Nieuws Pekela

Burgemeester Erica van Lente van Bedum vertrekt naar Dalfsen
Waarnemend burgemeester Erica van Lente van Bedum vertrekt per 1 januari 2019 uit Groningen. Ze is donderdagavond gekozen als nieuwe burgemeester van Dalfsen...

Leek en provincie steggelen over snel fietspad naar Stad
De gemeente Leek en de provincie steggelen over de aanleg van een luxe fietspad tussen Leek en Groningen...

Raad Leek schiet dure opstapplaats busreizigers aan A7 af
Er komt geen luxe overstapplaats voor reizigers met het openbaar vervoer aan de rijksweg A7 bij Leek. De Leekster gemeenteraad vindt het plan veel te duur...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Pekela

Pekela op Twitter

RT @PvdAPekela: Winnares prijsvraag Jaarmarkt Oude Pekela bekend https://t.co/ZqftFMO9vP
Door @TrinekeBremer op 18-10-2018 20:15:40

Winnares prijsvraag Jaarmarkt Oude Pekela bekend https://t.co/Dj6KCSSQVD
Door @TrinekeBremer op 18-10-2018 20:14:57

Verdubbeling N366: Weekend afsluiting tussen Veendam en Nieuwe Pekela #verdubbeling #N366 #Veendam #Pekela… https://t.co/dEvWE564ZH
Door @DennieGaasendam op 18-10-2018 20:10:31

Inwoner uit Oude Pekela wint 10.000 euro in BankGiro Loterij #OudePekela #Groningen https://t.co/KfPcGk9M0h
Door @BankGiro_Pers op 18-10-2018 14:50:01

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Pekela

 • Weekmarkt Nieuwe Pekela - Nieuwe Pekela heeft elke woensdag van 13.00 – 17.00 uur een kleinschalige weekmarkt, te vinden aan de Kerkstraat. Op deze markt vindt u de meest verse producten, aangeboden door gepassioneerde kooplieden.
  Wanneer? Elke woensdag van 13:00 tot 17:00 | Soort: Markt
 • Weekmarkt Oude Pekela - In Oude Pekela is elke donderdag van 13.00 – 17.00 uur een markt, te vinden in Winkelcentrum de Helling. De markt is kleinschalig, overzichtelijk en gezellig! U kunt hier terecht voor vers groente, fruit, vis, vlees en noten.
  Wanneer? Elke donderdag van 13:00 tot 17:00 | Soort: Markt
 • Jaarmarkt Oude Pekela - In begin september is er weer de gezelligste jaarmarkt van het Noorden. Duizenden mensen zullen deze markt weer bezoeken. Op deze markt zullen ruim 150 standhouders aanwezig zijn. Het aanbod van de standhouders is zeer gevarieerd. Op de parkeerplaats voor het gemeentehuis zullen ruim 80 Oldtimers worden geshowd.
  Wanneer? Elk jaar in begin september | Soort: Markt
 • Schutsemarkt - Samen met een ‘leger’ aan vrijwilligers, verenigingen, instellingen en enthousiaste sponsoren proberen we een markt te organiseren wat meer is dan een doorsnee jaarmarkt. Onder andere door het inhuren van sportieve,muzikale en culturele activiteiten (waar onze bezoekers gratis van kunnen genieten), proberen wij zoveel mogelijk bezoekers (lees:kopers) te ontvangen..
  Wanneer? Elk jaar op de tweede zaterdag van juni | Soort: Markt
 • Jachthavenmarkt - In de jachthaven van Oude Pekela wordt op de eerste zondag van juli een gezellige markt gehouden. Een markt die ervoor zorgt dat je de zomer goed begint! Komt u dit jaar ook langs?
  Wanneer? Elk jaar op de eerste zondag van juli | Soort: Markt
 • Fietstocht Senioren - In mei organiseert team Sport van de gemeente Pekela een fietstocht voor senioren. De start is om 13.30 uur vanaf de parkeerplaats voor MFC De Binding in Oude Pekela. Er wordt een route gefietst van ongeveer 25 kilometer. Deze fietstocht wordt georganiseerd om het gezellig samen bewegen voor senioren te stimuleren.
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Sport
 • Rommelmarkt - Eind mei is er jaarlijks een rommelmarkt op de ventweg van de Zuidwendingerweg. Vele handelaren zullen proberen hun waren aan de man te brengen. De markt zal worden gehouden van 9.00-13.00 uur. Wilt u ook standhouder zijn? Kom dan op de dag van de rommelmarkt naar de Zuidwendingerweg en bemachtig een gratis standplaats.
  Wanneer? Elk jaar in eind mei | Soort: Markt
 • Oldtimershow Oude Pekela - Tijdens de jaarmarkt is er een Oldtimershow in Oude Pekela. Alle soorten oldtimers zijn welkom, van b.v bakfiets tot vrachtauto! Vanaf rotonde Pekelahof naar het gemeentehuis rijden is de handigste route. Kom gezellig langs met of zonder oldtimer en geniet van al het rijdende moois uit vervlogen tijden.
  Wanneer? Elk jaar in begin september | Soort: Tentoonstelling