Nieuws Pekela

Forenzen en toeristen in de file op Ringweg Groningen
GRONINGEN - Het verkeer heeft maandagmiddag en -avond meer hinder ondervonden van de afsluiting van de zuidelijke ringweg dan in de ochtend. Van chaos was echter geen...

Voice kids-finalist Robin Tinge uit Zevenhuizen brengt eerste single uit (en de opbrengt gaat naar een goed doel)
ZEVENHUIZEN - Het is nog maar tweeënhalve maand geleden dat de 15-jarige Robin Tinge in de finale van The Voice Kids stond, maar zijn eerste single is inmiddels een feit...

Winsum verliest markant historicus Jacques Tersteeg (72)
WINSUM - Neerlandicus en historicus Jacques Tersteeg (72) is van groot belang geweest voor de geschiedenis van Winsum en omgeving. De kennis over de lokale geschiedenis...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Pekela

Pekela op Twitter

Slob wil dat gemeente Westland instemt met komst islamitische basisschool https://t.co/Xgf5UCmlYT
Door @Pekela_NOG op 12-07-2019 06:17:35

Gestolen motor kost adviseur ruim € 9.000 door gebrekkig advies over alarm: Alleen op het polisblad van een motorve… https://t.co/q1t0Jyx1fj
Door @AMweb_nl op 10-07-2019 12:57:36

Fors minder ov-boetes voor studenten https://t.co/QAs40H95JY
Door @Pekela_NOG op 10-07-2019 07:21:07

Even aan #Pekela #Westerwolde en #Stadskanaal vragen waar het nieuwe gemeentehuis van #oostgroningensupergemeente m… https://t.co/8EQ5urGoGA
Door @kdhtnny op 09-07-2019 05:31:00

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Pekela

 • Weekmarkt Nieuwe Pekela - Nieuwe Pekela heeft elke woensdag van 13.00 17.00 uur een kleinschalige weekmarkt, te vinden aan de Kerkstraat. Op deze markt vindt u de meest verse producten, aangeboden door gepassioneerde kooplieden.
  Wanneer? Elke woensdag van 13:00 tot 17:00 | Soort: Markt
 • Weekmarkt Oude Pekela - In Oude Pekela is elke donderdag van 13.00 17.00 uur een markt, te vinden in Winkelcentrum de Helling. De markt is kleinschalig, overzichtelijk en gezellig! U kunt hier terecht voor vers groente, fruit, vis, vlees en noten.
  Wanneer? Elke donderdag van 13:00 tot 17:00 | Soort: Markt
 • Jaarmarkt Oude Pekela - In begin september is er weer de gezelligste jaarmarkt van het Noorden. Duizenden mensen zullen deze markt weer bezoeken. Op deze markt zullen ruim 150 standhouders aanwezig zijn. Het aanbod van de standhouders is zeer gevarieerd. Op de parkeerplaats voor het gemeentehuis zullen ruim 80 Oldtimers worden geshowd.
  Wanneer? Elk jaar in begin september | Soort: Markt
 • Schutsemarkt - Samen met een leger aan vrijwilligers, verenigingen, instellingen en enthousiaste sponsoren proberen we een markt te organiseren wat meer is dan een doorsnee jaarmarkt. Onder andere door het inhuren van sportieve,muzikale en culturele activiteiten (waar onze bezoekers gratis van kunnen genieten), proberen wij zoveel mogelijk bezoekers (lees:kopers) te ontvangen..
  Wanneer? Elk jaar op de tweede zaterdag van juni | Soort: Markt
 • Jachthavenmarkt - In de jachthaven van Oude Pekela wordt op de eerste zondag van juli een gezellige markt gehouden. Een markt die ervoor zorgt dat je de zomer goed begint! Komt u dit jaar ook langs?
  Wanneer? Elk jaar op de eerste zondag van juli | Soort: Markt
 • Fietstocht Senioren - In mei organiseert team Sport van de gemeente Pekela een fietstocht voor senioren. De start is om 13.30 uur vanaf de parkeerplaats voor MFC De Binding in Oude Pekela. Er wordt een route gefietst van ongeveer 25 kilometer. Deze fietstocht wordt georganiseerd om het gezellig samen bewegen voor senioren te stimuleren.
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Sport
 • Rommelmarkt - Eind mei is er jaarlijks een rommelmarkt op de ventweg van de Zuidwendingerweg. Vele handelaren zullen proberen hun waren aan de man te brengen. De markt zal worden gehouden van 9.00-13.00 uur. Wilt u ook standhouder zijn? Kom dan op de dag van de rommelmarkt naar de Zuidwendingerweg en bemachtig een gratis standplaats.
  Wanneer? Elk jaar in eind mei | Soort: Markt
 • Oldtimershow Oude Pekela - Tijdens de jaarmarkt is er een Oldtimershow in Oude Pekela. Alle soorten oldtimers zijn welkom, van b.v bakfiets tot vrachtauto! Vanaf rotonde Pekelahof naar het gemeentehuis rijden is de handigste route. Kom gezellig langs met of zonder oldtimer en geniet van al het rijdende moois uit vervlogen tijden.
  Wanneer? Elk jaar in begin september | Soort: Tentoonstelling