• Fotocredits: nvt.

  Tot negen jaar geëist voor voorbereiden moordpoging op broers in Utrecht

  Het Openbaar Ministerie (OM) heeft maandag negen en zeven jaar cel geëist tegen respectievelijk Don H. en Frans M. voor de voorbereiding van de mislukte moorden op de criminele broers Chahid en Chafik Yakhlaf in Utrecht in november 2015. Chahid werd later dat jaar alsnog doodgeschoten.

 • Fotocredits: nvt.

  Psychiaters adviseren tbs voor verdachte van 'insulinemoorden'

  Rahiied A. (22), de man die wordt verdacht van het onterecht toedienen van insuline in een Rotterdams verzorgingstehuis, zou ook tbs met dwangverpleging moeten krijgen, adviseren twee psychiaters en een psycholoog maandag tijdens een inleidende zitting.

 • Fotocredits: nvt.

  Verdachte van aanslag op Panorama bekent deels

  Een van de verdachten van de aanslag op weekblad Panorama heeft maandag verklaard dat hij erbij was toen in juni 2018 een antitankwapen werd afgeschoten op de Teleportboulevard in Amsterdam-Sloterdijk.

 • Fotocredits: nvt.

  Duncan Laurence komt aan op Schiphol | Aanslag op toeristen Egypte

  Elke dag selecteert NU.nl de meest in het oog springende beelden. Zondag 19 mei: Duncan Laurence komt aan op Schiphol, een wolvenpaar op de Veluwe is voor het eerst op beeld vastgelegd en een aanslag op een toeristenbus in de Egyptische voorstad Gizeh.

 • Fotocredits: nvt.

  Studentenorganisaties: Hogere rente op studieschuld is in strijd met wet

  Het voornemen van minister van Onderwijs Ingrid van Engelshoven om de rente op studieschulden te verhogen, is in strijd met het internationaal onderwijsrecht, stellen het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) en het Landelijk Studenten Rechtsbureau (LSR) maandag. De studentenorganisaties hebben hier juridisch onderzoek naar gedaan.

 • Fotocredits: nvt.

  Weerbericht: Lokaal mist of onweer, de zon laat zich geregeld zien

  Maandag is het wisselend bewolkt met later op de dag landinwaarts ook geregeld zon. Vooral in het noordoosten vallen enkele regen- en onweersbuien. Aan zee blijft het wederom koud met 12 tot 15 graden, terwijl het landinwaarts 19 tot 22 graden wordt.

 • Fotocredits: nvt.

  Voor het eerst wolvenpaar gefotografeerd op de Gelderse Veluwe

  Op de Gelderse Veluwe is voor het eerst een wolvenpaar vastgelegd op beeld, meldt het Wolvenmeldpunt van de Zoogdiervereniging zondag. Het wolvenpaar werd met behulp van een cameraval gefotografeerd.

 • Fotocredits: nvt.

  Noodweer leidt tot veel problemen in Oost-Nederland

  Noodweer heeft zondag tot problemen in het oosten van het land geleid. Een blikseminslag veroorzaakte zoveel schade aan het spoor tussen Zwolle en Olst, dat er grote reparaties nodig waren. Het treinverkeer op het traject werd stilgelegd voor de rest van de dag en nacht.

 • Fotocredits: nvt.

  Duncan Laurence staat pers te woord na aankomst op Schiphol

  Bekijk hier live de persconferentie met Duncan Laurence op Schiphol. Nederland heeft na 44 jaar weer het Eurovisie Songfestival gewonnen. Duncan Laurence wist met 492 punten de overige 25 landen achter zich te laten. Zondagmiddag kwam de 25-jarige zanger weer aan in Nederland.

 • Fotocredits: nvt.

  Politie grijpt in bij amateurvoetbalwedstrijd in Amsterdam

  De politie heeft zaterdagmiddag moeten ingrijpen bij een voetbalwedstrijd tussen de Amsterdamse amateurclub Swift en de amateurs van Feyenoord. De politie wist een confrontatie tussen de supportersgroepen te voorkomen.

Nieuws Waddinxveen

Schiedamse prijzenregen in Barendrecht
Schiedam - Dit bericht is ingezonden bij het Nieuwe Stadsblad. Iedere Schiedammer kan bij het Nieuwe Stadsblad een bericht plaatsen. Je kunt het zelf (mét foto)...

Weer auto's in Gouda uitgebrand
Gouda - De brandweer heeft de afgelopen weken de handen vol aan het blussen van autobranden. De teller staat inmiddels op twaalf...

Aan de Boemel in Muziektent
CULEMBORG Zondag waren de Boemeltjes te gast in de Culemborgse Muziektent waar ze het publiek en zichzelf weer prima wisten te vermaken. De Boemeltjes is een orkest waarin...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Waddinxveen

Waddinxveen op Twitter

Dief op heterdaad betrapt bij afvalbrengstation in #Waddinxveen De #politie heeft een dief op heterdaad betrapt bij… https://t.co/tuCN0b1Mh4
Door @gouda_nieuws op 19-05-2019 08:03:11

Dief op heterdaad betrapt bij afvalbrengstation in #Waddinxveen De #politie heeft een dief op heterdaad betrapt bij… https://t.co/vAsKDfyWQ2
Door @gouda_nieuws op 19-05-2019 07:33:13

@JorritNuijens zoekt u een baan? Inwoners @gemeenteWveen zoeken u: Erkenning dat cumulatie optreedt door meerdere… https://t.co/iENKDbp0VF
Door @GWaddinxveen op 19-05-2019 06:00:12

Vleermuizentellers op dak van flat zorgen voor onrust in #Waddinxveen Politie en #brandweer zijn gisteravond laat u… https://t.co/jJen8kdHSU
Door @gouda_nieuws op 18-05-2019 11:18:39

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Waddinxveen

 • Markt Waddinxveen - Elke vrijdag vanaf 9:30 tot 17:30. De markt heeft 25 speciaalzaken, waar u terecht kunt voor al uw dagelijkse boodschappen: Brood, Groente & Fruit, Vlees, Vis, Kaas, Noten & Olijven. Daarnaast vindt u er vele andere artikelen: Kleding, Schoenen, Bloemen, Stoffen en Fournituren.
  Wanneer? Elke vrijdag van 09:30 tot 17:30 | Soort: Markt
 • Kerstmarkt - St. Victor Activiteiten Commissie, Kerstmarkt, kom alvast in de kerstsferen tijdens de grootst opgezette kerstmarkt! Locatie: De Sint Victorkerk. Tijd: van 09.30-15.00 uur.
  Wanneer? Elk jaar in midden december | Soort: Markt
 • Langs de Gouwe Loop - Ieder jaar is de respons op de Langs de Gouwe Loop weer uiterst positief. De Langs de Gouwe Loop staat in de agenda van vele beginners en semi-professionals uit Waddinxveen en omgeving. Een fantastische loop met een leuke omgeving!
  Wanneer? Elk najaar | Soort: Sport
 • Dorpstraat Braderie - In begin juni is het feest in de Waddinxveense Dorpstraat. Want dan organiseren de daar gevestigde winkeliers weer een braderie. Tijdens dit groots opgezette dorpsfeest is er van 10.00 tot 17.00 uur voor iedereen van alles te beleven. Vele artiesten en attracties zorgen ervoor dat jong en oud zich niet zullen vervelen.
  Wanneer? Elk jaar in begin juni | Soort: Braderie
 • Wokkel Blues - Wokkel Blues is een jaarlijks terugkerend benefiet festival dat georganiseerd wordt te Waddinxveen. Ieder jaar trekt het festijn weer vele liefhebbers, die op een sfeervolle locatie samenkomen om van de geweldige bluesmuziek te genieten.
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Festival
 • Kermis Waddinxveen - In het voorjaar wordt jaarlijks een kermis georganiseerd te Waddinxveen. De kermis is voor veel ouderen een nostalgische locatie. De attracties zijn geweldig voor iedereen, zodat er voor het gehele gezin wat te beleven valt!
  Wanneer? Elk voorjaar | Soort: Feest
 • Woonmarkt - De woonmarkt wordt jaarlijks georganiseerd. Op de woonmarkt kunt u rondleidingen krijgen. Zo kunt u een kijkje nemen bij diverse stijlen en u laten inspireren, om uiteindelijk ook voor uw eigen huis een keuze te kunnen maken.
  Wanneer? Elk jaar in november | Soort: Markt
 • Ronde van Waddinxveen - De Ronde van Waddinxveen is in de gehele omgeving van Waddinxveen bekend. Deze geweldige wielerronde trekt ieder jaar weer vele deelnemers. Zij strijden op een mooi parcours om de felbegeerde eerste plaats. Een lust voor het oog!
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Sport
 • Sinterklaasintocht - In midden november om klokslag 10.00 uur arriveert Sinterklaas met de boot aan de Nesse ter hoogte van restaurant Easy Dinner. Daar zal hij door burgemeester worden verwelkomd. Een geweldig festijn voor de kinderen!
  Wanneer? Elk jaar in midden november | Soort: Feest
 • ParkPret - De Stichting Nationale Feestdagen (SNFW) is enkele jaren geleden in het leven geroepen om o.a. de viering van (destijds) Koninginnedag tot een groots Waddinxveens dorpsfeest te maken. Dit festijn was uitermate geslaagd en werd en wordt door de gemeenschap als zeer positief ervaren. Jaarlijks wordt nu ParkPret georganiseerd!
  Wanneer? Elk jaar op Koningsdag | Soort: Feest