Nieuws Weesp

Napret! Dam tot Damloop 2019 (filmpjes)
Dat Solomon Berihu (m) en Evaline Chirchir (v) de Damloop 2019 hebben gewonnen, is een mooi feitje dat we bij dezen optikken, maar de echte winnaars zijn op het podium gehesen...

Twijfels over nieuwe Iepenstraat Krommenie
De nieuwe inrichting van de Iepenstraat in Krommenie krijgt niet van iedereen applaus. Sonja Puhl-Diehle van de Fietserbond Zaanstreek twitterde bovenstaande foto...

50woordenfoto: Scouting-koe
Scouting-koe Deze koe is de buurvrouw van Villa Kalverliefde, de plek aan het eind van de Zaanse Schans waar het nieuwe Molenmuseum – de Wereld van Windmolens...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Weesp

Weesp op Twitter

Grote Weesper nieuwbouwwijk Weespersluis lijdt niet onder strengere stikstofregels: De bouw van de grote nieuwbouww… https://t.co/wF2B0JVQvJ
Door @noordholland op 23-09-2019 09:53:03

De bouw van de grote nieuwbouwwijk Weespersluis in Weesp kan, ondanks alle perikelen over de nieuwe regels voor de… https://t.co/5J4Bt39w6I
Door @NHNieuws op 23-09-2019 09:37:51

Tijd voor iets nieuws? #vacature BSO/KDV Pedagogisch Medewerker, Weesp https://t.co/voMNPJesFU
Door @Collegaegezocht op 22-09-2019 12:48:02

Tip voor zondag: open dag Golfbaan Weesp https://t.co/Fw8J3zInYp https://t.co/jCr753lwVt
Door @weespernieuws op 21-09-2019 10:04:02

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Weesp

 • Weekmarkt Weesp - Elke dinsdag van 8.00 tot 13.00 uur is er een druk bezochte markt in Weesp op de Nieuwstraat en het Grote Plein. Op deze markt vindt u een verscheidenheid aan producten. Voor veel mensen buiten de stad een ideaal moment voor een bezoek aan Weesp.
  Wanneer? Elke dinsdag van 08:00 tot 13:00 | Soort: Markt
 • Biologische Markt - Deze markt is er op vrijdag van 09.00 tot 14.00 uur, op de kruising van de Nieuwstraat en de Slijkstraat. Voor de biologische producten kunt u hier terecht.
  Wanneer? Elke vrijdag van 09:00 tot 14:00 | Soort: Markt
 • Sluis-en-bruggenfeest - De laatste week van augustus is het al weer zo ver, Sluis-en-bruggenfeest! Eind augustus staat Weesp in het teken van het Sluis-en-bruggenfeest. Een groot festijn voor jong en oud, met tal van activiteiten en festiviteiten. Weesp staat op zijn kop!
  Wanneer? Elk jaar in de laatste week van augustus | Soort: Feest
 • Weesp Gastvrij - Eind juni is jaarlijks een nieuwe editie van ht culturele en culinaire shoppingsfestival van Weesp. Het thema is Historisch Weesp en we hebben weer een fantastisch programma! In het historische centrum vind je liveoptredens van kunstenaars, straatmuzikanten, straattheater en leuke activiteiten voor de kleintjes. De winkeliers hebben interessante aanbiedingen en creatieve extraatjes en op de gezellige terrassen proef je de lekkerste hapjes en drankjes.
  Wanneer? Elk jaar in eind juni | Soort: Festival
 • Weesp Korenfestival - Tijdens het Weesp Korenfestival kunt u kijken en luisteren naar koren die verspreid over verschillende locaties in en rond het centrum van Weesp optreden. Er is voor ieder wat wils. Van pop tot klassiek, en van close harmony tot smartlap. Komt dat zien!
  Wanneer? Elk jaar in december | Soort: Festival
 • Vechtloop - De Vechtloop is een prestatieloop die voor de 10 km eerst door het mooie centrum van Weesp gaat en uiteraard ook langs de rivier de Vecht. Deelnemers kunnen kiezen uit diverse afstanden: van Mini-Kids-Run (10 minuten), 2, 5 en 10 km. Er is kleed- en douche gelegenheid aanwezig en langs het parcours wordt voldoende drinken uitgedeeld.
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Sport
 • Koningsdag Weesp - Tijdens Koningsdag zijn er tal van festiviteiten in en omtrent Weesp. Zo is er een kindervrijmarkt, kermis en een feest. Zo valt er voor jong en oud genoeg te beleven, en vieren wij de verjaardag van de koning samen!
  Wanneer? Elk jaar op 27 april | Soort: Feest
 • Weesp Chamber Festival - We kijken terug op een bijzonder geslaagd Weesp Chamber Music Festival. Met zes prachtige concerten uitgevoerd door Navarra String Quartet & Friends in de sfeervolle Van Houtenkerk. Ook dit jaar beloofd het weer een prachtige festival te worden!
  Wanneer? Elk jaar in april | Soort: Festival