Nieuws Mill en Sint Hubert

Live blues met Jimmy's Gang in Mill
Op zaterdag 23 februari is het opnieuw tijd voor blues bij Café Royal aan de Kerkstraat 35-37 in Mill met een live optreden van Jimmy's Gang. Het concert begint...

Vrouwen in beweging in Mill
In 1961 richtten een aantal vrouwen in Mill de gymnastiekclub 'vrouwen in beweging' op. Een club waar je eens per week een uur lang volop in beweging bent. Vandaag...

Solovoorstelling Emma wil leven in theater Mill
In theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill is vrijdag 12 april de solovoorstelling Emma wil leven door Lisse Knaapen te zien. Voor de theatershow om 20.15 uur is...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Mill en Sint Hubert

Mill en Sint Hubert op Twitter

RT @CDAMill: Regelgeving voor boeren wordt steeds strenger, zeker in Brabant. CDA kiest voor minder strenge regels en behoud van familiebe…
Door @HenkErmers op 17-02-2019 14:13:24

RT @CDAMill: Regelgeving voor boeren wordt steeds strenger, zeker in Brabant. CDA kiest voor minder strenge regels en behoud van familiebe…
Door @ronvanlith op 16-02-2019 12:39:44

RT @ErikGeene: Steeds minder koeien in de Brabantse weiden https://t.co/345SlbrRt2
Door @MartijnSchrave1 op 16-02-2019 08:52:09

RT @CDAMill: Regelgeving voor boeren wordt steeds strenger, zeker in Brabant. CDA kiest voor minder strenge regels en behoud van familiebe…
Door @WimdeWinEersel op 15-02-2019 22:43:37

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Mill en Sint Hubert

 • Weekmarkt Mill - Elke woensdagochtend is er op het marktplein in Mill een weekmarkt te vinden. Op deze markt vindt u allerlei verse producten. Er worden zowel food- als nonfoodproducten aangeboden. De markt is overzichtelijk en klein.
  Wanneer? Elke woensdagochtend | Soort: Markt
 • Kasteelronde van Mill - Jaarlijks vindt de Kasteelronde van Mill plaats. In diverse categorien zullen regionale renners een gooi doen naar de overwinning. Start en finish zijn bij Grandcaf t Lagerhuis aan de Beerseweg. Het 2,2 kilometer lange parcours loopt via de Groenedijk, Looierijweg, Brandsestraat, Voordijk en Kolkweg weer terug naar de Beerseweg. Het parcours zal voor al het verkeer worden afgesloten en de toegang is gratis.
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Sport
 • Parkfeest - In mei zal het Parkfeest in Mill worden gehouden. Dit alles in het Landschapspark aan de hoek Schoolstraat - Beerseweg in Mill. Het Parkfeest in Mill barst weer van de muziek en activiteiten.
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Feest
 • Ons Plattelandsrondje - In eind mei is er volop cultuur, historie en activiteiten op het Verrassende PlatteLand van Cuijk. Dit van 10.00 uur tot 17.00 uur tijdens Ons Plattelandsrondje. Veel bedrijven, ook in de gemeente Mill en Sint Hubert, zetten deze dag de deuren open. Her en der zijn ook diverse activiteiten te vinden.
  Wanneer? Elk jaar in eind mei | Soort: Feest
 • Millstock - Millstock is een kleinschalig akoestisch muziekfestival dat in eind mei van 19.00 uur tot 01.00 uur zal plaatsvinden op het Natuurkampeerterrein van de Herderinn aan de Nieuwenhofweg 5 in Mill. Dit relatief nieuwe festival zorgt voor veel plezier!
  Wanneer? Elk jaar in eind mei | Soort: Festival
 • Schaapsscheerdersfeest - In begin juni is het tijd voor het Schaapsscheerdersfeest. Dit bij Belevingsboerderij de Nieuwenhof aan de Nieuwenhofweg in Mill. Van 11.00 uur tot 17.00 uur bent u er van harte welkom, toegang is uiteraard helemaal gratis. Naast het scheren van schapen zijn er tal van activiteiten en stands te vinden.
  Wanneer? Elk jaar in begin juni | Soort: Tentoonstelling
 • Dag van het Kasteel - Tijdens de landelijke Dag van het Kasteel kunnen kinderen veel stoere workshops volgen, zoals twining, zelf vuur maken of knutselen. Kinderen mogen middeleeuwse Pie bakken in het historische bakhuisje of met de huifkar mee. Voor de grote mensen geeft Rob Vloet van Myllesheem een wandeling over de oude paadjes tussen de hoeve's van het landgoed.
  Wanneer? Elk jaar op Tweede Pinksterdag | Soort: Feest
 • Millse Pulling - In begin juni staan ronkende motoren, tractorgeweld, kindervermaak en muziek weer centraal op het evenemententerrein aan de van den Bogaardweg in Mill. Dan wordt namelijk weer het fameuze Millse Pulling weekend gehouden.
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Tentoonstelling
 • Kermis Sint Hubert - Zoals gebruikelijk is het in Sint Hubert elke tweede zondag van juni tijd voor de Sint Hubertse kermis. Tijdens deze periode zijn er in Sint Hubert op het kermisterrein tal van attracties en kramen te vinden.
  Wanneer? Elk jaar op de tweede zondag van juni | Soort: Feest
 • Mill at the Park - In het laatste weekend van juni is het elk jaar tijd voor het muziekfestival Mill at the Park. Dit alles wordt gehouden in het Landschapspark aan de hoek Schoolstraat - Beerseweg in Mill. Mill at the park biedt een gevarieerd muziekprogramma met tal van extra toevoegingen voor jong en oud.
  Wanneer? Elk jaar in het laatste weekend van juni | Soort: Festival