Nieuws Ridderkerk

Gouwenaar valt uit Hopper en overlijdt
Gouda - Op zondag 20 januari is een Gouwenaar overleden, nadat hij een dag eerder met zijn rolstoel was gevallen uit de Groene Hart Hopper. Het ongeval gebeurde aan de Ronsseweg...

Robert Strijk waarnemend burgemeester Zwijndrecht
Commissaris van de Koning, Jaap Smit, benoemt met ingang van 1 februari 2019 Robert Strijk tot waarnemend burgemeester van de gemeente Zwijndrecht.

Steeds beter overweg met MAG
H'VELD-G'DAM Verenigingen, organisaties en inwoners kunnen steeds beter uit de voeten met het nieuwe subsidiebeleid van de gemeente. Uit een enquête komt naar voren...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Ridderkerk

Ridderkerk op Twitter

Neergestoken bedrijfsleider Coop Ridderkerk 'zweefde op randje van de dood' https://t.co/ud1zsKo9qJ
Door @Bbc_123456789 op 23-01-2019 02:15:37

RT @beveiligertweet: Overvaller die winkelmanager Coop bijna doodstak, staat op beeld https://t.co/2G2JzkhYUZ via @telegraaf #Ridderkerk #C…
Door @ReactionSec op 23-01-2019 00:48:02

Neergestoken bedrijfsleider Coop Ridderkerk 'zweefde op randje van de dood' https://t.co/uqKEh4dilF
Door @arnoyuma op 22-01-2019 23:04:45

RT @hellevoetsluis: Zwaargewonde Coop-manager ontwaakt uit coma: De bedrijfsleider van de Coop in Ridderkerk, die zaterdag bij een overval…
Door @YohannaVermeer op 22-01-2019 22:56:38

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Ridderkerk

 • Bluesfestival Ridderkerk - Het Bluezy Bluesfestival Ridderkerk is een jaarlijks terugkerend evenement in Ridderkerk, waarin de muziek het allerbelangrijkste is, maar waarbij ook de sfeer, vriendschap en gezelligheid de doorslag geven. Met familie en vrienden samen kijken naar geweldige muzikanten op het podium, de ultieme beleving van ´het leven genieten´ en dat elk jaar weer opnieuw, minstens 1 dag per jaar. Dat is het Bluezy Bluesfestival Ridderkerk.
  Wanneer? Elk (voor)jaar | Soort: Festival
 • Markt Ridderkerk - De weekmarkt van Ridderkerk wordt iedere vrijdag gehouden van 9.00 uur tot 15.30 uur. De markt kent ongeveer 60 kramen. Locatie: Parkeerplaats Ridderhof-west. U kunt hier terecht voor al uw goedkope handelswaren!
  Wanneer? Elke vrijdag van 09:00 tot 15:30 | Soort: Markt
 • Jeugdland - In de zomervakantie vindt jaarlijks 'Jeugdland' plaats. De oude vertrouwde activiteiten zoals bloemschikken, figuurzagen, tattoo’s, modelbouw, vogelhuisjes timmeren en nog veel meer knutselactiviteiten zijn natuurlijk weer aanwezig. Het blijft tenslotte een speel en doe week voor de jeugd van Ridderkerk van 4 tot 12 jaar.
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Feest
 • Zomerconcerten - De SER-Zomerconcerten zorgen voor sfeer in het Ridderkerkse winkelcentrum. Elk jaar wordt het winkelend publiek en andere belangstellenden weer 20 concerten aanbieden. Men kan van begin mei tot half september genieten van de muzikale prestaties van voor het merendeel Ridderkerkse muziekgezelschappen, tijdens de inmiddels traditionele zomerconcerten.
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Tentoonstelling
 • Ridderdag - Het jaarlijks terugkerende evenement biedt een gevarieerd assortiment, koopjes, veel vertier, gezellige terrassen en attracties. Het lokt jaarlijks duizenden bezoekers uit de regio naar Ridderkerk. Ook in het winkelcentrum zijn de winkeliers die dag actief voor hun klanten, door hun assortiment nadrukkelijk onder de aandacht van de bezoekers te brengen.
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Feest
 • Koningsdag - Ook dit jaar organiseerde de werkgroep Koningsdag, van de Stichting Evenementen Ridderkerk (S.E.R.), in samenwerking met Ridderkerkse muziekverenigingen, koren, een dj, zangers, de horeca Koningsplein en organisaties, op woensdag 27 april een aubade, een feestelijk muziekprogramma in de middag, lampionoptochten, een Oranjeconcert en als slot een spectaculaire lasershow op het Koningsplein.
  Wanneer? Elk jaar op 27 april | Soort: Feest
 • Sinterklaasintocht - Ieder jaar komt Sinterklaas weer aan in Ridderkerk. Op deze manier wordt het kinderfeest op een gezellige manier ingeluid. Kinderen vanuit de wijde omtrek komen om een glimp op te vangen van de 'goede oude' Sint.
  Wanneer? Elk jaar in midden november | Soort: Tentoonstelling
 • Ridderkerk Cross - Ridderkerk Cross is een hardloopevenement georganiseerd door Sport en Welzijn en Crossfit Ridderkerk. Het parcours door natuur- en recreatiegebied De Gorzen heeft sterke hoogteverschillen (stijgingen of dalingen) en ongelijke (on)verharde paden.
  Wanneer? Elk (voor)jaar | Soort: Sport
 • Lekker Ridderkerk - In het Winkelhart Ridderkerk zullen deze dag tal van culinaire lekkernijen,maar ook meer eenvoudige hapjes uitgedeeld worden. Tijdens het event "Lekker Ridderkerk" ontstaat er een proeftuin met tal van food-winkels en horecazaken uit Ridderkerk die hun beste beentje gaan voorzetten om de bezoekers van het winkelhart te laten proeven wat hun bedrijf te bieden heeft.
  Wanneer? Elk (na)jaar | Soort: Festival
 • Hollands Allerlei - In juni is er jaarlijks in het Winkelhart Ridderkerk een themafeest onder de noemer Hollands Allerlei. Het wordt een dag vol vrolijke uitdagingen, actie en muzikale ondersteuning. Er staan een stel reuze klompen klaar waar je in kunt stappen voor een unieke foto tussen de tulpen en de kazen in een typisch Hollands decor. Een geweldig oer-Hollands feest!
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Feest