Nieuws Scherpenzeel

Gezellig samen op het bord, maar wie staat er eigenlijk?
EDE - Lijm en kwast zijn niet meer nodig in Ede. De verkiezingsposters worden hier voor het eerst afgedrukt op één groot vel papier. Netjes evenveel ruimte voor elke partij...

Kimberley Bos blij met achtste plaats: we wilden progressie van heat tot heat
PYEONGCHANG/EDE - Kimberley Bos is zeer tevreden met haar achtste plek in de skeletonfinale op de Olympische Winterspelen in Peyongchang. Dat schrijft ze op haar website...

Vandalen weten begraafplaatsen goed te vinden
EDE - Begraafplaatsen worden de laatste jaren steeds vaker doelwit van vandalisme, stelt Bennekommer Rien Heij (71). Hij werkt al ruim dertig jaar dagelijks op het kerkhof...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Scherpenzeel

Scherpenzeel op Twitter

Brandweerploegen strijden in 75e regionale kringwedstrijd in Zwartebroek https://t.co/HGP6qLwYRL #barneveld
Door @nieuws_barnevld op 17-02-2018 17:24:03

#SGP: Groeiende logistiek heeft aantrekkingkracht voor andere bedrijven https://t.co/aLBbufOVDP SCHERPENZEEL ,,… https://t.co/7VezYSVxTa
Door @SGP_Nieuws op 17-02-2018 15:55:36

Daan probeert via zijn Spotify-playlist een baan te krijgen https://t.co/ny043InvQQ #denhaag
Door @nieuwsindenhaag op 16-02-2018 15:25:06

Daan probeert via zijn Spotify-playlist een baan te krijgen https://t.co/XxrvazzDus #alphenaandenrijn
Door @NieuwsinAlphen op 16-02-2018 15:22:05

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Scherpenzeel

 • Weekmarkt Scherpenzeel - Scherpenzeel heeft een weekmarkt op elke woensdag van 8:00 tot 13:00 uur op het Plein 1940. Op deze markt vindt u naast een hoop gezelligheid zeer goede producten. Komt u aankomende woensdag ook langs?
  Wanneer? Elke woensdag van 08:00 tot 13:00 | Soort: Markt
 • Feestmarkt - De jaarlijkse feestmarkt is op de laatste woensdag van mei van 15.00 - 21.00 uur. Op deze markt kunt u terecht voor goede producten, leuke activiteiten en gezellige mensen. Een ideale dag voor het hele gezin!
  Wanneer? Elke woensdag van 15:00 tot 21:00 | Soort: Markt
 • Picknick Valley - Inmiddels kunnen we spreken van een traditie, Picknick Valley, begin september in de mooie tuin van Huize Scherpenzeel. Ook dit jaar gaan we dit jaar opnieuw met zn allen picknicken in de vertrouwde formule. Lekker ontspannen op je eigen kleedje. Genieten van wat Scherpenzeel te bieden heeft aan ondernemerschap, lokale producten en creativiteit.
  Wanneer? Elk jaar in begin september | Soort: Festival
 • Kermis Scherpenzeel - Ieder jaar wordt er in Scherpenzeel een kleine kermis georganiseerd. Ondanks haar omvang, weet de kermis ieder jaar veel bezoekers, zowel jong als oud, aan te trekken. Dit komt vanwege de leuke attracties en heerlijke sfeer!
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Feest
 • Kindervrijmarkt - Struinen langs vele kleurrijke kleedjes waarop enthousiaste kinderen hun spulletjes verkopen. Ook dit jaar 5 Mei Bevrijdingsdag kunt u weer terecht op de kindervrijmarkt. De vrijmarkt vindt als vanouds plaats in park Huize Scherpenzeel.
  Wanneer? Elk jaar op 5 mei | Soort: Markt
 • Fietspuzzeltocht - Een leuke fietstocht voor het hele gezin, met onderweg opdrachten en fotozoekplaatjes. Kortom een tocht van ca. 13 kilometer door en rond ons mooie Scherpenzeel, en waar het genieten en het plezier voorop staat. Onderweg zal er worden gezorgd voor een lekkernij van fruitspecialist Burgers.
  Wanneer? Elk jaar op 5 mei | Soort: Sport
 • Feestje in 't Park - Wanneer je in begin juli na de traditionele Wielerronde het spoor van gezelligheid volgt zie je door de bomen het Scherpenzeelse bos weliswaar niet meer. Wat je wl ziet is het tot de verbeelding sprekende decor van het Feestje in t Park! Een heerlijk feestje voor jong en oud waar jij je, samen met bekenden en minder bekenden, onderdompelt in een sfeer van dorpse gezelligheid, plezier en vertier. Geniet van een hapje, drankje n muziek!
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Feest
 • Koningsdag Scherpenzeel - Elk jaar is het een groot feest tijdens Koningsdag! Epicentrum van alle activiteiten was als vanouds het dorpspark voor Huize Scherpenzeel. ,,Een unieke plek'', vond de burgemeester. ,,Want hoeveel gemeenten hebben zoiets middenin het centrum.''
  Wanneer? Elk jaar op 27 april | Soort: Feest
 • Wielerronde Scherpenzeel - Begin juli zal de Wielerronde Scherpenzeel plaatsvinden. Na het succes van de eerdere edities streven wij ook dit jaar weer naar een fantastisch evenement met spektakel en vermaak voor iedereen.
  Wanneer? Elk jaar in juli | Soort: Sport