Nieuws Schouwen-Duiveland

Vissersboeldag in Brusea
BRUINISSE - Het is een kruising tussen het populaire tv-programma Tussen Kunst en Kitsch en een veiling. Brusea in Bruinisse houdt zaterdag 6 juli Vissersboeldag...

Nog even geen actie bij stinkende Ronde Weel in Zierikzee
ZIERIKZEE - De Ronde Weel in Zierikzee wordt voorlopig ongemoeid gelaten. Wel gaat de gemeente Schouwen-Duiveland met waterschap Scheldestromen in gesprek om te kijken...

Sponsorcontract in plaats van leges voor Concert at Sea
BROUWERSDAM - Een banner in de app van Concert at Sea (CAS) of een 30 seconde durende videoboodschap op het hoofdpodium. Dat zijn enkele van de mogelijkheden die de gemeente...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Schouwen-Duiveland

Schouwen-Duiveland op Twitter

Op donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 juni vindt aan de Brouwersdam het festival Concert at SEA plaats. De org… https://t.co/bSvfX6nusE
Door @gemeentesd op 17-06-2019 08:03:54

Vandaag lanceert wethouder Ankie Smit de nieuwe website Jeugd en gezin Schouwen-Duiveland. https://t.co/BtHmmdXGtG… https://t.co/ORLnz6fNh7
Door @gemeentesd op 14-06-2019 09:26:31

Beach Alert breidt deze zomer ook uit naar #Schouwen-Duiveland https://t.co/Lojw1UldSF
Door @SchouwenDvlndNL op 14-06-2019 07:53:44

RT @gemeentesd: Vanaf vandaag zijn er onderhoudswerkzaamheden aan de N59 tussen Zierikzee en Nieuwerkerk. Daarom is de N59 tussen Zierikzee…
Door @ZierikzeeTweets op 11-06-2019 19:29:53

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Schouwen-Duiveland

 • Markt Renesse - De wekelijkse toeristenmarkt is gedurende de hele zomer op woensdagen van 08:00 tot 14:00. Op deze markt vindt u altijd de leukste aanbiedingen, de beste streekproducten en verse seizoenproducten. De markt is bij uitstek dé plek om gezellig boodschappen te doen.
  Wanneer? Elke zomerse woensdag van 08:00 tot 14:00 | Soort: Markt
 • Fjoertoer Renesse - De Fjoertoer is veel meer dan een wandeltocht. De Fjoertoer is een belevenis die je zeker niet wilt missen! De nadruk ligt bij deze wandeltocht niet zozeer op de prestatie, maar op de beleving onderweg. Zo is de Fjoertoer ideaal voor de wandelaar en natuurliefhebber!
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Sport
 • Herfstmarkt Renesse - Elk jaar wordt de Herfst goed ingeluid in Renesse. Tijdens de Herfstmarkt zijn tal van kramen in stijl van de Herfst. Jaarlijks op de zondag van de herfstvakantie vindt van 13:00 tot 17:00 uur een markt plaats in het centrum van Renesse.
  Wanneer? Elk jaar op de zondag van de herfstvakantie | Soort: Markt
 • Paardenmarkt Zierikzee - Jaarmarkt op het Havenplein, Havenpark, Kraanplein en de Oude Haven te Zierikzee op de woensdag voor de eerste donderdag in juni van 09.00 uur tot 16.00 uur. Op deze markt kunnen paardenliefhebbers zich uitleven en valt er veel te beleven!
  Wanneer? Elke woensdag voor de eerste donderdag in juni | Soort: Markt
 • Markt Zierikzee - Wekelijkse markt op het Havenplein te Zierikzee op donderdag van 09.00 tot 16.00 uur. Op deze markt is plaats voor 76 kramen, zodat er een groot en divers aanbod aan verse seizoensproducten, handelswaar en streekproducten is.
  Wanneer? Elke donderdag van 09:00 tot 16:00 | Soort: Markt
 • Popfestival Anywave - Popfestival Anywave is begin jaren 80 “geboren” uit de hersenspinsels van een aantal regionale musici. Doordat jaarlijks vanuit Brogum werd afgereisd naar het Pinkpop-festival in Geleen, kwamen de heren musici op het idee dat, gezien het grote aantal lokale bandjes, het ook voor Schouwen-Duiveland mogelijk moest zijn een festival te organiseren. En met succes!
  Wanneer? Elk jaar in begin juni | Soort: Festival
 • Renessedag - Als vanouds is er op de druk bezochte Renessedag een loterij met mooie prijzen , rad van avontuur wat heel de dag draait met prachtige grote prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de ondernemers van Renesse, een grootse rommelmarkt, boekenmarkt, schminken , springkussens, toren beklimmen, schiettent, koek en zopie, kunst expositie in de kerk grote braderie en volop nieuwe items, o.a. Zeeuwse markt met oude ambachten, veiling van speciale spullen van Antiek tot Weekend kaarten Concert At Sea.
  Wanneer? Elk jaar in begin mei | Soort: Feest
 • Kermis Zierikzee - Wie heeft er als kind niet genoten van alle attracties en activiteiten op een kermis? Tijdens de kermis in Zierikzee kun je deze tijd herleven, door verschillende leuke attracties. Mis dit geweldige evenement niet!
  Wanneer? Elk jaar in begin augustus | Soort: Feest
 • Havendagen Zierikzee - De Havendagen te Zierikzee is een jaarlijks terugkerend evenement aan de haven van Zierikzee, o.a. ter promotie van de mosselen. De Havendagen vinden jaarlijks plaats in eind augustus. Onderdelen van het programma zijn o.a. mosselen eten, veel live muziek, braderie, vlootschouw, wielerronde en culinaire boulevard en een vuurwerkshow.
  Wanneer? Elk jaar in eind augustus | Soort: Feest
 • Deltaweek - Al tientallen jaren wordt er in Zierikzee een geweldig sportief evenement georganiseerd: de Deltaweek. Deze week, die bestaat uit onder andere zeilwedstrijden, biedt naast een sportieve uitdaging ook een geweldig dagje uit voor de toeschouwers!
  Wanneer? Elk jaar in begin juli | Soort: Sport