• Fotocredits: nvt.

  Weerbericht: Meer zonnige periodes en minder bewolking

  Deze donderdag komt de zon meer tevoorschijn en trekt de bewolking van de afgelopen dagen weg. Wel houden de koele temperaturen aan en wordt het maximaal 17 graden.

 • Fotocredits: nvt.

  OM: 'Extra beveiliging voor betrokkenen in zaak Ridouan Taghi'

  Personen die betrokken zijn in de zaak tegen de gezochte crimineel Ridouan Taghi, zoals advocaten, officieren van justitie en rechters, zullen extra beveiligd worden. Dat zei Fred Westerbeke, de hoofdofficier van het Openbaar Ministerie, woensdagavond in Nieuwsuur.

 • Fotocredits: nvt.

  Slachtoffer overleden na beschieting van voertuig in Amsterdam-Zuidoost

  Bij een beschieting van een voertuig in Amsterdam-Zuidoost is woensdagavond een dode gevallen. De politie is op zoek naar twee verdachten.

 • Fotocredits: nvt.

  Melden van trouwstoet in Rotterdam verplicht vanaf 2020

  Het melden van een trouwstoet is vanaf 1 januari 2020 verplicht in Rotterdam. Wie dat niet doet of zich niet houdt aan de voorschriften, riskeert een geldboete. Dat schrijft burgemeester Ahmed Aboutaleb woensdag aan de gemeenteraad.

 • Fotocredits: nvt.

  NCTV richt team op voor beveiliging na dood advocaat Derk Wiersum

  Minister van Justitie en Veiligheid Ferd Grapperhaus heeft woensdag laten weten dat de Nationaal Coördinator Terrorisme en Veiligheid (NCTV) een team gaat leiden dat zich gaat richten op de beveiliging van onder andere advocaten.

 • Fotocredits: nvt.

  Verdachte (21) crossincident in Leende verdacht van poging tot doodslag

  De 21-jarige man uit de Limburgse plaats Reuver die zondag tijdens de prijsuitreiking van een autocross in Leende met zijn auto op het publiek inreed, wordt door het Openbaar Ministerie (OM) verdacht van een poging tot doodslag. Bij het incident in het Noord-Brabantse dorp raakten vijf mensen gewond. De rechter besloot woensdag dat de man twee weken langer in de cel blijft zitten.

 • Fotocredits: nvt.

  Tweehonderd landmijnen gevonden in akker 's-Gravendeel

  In een akkerland in 's-Gravendeel (Zuid-Holland) zijn woensdag zo'n tweehonderd landmijnen uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) voert momenteel onderzoek uit.

 • Fotocredits: nvt.

  Grapperhaus over Wiersum: 'Woede is groot, verdriet is groter'

  Justitieminister Ferd Grapperhaus laat de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) onderzoek doen naar de moord op advocaat Derk Wiersum. Volg de laatste ontwikkelingen over de liquidatie hier.

 • Fotocredits: nvt.

  Politie noemt liquidatie 'dieptepunt in strijd tegen misdaad'

  Derk Wiersum, de advocaat van kroongetuige Nabil B., is woensdagochtend geliquideerd in de Amsterdamse wijk Buitenveldert. De 44-jarige man werd even na 7.30 uur beschoten door een jonge man. Politiewoordvoerder Ruben Sprong noemt de liquidatie een dieptepunt in de strijd tegen de georganiseerde misdaad.

 • Fotocredits: nvt.

  Vier jaar cel voor fatale mishandeling bezoeker Rotterdams filmfestival

  De 39-jarige John H. is woensdag veroordeeld tot vier jaar cel voor de fatale mishandeling van een bezoeker tijdens het International Film Festival Rotterdam (IFFR) in januari 2018. H. was werkzaam als beveiliger bij het evenement.

Nieuws Landsmeer

Handbike wereldkampioen Tim de Vries in Zaandam gehuldigd!
Tim de Vries is Vinkenvener, daar kan hij helemaal niks aan doen. Gelukkig is hij ook buschauffeur bij Connexxion in Zaandam, handbiker en… nog mooier…...

Bagels & Beans Zaandam bijna open
Op maandag 7 oktober opent Bagels & Beans een filiaal in Zaandam. De bagel-bakker – met bagels met namen als ‘Awesome Prana, Mozzarella di bufala en...

Vleermuizen tackelen onderhoud bij Groenland-West
Het aanbrengen van spouwmuurisolatie bij de flat aan Groenland 3 – 97 in Oud-West is per direct onderbroken omdat er vleermuizen zijn aangetroffen. Dit bleek uit ecologisch...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Landsmeer

Landsmeer op Twitter

RT @Basketball_NED: De immer actieve basketbalvereniging Landslake Lions uit Landsmeer organiseert in de herfstvakantie van maandag 21 t/m…
Door @ClemensPost op 17-09-2019 20:27:37

Driedaags indoor basketbalkamp in Landsmeer in herfstvakantie https://t.co/IZj5Vv4LLe
Door @DennisKollen op 17-09-2019 14:42:03

RT @Basketball_NED: De immer actieve basketbalvereniging Landslake Lions uit Landsmeer organiseert in de herfstvakantie van maandag 21 t/m…
Door @BballGideon op 17-09-2019 12:25:53

De immer actieve basketbalvereniging Landslake Lions uit Landsmeer organiseert in de herfstvakantie van maandag 21… https://t.co/CXOdkZque6
Door @Basketball_NED op 16-09-2019 12:13:05

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Landsmeer

 • Weekmarkt Landsmeer - Wekelijks wordt op vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur op het Marktplein te Landsmeer een markt gehouden. De markt brengt sfeer in het dorp en is een ontmoetingsplaats voor velen. Er wordt een actief beleid gevoerd voor de werving van niet-vertegenwoordigde branches op de markt.
  Wanneer? Elke vrijdag van 09:00 tot 16:00 | Soort: Markt
 • Welcome to the Future - We're a House and Techno festival taking place in July in the natural surroundings of Het Twiske, just to the north of Amsterdam. Our 8 creative and imaginative stages are situated between the lakeside meadows and woodlands of the nature reserve, featuring a line up of local and international artists. Line up coming soon! United though music we dance into the Future.
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Festival
 • Twiskemolenloop - De Twiskemolenloop is een recreatieve loop met een prachtig parcours en een geweldige sfeer. Alleen de winnaar en winnares van een afstand krijgt een prachtige bos bloemen en de jeugd tot 14 jaar een fraaie medaille. De overige deelnemers kunnen desgewenst na afloop voor 2,50 een medaille kopen.
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Sport
 • Meerkamp - De Meerkamp is de rode draad door de Sport en Feestweek. De teams moeten van alle markten thuis zijn. Vaste onderdelen zijn de Sloot- en slobrace, touwtrekken, teampresentatie, volleybal, de muziekquiz, tennisbattle en de eindfinale in zwembad de Breek. Maar er volgen meer onderdelen!
  Wanneer? Elke voorzomer | Soort: Sport
 • Open Twiske Dag - Save the date! In eind april is jaarlijks de Open Twiske Dag! Ondernemers en verenigingen zetten hun deuren open en organiseren demonstraties, rondleidingen en activiteiten, gratis of tegen een kleine vergoeding. Ontdek wat er allemaal in het Twiske gebeurt!
  Wanneer? Elk jaar in eind april | Soort: Tentoonstelling
 • Koningsdag Landsmeer - Jaarlijks vieren we de verjaardag van onze vorst op Koningsdag. Deze dag wordt gevierd op 27 april, de verjaardag van Willem-Alexander. In het hele land en ook in Landsmeer worden daarom speciale activiteiten georganiseerd. Tijdens Koningsdag op 27 april is vanaf 06:00 uur tot 14:00 uur plaats voor de vrijmarkt!
  Wanneer? Elk jaar op 27 april | Soort: Feest
 • Sport- en Feestweek - De Sport- en Feestweek is een jaarlijks terugkerend (sportief) evenement met vele deelnemers uit Landsmeer en omgeving. Door een hoop gezelligheid en vrijwel altijd goed weer is dit evenement ieder jaar weer een groot succes!
  Wanneer? Elke voorzomer | Soort: Feest
 • Kermis Landsmeer - In het voorjaar is er in Landsmeer jaarlijks plaats voor traditionele gezelligheid met de kermis. Met tal van attracties en activiteiten valt hier genoeg te beleven voor jong en oud!
  Wanneer? Elk voorjaar | Soort: Feest
 • Jaarmarkt Landsmeer - In eind september wordt jaarlijks een jaarmarkt georganiseerd te Landsmeer. Op deze jaarmarkt staan tientallen kramen met een uiterst divers aanbod. Zo vindt u gegarandeerd waar u naar op zoek bent, en dat ook nog voor een leuke prijs!
  Wanneer? Elk jaar in eind september | Soort: Markt