• Fotocredits: nvt.

  Politie heeft inmiddels 370 tips over onbekende dode vrouw Westdorpe

  De Zeeuwse politie heeft inmiddels 370 tips binnengekregen over de onbekende, overleden vrouw die op 22 juni in een weiland in Westdorpe is gevonden. "Haar identiteit is, ondanks al deze tips, nog niet achterhaald", aldus de politie maandag.

 • Fotocredits: nvt.

  OM: Verdachten van beramen aanslag konden halve kilo explosieven maken

  De kunstmest en chemicaliën die zijn aangetroffen bij de zes terrorismeverdachten die vorig jaar september zijn aangehouden in en rond Arnhem, waren voldoende om 0,5 kilo aan explosieven te maken. Daarmee hadden ze een grote ontploffing kunnen veroorzaken, zei de officier van justitie maandag tijdens een inleidende zitting voor de rechtbank in Rotterdam.

 • Fotocredits: nvt.

  Apothekersorganisatie verwacht dat medicijntekort groter wordt

  Apothekersorganisatie Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) zegt maandag in gesprek met het NOS Radio 1 Journaal dat het geneesmiddelentekort in 2019 waarschijnlijk groter wordt. Sinds 2010 neemt het aantal tekorten met sprongen toe.

 • Fotocredits: nvt.

  Maastunnel in Rotterdam maandag na renovatie van twee jaar weer open

  De Maastunnel in Rotterdam is maandag na een grootschalige renovatie van twee jaar in beide richtingen weer open.

 • Fotocredits: nvt.

  Aantal zijinstromers voor de pabo neemt flink toe

  Het aantal personen dat zich wil laten omscholen tot docent in het basisonderwijs, is dit jaar flink gestegen. Met bijna elfhonderd aanmeldingen gaat het om een ruime verdubbeling ten opzichte van vorig jaar, meldt het Landelijk Overleg Lerarenopleidingen Basisonderwijs (LOBO) maandag aan de NOS.

 • Fotocredits: nvt.

  Omwonenden geëvacueerd na grote brand in bedrijfspand Zoetermeer

  In een bedrijfsverzamelgebouw aan de Edisonstraat in Zoetermeer heeft in de nacht van zondag op maandag een brand gewoed. Negen omwonenden moesten worden geëvacueerd, maar niemand raakte gewond.

 • Fotocredits: nvt.

  ProRail: Meer treinen in nieuwe dienstregeling vanaf december

  De dienstregeling voor 2020 is rond, meldt spoorbeheerder ProRail maandag. Het spoorboekje vanaf december bevat meer treinen op diverse trajecten. In tegenstelling tot voorgaande jaren, is de dienstregeling niet per minuut maar per tien seconden ingedeeld.

 • Fotocredits: nvt.

  'Verdachte' koffer Hilversum blijkt na urenlang onderzoek compleet leeg

  De politie heeft zondagochtend en -middag enkele uren onderzoek gedaan naar een 'verdacht' pakketje bij de Sint Vituskerk in Hilversum. Daar zaten echter geen explosieven in, liet de politie weten. De koffer bleek compleet leeg te zijn.

 • Fotocredits: nvt.

  Man raakt auto en rijbewijs kwijt na ritje van 234 km/u over de A4

  Een automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag met 234 kilometer per uur langs een snelheidscontrole gereden op de A4 bij Schipluiden, meldt politie Westland zondag op Facebook. Bij Schipluiden mag doorgaans 100 kilometer per uur worden gereden.

Nieuws Maassluis

Hardinxveld gestart met seizoenvoorbereiding
H'VELD-G'DAM De selectie van Hardinxveld is onder leiding van de nieuwe trainer coach Richard den Ouden gestart met de voorbereiding van het komende voetbalseizoen...

Politie treft nep vuurwapen aan in Hardinxveld-Giessendam
H'VELD-G'DAM De politie werd in de nacht van zaterdag op zondag gealarmeerd voor een verdachte situatie in Hardinxveld-Giessendam. Eenmaal ter plaatse trof de politie...

De juiste werkplek
Delft - Donderdag 29 augustus organiseert De Broekriem, in samenwerking met 015NOW uit Delft, een workshop over het vinden van e juiste werkplek. De workshop staat onder...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Maassluis

Maassluis op Twitter

Excelsior #Maassluis speelt gelijk tegen Spijkenisse. https://t.co/D4tRExnA9H
Door @Maassluis24 op 19-08-2019 08:10:18

RT @Maassluis24: Informatieavond over de Hollandtunnel & Blankenburgverbinding. https://t.co/mFqLA6JgCN #Regio #Maassluis #Vlaardingen
Door @YBreevaart67_63 op 19-08-2019 07:55:49

Informatieavond over de Hollandtunnel & Blankenburgverbinding. https://t.co/mFqLA6JgCN #Regio #Maassluis #Vlaardingen
Door @Maassluis24 op 19-08-2019 07:42:43

RT @BoerebachSUNN: Mooi hoor deze app "eerste advies bij schulden" van Schuldhulpmaatje Vlaardingen. Binnenkort kunnen alle inwoners van de…
Door @helmadijkhof op 19-08-2019 06:43:29

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Maassluis

 • Weekmarkt Maassluis - In de gemeente Maassluis worden de volgende twee weekmarkten gehouden: op vrijdag op het parkeerterrein achter de Nieuwstraat van 08.30 tot 16.30 uur en op dinsdag op het parkeerterrein nabij het winkelcentrum Koningshoek van 08.30 tot 16.30 uur.
  Wanneer? Elke dinsdag en vrijdag van 08:30 tot 16:30 | Soort: Markt
 • Filmfestival Maassluis - Het Filmfestival Maassluis is terug! Tijdens dit festival staan de films centraal. Het festival trekt vele bezoekers, mede vanwege de gezellige sfeer.
  Wanneer? Elk jaar in augustus | Soort: Festival
 • Koningshoek Festival - Entertainment in én om het winkelcentrum in de vorm van theater, foodtrucks, muziekoptredens, een Festival Market, kinderactiviteiten en veel leuke festivalaanbiedingen. Dit alles in winkelcentrum Koningshoek!
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Festival
 • Megaweek Maassluis - Van leden en niet leden, van wijkbewoners tot en met onze Burgemeester, van onze hoofdsponsor t/m de winnaars van de Bingo! Allen dragen jaarlijks bij aan de gezelligheid van de Megaweek! U moet dit niet willen missen!
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Feest
 • Maassluise Muziekweek - Tijdens deze week kan iedereen van 6 t/m 16 jaar die beter dan gemiddeld vocalist is of op een akoestisch instrument speelt meedoen. Dus alle pianisten, strijkers, gitaristen, harpisten, koper- en houtblazers en vocalisten zijn van harte welkom. Tevens zijn er tal van concerten. Zo is er voor iedereen wat!
  Wanneer? Elk (voor)jaar | Soort: Tentoonstelling
 • Sinterklaasintocht - In november wordt in heel Nederland Sinterklaas verwelkomt. Wat heeft deze man het toch druk! Ook Maassluis wordt niet overgeslagen door Sinterklaas. In november komt hij samen met zijn Pieten de kinderen bezoeken!
  Wanneer? Elk jaar in november | Soort: Feest
 • Stadswandeling - De historische stadswandeling is de meest algemene wandeling. Deze voert langs alle belangrijke monumenten in de historische binnenstad en op het Schanseiland. Omdat de binnenstad zeer compact is wordt er geen grote afstand afgelegd. Tevens is er een gids aanwezig.
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Tentoonstelling
 • Kerstmarkt - Rond Kerst kan natuurlijk de jaarlijkse Kerstmarkt niet ontbreken. Op deze markt staat de Kerst centraal, met al haar producten. Ook zullen er diverse optredens zijn die u in die geweldige Kerstsfeer brengen.
  Wanneer? Elk jaar in december | Soort: Markt
 • Furieade - Op de eerste zaterdag van oktober in 1980 vaarde de Furie voor het eerst op eigen kracht de haven van Maassluis binnen. De Furie, een stoomzeesleper, was door een aantal enthousiaste Maassluizers gered van de sloop. Nu wordt jaarlijks nog steeds in het eerste weekend van oktober de Furieade gevierd, met een braderie en diverse activiteiten!
  Wanneer? Elk jaar in het eerste weekend van oktober | Soort: Feest