Nieuws Pekela

Hevige regenval zorgt voor problemen: talud ringweg spoelt weg
Een klein deel van het talud van de zuidelijke ringweg is zondagochtend weggespoeld. Ter hoogte van de Waterloolaan kwam grond in beweging. De hevige regenval en harde...

N360 gestremd: omgevallen boom verspert de weg
Langs de N360 tussen Ten Post en Garrelsweer is zondagavond een boom omgewaaid. De boom hangt volledig over de provincialeweg N360, waardoor de weg in beide richtingen...

Anderen hebben nog niet eens zwemles, de 4-jarige Ize heeft diploma C al op zak
Op een leeftijd waarop de meeste andere kinderen nog niet eens zwemles krijgen, heeft Ize de Man uit Harkstede haar derde diploma al op zak. Ze is 4 en haalde zondagmiddag...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Pekela

Pekela op Twitter

Eerste prefab hennephuis staat in Oude Pekela https://t.co/oKXcf68QKs https://t.co/wInJJg8MMz
Door @MVA_Makelaars op 09-12-2018 16:10:02

Erepenning Pekela voor 100-jarige muziekvereniging Excelsior https://t.co/ojpZicPGTo
Door @PrachtigPekela op 09-12-2018 12:38:15

GEVONDEN: sleutelbos nabij eerste rotonde N367 Oude Pekela https://t.co/OkmO8NMHpi
Door @PrachtigPekela op 08-12-2018 16:59:28

Björn Sweertman uit Nieuwe Pekela in finale Klouk https://t.co/urr6DqyZ0p
Door @PrachtigPekela op 08-12-2018 16:53:39

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Pekela

 • Weekmarkt Nieuwe Pekela - Nieuwe Pekela heeft elke woensdag van 13.00 – 17.00 uur een kleinschalige weekmarkt, te vinden aan de Kerkstraat. Op deze markt vindt u de meest verse producten, aangeboden door gepassioneerde kooplieden.
  Wanneer? Elke woensdag van 13:00 tot 17:00 | Soort: Markt
 • Weekmarkt Oude Pekela - In Oude Pekela is elke donderdag van 13.00 – 17.00 uur een markt, te vinden in Winkelcentrum de Helling. De markt is kleinschalig, overzichtelijk en gezellig! U kunt hier terecht voor vers groente, fruit, vis, vlees en noten.
  Wanneer? Elke donderdag van 13:00 tot 17:00 | Soort: Markt
 • Jaarmarkt Oude Pekela - In begin september is er weer de gezelligste jaarmarkt van het Noorden. Duizenden mensen zullen deze markt weer bezoeken. Op deze markt zullen ruim 150 standhouders aanwezig zijn. Het aanbod van de standhouders is zeer gevarieerd. Op de parkeerplaats voor het gemeentehuis zullen ruim 80 Oldtimers worden geshowd.
  Wanneer? Elk jaar in begin september | Soort: Markt
 • Schutsemarkt - Samen met een ‘leger’ aan vrijwilligers, verenigingen, instellingen en enthousiaste sponsoren proberen we een markt te organiseren wat meer is dan een doorsnee jaarmarkt. Onder andere door het inhuren van sportieve,muzikale en culturele activiteiten (waar onze bezoekers gratis van kunnen genieten), proberen wij zoveel mogelijk bezoekers (lees:kopers) te ontvangen..
  Wanneer? Elk jaar op de tweede zaterdag van juni | Soort: Markt
 • Jachthavenmarkt - In de jachthaven van Oude Pekela wordt op de eerste zondag van juli een gezellige markt gehouden. Een markt die ervoor zorgt dat je de zomer goed begint! Komt u dit jaar ook langs?
  Wanneer? Elk jaar op de eerste zondag van juli | Soort: Markt
 • Fietstocht Senioren - In mei organiseert team Sport van de gemeente Pekela een fietstocht voor senioren. De start is om 13.30 uur vanaf de parkeerplaats voor MFC De Binding in Oude Pekela. Er wordt een route gefietst van ongeveer 25 kilometer. Deze fietstocht wordt georganiseerd om het gezellig samen bewegen voor senioren te stimuleren.
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Sport
 • Rommelmarkt - Eind mei is er jaarlijks een rommelmarkt op de ventweg van de Zuidwendingerweg. Vele handelaren zullen proberen hun waren aan de man te brengen. De markt zal worden gehouden van 9.00-13.00 uur. Wilt u ook standhouder zijn? Kom dan op de dag van de rommelmarkt naar de Zuidwendingerweg en bemachtig een gratis standplaats.
  Wanneer? Elk jaar in eind mei | Soort: Markt
 • Oldtimershow Oude Pekela - Tijdens de jaarmarkt is er een Oldtimershow in Oude Pekela. Alle soorten oldtimers zijn welkom, van b.v bakfiets tot vrachtauto! Vanaf rotonde Pekelahof naar het gemeentehuis rijden is de handigste route. Kom gezellig langs met of zonder oldtimer en geniet van al het rijdende moois uit vervlogen tijden.
  Wanneer? Elk jaar in begin september | Soort: Tentoonstelling