• Fotocredits: nvt.

  Politie heeft inmiddels 370 tips over onbekende dode vrouw Westdorpe

  De Zeeuwse politie heeft inmiddels 370 tips binnengekregen over de onbekende, overleden vrouw die op 22 juni in een weiland in Westdorpe is gevonden. "Haar identiteit is, ondanks al deze tips, nog niet achterhaald", aldus de politie maandag.

 • Fotocredits: nvt.

  OM: Verdachten van beramen aanslag konden halve kilo explosieven maken

  De kunstmest en chemicaliën die zijn aangetroffen bij de zes terrorismeverdachten die vorig jaar september zijn aangehouden in en rond Arnhem, waren voldoende om 0,5 kilo aan explosieven te maken. Daarmee hadden ze een grote ontploffing kunnen veroorzaken, zei de officier van justitie maandag tijdens een inleidende zitting voor de rechtbank in Rotterdam.

 • Fotocredits: nvt.

  Apothekersorganisatie verwacht dat medicijntekort groter wordt

  Apothekersorganisatie Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) zegt maandag in gesprek met het NOS Radio 1 Journaal dat het geneesmiddelentekort in 2019 waarschijnlijk groter wordt. Sinds 2010 neemt het aantal tekorten met sprongen toe.

 • Fotocredits: nvt.

  Maastunnel in Rotterdam maandag na renovatie van twee jaar weer open

  De Maastunnel in Rotterdam is maandag na een grootschalige renovatie van twee jaar in beide richtingen weer open.

 • Fotocredits: nvt.

  Aantal zijinstromers voor de pabo neemt flink toe

  Het aantal personen dat zich wil laten omscholen tot docent in het basisonderwijs, is dit jaar flink gestegen. Met bijna elfhonderd aanmeldingen gaat het om een ruime verdubbeling ten opzichte van vorig jaar, meldt het Landelijk Overleg Lerarenopleidingen Basisonderwijs (LOBO) maandag aan de NOS.

 • Fotocredits: nvt.

  Omwonenden geëvacueerd na grote brand in bedrijfspand Zoetermeer

  In een bedrijfsverzamelgebouw aan de Edisonstraat in Zoetermeer heeft in de nacht van zondag op maandag een brand gewoed. Negen omwonenden moesten worden geëvacueerd, maar niemand raakte gewond.

 • Fotocredits: nvt.

  ProRail: Meer treinen in nieuwe dienstregeling vanaf december

  De dienstregeling voor 2020 is rond, meldt spoorbeheerder ProRail maandag. Het spoorboekje vanaf december bevat meer treinen op diverse trajecten. In tegenstelling tot voorgaande jaren, is de dienstregeling niet per minuut maar per tien seconden ingedeeld.

 • Fotocredits: nvt.

  'Verdachte' koffer Hilversum blijkt na urenlang onderzoek compleet leeg

  De politie heeft zondagochtend en -middag enkele uren onderzoek gedaan naar een 'verdacht' pakketje bij de Sint Vituskerk in Hilversum. Daar zaten echter geen explosieven in, liet de politie weten. De koffer bleek compleet leeg te zijn.

 • Fotocredits: nvt.

  Man raakt auto en rijbewijs kwijt na ritje van 234 km/u over de A4

  Een automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag met 234 kilometer per uur langs een snelheidscontrole gereden op de A4 bij Schipluiden, meldt politie Westland zondag op Facebook. Bij Schipluiden mag doorgaans 100 kilometer per uur worden gereden.

Nieuws Midden-Delfland

Hardinxveld gestart met seizoenvoorbereiding
H'VELD-G'DAM De selectie van Hardinxveld is onder leiding van de nieuwe trainer coach Richard den Ouden gestart met de voorbereiding van het komende voetbalseizoen...

Politie treft nep vuurwapen aan in Hardinxveld-Giessendam
H'VELD-G'DAM De politie werd in de nacht van zaterdag op zondag gealarmeerd voor een verdachte situatie in Hardinxveld-Giessendam. Eenmaal ter plaatse trof de politie...

De juiste werkplek
Delft - Donderdag 29 augustus organiseert De Broekriem, in samenwerking met 015NOW uit Delft, een workshop over het vinden van e juiste werkplek. De workshop staat onder...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Midden-Delfland

Midden-Delfland op Twitter

Wat vind jij? RT @DelflandsGroen: Steun voor verkaveling #Midden_Delfland https://t.co/YJNvT2CxRa
Door @Harnasmolen op 16-08-2019 09:10:09

RT @DelflandsGroen: Steun voor verkaveling #Midden_Delfland https://t.co/GBeZ6O6YH8
Door @DelflandMidden op 12-08-2019 14:55:54

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Midden-Delfland

 • Weekmarkt Maasland - In Maasland zijn er wekelijks twee markten: op donderdag van 09:00 tot 18:00 en op zaterdag van 08:00 tot 17:00. Op deze markten vindt u verse producten voor aangename prijzen.
  Wanneer? Elke donderdag en zaterdag | Soort: Markt
 • Kadeloop - Deze hardloopwedstrijd over 12 kilometer heeft de start en finish in Schipluiden. De Kadeloop mag zich al jaren verheugen op een groot aantal deelnemers die onderweg kunnen genieten van het prachtige agrarische landschap met de vele boerderijen in de Zouteveense polder.
  Wanneer? Elke voorzomer | Soort: Sport
 • Landbouwdag - In april is weer een nostalgisch treffen van oude tractoren en landbouwwerktuigen gehouden in Schipluiden. De tractoren verzamelden op de parkeerplaats aan de Tiendweg en vertrokken daar vandaan voor een rit door Midden-Delfland van 24 kilometer. Na afloop van deze rit stonden de tractoren te pronken langs de BM singel in Schipluiden.
  Wanneer? Elk jaar in april | Soort: Tentoonstelling
 • Drekrees - Sinds 1998 wordt deze wedstrijd langs de Zweth in de Holierhoekse polder gehouden. Het is hierbij de bedoeling dat hardlopend een parkoers van 4,2 kilometer wordt afgelegd dwars door de polder waarbij ruim 60 sloten moeten worden overgestoken. Een echte uitdaging!
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Sport
 • Midden-Delfland Dag - De Midden-Delfland Vereniging organiseert sinds 1999 ieder jaar de Midden-Delfland Dag. Deze dag is inmiddels uitgegroeid tot een fenomeen waaraan vele organisaties en bewoners meewerken en waarbij in het hele gebied van alles is te zien en te beleven. Ieder jaar wordt gekozen voor een ander thema.
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Feest
 • Midden-Delfland Open! - "Midden-Delfland Open!" vormt de jaarlijkse start van het recreatieseizoen. De Agrarische Natuurvereniging Vockestaert organiseert ieder jaar in april deze open dag van een aantal boerenbedrijven en andere bedrijven en particulieren. Steeds vormt een andere polder het decor van dit evenement en ieder jaar wordt een ander thema bedacht.
  Wanneer? Elk jaar in april | Soort: Tentoonstelling
 • Trekkertrek Schipluiden - Dit door ruim 1500 betalende bezoekers bezochte evenement is voor de liefhebbers van grote grommende, ronkende en rokende trekkers een must om mee te maken. Dit door Jan Dankier en Jaap Zegwaard georganiseerde festijn kan door de grote bezoekersaantallen gerust een doorslaand succes worden genoemd.
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Tentoonstelling
 • Boerol - Boerol is het cultuurfestival in de polder met theater, beeldende kunst, toneel, film, land-art, pozie en natuurlijk veel muziek. Boerol is voor jong en oud en op de zaterdag helemaal gratis. De sfeervolle locatie is midden in de polder, op het terrein van boerderij Het Kraaiennest, gemeente Midden-Delfland
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Festival
 • Kouwe Kermis - De Kouwe Kermis vult je zaterdagavond met muziek, cabaret en theater. Je bent verzekerd van een plaatsje bij elke voorstelling want gelijk een draaimolen zwier je langs 3 attracties die door ons zorgvuldig zijn geselecteerd. We zijn apetrots op ons programma en zijn razend nieuwsgierig naar wat jij er van gaat vinden.
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Feest
 • Midden-Delfland Halve Marathon - In februari aanstaande start om 13:30 uur de Midden-Delfland Halve Marathon, vlak achter het nieuwe Gemeentehuis van Midden Delfland en deze loopt door zowel Schipluiden als Maasland. De lopers kunnen onderweg genieten van polderlandschappen, oude dorpskernen en waterpartijen.
  Wanneer? Elk jaar in februari | Soort: Sport