Nieuws Overbetuwe

Urnenmuur in Park Lingezegen beklad
ELST - De politie Overbetuwe zoekt getuigen van de bekladding van een urnenmuur in Park Lingezegen aan de Sillestraat in Elst. Met een stift zijn tekeningen gemaakt op...

Gewoon Max!: Ballet
Babs balletschool in Elst bestaat tien jaar. Ter ere daarvan vond afgelopen weekend de jubileumvoorstelling plaats in de Stadsschouwburg...

Natuur krijgt ook in westelijk deel Gendtse Waard de ruimte
GENDT - De natuur krijgt nog meer ruimte in de Gendtse Waard. Steeds meer overwegend agrarisch gebied wordt omgevormd naar natuur. Contracten met pachters worden niet...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Overbetuwe

Overbetuwe op Twitter

Komt de zadellibel definitief in Nederland? https://t.co/jPnH0mgc1t https://t.co/tb34rleP6U
Door @OverbetuweNieuw op 17-06-2019 19:54:05

RT @BurgmOverbetuwe: Ondernemersevent Betuwe Onderneemt Beter 2019 in #Bemmel @LingewaardGem @Gem_Overbetuwe met @marianneschuurm @HelgaWit…
Door @Wijnte op 17-06-2019 18:34:27

RT @BurgmOverbetuwe: Ondernemersevent Betuwe Onderneemt Beter 2019 in #Bemmel @LingewaardGem @Gem_Overbetuwe met @marianneschuurm @HelgaWit…
Door @Labarbje op 17-06-2019 18:31:20

Ondernemersevent Betuwe Onderneemt Beter 2019 in #Bemmel @LingewaardGem @Gem_Overbetuwe met @marianneschuurm… https://t.co/v3K7IxSApm
Door @BurgmOverbetuwe op 17-06-2019 18:31:03

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Overbetuwe

 • Markt Elst - De markt in Elst is op de donderdagochtend van 8.30 - 12.30 uur. De kramen staan op Plein en in de Dorpsstraat. Op deze middelgrote markt kunt u allerlei (streek)producten vinden, voor een aangename prijs. Kom ook gezellig goedkoop boodschappen doen!
  Wanneer? Elke donderdag van 08:30 tot 12:30 | Soort: Markt
 • Markt Zetten - Op dinsdagmiddag van 13.00 - 16.30 uur staat er een markt in Zetten. De markt is op het Julianaplein. Verschillende kooplieden bieden hier hun producten aan. Vanwege haar overzichtelijkheid trekt de markt wekelijks vele bezoekers.
  Wanneer? Elke dinsdag van 13:00 tot 16:30 | Soort: Markt
 • Markt Heteren - In Heteren staat elke vrijdagochtend van 8.30 - 12.30 uur een kleine markt. Momenteel bestaat deze markt uit zes kramen. Deze staan bij het winkelcentrum De Beemdhof.
  Wanneer? Elke vrijdag van 08:30 tot 12:30 | Soort: Markt
 • NK Straatmuzikantenfestival - Elk jaar wordt een evenement voor straatmuzikanten gehouden in Elst (Gld). Het festijn geldt al enkele jaren tevens als Nationaal Kampioenschap (NK) en is een begrip geworden in Nederland. Het gaat in de eerste plaats om het muzikale plezier en de gezelligheid, maar het feit dat om het Nederlands kampioenschap wordt gestreden, maakt het evenement wel extra aantrekkelijk. Verder geeft het “Sfeerproeven” het hele festijn natuurlijk een extra dimensie.
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Festival
 • Overbetuweloop - In Elst worden het hele jaar door vele grote en kleinere evenementen georganiseerd. Maar vooral in de junimaand is er ieder weekend wel iets te doen in het dorp: van muziek tot markten en sport. Het grootste sportevenement is de geweldige Overbetuweloop.
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Sport
 • Elst Bruist - Dit sprankelende evenement is in 2014 voor de 1e keer georganiseerd. Het doel is ons mooie dorp, Elst, sfeervol en gastvrij​ goed en sterk op de kaart zetten. De ondernemer pakt de kans zich op een indrukwekkende manier te presenteren aan het Elsterse publiek.
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Feest
 • Kerstmarkt - Dorpsvereniging Hemmen organiseert in december een gezellige kerstmarkt in en rond het Dorpshuis De Oude School in Hemmen. De kerstmarkt is van 11 tot 17 uur met kramen waarin o.a. kerstartikelen, drankjes, hapjes en overheerlijke oliebollen worden verkocht.
  Wanneer? Elk jaar in december | Soort: Markt
 • Herfstfeest - Het eerste groeiseizoen zit er op in Park Bredelaar en dat mag gevierd worden! Tijdens dit smaakvolle en creatieve pompoenenfeest kunnen bezoekers, pompoenen snijden, genieten van heerlijke pompoensoep, hapjes proeven, knutselen met walnoten en kastanjes, en nog veel meer. Kinderen kunnen zelf een herfstpannenkoekje bakken en voor de papa’s en mama’s wordt gezorgd voor lekkere bockbiertjes.
  Wanneer? Elk jaar in de herfst | Soort: Feest
 • Winterfestijn Overbetuwe - Winterfestijn Overbetuwe is elk jaar weer een grote trekpleister tijdens de feestdagen. Schaatsliefhebbers kunnen zich te allen tijde uitleven op het ijs... terwijl anderen lekker bij de bar kunnen plaatsnemen om op te warmen. Op en rondom de ijsbaan vinden drie weken lang allerlei leuke evenementen plaats.
  Wanneer? Elk jaar in december en januari | Soort: Feest