Nieuws Montferland

IJsselbruggen in A12 moeten mogelijk vervangen worden
WESTERVOORT - Rijkswaterstaat houdt er rekening mee dat de IJsselbruggen in de snelweg A12 vervangen moeten worden. Dat is het geval als renoveren te duur wordt...

Doetinchems hart vol licht voor Utrecht
DOETINCHEM - Tussen de 100 en 150 mensen vormden gisteravond in het centrum van Doetinchem een groot, verlicht hart, om hun steun te betuigen aan de slachtoffers van de...

Onbekende beller bedreigt ziekenhuispersoneel tot in de nachtelijke uren
DOETINCHEM/ ARNHEM - Ziekenhuispersoneel in de Achterhoek en Arnhem wordt al bijna twee weken lastiggevallen door een man die stelselmatig ziekenhuisafdelingen opbelt...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Montferland

Montferland op Twitter

Rustpauze voor ontwikkeling #windmolens en #zonneparken in #Montferland https://t.co/hcrvXY21U3
Door @VechtdalPartij op 22-03-2019 06:24:04

RT @vvDVC26: In Montferland Nieuws een interview met Daan en Twan, twee broers die uitkomen voor het eerste elftal van DVC’26: https://t.co…
Door @Eugenie42 op 21-03-2019 19:15:15

Rustpauze voor ontwikkeling windmolens en zonneparken in Montferland https://t.co/gLagPdSq6D
Door @AartvanAcquoij op 21-03-2019 19:07:45

In Montferland Nieuws een interview met Daan en Twan, twee broers die uitkomen voor het eerste elftal van DVC’26: https://t.co/ydDymGhZLX
Door @vvDVC26 op 21-03-2019 09:46:29

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Montferland

 • Markt Didam - In Nederland zijn nog twee overdekte markthallen waar een echte weekmarkt plaatsvindt. De uit 1951 daterende markthal in Didam is er daar één van. Elke vrijdag van 10.30 tot 17.30 uur verkopen marktlieden verse producten zoals vis, kaas, groenten, bloemen en brood plaats. Maar ook kan men terecht voor sieraden, snuisterijen en kleding.
  Wanneer? Elke vrijdag van 10:30 tot 17:30 | Soort: Markt
 • Markt 's-Heerenberg - De weekmarkt in ’s-Heerenberg vindt iedere donderdag plaats op het Stadplein in het gezellige centrum van ’s-Heerenberg. De organisatie van de markt is in handen van de gemeente Montferland. De markttijden zijn van 10.30 uur tot 16.00 uur.
  Wanneer? Elke donderdag van 10:30 tot 16:00 | Soort: Markt
 • Jaarmarkt Didam - De kermis in Didam is in midden oktober op het plein rondom het voormalige gemeentehuis. Achttien attracties hopen vertier te brengen voor jong en oud. Op de laatste dag wordt ook van 10.00 tot 16.00 uur de traditionele jaarmarkt gehouden met de meest uiteenlopende producten.
  Wanneer? Elk jaar in midden oktober | Soort: Markt
 • Didam op Stelten - Didam op Stelten wordt al tientallen jaren achtereenvolgens georganiseerd. Tijdens dit knotsgekke evenement staat heel Didam op stelten. U wilt dit zeker weten niet missen!
  Wanneer? Elke (voor)zomer | Soort: Feest
 • Diemse Toren Classic - Gezelligheid, want je krijgt een warme ontvangst met koffie en een lokale lekkernij bij de start op Tankstation Tatelaar in het feestelijke dorpje Didam. De Diemse Toren Clasic is een onderdeel van het evenement Didam op Stelten. Voorheen was deze rit bekend onder de naam Oldtimertoertocht de Liemers. Een prachtige tocht staat u te wachten.
  Wanneer? Elke (voor)zomer | Soort: Tentoonstelling
 • Diemse Experience Run - Voor de Diemse Experience Run hoef je niet per se ervaren te zijn, maar het gaat om het ervaren zelf! Tijdens deze run en het bijbehorende (prachtige) parcours kunt u volop genieten.
  Wanneer? Elke (voor)zomer | Soort: Sport
 • Wielerfestival Montferland - Wielerfestival Montferland organiseert jaarlijks een evenement waarin sportief fietsen in Montferland centraal staat. Hierdoor zullen steeds meer sportieve fietsers en mensen in hun omgeving Montferland leren kennen als een buitengewoon mooi en uitdagend fietsgebied.
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Sport
 • Montferlandrun - De Pfixx Solar Montferland Run is een aantrekkelijke en sfeervolle hardloopwedstrijd van 15 kilometer, met start en finish in het pittoreske ’s-Heerenberg. De deelnemers lopen door het heuvelachtige en bosrijke landschap van Montferland en doen onderweg de dorpen Stokkum, Beek en Zeddam aan. Het parcours heeft uitdagende klimmetjes én wordt beschouwd als één van de mooiste wedstrijden van Nederland.
  Wanneer? Elk jaar in december | Soort: Sport
 • Hemelslief - Tijdens Hemelvaart in hartje Didam, een daverend muzikaal en vooral ook gezellig festival met activiteiten voor jong en oud! Terrein: Het grasveld naast de Mariakerk. Aanvang: 13:00u tot 0:00u. Gratis Entree!
  Wanneer? Elk jaar tijdens Hemelvaart | Soort: Festival
 • Kerstmarkt 's-Heerenberg - Rotary Bergh, onderdeel van Rotary International, organiseert ook dit jaar weer hun sfeervolle goede doelen kerstmarkt. Met een 20-tal kramen, gevuld met veelal eigengemaakte producten, en het optreden van diverse gezelschappen in een geheel eigen setting zal geld bijeen worden gebracht om een drietal goede doelen te steunen.
  Wanneer? Elk jaar in midden december | Soort: Festival