Nieuws Nijkerk

Buurtbewoners willen 50 kilometer op N224 bij Ede
EDE - Zeker vijftien ongevallen noteerden buurtbewoners bij de oversteek van de N224 bij de oversteek van de De Ruyterstraat naar landgoed Kernhem. Tijd voor actie, vinden...

Auto vliegt uit de bocht in Lunteren, een gewonde gevallen
LUNTEREN - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een bestuurder in Lunteren gewond geraakt bij een eenzijdigheid ongeval. De man is met onbekende verwondingen naar het...

Scooterrijder gewond door ongeval in Ede
EDE - Een scooterrijder is vrijdagavond zwaar gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval in Ede. Het ongeluk gebeurde rond 20.30 uur op het kruispunt van de Kolkakkerweg...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Nijkerk

Nijkerk op Twitter

Bestuurswisseling bij manege Luxool https://t.co/W41uoM9DCn
Door @Marjoninnijkerk op 20-04-2019 09:33:29

LDC-Family winnaar Holland Dans Spektakel 2018 & 2019 https://t.co/jA3kVhzB7w
Door @Marjoninnijkerk op 20-04-2019 09:23:19

RT @spartanijkerk: Vertrek supportersbus vv Sparta Nijkerk naar Urk https://t.co/N0kE4ovmQ2 https://t.co/P9Xy9pp6ca
Door @posiw78 op 20-04-2019 08:25:46

RT @RoelZuidhof: Bieb Nijkerk @biebnijkerk scoort op landelijk bibliotheekcongres https://t.co/iqRypUvjTQ
Door @NadyaAboyaakoub op 20-04-2019 07:15:43

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Nijkerk

 • Weekmarkt Nijkerk - Elke vrijdagmiddag vindt in het centrum van Nijkerk de gezellige weekmarkt plaats. De verkooptijden zijn van 12:00 tot 18:00; met een ruim assortiment. Veel verschillende branches zijn vertegenwoordigd, u kunt uitstekend terecht voor uw dagelijkse/ wekelijkse boodschappen.
  Wanneer? Elke vrijdagmiddag van 12:00 tot 18:00 | Soort: Markt
 • Boerenmaandag Nijkerk - Ieder voorjaar is er in Nijkerk een Boerenmaandag. Op deze maandag staat Nijkerk in het teken van het boerenleven. Er zijn tal van activiteiten, leuk voor jong en oud!
  Wanneer? Elk (voor)jaar | Soort: Markt
 • Halve van Nijkerk - De Halve van Nijkerk is een hardloopevenement dat jaarlijks plaatsvindt op de vierde zaterdag van april. Er zijn vijf afstanden: Halve marathon, 10km, 5km, 1,2km & 2km KidsRun. Start en finish liggen in het historische centrum van de stad Nijkerk. De halve marathon kent een zeer afwisselend parcours door de stad Nijkerk en de prachtige buitengebieden met doorkomsten door de kernen van Hoevelaken en Nijkerkerveen.
  Wanneer? Elk jaar op de vierde zaterdag van april | Soort: Sport
 • Veluwepoortloop - Deze gezellige, regionale loop voert je door het mooie buitengebied van Nijkerk. De afstanden van 2, 5 en 10 km gaan vrijwel geheel over verharde wegen langs stukjes bos, mooie boerderijen en ontluikend voorjaarsgroen. Sporten en genieten tegelijk!
  Wanneer? Elk (voor)jaar | Soort: Sport
 • Nijkerks Straatfestival - Al tientallen jaren wordt jaarlijks het Nijkerks Straatfestival georganiseerd. Tijdens dit stratenfestival zijn er tal van artiesten die hun kunsten vertonen. Een lust voor het oog, en zeker de moeite waard met het hele gezin!
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Festival
 • Zomerfeestweek Nijkerk - De laatste week van de zomervakantie is altijd feest in Nijkerk! Er zijn allerlei activiteiten voor jong en oud. Van de BuitenBios en de Matjesmarkt van het Vakantiespektakel tot een gezellige Bingo, Dweilen & Smartlappen, Fietstocht, het Inbouwhal Beachvolleybaltoernooi, de Touwtrekwedstrijd…
  Wanneer? Elk jaar in de laatste week van de zomervakantie | Soort: Feest
 • Nijkerkse Najaarsbraderie - In het najaar is er jaarlijks een najaarsbraderie in Nijkerk. De Nijkerkse Najaarsbraderie met een verscheidenheid aan artikelen plaats op het gezellige Plein in Nijkerk en de verder binnenstad.
  Wanneer? Elk najaar | Soort: Braderie
 • Openstelling Grote Kerk - De Grote Kerk wordt elk jaar diverse keren opengesteld voor belangstellenden! De Grote- of St. Catharinakerk in de Nederlandse stad Nijkerk is gebouwd in 1461 en herbouwd na een stadsbrand in 1540. De kerk bestaat uit een middenschip, met twee zijbeuken en een koor. Met Sint Catharina, naar wie de kerk genoemd is, wordt bedoeld de legendarische Catharina van Alexandrië.
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Tentoonstelling
 • Landelijke Natuurwerkdag - Jaarlijks wordt er op de eerste zaterdag van november de landelijke natuurwerkdag georganiseerd. Overal in Nederland kan men dan onder begeleiding de handen uit de mouwen steken. Alleen al in de omgeving van Nijkerk wordt er op deze dag op 4 locaties in de natuur gewerkt!
  Wanneer? Elk jaar op de eerste zaterdag van november | Soort: Feest