Nieuws Vaals

Reizigersorganisatie Rover: Kerkrade is de pineut met ingang van nieuwe treindienstregeling
De nieuwe dienstregeling van de Nederlandse Spoorwegen die 9 december ingaat, levert met name voor reizigers vanuit Kerkrade extra reistijd op...

Ook met een megafoon wordt winnaar van de loterij-Mini in Simpelveld niet gevonden
Het was een wonder geweest, maar helaas: de winnaar van het winnende oudejaarslot in Simpelveld heeft zich ook zaterdag niet gemeld...

Onderscheidingen voor afzwaaiende politici Schinnen
Met het uitdelen van negen gemeentelijke en twee koninklijke onderscheidingen aan politici en medewerkers heeft de raad van Schinnen zichzelf ontmanteld. Op 1 januari...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Vaals

Vaals op Twitter

RT @denieuwsbv: Jaarlijks brengen een paar honderdduizend Arabische gezinnen een toeristisch bezoek aan Nederland. Daarover maakte Tarik Yo…
Door @EsoClose op 04-12-2018 19:08:44

Jaarlijks brengen een paar honderdduizend Arabische gezinnen een toeristisch bezoek aan Nederland. Daarover maakte… https://t.co/l7Z0AtJIhW
Door @denieuwsbv op 04-12-2018 18:44:00

Fase twee van woningbouwproject ‘I love Katzensprung’ in Vaals officieel geopend https://t.co/big0LSkrit
Door @vastgoednieuws op 03-12-2018 16:54:04

Fase twee van woningbouwproject ‘I love Katzensprung’ in Vaals officieel geopend https://t.co/H9zIea61py
Door @PropertyNL op 03-12-2018 12:24:04

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Vaals

 • Weekmarkt Vaals - Op dinsdag kunt u de altijd gezellige weekmarkt bezoeken. Lekker fruit, sildenafil verse groente, cure heerlijke vis, kleding, muziek, er is voor iedereen iets te vinden. En goedkoop! Vroege vogels kunnen vanaf 07:00 terecht. De markt duurt tot ca. 13.00 uur.
  Wanneer? Elke dinsdag van 07:00 tot 13:00 | Soort: Markt
 • Historische wandeling door Aken - Iedere woensdag om 9.30 uur vanaf Kasteel Bloemendal met gids Riet Vermeeren naar Aken voor een historische, vrolijke wandeling met als afsluiting een bezoek aan de Dom, tot 12.30 uur. Vanaf 12.30 uur: vrije tijd, men komt terug naar Vaals wanneer men wil, ieder half uur rijden bussen weer naar Vaals.
  Wanneer? Elke woensdag vanaf 09:30 | Soort: Sport
 • Tulpenrallye - Na diverse zeer succesvolle en uitdagende edities gedurende de afgelopen jaren, zal dit jaar een nieuw hoofdstuk van de Tulp worden geschreven. Deze editie van Nederlands oudste, grootste en bekendste evenement voor klassieke autos, wordt weer een sportieve en uitdagende rally voor automobiel en equipe.
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Sport
 • Ullemarkt - In 1976 onstond het idee voor een jaarmarkt in Vaals, sindsdien bekend onder de naam llemarkt. Wie had toen kunnen denken dat deze markt zou uitgroeien tot een evenement dat niet meer valt weg te denken in Vaals?
  Wanneer? Elk jaar op de eerste zondag van juli | Soort: Markt
 • Kermis Vaals - De zomerkermis valt samen met de jaarlijkse llemarkt, een uiterst populaire braderie in de Euregio. Jaarlijks trekt deze markt op de eerste zondag in juli ongeveer 15.000 bezoekers naar de grensplaats. Zij kunnen genieten van een geweldige kermis!
  Wanneer? Elk jaar rond de eerste zondag van juli | Soort: Feest
 • Vols Tropical - Vols Tropical is al bijna niet meer weg te denken in de gemeente Vaals. In eind juli wordt het Prins Willem Alexanderplein omgetoverd tot een waar vakantieoord met chte palmbomen en zomerse cocktails. Kortom een unieke ambiance, die nergens anders te vinden is in Zuid-Limburg.
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Festival
 • Festival Vocallis - Festival Vocallis vond 5 jaar geleden zijn oorsprong in de gemeente Vaals. In deze periode heeft het hoogwaardige, meerdaagse festival een weliswaar kleine, maar trouwe schare van bezoekers uit de Euregio aan zich weten te binden. Jonge, voor het grote publiek, onbekende klassieke zangers/zangeressen kregen een podium aangeboden, werden bijgeschaafd in de Masterclasses.
  Wanneer? Elke vijf jaar | Soort: Festival
 • ASICS Xtrails Trialrunweekend - In een weekend in juni wordt in het grensstadje Vaals, gelegen bij het Drielandenpunt met Belgi, Nederland en Duitsland, wederom het ASICS Xtrails Trialrunweekend georganiseerd. Een fantastisch sportevenement!
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Sport
 • 6 Sjtond va Vols - In november is Outdoor Karting Vaals weer gastheer voor de 6 Sjtond va Vols. Een endurance-race voor brommertjes waarbij plezier in het racen centraal staat! Aanvang: 10.00 uur. Gestart wordt deze race met de unieke en spectaculaire Le Mans start. Ongeveer 6 uur lang strijden 30 teams om zoveel mogelijk rondes af te leggen.
  Wanneer? Elk jaar in november | Soort: Sport