Nieuws Weesp

€ 140 voor afval-heterdaadje
Buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA’s) van Zaanstad mogen net als de politie bekeuringen uitschrijven voor het achterlaten van straatafval. Dat kan echter...

GroenLinks eist duidelijkheid over taalscholen
Taalscholen die gericht zijn op de inburgering van statushouders en nieuwkomers maken zich deels schuldig aan fraude, gebruiken soms het budget voor andere dingen dan...

Muskuseend Oostzaan deel 2: De Dors
Vorige week plaatsten we een filmpje waarin Oostzaner Cor Hottentot met Ed en Klaas van OVER-Gemeenten een rondje dorp doet. Daarin geeft hij tips om het dorp, met simpele...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Weesp

Weesp op Twitter

Het spandoek aan het Meester C. Kooimancentrum te Weesp werd voor zondagochtend al vernield, zo denken de vrijwilli… https://t.co/yoFIBTdDrg
Door @SimonKadijk op 23-01-2019 04:54:29

RT @weespernieuws: Kerk boos om kapot gescheurd spandoek. #Weesp https://t.co/2rBc4tEHao https://t.co/j4j8sE7SAJ
Door @weespvweesp op 22-01-2019 14:48:15

RT @weespernieuws: Weesp kleurt wit. Bekijk hier de eerste foto's. #Weesp https://t.co/wlq8nAGRC3 https://t.co/b48EjtGyLT
Door @weespvweesp op 22-01-2019 14:47:37

[Foto's] Weesp kleurt wit https://t.co/EKpfcCbkb3
Door @gooisnieuws op 22-01-2019 14:02:52

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Weesp

 • Weekmarkt Weesp - Elke dinsdag van 8.00 tot 13.00 uur is er een druk bezochte markt in Weesp op de Nieuwstraat en het Grote Plein. Op deze markt vindt u een verscheidenheid aan producten. Voor veel mensen buiten de stad een ideaal moment voor een bezoek aan Weesp.
  Wanneer? Elke dinsdag van 08:00 tot 13:00 | Soort: Markt
 • Biologische Markt - Deze markt is er op vrijdag van 09.00 tot 14.00 uur, op de kruising van de Nieuwstraat en de Slijkstraat. Voor de biologische producten kunt u hier terecht.
  Wanneer? Elke vrijdag van 09:00 tot 14:00 | Soort: Markt
 • Sluis-en-bruggenfeest - De laatste week van augustus is het al weer zo ver, Sluis-en-bruggenfeest! Eind augustus staat Weesp in het teken van het Sluis-en-bruggenfeest. Een groot festijn voor jong en oud, met tal van activiteiten en festiviteiten. Weesp staat op zijn kop!
  Wanneer? Elk jaar in de laatste week van augustus | Soort: Feest
 • Weesp Gastvrij - Eind juni is jaarlijks een nieuwe editie van ht culturele en culinaire shoppingsfestival van Weesp. Het thema is Historisch Weesp en we hebben weer een fantastisch programma! In het historische centrum vind je liveoptredens van kunstenaars, straatmuzikanten, straattheater en leuke activiteiten voor de kleintjes. De winkeliers hebben interessante aanbiedingen en creatieve extraatjes en op de gezellige terrassen proef je de lekkerste hapjes en drankjes.
  Wanneer? Elk jaar in eind juni | Soort: Festival
 • Weesp Korenfestival - Tijdens het Weesp Korenfestival kunt u kijken en luisteren naar koren die verspreid over verschillende locaties in en rond het centrum van Weesp optreden. Er is voor ieder wat wils. Van pop tot klassiek, en van close harmony tot smartlap. Komt dat zien!
  Wanneer? Elk jaar in december | Soort: Festival
 • Vechtloop - De Vechtloop is een prestatieloop die voor de 10 km eerst door het mooie centrum van Weesp gaat en uiteraard ook langs de rivier de Vecht. Deelnemers kunnen kiezen uit diverse afstanden: van Mini-Kids-Run (10 minuten), 2, 5 en 10 km. Er is kleed- en douche gelegenheid aanwezig en langs het parcours wordt voldoende drinken uitgedeeld.
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Sport
 • Koningsdag Weesp - Tijdens Koningsdag zijn er tal van festiviteiten in en omtrent Weesp. Zo is er een kindervrijmarkt, kermis en een feest. Zo valt er voor jong en oud genoeg te beleven, en vieren wij de verjaardag van de koning samen!
  Wanneer? Elk jaar op 27 april | Soort: Feest
 • Weesp Chamber Festival - We kijken terug op een bijzonder geslaagd Weesp Chamber Music Festival. Met zes prachtige concerten uitgevoerd door Navarra String Quartet & Friends in de sfeervolle Van Houtenkerk. Ook dit jaar beloofd het weer een prachtige festival te worden!
  Wanneer? Elk jaar in april | Soort: Festival