Nieuws Wassenaar

Gouwenaar valt uit Hopper en overlijdt
Gouda - Op zondag 20 januari is een Gouwenaar overleden, nadat hij een dag eerder met zijn rolstoel was gevallen uit de Groene Hart Hopper. Het ongeval gebeurde aan de Ronsseweg...

Robert Strijk waarnemend burgemeester Zwijndrecht
Commissaris van de Koning, Jaap Smit, benoemt met ingang van 1 februari 2019 Robert Strijk tot waarnemend burgemeester van de gemeente Zwijndrecht.

Steeds beter overweg met MAG
H'VELD-G'DAM Verenigingen, organisaties en inwoners kunnen steeds beter uit de voeten met het nieuwe subsidiebeleid van de gemeente. Uit een enquête komt naar voren...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Wassenaar

Wassenaar op Twitter

HartvoorWassenaar: Een nieuwe burgemeester https://t.co/X8kr8718nw
Door @NieuwsWassenaar op 22-01-2019 19:50:17

RT @UWVnl: Burn-out bij werknemers voorkomen? 6 probleemgebieden waarop werkgevers kunnen letten: https://t.co/iUbPBFrkij
Door @Jan__Wassenaar op 22-01-2019 16:48:26

RT @Dunea: Deze week is het onderhoud gestart aan het 26 hectare grote #Ganzenhoekbos #Wassenaar. Dunning is nodig om het bos veilig en vit…
Door @Gem_Wassenaar op 22-01-2019 13:11:02

Deze week is het onderhoud gestart aan het 26 hectare grote #Ganzenhoekbos #Wassenaar. Dunning is nodig om het bos… https://t.co/U8LOfJUZ56
Door @Dunea op 22-01-2019 13:09:41

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Wassenaar

 • Weekmarkt Wassenaar - Elke dinsdag is er een grote weekmarkt te Wassenaar. Op deze sfeervolle markt vindt u allerlei goedkope, kwalitatieve producten. Ideaal om uw wekelijkse inkopen te doen!
  Wanneer? Elke dinsdag van 09:00 tot 16:00 | Soort: Markt
 • De 15 van Wassenaar - 15 kilometer door dorpskern, landgoederenroute en villawijken. Veel mooier kan een loop niet zijn. Nu ook als 7,5 estafette! Mylaps tijdmeting, entertainment onderweg, betrokken bewoners langs de route, verzorging met 2 drankposten en een fruitpunt, en na afloop volop gelegenheid jouw prestatie te vieren. Alles wat er aan een standaard loopje ontbreekt, hebben we er bij "De 15" in gestopt.
  Wanneer? Elk jaar in oktober | Soort: Sport
 • International Chamber Music Festival - De stichting ICMF Wassenaar is in 2010 opgericht met het doel om kamermuziek van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor de bewoners van Wassenaar en omgeving. Dit met een groot succes!
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Festival
 • Polderdag - Fiets op Hemelvaartsdag n van de vier routes door het landelijk gebied rond de stedenring Leiden Zoetermeer Alphen aan den Rijn. De routes voeren je langs de prachtige natuur en historie van het platteland, zo dicht bij de stad. Ook Wassenaar wordt aangedaan!
  Wanneer? Elk jaar op Hemelvaartsdag | Soort: Sport
 • Puur Natuurmarkt - De Puur Natuur Markt Wassenaar is een gezamenlijk initiatief van het organisatieteam en de Stichting Centrum Management Wassenaar. Op deze markt vindt u louter natuurlijke producten, en dat voor zeer aangename prijzen!
  Wanneer? Elke eerste zaterdag van de maand | Soort: Markt
 • WassHappening - De Vrijwilligerscentrale Wassenaar (VCW) en de Bibliotheek Wassenaar organiseren in eind mei WassHappening!, een gecombineerd vrijwilligersmarkt n een cultureel festival waar Wassenaarse vrijwilligersorganisaties, verenigingen, kunstenaars etc. zich kunnen presenteren aan een groot publiek.
  Wanneer? Elk jaar in eind mei | Soort: Feest
 • Smaakvol Wassenaar - Het gezelligste, culinaire evenement in Wassenaar. Een heerlijke ontmoetingsplek voor iedereen uit Wassenaar en omgeving. De toegang is gratis. Wassenaar zit vol met diverse smaken, kent vele horecagelegenheden van gewoon Hollands tot Italiaans of Mediterraan, maar wanneer vind je de gelegenheid als Wassenaarder om bijna al die smaken en geuren naast, bij en door elkaar uit te proberen? Een voorgerecht bij de n, een hoofdgerecht bij de ander en tenslotte een toetje bij een restaurant verderop.
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Feest
 • Koningsdag Wassenaar - In samenwerking met de Wassenaarse Oranjevereniging, de Stichting Centrummanagement en gemeente Wassenaar worden tijdens Koningsdag op 27 april weer een aantal feestelijke activiteiten georganiseerd, zoals onder andere de aubade, de koffietafel en de kindervrijmarkt. Mis dit niet!
  Wanneer? Elk jaar op 27 april | Soort: Feest
 • Zomerfeestweek - Ook dit jaar organiseert de Wassenaarse Oranjevereniging weer de jaarlijkse Zomerfeestweek. In augustus kan heel Wassenaar en omstreken weer genieten van de kermis en al haar leuke activiteiten daaromheen. Van penaltyschieten tot rodeorijden en van skelterracen tot kinderspelen.
  Wanneer? Elk jaar in augustus | Soort: Feest