Nieuws Ridderkerk

Willeke Alberti bij veteranen
VLAARDINGEN – Willeke Alberti treedt morgenmiddag, donderdag 20 juni, op tijdens de tweede gezamenlijke veteranedag van Vlaardingen en Schiedam. De ontmoetingsdag...

Zwempret bij de Deltabrug
H'VELD-G'DAM De temperatuur was dinsdag zomers te noemen en daar maakten veel jongeren gebruik van. Na schooltijd dook een grote groep het water van De Giessen in om lekker...

Zwempret bij de Deltabrug
H'VELD-G'DAM De temperatuur was dinsdag zomers te noemen en daar maakten veel jongeren gebruik van. Na schooltijd dook een grote groep het water van De Giessen in om lekker...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Ridderkerk

Ridderkerk op Twitter

@StolkCorine @karinkayadoe @andrevsantvliet het laatste nieuws in Ridderkerk 😉
Door @rtvridderkerk op 18-06-2019 12:09:23

WDK Warehousing huurt bedrijfsruimte in Ridderkerk https://t.co/kcRIT8zN5J https://t.co/ADO66TFSCr
Door @PropertyNL op 17-06-2019 13:39:06

Tijd voor iets nieuws? #vacature Bijbaan postbezorger in Ridderkerk Slikkerveer https://t.co/PhbUV6lH0W
Door @Collegaegezocht op 16-06-2019 00:26:04

RT @andrevsantvliet: Positief nieuws over het eventueel realiseren van zg. bedriegertjes op ons Koningsplein. 👍 https://t.co/Vgb30lcQDp #ri…
Door @mrspatchouli op 14-06-2019 13:43:30

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Ridderkerk

 • Bluesfestival Ridderkerk - Het Bluezy Bluesfestival Ridderkerk is een jaarlijks terugkerend evenement in Ridderkerk, waarin de muziek het allerbelangrijkste is, maar waarbij ook de sfeer, vriendschap en gezelligheid de doorslag geven. Met familie en vrienden samen kijken naar geweldige muzikanten op het podium, de ultieme beleving van ´het leven genieten´ en dat elk jaar weer opnieuw, minstens 1 dag per jaar. Dat is het Bluezy Bluesfestival Ridderkerk.
  Wanneer? Elk (voor)jaar | Soort: Festival
 • Markt Ridderkerk - De weekmarkt van Ridderkerk wordt iedere vrijdag gehouden van 9.00 uur tot 15.30 uur. De markt kent ongeveer 60 kramen. Locatie: Parkeerplaats Ridderhof-west. U kunt hier terecht voor al uw goedkope handelswaren!
  Wanneer? Elke vrijdag van 09:00 tot 15:30 | Soort: Markt
 • Jeugdland - In de zomervakantie vindt jaarlijks 'Jeugdland' plaats. De oude vertrouwde activiteiten zoals bloemschikken, figuurzagen, tattoo’s, modelbouw, vogelhuisjes timmeren en nog veel meer knutselactiviteiten zijn natuurlijk weer aanwezig. Het blijft tenslotte een speel en doe week voor de jeugd van Ridderkerk van 4 tot 12 jaar.
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Feest
 • Zomerconcerten - De SER-Zomerconcerten zorgen voor sfeer in het Ridderkerkse winkelcentrum. Elk jaar wordt het winkelend publiek en andere belangstellenden weer 20 concerten aanbieden. Men kan van begin mei tot half september genieten van de muzikale prestaties van voor het merendeel Ridderkerkse muziekgezelschappen, tijdens de inmiddels traditionele zomerconcerten.
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Tentoonstelling
 • Ridderdag - Het jaarlijks terugkerende evenement biedt een gevarieerd assortiment, koopjes, veel vertier, gezellige terrassen en attracties. Het lokt jaarlijks duizenden bezoekers uit de regio naar Ridderkerk. Ook in het winkelcentrum zijn de winkeliers die dag actief voor hun klanten, door hun assortiment nadrukkelijk onder de aandacht van de bezoekers te brengen.
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Feest
 • Koningsdag - Ook dit jaar organiseerde de werkgroep Koningsdag, van de Stichting Evenementen Ridderkerk (S.E.R.), in samenwerking met Ridderkerkse muziekverenigingen, koren, een dj, zangers, de horeca Koningsplein en organisaties, op woensdag 27 april een aubade, een feestelijk muziekprogramma in de middag, lampionoptochten, een Oranjeconcert en als slot een spectaculaire lasershow op het Koningsplein.
  Wanneer? Elk jaar op 27 april | Soort: Feest
 • Sinterklaasintocht - Ieder jaar komt Sinterklaas weer aan in Ridderkerk. Op deze manier wordt het kinderfeest op een gezellige manier ingeluid. Kinderen vanuit de wijde omtrek komen om een glimp op te vangen van de 'goede oude' Sint.
  Wanneer? Elk jaar in midden november | Soort: Tentoonstelling
 • Ridderkerk Cross - Ridderkerk Cross is een hardloopevenement georganiseerd door Sport en Welzijn en Crossfit Ridderkerk. Het parcours door natuur- en recreatiegebied De Gorzen heeft sterke hoogteverschillen (stijgingen of dalingen) en ongelijke (on)verharde paden.
  Wanneer? Elk (voor)jaar | Soort: Sport
 • Lekker Ridderkerk - In het Winkelhart Ridderkerk zullen deze dag tal van culinaire lekkernijen,maar ook meer eenvoudige hapjes uitgedeeld worden. Tijdens het event "Lekker Ridderkerk" ontstaat er een proeftuin met tal van food-winkels en horecazaken uit Ridderkerk die hun beste beentje gaan voorzetten om de bezoekers van het winkelhart te laten proeven wat hun bedrijf te bieden heeft.
  Wanneer? Elk (na)jaar | Soort: Festival
 • Hollands Allerlei - In juni is er jaarlijks in het Winkelhart Ridderkerk een themafeest onder de noemer Hollands Allerlei. Het wordt een dag vol vrolijke uitdagingen, actie en muzikale ondersteuning. Er staan een stel reuze klompen klaar waar je in kunt stappen voor een unieke foto tussen de tulpen en de kazen in een typisch Hollands decor. Een geweldig oer-Hollands feest!
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Feest