelijk getrainde fietser worden volbracht.
  Wanneer? Elk (voor)jaar | Soort: Sport
 • Omloop van Zandvoort - In maart organiseert Le Champion de voorjaarsklassieker Omloop van Zandvoort. Start in de pitstraat op het circuit en race door de bochten en over de heuvels. Het is dé voorjaarsklassieker die je niet mag missen. Met afstanden van 45, 80 en 120km is het de perfecte start van je wielerseizoen.
  Wanneer? Elk jaar in maart | Soort: Sport
 • 24-uursrace - De wedstrijd waar heldendom en drama elkaar afwisselen en triomf en nederlaag dicht bij elkaar liggen. Stel u voor: 24 uur lang zo hard mogelijk rijden op een racefiets over het 4,3 km lange circuit van Zandvoort! Overdag en in het holst van de nacht. Bij droog en nat weer of bij harde wind. Het heeft een zekere romantiek. Hard werken is het echter ook.
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Sport
 • Ajuma Summer Festival - Voor de echte feestvierders is er het Ajuma Summer Festival op het strand in Zandvoort. Op dit festival kunt u uit uw dak gaan, samen met vrienden of andere festivalgangers! De gezellige sfeer en goede muziek maken dit festival tot iets speciaals.
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Festival
 • Nationaal Oldtimer Festival - Iedere zomer vindt het Nationaal Oldtimer Festival weer plaats. Met een vol programma op het circuit met de parades, vrij rijden en races met klassieke bolides. En meer dan 1.500 klassiekers op de paddocks, tal van merkenclubs, een Meguiar's Concours d"Elegance en een onderhoudend muziekprogramma.Tot ziens in Zandvoort!
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Tentoonstelling
 • Jaarmarkt Zandvoort - Traditioneel zijn de Zandvoortste Jaarmarkten zeer goed bezocht en staan bol van allerlei activiteiten zoals straat entertainment, attracties en diverse optredens. Ook de Zandvoortse middenstand doet veel extra’s op de jaarmarkten.
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Markt