• Fotocredits: nvt.

  Tot negen jaar geëist voor voorbereiden moordpoging op broers in Utrecht

  Het Openbaar Ministerie (OM) heeft maandag negen en zeven jaar cel geëist tegen respectievelijk Don H. en Frans M. voor de voorbereiding van de mislukte moorden op de criminele broers Chahid en Chafik Yakhlaf in Utrecht in november 2015. Chahid werd later dat jaar alsnog doodgeschoten.

 • Fotocredits: nvt.

  Psychiaters adviseren tbs voor verdachte van 'insulinemoorden'

  Rahiied A. (22), de man die wordt verdacht van het onterecht toedienen van insuline in een Rotterdams verzorgingstehuis, zou ook tbs met dwangverpleging moeten krijgen, adviseren twee psychiaters en een psycholoog maandag tijdens een inleidende zitting.

 • Fotocredits: nvt.

  Verdachte van aanslag op Panorama bekent deels

  Een van de verdachten van de aanslag op weekblad Panorama heeft maandag verklaard dat hij erbij was toen in juni 2018 een antitankwapen werd afgeschoten op de Teleportboulevard in Amsterdam-Sloterdijk.

 • Fotocredits: nvt.

  Duncan Laurence komt aan op Schiphol | Aanslag op toeristen Egypte

  Elke dag selecteert NU.nl de meest in het oog springende beelden. Zondag 19 mei: Duncan Laurence komt aan op Schiphol, een wolvenpaar op de Veluwe is voor het eerst op beeld vastgelegd en een aanslag op een toeristenbus in de Egyptische voorstad Gizeh.

 • Fotocredits: nvt.

  Studentenorganisaties: Hogere rente op studieschuld is in strijd met wet

  Het voornemen van minister van Onderwijs Ingrid van Engelshoven om de rente op studieschulden te verhogen, is in strijd met het internationaal onderwijsrecht, stellen het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) en het Landelijk Studenten Rechtsbureau (LSR) maandag. De studentenorganisaties hebben hier juridisch onderzoek naar gedaan.

 • Fotocredits: nvt.

  Weerbericht: Lokaal mist of onweer, de zon laat zich geregeld zien

  Maandag is het wisselend bewolkt met later op de dag landinwaarts ook geregeld zon. Vooral in het noordoosten vallen enkele regen- en onweersbuien. Aan zee blijft het wederom koud met 12 tot 15 graden, terwijl het landinwaarts 19 tot 22 graden wordt.

 • Fotocredits: nvt.

  Voor het eerst wolvenpaar gefotografeerd op de Gelderse Veluwe

  Op de Gelderse Veluwe is voor het eerst een wolvenpaar vastgelegd op beeld, meldt het Wolvenmeldpunt van de Zoogdiervereniging zondag. Het wolvenpaar werd met behulp van een cameraval gefotografeerd.

 • Fotocredits: nvt.

  Noodweer leidt tot veel problemen in Oost-Nederland

  Noodweer heeft zondag tot problemen in het oosten van het land geleid. Een blikseminslag veroorzaakte zoveel schade aan het spoor tussen Zwolle en Olst, dat er grote reparaties nodig waren. Het treinverkeer op het traject werd stilgelegd voor de rest van de dag en nacht.

 • Fotocredits: nvt.

  Duncan Laurence staat pers te woord na aankomst op Schiphol

  Bekijk hier live de persconferentie met Duncan Laurence op Schiphol. Nederland heeft na 44 jaar weer het Eurovisie Songfestival gewonnen. Duncan Laurence wist met 492 punten de overige 25 landen achter zich te laten. Zondagmiddag kwam de 25-jarige zanger weer aan in Nederland.

 • Fotocredits: nvt.

  Politie grijpt in bij amateurvoetbalwedstrijd in Amsterdam

  De politie heeft zaterdagmiddag moeten ingrijpen bij een voetbalwedstrijd tussen de Amsterdamse amateurclub Swift en de amateurs van Feyenoord. De politie wist een confrontatie tussen de supportersgroepen te voorkomen.

Nieuws Teylingen

Schiedamse prijzenregen in Barendrecht
Schiedam - Dit bericht is ingezonden bij het Nieuwe Stadsblad. Iedere Schiedammer kan bij het Nieuwe Stadsblad een bericht plaatsen. Je kunt het zelf (mét foto)...

Weer auto's in Gouda uitgebrand
Gouda - De brandweer heeft de afgelopen weken de handen vol aan het blussen van autobranden. De teller staat inmiddels op twaalf...

Aan de Boemel in Muziektent
CULEMBORG Zondag waren de Boemeltjes te gast in de Culemborgse Muziektent waar ze het publiek en zichzelf weer prima wisten te vermaken. De Boemeltjes is een orkest waarin...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Teylingen

Teylingen op Twitter

Word vrijwilliger bij Stichting Leergeld in Teylingen https://t.co/mKlBM4jK5E
Door @NieuwsTeylingen op 20-05-2019 10:46:46

Havenfestival Sassenheim als vanouds gezellig https://t.co/eHnVdHguL1
Door @NieuwsTeylingen op 20-05-2019 10:04:56

Jubileumtoernooi #blik #Lisse #nieuws #Sassenheim #Teylingen #Liusna #volleybal https://t.co/eG3QYDiBuv
Door @Blikoplisse1 op 18-05-2019 18:59:40

Sluit je aan bij de visiegroepen voor de nieuwe centrumvisie https://t.co/qODlUP5gcT
Door @NieuwsTeylingen op 17-05-2019 11:16:45

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Teylingen

 • Markt Sassenheim - In Sassenheim is het op donderdag markt in het centrum aan de Hoofdstraat van circa 9.00 tot 16.00 uur. Hier staan diverse kramen opgesteld, waar u verschillende (verse) producten voor een schappelijke prijs kunt verkrijgen.
  Wanneer? Elke donderdag van 09:00 tot 16:00 | Soort: Markt
 • Markt Voorhout - In Voorhout is er op vrijdag markt op het Raadhuisplein van circa 9.00 tot 17.00 uur. Deze overzichtelijke en sfeervolle markt is zeker de moeite waard, mede vanwege haar zeer enthousiaste kooplieden!
  Wanneer? Elke vrijdag van 09:00 tot 17:00 | Soort: Markt
 • Markt Warmond - In Warmond is er geen weekmarkt maar op woensdag en zaterdag zijn er vaste standplaatsen waar producten worden verkocht. Locatie is de Gemeentehaven van circa 9.00 tot 12.00 uur.
  Wanneer? Elke woensdag en zaterdag van 09:00 tot 12:00 | Soort: Markt
 • Teylingenloop - In (qua weer) een van de mooiste maanden van het jaar wordt de Teylingenloop georganiseerd. Dit jaarlijks terugkerend evenement, dat al tientallen edities achter de rug heeft, trekt vanwege het mooie parcours en de leuke sfeer jaarlijks weer vele deelnemers en bezoekers.
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Sport
 • Havenfestival - Op Koningsdag is het ieder jaar weer één groot feest op de Oude Haven in Sassenheim. De horecaondernemers op het plein organiseren het jaarlijkse, vrij toegankelijke Havenfestival. Een geweldig feest voor iedereen!
  Wanneer? Elk jaar op Koningsdag | Soort: Festival
 • Oldtimerfestival Sassenheim - De Evenementencommissie van de Stichting Beheer Park Rusthoff organiseert na het grote succes van vorig jaar samen met een aantal oldtimer eigenaren, enthousiastelingen en de TOV Sassenheim in eind augustus wederom een oldtimerfestival in en rond Park Rusthoff in Sassenheim.
  Wanneer? Elk jaar in eind augustus | Soort: Festival
 • Midzomerfestijn - In Sassenheim is er in het derde weekend van juni als vaste traditie; het Midzomerfestijn. Naast de braderie op vrijdag wordt op zaterdag door Stichting Harddraverij een kortebaandraverij georganiseerd. Dit sportieve festijn vindt plaats op de Teijlingerlaan.
  Wanneer? Elk jaar in het derde weekend van juni | Soort: Feest
 • Herfstfair Sassenheim - In begin oktober organiseren de ondernemers van het Voorhavenkwartier voor weer een HerfstFair. Van 12.00 tot 17.00 uur vindt de braderie plaats. Bezoekers kunnen deze middag de laatste trends voor het najaar en de winter bekijken en kopen. Het belooft een gezellig buitenevenement in Teylingen te worden.
  Wanneer? Elk jaar in begin oktober | Soort: Beurs
 • Kerstmarkt Sassenheim - In december organiseert de Teylingen Ondernemers Vereniging (TOV) Sassenheim een gezellig ouderwetse kerstmarkt. Tussen 12:00 en 17:00 uur wordt de Hoofdstraat extra gevuld met kramen en stands, waar flink geshopt en gegeten kan worden om zo lekker in de kerstsfeer te komen. Ook de Sassenheimse winkeliers zijn speciaal geopend. Tevens staan een aantal activiteiten op het programma.
  Wanneer? Elk jaar in december | Soort: Markt
 • Luchtkussenfestival Voorhout - Het Luchtkussenfestival zit er weer op. Het was fantastisch, uitdagend, schitterend, lekker nat, gezellig, met sfeervolle muziek dankzij zoveel vrijwilligers goed georganiseerd. De volgende keer moet u er ook bij zijn, want dit wilt u niet missen!
  Wanneer? Elk jaar in begin juni | Soort: Festival