Nieuws Veendam

Forenzen en toeristen in de file op Ringweg Groningen
GRONINGEN - Het verkeer heeft maandagmiddag en -avond meer hinder ondervonden van de afsluiting van de zuidelijke ringweg dan in de ochtend. Van chaos was echter geen...

Voice kids-finalist Robin Tinge uit Zevenhuizen brengt eerste single uit (en de opbrengt gaat naar een goed doel)
ZEVENHUIZEN - Het is nog maar tweeënhalve maand geleden dat de 15-jarige Robin Tinge in de finale van The Voice Kids stond, maar zijn eerste single is inmiddels een feit...

Winsum verliest markant historicus Jacques Tersteeg (72)
WINSUM - Neerlandicus en historicus Jacques Tersteeg (72) is van groot belang geweest voor de geschiedenis van Winsum en omgeving. De kennis over de lokale geschiedenis...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Veendam

Veendam op Twitter

RT @VloonH: @igjnl wordt de patientveiligheid hier wel gegarandeerd. Hoe staat het met het toezicht 24 uurs-zorg? Huize St. Franciscus in V…
Door @JWitsenburg op 14-07-2019 10:01:42

RT @VloonH: @igjnl wordt de patientveiligheid hier wel gegarandeerd. Hoe staat het met het toezicht 24 uurs-zorg? Huize St. Franciscus in V…
Door @Loesje370 op 14-07-2019 10:00:10

@igjnl wordt de patientveiligheid hier wel gegarandeerd. Hoe staat het met het toezicht 24 uurs-zorg? Huize St. Fra… https://t.co/C2I7epxPWc
Door @VloonH op 14-07-2019 09:45:10

@zorgenomdezorg1 Huize St. Franciscus in Veendam failliet; onzekerheid voor 70 werknemers https://t.co/N4C0zeBV9Q
Door @Koetsie op 14-07-2019 09:12:59

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Veendam

 • Markt Veendam - Elke week is er weer een markt in Veendam. Deze markt vindt plaats op maandag en donderdag, en voorziet wekelijks weer de bewoners van handels- en etenswaar. Een sfeervolle markt.
  Wanneer? Elke maandag en donderdag | Soort: Markt
 • Koningsdag Veendam - Tijdens Koningsdag zal het centrum van Veendam weer bol staan van de activiteiten voor jong en oud. Met veel live muziek, de vrijmarkt en vele sport- en spelactiviteiten. Een leuk evenement voor de toerist en inwoner van Veendam!
  Wanneer? Elk jaar op Koningsdag | Soort: Markt
 • Golfrun Veendam - Golfrun is een sportief evenement dat plaats vindt op een zaterdag in juni bij Golfclub de Compagnie in Veendam. Het is een evenement waarbij je op een bijzondere manier kennis zult maken met de golfsport. Golfrun is een uniek concept dat nog nooit eerder is georganiseerd in Nederland.
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Sport
 • Oogstfeest - Tijdens het Oogstfeest op zondag 11 september kunnen bezoekers tussen 10:30 en 16.00 eten proeven van verschillende culturen. Er staan sfeervolle kraampjes en partytenten op het plein, waar ook de proeverijen en andere activiteiten plaats vinden. De toegang is gratis. De locatie is in Borgerswold in Veendam.
  Wanneer? 11 september 2016 | Soort: Braderie
 • Bogdike en Rock & Roll - Bogdike en Rock & Roll vindt plaats in september. Met dansdemonstraties door dansscholen, historische auto’s en uiteraard veel live Rock & Roll muziek. Een geweldig evenement dus!
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Tentoonstelling
 • Veendammer Turftocht - De Turftocht is een initiatief van Ondernemersvereniging Veendam Centraal. Elk jaar zet een groepje ondernemers zich vrijwillig in om voor het publiek de mooiste fiets- en wandelroutes te bedenken rondom Veendam. U kunt de Veendammer Turftocht wandelen of fietsen, net wat u wilt.
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Sport
 • Sprookjesdag - Tussen ‘Er was eens’ … en ‘Ze leefden nog lang en gelukkig’ gaat een wereld schuil waarin fantasiewezens en magie een belangrijke rol spelen. Een sprookje is een verzonnen verhaal waarin wonderen gebeuren, goed en kwaad scherp tegen elkaar worden gezet en waar vaak een les aan ten grondslag ligt. In Veendam komen ze tot leven tijdens de Sprookjesdag.
  Wanneer? Elk jaar in juli | Soort: Tentoonstelling
 • Pruiverij en Oetmarkt - Onder de noemer “Pruiverij” vindt al jaren een zeer succesvol culinair en cultureel evenement plaats in het centrum van Veendam. Het is begonnen als een proeverij van hapjes en kleine gerechten gepresenteerd door de horeca in het kader van het 350-jarig bestaan van Veendam. In de loop der jaren is het evenement uitgebreid met de Oetmarkt, een Straatmuzikantenfestival en diverse straattheater-acts.
  Wanneer? Een maal per jaar in September | Soort: Braderie
 • Night of the Guitars - Met de steun van diverse sponsoren, subsidieverstrekkers en de nodige zweetdruppels lukt het ieder jaar om het geweldige 'Night of the Guitars' te organiseren. Elk jaar is het weer zo ver, Night of the Guitars op het Museumplein in het centrum van Veendam met een middag en een avond programma met . En de toegang is gratis.
  Wanneer? Een maal per jaar in Juli | Soort: Feest
 • Vakantiemarkten Veendam - De Vakantiemarkten, 3 in totaal, tijdens de bouwvak in Veendam vinden ieder jaar weer plaats met allerlei marktkramen, horeca, muziek en activiteiten voor kinderen. Ieder jaar staat er zo'n 3 tot 4 kilometer aan marktkramen in een rondom de Kerkstraat/het Centrum van Veendam. De Vakantiemarkten vinden op alle drie de maandagen van de bouwvak plaats.
  Wanneer? Alle drie de maandagen van de bouwvak | Soort: Braderie