Nieuws Vaals

Jaar sluiting Heerlense shishabar Naar Huis onrechtmatig
Burgemeester Ralf Krewinkel ging z’n boekje te buiten, oordeelt de rechter. Hij had de Heerlense shishazaak Naar Huis niet voor een jaar mogen sluiten. De eigenaar...

‘Praten over coalitie Beekdaelen voorbarig’
Nu al praten over een ‘droomcoalitie’ in fusiegemeente Beekdaelen? Dat is erg voorbarig, vinden partijen waar nog niet mee is gesproken...

Kans op belangenverstrengeling: Laurentius breekt met topman
Nog geen half jaar na zijn aantreden als lid van de raad van bestuur vertrekt Erik den Teuling alweer bij het Laurentiusziekenhuis. De bestuurder zou eigenlijk, op interimbasis...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Vaals

Vaals op Twitter

Nico loopt monstertocht om geld op te halen voor operatie collega [video] ´Laat Kirsten niet zitten´. Nico Kiekebos… https://t.co/K3BdqALzPZ
Door @heerlen_nieuws op 17-10-2018 15:09:47

Live-muziek in Hoeve de #Linde Zondagmiddag 28 oktober speelt topgitarist Thomas Leeb in Hoeve de #Linde in #Vaals.… https://t.co/uZn45eihSb
Door @heerlen_nieuws op 17-10-2018 08:39:42

Nieuw bestemmingsplan gemeente #Vaals Het bestemmingsplan 'Domein Holset 34-36 te Lemiers' (met datum 1 oktober 201… https://t.co/8iiJaSWh9R
Door @heerlen_nieuws op 17-10-2018 01:59:11

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Vaals

 • Weekmarkt Vaals - Op dinsdag kunt u de altijd gezellige weekmarkt bezoeken. Lekker fruit, sildenafil verse groente, cure heerlijke vis, kleding, muziek, er is voor iedereen iets te vinden. En goedkoop! Vroege vogels kunnen vanaf 07:00 terecht. De markt duurt tot ca. 13.00 uur.
  Wanneer? Elke dinsdag van 07:00 tot 13:00 | Soort: Markt
 • Historische wandeling door Aken - Iedere woensdag om 9.30 uur vanaf Kasteel Bloemendal met gids Riet Vermeeren naar Aken voor een historische, vrolijke wandeling met als afsluiting een bezoek aan de Dom, tot 12.30 uur. Vanaf 12.30 uur: vrije tijd, men komt terug naar Vaals wanneer men wil, ieder half uur rijden bussen weer naar Vaals.
  Wanneer? Elke woensdag vanaf 09:30 | Soort: Sport
 • Tulpenrallye - Na diverse zeer succesvolle en uitdagende edities gedurende de afgelopen jaren, zal dit jaar een nieuw hoofdstuk van de Tulp worden geschreven. Deze editie van Nederlands oudste, grootste en bekendste evenement voor klassieke autos, wordt weer een sportieve en uitdagende rally voor automobiel en equipe.
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Sport
 • Ullemarkt - In 1976 onstond het idee voor een jaarmarkt in Vaals, sindsdien bekend onder de naam llemarkt. Wie had toen kunnen denken dat deze markt zou uitgroeien tot een evenement dat niet meer valt weg te denken in Vaals?
  Wanneer? Elk jaar op de eerste zondag van juli | Soort: Markt
 • Kermis Vaals - De zomerkermis valt samen met de jaarlijkse llemarkt, een uiterst populaire braderie in de Euregio. Jaarlijks trekt deze markt op de eerste zondag in juli ongeveer 15.000 bezoekers naar de grensplaats. Zij kunnen genieten van een geweldige kermis!
  Wanneer? Elk jaar rond de eerste zondag van juli | Soort: Feest
 • Vols Tropical - Vols Tropical is al bijna niet meer weg te denken in de gemeente Vaals. In eind juli wordt het Prins Willem Alexanderplein omgetoverd tot een waar vakantieoord met chte palmbomen en zomerse cocktails. Kortom een unieke ambiance, die nergens anders te vinden is in Zuid-Limburg.
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Festival
 • Festival Vocallis - Festival Vocallis vond 5 jaar geleden zijn oorsprong in de gemeente Vaals. In deze periode heeft het hoogwaardige, meerdaagse festival een weliswaar kleine, maar trouwe schare van bezoekers uit de Euregio aan zich weten te binden. Jonge, voor het grote publiek, onbekende klassieke zangers/zangeressen kregen een podium aangeboden, werden bijgeschaafd in de Masterclasses.
  Wanneer? Elke vijf jaar | Soort: Festival
 • ASICS Xtrails Trialrunweekend - In een weekend in juni wordt in het grensstadje Vaals, gelegen bij het Drielandenpunt met Belgi, Nederland en Duitsland, wederom het ASICS Xtrails Trialrunweekend georganiseerd. Een fantastisch sportevenement!
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Sport
 • 6 Sjtond va Vols - In november is Outdoor Karting Vaals weer gastheer voor de 6 Sjtond va Vols. Een endurance-race voor brommertjes waarbij plezier in het racen centraal staat! Aanvang: 10.00 uur. Gestart wordt deze race met de unieke en spectaculaire Le Mans start. Ongeveer 6 uur lang strijden 30 teams om zoveel mogelijk rondes af te leggen.
  Wanneer? Elk jaar in november | Soort: Sport