Nieuws Pekela

Kapster Gea Mulder 58 jaar in het vak, want ‘op school wordt niks verdiend’
WINSCHOTEN – Kapster Gea Mulder (in juni wordt ze 73) uit Winschoten legt na 58 jaar de ‘schaar’ neer. Ze stopt met haar Kapsalon Gea aan de Vincent van Goghlaan...

Winnaars Groningse sportprijzen 2017
WINSCHOTEN/GRONINGEN – Donar, de schaatsers DaiDai Ntab, Chris Huizinga en Daniëlle Bekkering en atleet Jorinde van Klinken zijn de winnaars van de sportprijzen...

Vliegen vanaf Groningen Airport Eelde naar Ibiza
GRONINGEN – Vakantiegangers uit Noord Nederland die de opening van het clubseizoen op Ibiza mee willen maken, of juist het iconische eiland willen ontdekken vóór...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Pekela

Pekela op Twitter

Inwoner uit Oude Pekela wint 10.000 euro bij BankGiro Loterij https://t.co/EtBZabZlfc #OudePekela #Groningen
Door @BankGiro_Pers op 16-02-2018 15:58:01

Inwoner Oude Pekela wint 10.000 euro bij de BankGiro Loterij https://t.co/sLvRKZEWMF
Door @het_streekblad op 16-02-2018 15:45:34

Inwoner Oude #Pekela wint 10.000 euro bij de BankGiro Loterij https://t.co/7p5NrNquZK
Door @PekelaNL op 16-02-2018 15:35:12

Inwoner uit Oude Pekela wint 10.000 euro bij BankGiro Loterij https://t.co/ixAgH4jaRk https://t.co/VQ9W7VvoLM
Door @PrachtigPekela op 16-02-2018 15:05:04

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Pekela

 • Weekmarkt Nieuwe Pekela - Nieuwe Pekela heeft elke woensdag van 13.00 17.00 uur een kleinschalige weekmarkt, te vinden aan de Kerkstraat. Op deze markt vindt u de meest verse producten, aangeboden door gepassioneerde kooplieden.
  Wanneer? Elke woensdag van 13:00 tot 17:00 | Soort: Markt
 • Weekmarkt Oude Pekela - In Oude Pekela is elke donderdag van 13.00 17.00 uur een markt, te vinden in Winkelcentrum de Helling. De markt is kleinschalig, overzichtelijk en gezellig! U kunt hier terecht voor vers groente, fruit, vis, vlees en noten.
  Wanneer? Elke donderdag van 13:00 tot 17:00 | Soort: Markt
 • Jaarmarkt Oude Pekela - In begin september is er weer de gezelligste jaarmarkt van het Noorden. Duizenden mensen zullen deze markt weer bezoeken. Op deze markt zullen ruim 150 standhouders aanwezig zijn. Het aanbod van de standhouders is zeer gevarieerd. Op de parkeerplaats voor het gemeentehuis zullen ruim 80 Oldtimers worden geshowd.
  Wanneer? Elk jaar in begin september | Soort: Markt
 • Schutsemarkt - Samen met een leger aan vrijwilligers, verenigingen, instellingen en enthousiaste sponsoren proberen we een markt te organiseren wat meer is dan een doorsnee jaarmarkt. Onder andere door het inhuren van sportieve,muzikale en culturele activiteiten (waar onze bezoekers gratis van kunnen genieten), proberen wij zoveel mogelijk bezoekers (lees:kopers) te ontvangen..
  Wanneer? Elk jaar op de tweede zaterdag van juni | Soort: Markt
 • Jachthavenmarkt - In de jachthaven van Oude Pekela wordt op de eerste zondag van juli een gezellige markt gehouden. Een markt die ervoor zorgt dat je de zomer goed begint! Komt u dit jaar ook langs?
  Wanneer? Elk jaar op de eerste zondag van juli | Soort: Markt
 • Fietstocht Senioren - In mei organiseert team Sport van de gemeente Pekela een fietstocht voor senioren. De start is om 13.30 uur vanaf de parkeerplaats voor MFC De Binding in Oude Pekela. Er wordt een route gefietst van ongeveer 25 kilometer. Deze fietstocht wordt georganiseerd om het gezellig samen bewegen voor senioren te stimuleren.
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Sport
 • Rommelmarkt - Eind mei is er jaarlijks een rommelmarkt op de ventweg van de Zuidwendingerweg. Vele handelaren zullen proberen hun waren aan de man te brengen. De markt zal worden gehouden van 9.00-13.00 uur. Wilt u ook standhouder zijn? Kom dan op de dag van de rommelmarkt naar de Zuidwendingerweg en bemachtig een gratis standplaats.
  Wanneer? Elk jaar in eind mei | Soort: Markt
 • Oldtimershow Oude Pekela - Tijdens de jaarmarkt is er een Oldtimershow in Oude Pekela. Alle soorten oldtimers zijn welkom, van b.v bakfiets tot vrachtauto! Vanaf rotonde Pekelahof naar het gemeentehuis rijden is de handigste route. Kom gezellig langs met of zonder oldtimer en geniet van al het rijdende moois uit vervlogen tijden.
  Wanneer? Elk jaar in begin september | Soort: Tentoonstelling