Nieuws Leidschendam-Voorburg

Forum wint ook in Gouda
Gouda - Nieuwkomer Forum van Democratie (FvD) is de grote winnaar geworden van de Provinciale Statenverkiezingen. Ook in Zuid Holland en dichter bij huis in Gouda, heeft...

Bekennen voor een moord die je niet gepleegd hebt?
Op de Open Avond van Rotaryclub Lansingerland op dinsdag 2 april vertelt advocaat M. van Gastel over de welbekende Schiedammer parkmoord. Cees B. zat vier jaar onschuldig...

Vierling geboren op eerste lentedag
Gouda - Op donderdag 21 maart, de eerste dag van de lente, heeft kinderboerderij De Goudse Hofsteden een bijzondere geitenvierling mogen verwelkomen. Dwerggeit Roos...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Leidschendam-Voorburg

Leidschendam-Voorburg op Twitter

Theatervoorstelling 'Pension van wijk' https://t.co/41Gx2HkRoQ
Door @Midvliet op 22-03-2019 16:30:32

Nieuwsapp Leidschendam-Voorburg onmisbaar https://t.co/o9mzDJmkZ6
Door @DagbladVoorburg op 22-03-2019 07:30:16

RKAVV speelt tegen de koploper https://t.co/c3X7RUo7zS
Door @Midvliet op 21-03-2019 19:34:02

Te weinig glasvezel in Leidschendam-Voorburg - https://t.co/5DXjt3qFSn https://t.co/AdrPhTyCd7
Door @HetKrantje op 21-03-2019 14:00:04

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Leidschendam-Voorburg

 • Home Made Market - De Home Made Market "on tour" maakt weer een klein uitstapje net op de rand van Den Haag in het schitterende historische centrum van Voorburg. Weer een leuke oude dorpskern met veel kleinere kwaliteitswinkeltjes. Op het uiteinde van de Herenstraat een super gezellig stukje horeca en natuurlijk een mooie kerk in het midden.
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Markt
 • Brocante Markt - Deze markt is inmiddels een traditie geworden voor Historisch Voorburg. Net als in voorgaande jaren worden er in het historische centrum weer kraampjes geplaatst met allerhande antiek, brocante en boeken. Koopjesjager, wees welkom!
  Wanneer? Elk jaar in juli | Soort: Markt
 • A Walk in the Park - Ook dit jaar is er volop plaats voor theater, kunst, sport, muziek, food en is er ook een uitgebreid kinderprogramma. Het prachtige park wordt verdeeld in allerlei leuke cultuurspots zoals het Muziekpark, het Theater en Kunstpark en het Sportpark, waarin ook dit jaar leuke activiteiten georganiseerd worden. Kortom: mis dit niet!
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Festival
 • Lichtjesavond - Vorig jaar genoten honderden Voorburgers van een sfeervol verlicht Voorburg. Zij maakten een ronde langs de verlichte etalages, genoten van warme chocolademelk glühwein met lekkere hapjes, luisterden in de Oude Kerk naar een prachtig koor of bezochten een geïllumineerd Hofwijck. Dit jaar is Lichtjesavond weer in Centrum Historisch Voorburg en vindt plaast van 17.00 uur tot 22.00 uur.
  Wanneer? Elk jaar in eind december | Soort: Tentoonstelling
 • Markt Leidschendam-Voorburg - Elke dinsdag is er markt op het parkeerterrein van het winkelcentrum Leidsenhage en elke zaterdag is er markt op het Oosteinde (het verlengde van de Herenstraat) in Voorburg. Komt u ook een keertje langs op één van deze markten?
  Wanneer? Elke dinsdag & zaterdag | Soort: Markt
 • Huygens Festival - De Stichting Huygens Muziekfestival laat zich inspireren door de vele talenten van Constantijn Huygens, maar ook door die van zijn zoon Christiaan Huygens. Diens talenten en uitvindingen inspireren tot op de dag van vandaag jonge mensen over de hele wereld.
  Wanneer? Elk jaar in begin juni | Soort: Festival
 • Cultureel Zomerfestival - Op de informatiemarkt, die dit jaar alweer bijna 60 (!) kramen telt, presenteren zich weer tal van Voorburgse en Leidschendamse verenigingen op cultureel en sportief terrein. Een ander belangrijk onderdeel van het festival is het muzikale gedeelte. Ook dit jaar zijn we er weer in geslaagd een aantrekkelijk programma samen te stellen, verdeeld over vier podia met voor elk wat wils.
  Wanneer? Elke (na)zomer | Soort: Festival
 • Voorburg Jazz Culinair - Op het podium aan de Van Schagenstraat in het Oude Centrum wordt een breed programma gepresenteerd, waarin naast nationaal en internationaal vermaarde Jazzmusici veel ruimte wordt geboden aan lokaal en regionaal Jazztalent. Daaromheen komen diverse tenten en stands waar men wat kan drinken en een hapje kan eten, verzorgd door de horeca van het Oude Centrum en omgeving.
  Wanneer? Elke (voor)zomer | Soort: Festival
 • Doorgedraaid Festival - Het Doorgedraaid Festival. Een showcase van nog nooit getoonde interactieve en bewegende decors en een indrukwekkend rijtje techno- en discoartiesten worden geplaatst in een post-apocalyptische wereld waar de rivaliteit tussen mens en natuur allang verleden tijd lijkt te zijn. Wetenschap, natuur, techniek en techno!
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Festival
 • Stompwijkse Paardendagen - De Stompwijkse Paardendagen zijn al meer dan een eeuw een begrip in Stompwijk en ver daarbuiten. Voor de zoveelste keer spannen de bewoners van het polderdorp in het Groene Hart zich dit jaar opnieuw vol overgave in om een bruisend en gezellig evenement voor jong en oud te organiseren.
  Wanneer? Elk jaar in juli | Soort: Sport