Nieuws Rozendaal

Politie krijgt negen tips na delen van beelden brandstichting Culemborg
CULEMBORG - Bij de politie Oost-Nederland zijn tot nu toe negen tips binnengekomen over de brandstichting in Culemborg vorig jaar. Een woning aan de Heivlinderlaan werd...

Vermoedelijk drugslab gevonden in Vragender, veel politie op de been
VRAGENDER - De politie heeft vermoedelijk een drugslab gevonden ter hoogte van de Oude Winterswijkseweg in Vragender. Dat meldt de Politie Gelderland zojuist. Er is...

Daders (25 en 31) van Wijchense auto-inbraak gepakt
WIJCHEN - Twee mannen uit Velp (van 25 en 31 jaar) zijn in de nacht van maandag op dinsdag aangehouden, omdat ze daarvoor zouden hebben ingebroken in een auto in Wijchen...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Rozendaal

Rozendaal op Twitter

#voetbal Mike Rozendaal en SC Lions’66 gaan samen verder https://t.co/GVT01D1k1t
Door @TweeNul op 27-01-2020 14:23:02

Help mee met overzetten van amfibieën in Rozendaal https://t.co/3CkqGFznFc #Rozendaal #Paddentrek
Door @HetRhedenNieuws op 26-01-2020 12:30:12

@ockhams @Simon_Rozendaal Virussen en het uitsterven van de mens... ook behoorlijk in het nieuws deze dagen. Voorui… https://t.co/E2sq58VoWa
Door @RichardBoersen op 25-01-2020 10:22:26

Staten: ‘Als staatssecretaris Zeeland verraadt, moet ze dat zelf hier komen uitleggen’ #Marinierskazerne https://t.co/606q9C5xjK
Door @rozendaal op 24-01-2020 10:48:53

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Rozendaal

 • De Serre van Rozendaal - Onder deze naam is de tuinkamer en serre elke woensdagochtend open tussen 10.00 en 12.30 uur. Bedoeld als ontmoetingsplek voor inwoners van ons dorp en andere belangstellenden. Kom gerust een keertje langs!
  Wanneer? Elke woensdag van 10:00 tot 12:30 | Soort: Feest
 • Trots - Prachtige Rozentuinen, de bedriegertjes en een kasteel dat volledig intact is maakt dat dit een ultieme dagbesteding is. Met een zeer aantrekkelijk omgeving en omarmende sfeer is dit de parel van Trots. Het landgoed is in beheer bij het Geldersch landschap en kan zich tot de top van Nederland rekenen. En Trots mag ook hier laten zien wat passie is. We organiseren in April, Juni, Augustus en Oktober iedere 4de zondag van de maand van 11 tot 17 uur.
  Wanneer? Elke vierde zondag van april, juni, augustus en oktober | Soort: Feest
 • Agapanthus- en Kasteeltuinmarkt - Op landgoed Rosendael wordt jaarlijks de Agapanthus- en Kasteeltuinmarkt gehouden. Kwekers van deze bijzondere kuipplant komen met hun planten, de op Rosendael reeds aanwezige agapanthuscollectie versterken en bieden ook hun planten te koop aan! Daarnaast zijn er informatiesessies over de verzorging en kan men tijdens deze dag ook andere planten, streekproducten, ansichten, antiek en curiosa en topkwaliteit tuingereedschap kopen.
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Markt
 • ZOOM! Festival - In juni vindt ZOOM! Kamermuziekfestival plaats op en rond de Veluwezoom. Van donderdag tot en met zondag, geven de musici van het Ruysdael Kwartet samen met hun (internationale) gasten bijzondere kamermuziekconcerten op prachtige locaties in Rheden, Rozendaal en Doesburg.
  Wanneer? Elk jaar in begin juni | Soort: Festival
 • Prinsessencursus - Hoe word ik een prins of prinses op kasteel Rosendael. Droom je over zelf een prins of prinses worden? Schrijf je dan in voor de cursus Hoe word ik een echte prins of prinses op kasteel Rosendael. Kinderen maken met een hofdame of een lakei een tocht door het kasteel en leren deftige manieren. Kom je ook in je deftigste prinsen of prinsessenkleren?
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Feest
 • Speuren & Spelen - Ontdek het park met de verschillende activiteiten op de Beleef!plattegrond. Durf jij te rennen over de Bedriegertjes, kan jij een boomhut bouwen met de takken uit het bos, ontdek de waterdiertjes in de bosvijver en ga op zoek naar dierensporen. Kan jij de schat vinden met behulp van onze schatkaart? Trek je schoenen uit en loop ook over ons blotevoetenpad.
  Wanneer? Elk jaar in eind mei | Soort: Sport
 • Bedriegertjesloop - In begin juni vindt in Rozendaal voor De Bedriegertjesloop plaats: een van de oudste recreatieve lopen in de regio. In de omgeving van het Rozendaalse Veld en de Posbank kun je starten op een van de volgende afstanden: 11 of 6 kilometer.
  Wanneer? Elk jaar in begin juni | Soort: Sport
 • Rozendaalse Veldloop - In september vindt in Rozendaal de Rozendaalse Veldloop plaats. Na de vakantie een van de eerste recreatieve lopen in de regio: goed om uw conditie te testen en dat in de prachtige omgeving van het Rozendaalse Veld en de Posbank. Je kunt starten op twee afstanden te weten de 12 of de 5.5 kilometer.
  Wanneer? Elk jaar in begin september | Soort: Sport