Nieuws Leiderdorp

Gouwenaar valt uit Hopper en overlijdt
Gouda - Op zondag 20 januari is een Gouwenaar overleden, nadat hij een dag eerder met zijn rolstoel was gevallen uit de Groene Hart Hopper. Het ongeval gebeurde aan de Ronsseweg...

Robert Strijk waarnemend burgemeester Zwijndrecht
Commissaris van de Koning, Jaap Smit, benoemt met ingang van 1 februari 2019 Robert Strijk tot waarnemend burgemeester van de gemeente Zwijndrecht.

Steeds beter overweg met MAG
H'VELD-G'DAM Verenigingen, organisaties en inwoners kunnen steeds beter uit de voeten met het nieuwe subsidiebeleid van de gemeente. Uit een enquête komt naar voren...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Leiderdorp

Leiderdorp op Twitter

Inkijkje in het leven van allereerste Leiderdorpers #leiderdorp @byreidsma @LeiderdorpsM1 https://t.co/e8wO8POavg #Leiderdorpwkbld
Door @johan2389 op 23-01-2019 12:54:25

Dat je n.a.v. dit bericht op het ergste voorbereid in Hoofddorp in je auto stapt en gewoon binnen 20 min. via de A4… https://t.co/ZKlp7dkLKJ
Door @MarcoPJB op 22-01-2019 17:24:46

RT @INTObusiness: Op 18 maart 2019 organiseert @VNONCW Rijnland samen met de Huschka Groep een bedrijfsbezoek bij locatie aan de Rietschan…
Door @oscarINTOb op 21-01-2019 11:16:45

Blue Monday? Welnee! Wij geven je 10 vacatures om blij van te worden! Schenk wat lekkers in, pak een koekje en kies… https://t.co/ZPYwSYm0oQ
Door @iDOE_Leiden op 21-01-2019 10:36:05

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Leiderdorp

 • Weekmarkt Leiderdorp - Op donderdag wordt er wekelijks een markt gehouden. Een tiental kooplieden biedt u vers fruit, groente, vis, vlees, zuivel en goede (nacht)kleding. Vanwege haar kleinschaligheid is de markt extra overzichtelijk.
  Wanneer? Elke donderdag van 08:00 tot 14:00 | Soort: Markt
 • Terrasfeesten - Brasserie Park is gevestigd in een oude, pittoreske boerderij en is al jarenlang razend populair in Leiderdorp en ver daarbuiten. Bij Brasserie Park worden jaarlijks verschillende Terrasfeesten georganiseerd die je niet wil missen!
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Feest
 • Koningsdag Leiderdorp - Koningsdag te Leiderdorp wordt uitbundig gevierd. Naast allerlei activiteiten voor jong en oud kunt u ook bij diverse restaurants langs, zoals caf Hofplein, BrasseriePark en De HollandscheTuyn. Een geweldig feest dus!
  Wanneer? Elk jaar op 27 april | Soort: Feest
 • Doeshavenconcert - Een keur aan artiesten verzorgt een spectaculaire openingsact en een avond met muziek- en dansoptredens. Op de kade is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (neem uw eigen stoel mee). Het Doeshavenconcert is gratis toegankelijk, maar wees op tijd.
  Wanneer? Elke voorzomer | Soort: Tentoonstelling
 • Borrel 071 - Sinds december 2010 is Borrel 071, de borrel van Leiden en omstreken. Borrel 071 biedt de mogelijkheid om na werktijd met relaties, collegas en vrienden te borrelen in een sfeervolle unieke omgeving. In Leiderdorp kunt u terecht bij BrasseriePark!
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Feest
 • Triathlon Leiderdorp - Een triathlon bestaat uit de onderdelen zwemmen, wielrennen en hardlopen. In Leiderdorp wordt jaarlijks een triathlon georganiseerd voor de echte sportievelingen. Door een prachtige omgeving en geweldige ambiance worden jaarlijks weer vele toptijden neergezet!
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Sport
 • Kerstnachtdienst - De Protestantse Gemeente Leiderdorp houdt elk jaar op kerstavond een kerstnachtdienst in park De Houtkamp in Leiderdorp. Een prachtig initiatief om kerst goed te beginnen!
  Wanneer? Elk jaar rond kerst | Soort: Tentoonstelling
 • Vriendenfeesten - De vrienden van het oude dorp presenteren: Een heel weekend feest, voor iedereen, dt zijn de vriendenfeesten. Met activiteiten voor jong, oud en alles dat er tussenin zit. Vrijdag een supergezellige vriendenquiz voor vrienden, bedrijven en straten, zaterdag een uitmarkt en snuffelmarkt, s-avonds een Disco Classics Party met de (live) muziek uit onze jeugd. Zondag het klootschietfestijn, de BAKFIETSSALE en lekker meezingen met diverse artiesten.
  Wanneer? Elk jaar in het eerste weekend van september | Soort: Feest
 • Spring in 't Veld - Met Groen doet goed maken alle kinderen in Zuid-Holland kennis met de natuur in hun omgeving. Een flinke klus, waar heel veel mensen aan meewerken en meedenken. Voor al deze mensen bestuurders, vrijwilligers, ambtenaren, ondernemers, noem maar op organiseren we in maart het Groen doet goed festival Spring in t veld!
  Wanneer? Elk voorjaar | Soort: Feest