Nieuws Veendam

In oude barrel op avontuur
WILDERVANK In een auto met een dagwaarde van hooguit 500 euro 2500 kilometer over vaak door Oost Europa. Dat is de Garbage Run. John Windt (70) uit Wildervank en zijn zoons...

Doe inspiratie op bij Tuin&Zo
ZUIDBROEK Op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 maart doet het voorjaar weer haar intrede met de 19de editie van de beurs Tuin&Zo in de Eurohal Van der Valk te Zuidbroek. Dit...

Tropiqua organiseert activiteiten in voorjaarsvakantie
VEENDAM Van maandag 26 februari tot en met vrijdag 2 maart 2018 worden er in zwembad Tropiqua weer diverse activiteiten georganiseerd. De activiteiten lopen uiteen van...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Veendam

Veendam op Twitter

RT @Acantus_: Acantus plaatst lantaarnpalen op zonnepanelen aan Molenstreek in Veendam https://t.co/wX7nQb0sa5 https://t.co/mYdpEshQ9b
Door @rmdejongeW op 16-02-2018 13:13:45

De KINDEROPVANG. Met al het laatste kinderopvangnieuws. https://t.co/sat7w4qF0q Thanks to @_Veendam @VacaturesTiel @KatrienLaane #vacature
Door @estherjcvdberg op 16-02-2018 13:12:30

#Veendam Verkeersveiligheidslabel voor SWBS Pork in Ter Apel https://t.co/fMa6tOCdih #nieuws #onderwijs https://t.co/AspXu1SER7
Door @Veendam_NOG op 16-02-2018 12:10:03

#Veendam Gezondheidsvignet voor Van Heemskerckschool https://t.co/Vu4TzQXOIe #nieuws #onderwijs https://t.co/lg6NIRrojT
Door @Veendam_NOG op 16-02-2018 10:33:05

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Veendam

 • Markt Veendam - Elke week is er weer een markt in Veendam. Deze markt vindt plaats op maandag en donderdag, en voorziet wekelijks weer de bewoners van handels- en etenswaar. Een sfeervolle markt.
  Wanneer? Elke maandag en donderdag | Soort: Markt
 • Koningsdag Veendam - Tijdens Koningsdag zal het centrum van Veendam weer bol staan van de activiteiten voor jong en oud. Met veel live muziek, de vrijmarkt en vele sport- en spelactiviteiten. Een leuk evenement voor de toerist en inwoner van Veendam!
  Wanneer? Elk jaar op Koningsdag | Soort: Markt
 • Golfrun Veendam - Golfrun is een sportief evenement dat plaats vindt op een zaterdag in juni bij Golfclub de Compagnie in Veendam. Het is een evenement waarbij je op een bijzondere manier kennis zult maken met de golfsport. Golfrun is een uniek concept dat nog nooit eerder is georganiseerd in Nederland.
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Sport
 • Oogstfeest - Tijdens het Oogstfeest op zondag 11 september kunnen bezoekers tussen 10:30 en 16.00 eten proeven van verschillende culturen. Er staan sfeervolle kraampjes en partytenten op het plein, waar ook de proeverijen en andere activiteiten plaats vinden. De toegang is gratis. De locatie is in Borgerswold in Veendam.
  Wanneer? 11 september 2016 | Soort: Braderie
 • Bogdike en Rock & Roll - Bogdike en Rock & Roll vindt plaats in september. Met dansdemonstraties door dansscholen, historische auto’s en uiteraard veel live Rock & Roll muziek. Een geweldig evenement dus!
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Tentoonstelling
 • Veendammer Turftocht - De Turftocht is een initiatief van Ondernemersvereniging Veendam Centraal. Elk jaar zet een groepje ondernemers zich vrijwillig in om voor het publiek de mooiste fiets- en wandelroutes te bedenken rondom Veendam. U kunt de Veendammer Turftocht wandelen of fietsen, net wat u wilt.
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Sport
 • Sprookjesdag - Tussen ‘Er was eens’ … en ‘Ze leefden nog lang en gelukkig’ gaat een wereld schuil waarin fantasiewezens en magie een belangrijke rol spelen. Een sprookje is een verzonnen verhaal waarin wonderen gebeuren, goed en kwaad scherp tegen elkaar worden gezet en waar vaak een les aan ten grondslag ligt. In Veendam komen ze tot leven tijdens de Sprookjesdag.
  Wanneer? Elk jaar in juli | Soort: Tentoonstelling
 • Pruiverij en Oetmarkt - Onder de noemer “Pruiverij” vindt al jaren een zeer succesvol culinair en cultureel evenement plaats in het centrum van Veendam. Het is begonnen als een proeverij van hapjes en kleine gerechten gepresenteerd door de horeca in het kader van het 350-jarig bestaan van Veendam. In de loop der jaren is het evenement uitgebreid met de Oetmarkt, een Straatmuzikantenfestival en diverse straattheater-acts.
  Wanneer? Een maal per jaar in September | Soort: Braderie
 • Night of the Guitars - Met de steun van diverse sponsoren, subsidieverstrekkers en de nodige zweetdruppels lukt het ieder jaar om het geweldige 'Night of the Guitars' te organiseren. Elk jaar is het weer zo ver, Night of the Guitars op het Museumplein in het centrum van Veendam met een middag en een avond programma met . En de toegang is gratis.
  Wanneer? Een maal per jaar in Juli | Soort: Feest
 • Vakantiemarkten Veendam - De Vakantiemarkten, 3 in totaal, tijdens de bouwvak in Veendam vinden ieder jaar weer plaats met allerlei marktkramen, horeca, muziek en activiteiten voor kinderen. Ieder jaar staat er zo'n 3 tot 4 kilometer aan marktkramen in een rondom de Kerkstraat/het Centrum van Veendam. De Vakantiemarkten vinden op alle drie de maandagen van de bouwvak plaats.
  Wanneer? Alle drie de maandagen van de bouwvak | Soort: Braderie