• Fotocredits: nvt.

  LTO Noord gaat leden die 'tanden lieten zien' bij boerenprotest niet royeren

  De organisatie van de boerenprotesten van maandag zal eventuele leden die achter het geweld en de vernielingen in Groningen zaten niet royeren. Mocht dit het geval zijn, dan is dat "een zaak voor de politie", zegt LTO Noord-bestuurder Trienke Elshof maandag in gesprek met NU.nl.

 • Fotocredits: nvt.

  Boeren forceren deur provinciehuis Groningen tijdens stikstofprotest

  Boze boeren hebben maandag met een trekker de deur van het provinciehuis in Groningen geforceerd. De agrariërs eisten dat de provincie in navolging van Gelderland, Overijssel en Drenthe de stikstofmaatregelen zou terugdraaien, maar de provincie Groningen gaat daar vooralsnog niet in mee.

 • Fotocredits: nvt.

  Amerikaans leger trekt dwars door Nederland met materieel

  Het Amerikaanse leger verplaatst twee grote eenheden dwars door Nederland. 3.500 militairen, 85 Abrams-tanks en honderden andere voertuigen en uitrustingsstukken worden via Nederland naar Duitsland vervoerd. De verplaatsingen gaan over de weg, per trein en voor het eerst ook via binnenvaartschepen.

 • Fotocredits: nvt.

  Boeren dringen Gronings provinciehuis binnen

  Op verschillende plekken in het land werd maandag wederom door boeren geprotesteerd. In acht provincies vertrokken boeren op hun trekker naar de provinciehuizen om te protesteren. Bij het provinciehuis in Groningen was een trekker tot aan de deur van het provinciehuis gereden en probeerden boeren vervolgens het gebouw binnen te dringen.

 • Fotocredits: nvt.

  OM eist zestien jaar cel en tbs voor moord op moeder

  Het Openbaar Ministerie (OM) heeft maandag zestien jaar cel en tbs met dwangverpleging geëist tegen Ton L., die verdacht wordt van het vermoorden van zijn moeder Mona Baartmans uit Delft. Het OM ziet bewezen dat hij dit deed omdat hij schulden bij haar had.

 • Fotocredits: nvt.

  Provincies trekken stikstofregels in, sfeer grimmig in Groningen

  De provincies Gelderland, Overijssel en Drenthe hebben in navolging van de provincie Friesland maandag besloten de vorige week genomen stikstofmaatregelen weer terug te draaien. Het besluit werd bekendgemaakt terwijl honderden boeren opnieuw bij verschillende provinciehuizen in het land tegen het beleid demonstreerden.

 • Fotocredits: nvt.

  Jawed S. veroordeeld tot ruim 26 jaar cel voor aanslag op Amsterdam CS

  De rechtbank heeft Jawed S. tot 26 jaar en acht maanden cel veroordeeld voor het plegen van een terroristische aanslag en het bedreigen van drie agenten op 31 augustus 2018 op Amsterdam Centraal. De man stak twee Amerikaanse toeristen neer, die zwaargewond raakten.

 • Fotocredits: nvt.

  Peperdure Lamborghini in trouwstoet knalt tegen paal in Maasdijk

  Een Lamborghini raakte in de nacht van zondag op maandag zwaar beschadigd in Maasdijk. De auto, met een nieuwwaarde van zo'n 300.000 euro was onderdeel van een trouwstoet. De Lamborghini Huracán botste tegen een beveiligingsbusje en vervolgens tegen een paal.

 • Fotocredits: nvt.

  Aantal ongevallen op de snelweg in vijf jaar verdubbeld

  Het aantal ongevallen op de snelwegen is in de afgelopen vijf jaar flink toegenomen. Het gaat om een verdubbeling naar ruim 38.000 ongevallen eind 2018. Dit blijkt uit maandag gepubliceerd rapport van de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid (SWOV) waar de NRC eerder over schreef.

 • Fotocredits: nvt.

  Weerbericht: Regenachtige start van de week, lokaal kans op onweersbui

  De week start bewolkt en nat. Vroeg in de middag is er lokaal kans op een onweersbui, later wordt het in het hele land droog. Het kwik schommelt tussen de 16 en 20 graden.

Nieuws Nederweert

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Nederweert

Nederweert op Twitter

RT @JanssendeJongPO: In Nederweert, is door @janssendejong een nieuwbouwplan De Heerlijckheid ontwikkelt. Vanwege de grote vraag zijn 7 won…
Door @Jajogroep op 14-10-2019 12:52:07

Auto botst tegen boom: traumahelikopter ingezet en bestuurster gewond naar ziekenhuis Een auto is vanochtend op de… https://t.co/vUCydqzl1s
Door @helmond_nieuws op 14-10-2019 08:13:37

In Nederweert, is door @janssendejong een nieuwbouwplan De Heerlijckheid ontwikkelt. Vanwege de grote vraag zijn 7… https://t.co/twblMaEzB0
Door @JanssendeJongPO op 14-10-2019 08:00:04

L1 Cultuurcafé: een muzikaal spektakel in #Nederweert https://t.co/IWxjEBsFxR L1 nieuws plaatste het volgende beric… https://t.co/ylvWAu8NH6
Door @_weert op 12-10-2019 12:12:14

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Nederweert

 • Weekmarkt Nederweert - Iedere woensdagochtend wordt er een gratis toegankelijke weekmarkt georganiseerd in Nederweert. Deze markt kent een uitgebreid productenassortiment bestaande uit onder andere vlees, vis, groente, fruit en zuivel. Tevens is de markt kleinschalig en gezellig.
  Wanneer? Elke woensdag van 09:00 tot 12:00 | Soort: Markt
 • Moulin Blues Ospel - Al meer dan 30 jaar is Moulin Blues Ospel het toonaangevende blues- & rootsfestival van Nederland dat wereldwijd aanzien geniet. Op het Moulin Blues Festival word je in een uitermate gezellige sfeer, verrast door muziek van internationale blues- & roots toppers van vandaag en morgen.
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Festival
 • Vlinderwandeling - Een wandelpad vanaf het centrum van Nederweert naar de levende tuin van zorgboerderij Bosserhof. Een wandeling van 1,3 km. De route start bij het zorgcentrum St. Joseph en wordt aangegeven met groene bordjes waar een vlinder op staat. Iedere zondagmorgen gedurende de zomertijd is de tuin van de Bosserhof geopend en bent u van harte welkom om de tuin te bekijken. Ook voor een kopje koffie / thee met een lekkere wafel en een gezellig praatje. We zijn geopend van 10.00 uur tot 12.30 uur.
  Wanneer? Elke zomerse zondagochtend | Soort: Sport
 • Zomerbraderie Nederweert - Tijdens de braderie in het centrum van Nederweert organiseren een aantal ondernemers en verenigingen een te gekke braderiedag in de Lindanusstraat in Nederweert. De straat is vol met muziek, spelletjes en allerlei andere leuke activiteiten voor kinderen. Je kunt tevens door middel van een stempelkaart kans maken op leuke prijzen!
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Braderie
 • Timmerdorp - Een nieuwe editie van het grandioze Timmerdorp van Jong Nederland Budschop. Vier dagen lang gaan kinderen aan de slag met pallets, hamers en spijkers om hun droomhut te maken! Vorig jaar zijn we enorm gegroeid, en dit was een succes! Daarom zal dit jaar het Timmerdorp weer op het Rochusplein plaatsvinden.
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Feest
 • Festeynder - Elke derde zondag van juli: FESTEYNDER! Festeynder (feest in Eind) is een festival van herkenning, sfeer, beleving en vermaak. Een toegangskaartje voor Festeynder kost slechts 7,50 voor volwassenen. Kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis naar binnen als ze begeleid worden door een betalende volwassen bezoeker.
  Wanneer? Elk jaar op de derde zondag van juli | Soort: Festival
 • Raadpop - Raadpop is een jaarlijks terugkerend zomers festival dat plaatsvindt in Nederweert. Ieder jaar heeft het festival een geweldige line-up, zodat Nederweert uit zijn dak kan gaan op fantastische muziek en een geweldige sfeer ontstaat!
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Festival
 • Toer Wielerclub - Introductie lustrum MTB-tocht en Racefiets-tocht in het damespeloton van TWC Nederweert met na afloop koffie met vlaai aan de Hagelkruisbaan 9 te Ospel. Daarna kun je de maand april op iedere dinsdagavond om 18.00 u en zondagmorgen om 9.00 u aansluiten op de startlocatie aan Rochusplein in Nederweert om het rijden in het peloton te ervaren.
  Wanneer? Elk voorjaar | Soort: Sport
 • Oranjemarkt - Op 27 april organiseert Buurtvereniging Sint Rochus jaarlijks de inmiddels zeer bekende Oranjemarkt. Op deze markt worden hoofdzakelijk gebruikte goederen verkocht. Ook dit jaar zal er weer een gezellig horeca gedeelte ingericht worden waar u iets kan eten en drinken. Voor de kinderen zal er een springkussen zijn. De markt vangt aan om 11.00 uur en zat tot 16.00 uur duren.
  Wanneer? Elk jaar op 27 april | Soort: Markt