Nieuws Weesp

Merel Kan: Intimidatie
Hé, psssstttt… ssssssss… chicky, kom, sssssss, pssssss… Het is een aantal jaartjes terug, maar ooit werd mij in winkelcentrum Spitsbergen het...

Hotel Verkade
De plannen waren er al langer, maar nu is ook de omgevingsvergunning voor de verbouwing van een deel van de voormalige Verkade chocoladefabriek aan de Westzijde 170 verleend. De...

GL, FvD en VVD even groot in Noord-Holland, coalitie verliest meerderheid
Ten opzichte van de voorlopige* uitslag van de Provinciale Statenverkiezingen in Noord-Holland die we gister publiceerden is de VVD er één zetel op vooruit gegaan. GroenLinks...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Weesp

Weesp op Twitter

RT @weespernieuws: GroenLinks meeste stemmen in Weesp, Forum grootste stijger - https://t.co/ZtEprO4CsB https://t.co/jt9krzqQ0h
Door @FrankMooijman op 21-03-2019 10:21:51

Zaterdag 23 maart 15:00 uur in Grote Kerk in Weesp Kamermuziekfestival Schilderijen van een Tentoonstelling "Voor k… https://t.co/7fD91koVyz
Door @EdwinRuttenNL op 21-03-2019 10:10:46

GroenLinks meeste stemmen in Weesp, Forum grootste stijger https://t.co/6fTNgJL4a5
Door @gooisnieuws op 21-03-2019 07:24:06

GroenLinks meeste stemmen in Weesp, Forum grootste stijger - https://t.co/ZtEprO4CsB https://t.co/jt9krzqQ0h
Door @weespernieuws op 21-03-2019 07:17:00

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Weesp

 • Weekmarkt Weesp - Elke dinsdag van 8.00 tot 13.00 uur is er een druk bezochte markt in Weesp op de Nieuwstraat en het Grote Plein. Op deze markt vindt u een verscheidenheid aan producten. Voor veel mensen buiten de stad een ideaal moment voor een bezoek aan Weesp.
  Wanneer? Elke dinsdag van 08:00 tot 13:00 | Soort: Markt
 • Biologische Markt - Deze markt is er op vrijdag van 09.00 tot 14.00 uur, op de kruising van de Nieuwstraat en de Slijkstraat. Voor de biologische producten kunt u hier terecht.
  Wanneer? Elke vrijdag van 09:00 tot 14:00 | Soort: Markt
 • Sluis-en-bruggenfeest - De laatste week van augustus is het al weer zo ver, Sluis-en-bruggenfeest! Eind augustus staat Weesp in het teken van het Sluis-en-bruggenfeest. Een groot festijn voor jong en oud, met tal van activiteiten en festiviteiten. Weesp staat op zijn kop!
  Wanneer? Elk jaar in de laatste week van augustus | Soort: Feest
 • Weesp Gastvrij - Eind juni is jaarlijks een nieuwe editie van ht culturele en culinaire shoppingsfestival van Weesp. Het thema is Historisch Weesp en we hebben weer een fantastisch programma! In het historische centrum vind je liveoptredens van kunstenaars, straatmuzikanten, straattheater en leuke activiteiten voor de kleintjes. De winkeliers hebben interessante aanbiedingen en creatieve extraatjes en op de gezellige terrassen proef je de lekkerste hapjes en drankjes.
  Wanneer? Elk jaar in eind juni | Soort: Festival
 • Weesp Korenfestival - Tijdens het Weesp Korenfestival kunt u kijken en luisteren naar koren die verspreid over verschillende locaties in en rond het centrum van Weesp optreden. Er is voor ieder wat wils. Van pop tot klassiek, en van close harmony tot smartlap. Komt dat zien!
  Wanneer? Elk jaar in december | Soort: Festival
 • Vechtloop - De Vechtloop is een prestatieloop die voor de 10 km eerst door het mooie centrum van Weesp gaat en uiteraard ook langs de rivier de Vecht. Deelnemers kunnen kiezen uit diverse afstanden: van Mini-Kids-Run (10 minuten), 2, 5 en 10 km. Er is kleed- en douche gelegenheid aanwezig en langs het parcours wordt voldoende drinken uitgedeeld.
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Sport
 • Koningsdag Weesp - Tijdens Koningsdag zijn er tal van festiviteiten in en omtrent Weesp. Zo is er een kindervrijmarkt, kermis en een feest. Zo valt er voor jong en oud genoeg te beleven, en vieren wij de verjaardag van de koning samen!
  Wanneer? Elk jaar op 27 april | Soort: Feest
 • Weesp Chamber Festival - We kijken terug op een bijzonder geslaagd Weesp Chamber Music Festival. Met zes prachtige concerten uitgevoerd door Navarra String Quartet & Friends in de sfeervolle Van Houtenkerk. Ook dit jaar beloofd het weer een prachtige festival te worden!
  Wanneer? Elk jaar in april | Soort: Festival