• Fotocredits: nvt.

  LTO Noord gaat leden die 'tanden lieten zien' bij boerenprotest niet royeren

  De organisatie van de boerenprotesten van maandag zal eventuele leden die achter het geweld en de vernielingen in Groningen zaten niet royeren. Mocht dit het geval zijn, dan is dat "een zaak voor de politie", zegt LTO Noord-bestuurder Trienke Elshof maandag in gesprek met NU.nl.

 • Fotocredits: nvt.

  Boeren forceren deur provinciehuis Groningen tijdens stikstofprotest

  Boze boeren hebben maandag met een trekker de deur van het provinciehuis in Groningen geforceerd. De agrariërs eisten dat de provincie in navolging van Gelderland, Overijssel en Drenthe de stikstofmaatregelen zou terugdraaien, maar de provincie Groningen gaat daar vooralsnog niet in mee.

 • Fotocredits: nvt.

  Amerikaans leger trekt dwars door Nederland met materieel

  Het Amerikaanse leger verplaatst twee grote eenheden dwars door Nederland. 3.500 militairen, 85 Abrams-tanks en honderden andere voertuigen en uitrustingsstukken worden via Nederland naar Duitsland vervoerd. De verplaatsingen gaan over de weg, per trein en voor het eerst ook via binnenvaartschepen.

 • Fotocredits: nvt.

  Boeren dringen Gronings provinciehuis binnen

  Op verschillende plekken in het land werd maandag wederom door boeren geprotesteerd. In acht provincies vertrokken boeren op hun trekker naar de provinciehuizen om te protesteren. Bij het provinciehuis in Groningen was een trekker tot aan de deur van het provinciehuis gereden en probeerden boeren vervolgens het gebouw binnen te dringen.

 • Fotocredits: nvt.

  OM eist zestien jaar cel en tbs voor moord op moeder

  Het Openbaar Ministerie (OM) heeft maandag zestien jaar cel en tbs met dwangverpleging geëist tegen Ton L., die verdacht wordt van het vermoorden van zijn moeder Mona Baartmans uit Delft. Het OM ziet bewezen dat hij dit deed omdat hij schulden bij haar had.

 • Fotocredits: nvt.

  Provincies trekken stikstofregels in, sfeer grimmig in Groningen

  De provincies Gelderland, Overijssel en Drenthe hebben in navolging van de provincie Friesland maandag besloten de vorige week genomen stikstofmaatregelen weer terug te draaien. Het besluit werd bekendgemaakt terwijl honderden boeren opnieuw bij verschillende provinciehuizen in het land tegen het beleid demonstreerden.

 • Fotocredits: nvt.

  Jawed S. veroordeeld tot ruim 26 jaar cel voor aanslag op Amsterdam CS

  De rechtbank heeft Jawed S. tot 26 jaar en acht maanden cel veroordeeld voor het plegen van een terroristische aanslag en het bedreigen van drie agenten op 31 augustus 2018 op Amsterdam Centraal. De man stak twee Amerikaanse toeristen neer, die zwaargewond raakten.

 • Fotocredits: nvt.

  Peperdure Lamborghini in trouwstoet knalt tegen paal in Maasdijk

  Een Lamborghini raakte in de nacht van zondag op maandag zwaar beschadigd in Maasdijk. De auto, met een nieuwwaarde van zo'n 300.000 euro was onderdeel van een trouwstoet. De Lamborghini Huracán botste tegen een beveiligingsbusje en vervolgens tegen een paal.

 • Fotocredits: nvt.

  Aantal ongevallen op de snelweg in vijf jaar verdubbeld

  Het aantal ongevallen op de snelwegen is in de afgelopen vijf jaar flink toegenomen. Het gaat om een verdubbeling naar ruim 38.000 ongevallen eind 2018. Dit blijkt uit maandag gepubliceerd rapport van de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid (SWOV) waar de NRC eerder over schreef.

 • Fotocredits: nvt.

  Weerbericht: Regenachtige start van de week, lokaal kans op onweersbui

  De week start bewolkt en nat. Vroeg in de middag is er lokaal kans op een onweersbui, later wordt het in het hele land droog. Het kwik schommelt tussen de 16 en 20 graden.

Nieuws Tubbergen

Gemist? Pegida roept op om als zwarte piet te komen tijdens de intocht in Apeldoorn en boeren krijgen na protesten hun zin
Ben je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws vandaag te volgen? Dit is het nieuws van maandag 14 oktober...

Activiste Caroline van der Plas uit Deventer betreurt misdragingen Groninger boeren
,,Ik snap werkelijk niet wat de boeren, die zich in Groningen misdroegen, heeft bezield. Emoties snapt iedereen, maar wat jullie deden, kan gewoon niet. Jullie wangedrag...

Brandweer rukt uit voor grote brand in Balkbrug
De brandweer is vanavond uitgerukt voor een grote brand bij afvalverwerker Van Werven aan de Coevorderweg in Balkbrug. Vanuit meerdere plaatsen zijn brandweerwagens...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Tubbergen

Tubbergen op Twitter

Solar Magazine - Inwoner Tubbergen wint prijsvraag gemeente met zonnepanelen op staanders https://t.co/ohhEpsRRrn
Door @SolarMagazineNL op 14-10-2019 07:08:01

Automobilist gewond bij ongeval in Reutum https://t.co/dBP5UF3Kwa https://t.co/jZWBjj8qU9
Door @Tubbergen op 14-10-2019 06:47:03

Automobilist gewond bij ongeval in Reutum https://t.co/aHCQDiNfDz
Door @TubbergenNL op 14-10-2019 06:36:28

STEVO 1 verslaat in eigen huis TVC 1 https://t.co/nNJ7Anx0pH https://t.co/bxjRu9fcjC
Door @Tubbergen op 13-10-2019 15:48:04

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Tubbergen

 • Jumping Schroder Tubbergen - Jumping Schröder Tubbergen is een hippisch evenement waar springwedstrijden voor paarden wordt georganiseerd. Het is een nationaal evenement met faciliteiten van het hoogste niveau.
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Sport
 • Tubbergse Wandeldriedaagse - 3 avonden wandelen met het hele gezin, je klas, school, vrienden of lekker solo, alles is mogelijk. Doe mee! Een geweldig sportief evenement, met een eveneens zo geweldige sfeer!
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Sport
 • Twents Truck Treffen - Het tweedaagse evenement heeft plaats op en rond het terrein van zalencentrum Spalink in Geesteren. Tijdens deze dagen wordt het publiek langs ruim 120 prachtige trucks geleid en er zijn vele prachtige op gepimpte en opgeknapte trucks van oud tot nieuw te zien. Truckdealers laten tijdens het treffen de nieuwste modellen en snufjes zien op het gebied van vrachtwagens.
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Tentoonstelling
 • Extra Weerselose Markt - Retromarkt, warenmarkt, vrijmarkt, vlooienmarkt, het beste van een markt gecombineerd! Honderden kramen en standplaatsen verwelkomen u met een keur aan artikelen. Jaarlijks zijn er verschillende extra markten, deze vinden plaats tijdens de feestdagen. Op de extra marktdagen wordt er op de Weerselose Markt groots uitgepakt; er zijn attracties als: muziek- en dweilorkesten, artiesten en dergelijke. Iedere markt is weer anders.
  Wanneer? Elk jaar op feestdagen | Soort: Markt
 • Film Food Fest - Het Film Food Fest is een culinair openlucht bioscoop. De gerechten die voorkomen tijdens de film "Chef" worden daadwerkelijk a la minute geserveerd en dit zal zorgen voor een 4-D beleving van de film. Er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van streekproducten en op deze manier maken wij een mooie verbinding met regio Twente.
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Feest
 • Essenwandeltocht - De Stichting ”Sportief Bewegen Natuurlijk” uit Tubbergen organiseert ook dit jaar de prachtige voorjaarswandeling door het fantastische Essenlandschap in en rondom Tubbergen. De Stichting ”Sportief Bewegen Natuurlijk” Tubbergen biedt ook dit jaar weer een 40 km route aan! Een mooie trainingsafstand voor de komende Vierdaagses.
  Wanneer? Elk voorjaar | Soort: Sport
 • Fietsvierdaagse - Fietsen in en rondom de fantastische gemeente Tubbergen is een welkome vitamine-impuls voor uw zomervakantie. U vindt in de gemeente Tubbergen nog de gemoedelijkheid van het platteland, de kleinschaligheid van een Fietsvierdaagse met een gezellig randgebeuren bij start en finish.
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Sport
 • Herfsttintentocht - De jaarlijkse Herfsttintentocht in Vasse wordt georganiseerd door de plaatselijke ondernemersvereniging. Men kan wandelen, fietsen of met de auto. Heerlijk buiten genieten in de boeiende kleurrijke Twentse natuur!!
  Wanneer? Elke herfst | Soort: Feest
 • KAFT Festival - Het publiek stelt naar eigen smaak een programma samen en maakt een culturele trip langs dorpen en buitenplaatsen. De gehele middag en avond staan mooie optredens vol muziek, cabaret, theater en kleinkunst gepland!
  Wanneer? Elke voorzomer | Soort: Festival
 • Parelloop - Het is geen stratenloop, geen trail, geen mudrace maar wel een prachtige loopbeleving door de mooie natuur van Vasse over zandpaden, asfalt, bospaadjes en klinkertjes voor iedereen, jong of oud en getraind of minder getraind !
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Sport