Nieuws Sluis

Terneuzenaar scheurt met 160 kilometer per uur door Westdorpe
WESTDORPE - De politie heeft gisteren een 26-jarige Terneuzenaar aangehouden voor te hard rijden op de Tractaatweg in Westdorpe. Het rijbewijs van de man is ingevorderd...

Kerken zijn gesloten, maar de diensten gaan door, ‘zo blijven we met elkaar verbonden’
HOEK - Het zou een feestelijke kerkdienst moeten zijn, zo vlak voor Pasen. En dat is het ook, al zitten er naast dominee Saskia Ketelaar zondagochtend maar twee andere mensen...

Burgemeester Hulst: ‘Wielertoeristen zijn onverstandig bezig, ze komen gewoon hierheen, dat kan niet’
HULST - Jan-Frans Mulder, burgemeester van Hulst, wil actie tegen wielertoeristen die ondanks alles door Zeeuws-Vlaanderen blijven koersen. Hij doet dit na klachten...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Sluis

Sluis op Twitter

RT @OmropFryslanNL: Gemeente Meppel trekt 250.000 euro uit voor verbreding sluis Kornwerderzand https://t.co/hWfZS30vNL
Door @schuttevaer op 05-04-2020 18:31:11

RT @OmropFryslanNL: Gemeente Meppel trekt 250.000 euro uit voor verbreding sluis Kornwerderzand https://t.co/hWfZS30vNL
Door @politiekmeppel op 05-04-2020 13:06:41

RT @OmropFryslanNL: Gemeente Meppel trekt 250.000 euro uit voor verbreding sluis Kornwerderzand https://t.co/hWfZS30vNL
Door @meppelwest op 05-04-2020 13:06:03

RT @OmropFryslanNL: Gemeente Meppel trekt 250.000 euro uit voor verbreding sluis Kornwerderzand https://t.co/hWfZS30vNL
Door @meppelnoord op 05-04-2020 13:04:35

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Sluis

 • Stadswandeling Sluis - Laat je verrassen door de historie van Sluis en bezoek samen met onze stadsgids de rune van de Steenen Beer (ook wel Westpoort of Brugse Poort genoemd) waar ooit een manschappenzaal, een wapenzaal, een wenteltrap, opslagruimte en kruitmagazijn waren. Je kijkt even bij de stadswal en hoort over de geschiedenis van Sluis. Natuurlijk vertelt de gids wat het mannetje boven in de Belforttoren voor Sluis heeft gedaan en wie de bekendste Sluisenaar is.
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Tentoonstelling
 • Brocante Markt Sluis - De gezelligste brocante markt van de streek, een route van ruim 2,5 km. langs de water. Er kunnen enkel tweedehands spullen verkocht worden. Aanmelden kan vanaf medio februari, houdt u hiervoor www.sluisonline.nl en de nieuwsbrief in de gaten, aanmelden voor de nieuwsbrief kan via; http://www.sluisonline.nl/aanmelden
  Wanneer? Elke voorzomer | Soort: Markt
 • Sluusse Keremesse - Gezellige kermis op de Groote Markt in Sluis, ook in de diverse horeca kunt u tot in de late uurtjes terecht. Er zijn attracties voor jong en oud, zodat er voor het hele gezin wat te beleven valt!
  Wanneer? Elke voorzomer | Soort: Feest
 • Zeeuwse Dag - Zeeuwse Dag met als hoogtepunt de Fokveetentoonstelling met keuring van Blauw-Wit runderen. Streekproducten markt, Klederdrachten enz. Een gezellige dag in Sluis! Komt u ook langs?
  Wanneer? Elk jaar in begin juni | Soort: Tentoonstelling
 • Avondmarkten Sluis - De avondmarkten in Sluis zijn al jaren de publiekstrekker in de zomermaanden! Vanaf 11 uur begint de braderie en om 17 uur start het straattheater, livemuziek en entertainment. De meeste winkels zijn geopend tot 22.00 uur. Een dag die bol staat van gezelligheid en een centrum boordevol terrassen.
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Markt
 • Avondvierdaagse Sluis - 4 dagen lang keuze uit 5 of 10 km met elke dag een andere route in en rond de kern Sluis. start 10 km om 18.00 uur, start 5 km om 18.30. Bij lopen van 4 dagen een avondvierdaagse medaille.
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Sport
 • Streekproductenmarkt - Elke zomerse maand staan er op het Walplen weer een tal van kraampjes met enkel producten uit de streek, heerlijke kaas, worst, gelei, sapjes, honing, groenten, fruit en nog veel meer. Steeds meer mensen weten dit te waarderen en komen speciaal voor de streekproductenmarkt naar Sluis om de (h)eerlijke producten te kopen.
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Markt
 • Belfort Oldtimerrit - De Belfort Oldtimerrit Sluit is een traditie die jaarlijks plaatsvindt. Ieder jaar aan het eind van het zomerseizoen kunnen de liefhebbers zich verheugen op de tal van prachtige wagens die te zien zullen zijn o.a. Volvo, Porsche, Mercedes, Jaguar, Riley, Austin, Ford, MG, Rover, Cadillac, Studebaker enz.
  Wanneer? Elke nazomer | Soort: Tentoonstelling
 • Fashion Days Sluis - Groot modespektakel door het hele centrum van Sluis waar de nieuwste trends op het gebied van lifestyle en mode geshowd wordt op de 4 catwalks op de Groote Markt, het Walplein, de Beestenmarkt en t Meulenende (bij de molen). Op iedere catwalk is een andere show te zien!
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Tentoonstelling
 • Koetsenparade - Jaarlijks organiseren Hair & Body Beauty & Beauty Plaza uit Sluis de Koetsenparade. Deze parade bestaat uit authentieke koetsen met verschillende paardenrassen (Friezen, Gelderse, Fjorden enz.) en deelnemers uit diverse landen die een prachte rondrit gaan maken door de streek. De rijtuigen vertrekken om ongeveer 10 uur vanaf de Nieuwstraat.
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Tentoonstelling