Nieuws Westerwolde

Toekomstig burgemeester Koen Schuiling komt 'lekker kattekwaad uithalen' in Groningen
Hij begint als (kandidaat-)burgemeester met vrijwel dezelfde woorden als waarmee hij dertien jaar geleden uit Groningen vertrok als wethouder...

Dagblad focust op Westerkwartier: van de Drachtster Tram tot wandelen tussen wierden en wolden
De redactie van Focus Westerkwartier maakte een dagblad louter en alleen met nieuws uit deze kersverse gemeente, die een half jaar geleden ontstond uit Grootegast, Leek...

Gemeente wist van dreigende sfeer tijdens Delfzijlster Pinksterfeesten
Voordat de Pinksterfeesten in Delfzijl begonnen, wist de gemeente Delfzijl dat er spanningen waren tussen een groep uit Delfzijl en een groep uit Appingedam...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Westerwolde

Westerwolde op Twitter

RT @TweeNul: #voetbal TLC naar derde klasse na thriller tegen Westerwolde https://t.co/I6fUCMlv7o
Door @vvTLC op 17-06-2019 22:15:26

#voetbal Wedstrijdposter SC Bolsward – Westerwolde https://t.co/wTjMn67qzl
Door @TweeNul op 17-06-2019 19:27:37

#voetbal Speellocatie Westerwolde – SC Bolsward bekend https://t.co/lXxoS2ZlVn
Door @TweeNul op 17-06-2019 11:22:04

#voetbal TLC naar derde klasse na thriller tegen Westerwolde https://t.co/I6fUCMlv7o
Door @TweeNul op 17-06-2019 06:53:55

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Westerwolde

 • Markt Blijham - Wekelijks kunt u in Blijham (een kleine woonkern binnen de gemeente Bellingwedde) terecht voor een kleinschalige, gezellige en overzichtelijke markt. De markt kent kwalitatieve en goedkope producten, wat het winkelen een stuk aangenamer maakt!
  Wanneer? Elke donderdag van 09:00 tot 12:00 | Soort: Markt
 • Blijhamloop - In de voorzomer (juni) wanneer de temperaturen aangenaam zijn, wordt er jaarlijks een Blijhamloop georganiseerd voor jong en oud! Op diverse afstanden kunnen zowel beginners als professionals zich uitleven.
  Wanneer? Elke voorzomer | Soort: Sport
 • Autospeedway - Op diverse momenten in het jaar wordt er een Autospeedway-evenement georganiseerd. Autospeedway is relatief onbekend in Nederland en Europa. Toch is het voor het publiek een zeer aantrekkelijke autosport. Op de overzichtelijke sintel moeten de geprepareerde wedstrijdwagens zich binnen een bepaald aantal ronden vanuit het drukke startveld een weg naar voren banen. Dat staat garant voor spektakel want 'blikcontact' wordt niet geschuwd en uitwijken is nauwelijks mogelijk want de vangrails grenzen gevaarlijk dicht aan de baan.
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Sport
 • Kerstmarkt Blijham - Het Bedrijvencentrum Blijham houdt in het midden van december van 12.00 tot 17.00 uur een kerstmarkt. Het centrum is gevestigd aan de Hoofdweg 187. Middels deze markt komt u in de gezellige kerstsfeer!
  Wanneer? Elk jaar in midden december | Soort: Markt
 • Happy Healing Festival - Het Happy Healing Festival heeft als grote kracht werken vanuit de energie die de nieuwe tijd met zich meebrengt, namelijk eenheid, non-dualiteit en samenwerken. Gebruik durven maken van elkaars kwaliteiten. Een festival waarin mediums, paragnosten, spirituele specialisten, creatievellingen en anderen met talenten en gaven vanuit verbinding met elkaar het festival dragen.
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Festival
 • Leef Bewust & Gezond Festival - Tijdens het Leef Bewust & Gezond Festival krijgt u advies over een gezonde leefstijl. Er is nog ruimte voor deelname aan dit gezellige festival. Wil je meer informatie ontvangen? Schrijf je dan in en ontvang begin maart van ons automatisch alle informatie voor Het Leef Bewust & Gezond Festival!
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Festival
 • 10 van Bellingwolde - In mei wordt jaarlijks een hardloopwedstrijd over 1, 2, 5 en 10 kilometer georganiseerd in Bellingwolde (gemeente Bellingwedde). Deze wedstrijd is in trek bij jong en oud, beginner en professional. Dit komt vanwege de ontspannen sfeer en het prachtige parcours!
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Sport
 • Kermis Blijham - Vertier voor jong en oud tijdens de kermis in Blijham. Deze kermis, die jaarlijks plaatsvindt in juni, omvat tientallen attracties en kramen en zorgen voor een geweldige belevenis! De sfeer is ieder jaar goed en veel mensen gaan tevreden (met een gewonnen knuffel) weer naar huis.
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Feest
 • Kermis Bellingwolde - Jaarlijks wordt in mei in Bellingwolde een kermis georganiseerd. Deze kermis trekt bezoekers vanuit de wijde omtrek vanwege haar overzichtelijkheid en gezelligheid. Voor zowel jong en oud staat er een onvergetelijke dag te wachten!
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Feest