Nieuws Mill en Sint Hubert

Bob de Die uit Helmond overleden: korfbalcoryfee met een zwak voor Afrika
HELMOND - Een vurig voorvechter van de korfbalsport en een man van de wereld. Zo leerden velen Bob de Die kennen. Afgelopen woensdag overleed de oud-voorzitter van de Internationale...

Corona maakt creatief: drive-in langs tuinplanten bij Kaatsheuvelse teler
KAATSHEUVEL - In je auto door de kas om tuinplanten te kopen. Corona leidt tot nieuwe ideeën, zoals de tijdelijke plant-drive-in bij kwekerij Van Son & Koot in Kaatsheuvel...

Relatieve rust in ‘weekend van de waarheid‘ in Amphia ziekenhuis: 'We zijn in control’
Het zou het weekend van de waarheid worden voor de Brabantse ziekenhuizen. Kunnen de intensive cares de verwachte golf aan nieuwe coronapatiënten aan? Ja, is vooralsnog...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Mill en Sint Hubert

Mill en Sint Hubert op Twitter

aangepaste openingstijden Cultureel Centrum Myllesweerd en gemeentehuis Mill en Sint Hubert: aangepaste openingstij… https://t.co/NroGIcgsRo
Door @Myllesweerd op 27-03-2020 18:55:32

ZORG VOOR ELKAAR! In de gemeente Mill en Sint Hubert helpen we elkaar in deze Coronacrisis. Op… https://t.co/fr3I9LnyrF
Door @AntoineWalraven op 27-03-2020 18:20:54

RT @gemeenteMill: In de gemeente Mill en Sint Hubert helpen we elkaar in deze Coronacrisis. Op https://t.co/UqTBxLaVid kun je vanaf nu jou…
Door @WijCoMillStHub op 27-03-2020 15:56:42

Hulp bieden of hulp vragen? Nieuw digitaal platform in Grave en Mill en Sint Hubert #grave #regioLandVanCuijk https://t.co/yUlsDJSZy4
Door @arenalokaal op 27-03-2020 15:47:59

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Mill en Sint Hubert

 • Weekmarkt Mill - Elke woensdagochtend is er op het marktplein in Mill een weekmarkt te vinden. Op deze markt vindt u allerlei verse producten. Er worden zowel food- als nonfoodproducten aangeboden. De markt is overzichtelijk en klein.
  Wanneer? Elke woensdagochtend | Soort: Markt
 • Kasteelronde van Mill - Jaarlijks vindt de Kasteelronde van Mill plaats. In diverse categorien zullen regionale renners een gooi doen naar de overwinning. Start en finish zijn bij Grandcaf t Lagerhuis aan de Beerseweg. Het 2,2 kilometer lange parcours loopt via de Groenedijk, Looierijweg, Brandsestraat, Voordijk en Kolkweg weer terug naar de Beerseweg. Het parcours zal voor al het verkeer worden afgesloten en de toegang is gratis.
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Sport
 • Parkfeest - In mei zal het Parkfeest in Mill worden gehouden. Dit alles in het Landschapspark aan de hoek Schoolstraat - Beerseweg in Mill. Het Parkfeest in Mill barst weer van de muziek en activiteiten.
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Feest
 • Ons Plattelandsrondje - In eind mei is er volop cultuur, historie en activiteiten op het Verrassende PlatteLand van Cuijk. Dit van 10.00 uur tot 17.00 uur tijdens Ons Plattelandsrondje. Veel bedrijven, ook in de gemeente Mill en Sint Hubert, zetten deze dag de deuren open. Her en der zijn ook diverse activiteiten te vinden.
  Wanneer? Elk jaar in eind mei | Soort: Feest
 • Millstock - Millstock is een kleinschalig akoestisch muziekfestival dat in eind mei van 19.00 uur tot 01.00 uur zal plaatsvinden op het Natuurkampeerterrein van de Herderinn aan de Nieuwenhofweg 5 in Mill. Dit relatief nieuwe festival zorgt voor veel plezier!
  Wanneer? Elk jaar in eind mei | Soort: Festival
 • Schaapsscheerdersfeest - In begin juni is het tijd voor het Schaapsscheerdersfeest. Dit bij Belevingsboerderij de Nieuwenhof aan de Nieuwenhofweg in Mill. Van 11.00 uur tot 17.00 uur bent u er van harte welkom, toegang is uiteraard helemaal gratis. Naast het scheren van schapen zijn er tal van activiteiten en stands te vinden.
  Wanneer? Elk jaar in begin juni | Soort: Tentoonstelling
 • Dag van het Kasteel - Tijdens de landelijke Dag van het Kasteel kunnen kinderen veel stoere workshops volgen, zoals twining, zelf vuur maken of knutselen. Kinderen mogen middeleeuwse Pie bakken in het historische bakhuisje of met de huifkar mee. Voor de grote mensen geeft Rob Vloet van Myllesheem een wandeling over de oude paadjes tussen de hoeve's van het landgoed.
  Wanneer? Elk jaar op Tweede Pinksterdag | Soort: Feest
 • Millse Pulling - In begin juni staan ronkende motoren, tractorgeweld, kindervermaak en muziek weer centraal op het evenemententerrein aan de van den Bogaardweg in Mill. Dan wordt namelijk weer het fameuze Millse Pulling weekend gehouden.
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Tentoonstelling
 • Kermis Sint Hubert - Zoals gebruikelijk is het in Sint Hubert elke tweede zondag van juni tijd voor de Sint Hubertse kermis. Tijdens deze periode zijn er in Sint Hubert op het kermisterrein tal van attracties en kramen te vinden.
  Wanneer? Elk jaar op de tweede zondag van juni | Soort: Feest
 • Mill at the Park - In het laatste weekend van juni is het elk jaar tijd voor het muziekfestival Mill at the Park. Dit alles wordt gehouden in het Landschapspark aan de hoek Schoolstraat - Beerseweg in Mill. Mill at the park biedt een gevarieerd muziekprogramma met tal van extra toevoegingen voor jong en oud.
  Wanneer? Elk jaar in het laatste weekend van juni | Soort: Festival