Nieuws Sint Anthonis

Handschoen zoekt hand: de weeshandschoenen van Tilburg en omgeving op een rij
TILBURG - Daar ligt ie dan. Een verweesde handschoen. Zo te zien van een kleine jongen op weg naar school. Zijn moeder heeft vanochtend vast gezegd: vergeet je handschoenen...

Toezicht op criminaliteit wordt versterkt in Woensdrecht
HOOGERHEIDE - Extra capaciteit tegen georganiseerde criminaliteit en meer toezicht op arbeidsmigranten, evenementen en asbestverwijdering: die prioriteiten stelt...

VDL ontwikkelt elektrische voertuigen voor afvalinzameling
EINDHOVEN - VDL ontwikkelt vier elektrische voertuigen voor de inzameling van afval. Als basis van het voertuig dient de samen met DAF Trucks ontwikkelde elektrische...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Sint Anthonis

Sint Anthonis op Twitter

Enexis trekt stekker uit zonneparken in Sint Anthonis: netwerk kan het niet aan: SINT ANTHONIS - Slecht nieuws voor… https://t.co/mvACrBeJ8U
Door @OmroepLVC op 21-01-2019 21:07:10

Werkzaamheden week 4 liggen stil wegens vorst - Nieuws N602 - Inwoners - Gemeente Sint Anthonis https://t.co/FyIu5PMFoP
Door @OmroepLVC op 21-01-2019 10:07:18

Valerie en Trudy zijn al vijf jaar een koppel - Nieuws - Inwoners - Gemeente Sint Anthonis https://t.co/Fo7S25VDbi
Door @OmroepLVC op 21-01-2019 09:30:43

Expositie schildersduo Mat en Gonny Arts in bibliotheek: Van 10 januari t/m 28 februari 2019 zijn in de bibliotheek… https://t.co/hdEBhRx26u
Door @OmroepLVC op 20-01-2019 09:15:20

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Sint Anthonis

 • Op De Hoef - Muziek feestje in Bostuin Geldersoord in Sint Anthonis, opbrengst voor het goede doel: Hersentumorenfonds en stichting Semmy. Alle muzikanten en techniek werken belangeloos mee.
  Wanneer? Elke nazomer | Soort: Feest
 • Weekmarkt Sint Anthonis - Wekelijks vindt op de Brink, op de woensdagmiddag, de groenten- en warenmarkt plaats. Hier vindt u de beste producten voor goede prijzen. De gepassioneerde kooplieden bieden u naast goede producten een geweldige sfeer. Komt u ook langs?
  Wanneer? Elke woensdagmiddag | Soort: Markt
 • Mandala Festival - Stel je voor, je gaat op een kleine vakantie naar the middle of nowhere. Je betreedt een prachtig natuurgebied met een groot bos, een mooi strand en een helder natuurzwembad. Er is muziek, overal! Op de podia, maar ook op verrassende plekjes die aan jou zijn om te ontdekken. Mandala bestaat uit dertien Tribes en meer dan honderd Creators. Samen geven ze het festival vorm. Er is muziek, kunst en theater, maar ook spellen, wellness en een heleboel kleurrijk entertainment.
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Festival
 • Pinksterparty - Na de grandioze Pinksterparty's van voorgaande jaren in de enorme feesttent op sportpark De Laan te Sint Anthonis, is de organisatie er in geslaagd ook voor dit jaar weer een spetterend programma aan te bieden. Wederom zal de gezelligste feesttent van Brabant weer de “place to be” zijn. De tent is iedere avond geopend vanaf 20.30 uur.
  Wanneer? Elk jaar tijdens Pinksteren | Soort: Feest
 • Koningsdag Sint Anthonis - Dit jaar een XL versie van het normaal al gezellige Koningsfeest op de Brink. Het Oranjecomité organiseert al jaren spelletjes voor de jeugd op Koninginnedag. Van 2011 t/m 2013 zorgde de vereniging ‘het Metworstpeerd’ voor een heerlijk feestje, maar verder bleef het relatief stil. Daar gaat nu verandering in komen, dit jaar komt er weer een groot feest!
  Wanneer? Elk jaar op 27 april | Soort: Feest
 • Stunnise Zomerfeesten - De dorpsfeesten die zijn ontstaan uit een gebrek aan leven in het dorp Sint Anthonis. Helaas is Sint Tunnis gekrompen tot een paar café's en is het niet meer zo levendig als jaren geleden. Gelukkig zijn er de Stunnise Zomerfeesten! De aankomende edtitie van de Stunnisse Zomerfeesten wordt dit jaar nog mooier dan vorig jaar. Op zowel de vrijdag als zaterdag staan de beste artiesten voor je klaar!
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Feest
 • Carnaval - Net als in de andere dorpen en steden in Noord-Brabant, wordt ook in Sint Anthonis carnaval uitgebreid gevierd. Met een optocht en tal van andere activiteiten valt er genoeg te beleven voor jong en oud, feestbeest of niet!
  Wanneer? Elk jaar tijdens carnaval | Soort: Feest
 • Kuilenloop - Met circa 150 deelnemers stond er weer een mooie groep lopers aan de start voor de voorgaande editie van de Kuilenloop. Die maakten er weer een mooie wedstrijd van! Ook dit jaar beloofd weer mooi te worden, mede dankzij het prachtige parcours en de goede ambiance.
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Sport
 • Kunst- en Cultuurfestival - Muzikanten, zangers en dichters zullen tijdens het Kunst- en cultuurfestival ZondagsGasten te Oploo optredens verzorgen. Een geweldig festival voor de echte liefhebber!
  Wanneer? Elk jaar in eind mei | Soort: Festival
 • Kermis Pinksteren - Kermis tijdens Pinksteren in de dorpskern Sint Anthonis. Op deze kermis staan tal van geweldige attracties, die zorgen voor vertier voor jong en oud! Dit maakt de kermis een ideale mogelijkheid voor een dagje uit met het hele gezin!
  Wanneer? Elk jaar tijdens Pinksteren | Soort: Feest