• Fotocredits: nvt.

  Politie heeft inmiddels 370 tips over onbekende dode vrouw Westdorpe

  De Zeeuwse politie heeft inmiddels 370 tips binnengekregen over de onbekende, overleden vrouw die op 22 juni in een weiland in Westdorpe is gevonden. "Haar identiteit is, ondanks al deze tips, nog niet achterhaald", aldus de politie maandag.

 • Fotocredits: nvt.

  OM: Verdachten van beramen aanslag konden halve kilo explosieven maken

  De kunstmest en chemicaliën die zijn aangetroffen bij de zes terrorismeverdachten die vorig jaar september zijn aangehouden in en rond Arnhem, waren voldoende om 0,5 kilo aan explosieven te maken. Daarmee hadden ze een grote ontploffing kunnen veroorzaken, zei de officier van justitie maandag tijdens een inleidende zitting voor de rechtbank in Rotterdam.

 • Fotocredits: nvt.

  Apothekersorganisatie verwacht dat medicijntekort groter wordt

  Apothekersorganisatie Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) zegt maandag in gesprek met het NOS Radio 1 Journaal dat het geneesmiddelentekort in 2019 waarschijnlijk groter wordt. Sinds 2010 neemt het aantal tekorten met sprongen toe.

 • Fotocredits: nvt.

  Maastunnel in Rotterdam maandag na renovatie van twee jaar weer open

  De Maastunnel in Rotterdam is maandag na een grootschalige renovatie van twee jaar in beide richtingen weer open.

 • Fotocredits: nvt.

  Aantal zijinstromers voor de pabo neemt flink toe

  Het aantal personen dat zich wil laten omscholen tot docent in het basisonderwijs, is dit jaar flink gestegen. Met bijna elfhonderd aanmeldingen gaat het om een ruime verdubbeling ten opzichte van vorig jaar, meldt het Landelijk Overleg Lerarenopleidingen Basisonderwijs (LOBO) maandag aan de NOS.

 • Fotocredits: nvt.

  Omwonenden geëvacueerd na grote brand in bedrijfspand Zoetermeer

  In een bedrijfsverzamelgebouw aan de Edisonstraat in Zoetermeer heeft in de nacht van zondag op maandag een brand gewoed. Negen omwonenden moesten worden geëvacueerd, maar niemand raakte gewond.

 • Fotocredits: nvt.

  ProRail: Meer treinen in nieuwe dienstregeling vanaf december

  De dienstregeling voor 2020 is rond, meldt spoorbeheerder ProRail maandag. Het spoorboekje vanaf december bevat meer treinen op diverse trajecten. In tegenstelling tot voorgaande jaren, is de dienstregeling niet per minuut maar per tien seconden ingedeeld.

 • Fotocredits: nvt.

  'Verdachte' koffer Hilversum blijkt na urenlang onderzoek compleet leeg

  De politie heeft zondagochtend en -middag enkele uren onderzoek gedaan naar een 'verdacht' pakketje bij de Sint Vituskerk in Hilversum. Daar zaten echter geen explosieven in, liet de politie weten. De koffer bleek compleet leeg te zijn.

 • Fotocredits: nvt.

  Man raakt auto en rijbewijs kwijt na ritje van 234 km/u over de A4

  Een automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag met 234 kilometer per uur langs een snelheidscontrole gereden op de A4 bij Schipluiden, meldt politie Westland zondag op Facebook. Bij Schipluiden mag doorgaans 100 kilometer per uur worden gereden.

Nieuws Waddinxveen

Hardinxveld gestart met seizoenvoorbereiding
H'VELD-G'DAM De selectie van Hardinxveld is onder leiding van de nieuwe trainer coach Richard den Ouden gestart met de voorbereiding van het komende voetbalseizoen...

Politie treft nep vuurwapen aan in Hardinxveld-Giessendam
H'VELD-G'DAM De politie werd in de nacht van zaterdag op zondag gealarmeerd voor een verdachte situatie in Hardinxveld-Giessendam. Eenmaal ter plaatse trof de politie...

De juiste werkplek
Delft - Donderdag 29 augustus organiseert De Broekriem, in samenwerking met 015NOW uit Delft, een workshop over het vinden van e juiste werkplek. De workshop staat onder...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Waddinxveen

Waddinxveen op Twitter

RT @studioalphen: De komende drie weken stoppen de treinen op het traject Alphen aan den Rijn - Gouda niet op station Waddinxveen Noord. #…
Door @RaymondAarsman1 op 18-08-2019 11:03:15

#Treinverkeer #Waddinxveen (spoorlijn tussen Gouda - Alphen a/d Rijn) ⚒️⚒️⚒️ Werkzaamheden: 🚆 17 aug t/m 8 sept S… https://t.co/Ovb67xs2YT
Door @BPWaddinxveen op 18-08-2019 11:00:54

Treinen Alphen - Gouda stoppen niet op station Waddinxveen Noord. https://t.co/HLVYQ8tFcY https://t.co/MdTFR4qiEH
Door @DeAlphenaar0172 op 18-08-2019 08:53:37

Treinen Alphen - #Gouda stoppen niet op station #Waddinxveen Noord Sinds dit weekend stoppen treinen drie weken lan… https://t.co/cf5Bsm3M1X
Door @gouda_nieuws op 17-08-2019 17:29:39

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Waddinxveen

 • Markt Waddinxveen - Elke vrijdag vanaf 9:30 tot 17:30. De markt heeft 25 speciaalzaken, waar u terecht kunt voor al uw dagelijkse boodschappen: Brood, Groente & Fruit, Vlees, Vis, Kaas, Noten & Olijven. Daarnaast vindt u er vele andere artikelen: Kleding, Schoenen, Bloemen, Stoffen en Fournituren.
  Wanneer? Elke vrijdag van 09:30 tot 17:30 | Soort: Markt
 • Kerstmarkt - St. Victor Activiteiten Commissie, Kerstmarkt, kom alvast in de kerstsferen tijdens de grootst opgezette kerstmarkt! Locatie: De Sint Victorkerk. Tijd: van 09.30-15.00 uur.
  Wanneer? Elk jaar in midden december | Soort: Markt
 • Langs de Gouwe Loop - Ieder jaar is de respons op de Langs de Gouwe Loop weer uiterst positief. De Langs de Gouwe Loop staat in de agenda van vele beginners en semi-professionals uit Waddinxveen en omgeving. Een fantastische loop met een leuke omgeving!
  Wanneer? Elk najaar | Soort: Sport
 • Dorpstraat Braderie - In begin juni is het feest in de Waddinxveense Dorpstraat. Want dan organiseren de daar gevestigde winkeliers weer een braderie. Tijdens dit groots opgezette dorpsfeest is er van 10.00 tot 17.00 uur voor iedereen van alles te beleven. Vele artiesten en attracties zorgen ervoor dat jong en oud zich niet zullen vervelen.
  Wanneer? Elk jaar in begin juni | Soort: Braderie
 • Wokkel Blues - Wokkel Blues is een jaarlijks terugkerend benefiet festival dat georganiseerd wordt te Waddinxveen. Ieder jaar trekt het festijn weer vele liefhebbers, die op een sfeervolle locatie samenkomen om van de geweldige bluesmuziek te genieten.
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Festival
 • Kermis Waddinxveen - In het voorjaar wordt jaarlijks een kermis georganiseerd te Waddinxveen. De kermis is voor veel ouderen een nostalgische locatie. De attracties zijn geweldig voor iedereen, zodat er voor het gehele gezin wat te beleven valt!
  Wanneer? Elk voorjaar | Soort: Feest
 • Woonmarkt - De woonmarkt wordt jaarlijks georganiseerd. Op de woonmarkt kunt u rondleidingen krijgen. Zo kunt u een kijkje nemen bij diverse stijlen en u laten inspireren, om uiteindelijk ook voor uw eigen huis een keuze te kunnen maken.
  Wanneer? Elk jaar in november | Soort: Markt
 • Ronde van Waddinxveen - De Ronde van Waddinxveen is in de gehele omgeving van Waddinxveen bekend. Deze geweldige wielerronde trekt ieder jaar weer vele deelnemers. Zij strijden op een mooi parcours om de felbegeerde eerste plaats. Een lust voor het oog!
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Sport
 • Sinterklaasintocht - In midden november om klokslag 10.00 uur arriveert Sinterklaas met de boot aan de Nesse ter hoogte van restaurant Easy Dinner. Daar zal hij door burgemeester worden verwelkomd. Een geweldig festijn voor de kinderen!
  Wanneer? Elk jaar in midden november | Soort: Feest
 • ParkPret - De Stichting Nationale Feestdagen (SNFW) is enkele jaren geleden in het leven geroepen om o.a. de viering van (destijds) Koninginnedag tot een groots Waddinxveens dorpsfeest te maken. Dit festijn was uitermate geslaagd en werd en wordt door de gemeenschap als zeer positief ervaren. Jaarlijks wordt nu ParkPret georganiseerd!
  Wanneer? Elk jaar op Koningsdag | Soort: Feest