• Fotocredits: nvt.

  Tot negen jaar geëist voor voorbereiden moordpoging op broers in Utrecht

  Het Openbaar Ministerie (OM) heeft maandag negen en zeven jaar cel geëist tegen respectievelijk Don H. en Frans M. voor de voorbereiding van de mislukte moorden op de criminele broers Chahid en Chafik Yakhlaf in Utrecht in november 2015. Chahid werd later dat jaar alsnog doodgeschoten.

 • Fotocredits: nvt.

  Psychiaters adviseren tbs voor verdachte van 'insulinemoorden'

  Rahiied A. (22), de man die wordt verdacht van het onterecht toedienen van insuline in een Rotterdams verzorgingstehuis, zou ook tbs met dwangverpleging moeten krijgen, adviseren twee psychiaters en een psycholoog maandag tijdens een inleidende zitting.

 • Fotocredits: nvt.

  Verdachte van aanslag op Panorama bekent deels

  Een van de verdachten van de aanslag op weekblad Panorama heeft maandag verklaard dat hij erbij was toen in juni 2018 een antitankwapen werd afgeschoten op de Teleportboulevard in Amsterdam-Sloterdijk.

 • Fotocredits: nvt.

  Duncan Laurence komt aan op Schiphol | Aanslag op toeristen Egypte

  Elke dag selecteert NU.nl de meest in het oog springende beelden. Zondag 19 mei: Duncan Laurence komt aan op Schiphol, een wolvenpaar op de Veluwe is voor het eerst op beeld vastgelegd en een aanslag op een toeristenbus in de Egyptische voorstad Gizeh.

 • Fotocredits: nvt.

  Studentenorganisaties: Hogere rente op studieschuld is in strijd met wet

  Het voornemen van minister van Onderwijs Ingrid van Engelshoven om de rente op studieschulden te verhogen, is in strijd met het internationaal onderwijsrecht, stellen het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) en het Landelijk Studenten Rechtsbureau (LSR) maandag. De studentenorganisaties hebben hier juridisch onderzoek naar gedaan.

 • Fotocredits: nvt.

  Weerbericht: Lokaal mist of onweer, de zon laat zich geregeld zien

  Maandag is het wisselend bewolkt met later op de dag landinwaarts ook geregeld zon. Vooral in het noordoosten vallen enkele regen- en onweersbuien. Aan zee blijft het wederom koud met 12 tot 15 graden, terwijl het landinwaarts 19 tot 22 graden wordt.

 • Fotocredits: nvt.

  Voor het eerst wolvenpaar gefotografeerd op de Gelderse Veluwe

  Op de Gelderse Veluwe is voor het eerst een wolvenpaar vastgelegd op beeld, meldt het Wolvenmeldpunt van de Zoogdiervereniging zondag. Het wolvenpaar werd met behulp van een cameraval gefotografeerd.

 • Fotocredits: nvt.

  Noodweer leidt tot veel problemen in Oost-Nederland

  Noodweer heeft zondag tot problemen in het oosten van het land geleid. Een blikseminslag veroorzaakte zoveel schade aan het spoor tussen Zwolle en Olst, dat er grote reparaties nodig waren. Het treinverkeer op het traject werd stilgelegd voor de rest van de dag en nacht.

 • Fotocredits: nvt.

  Duncan Laurence staat pers te woord na aankomst op Schiphol

  Bekijk hier live de persconferentie met Duncan Laurence op Schiphol. Nederland heeft na 44 jaar weer het Eurovisie Songfestival gewonnen. Duncan Laurence wist met 492 punten de overige 25 landen achter zich te laten. Zondagmiddag kwam de 25-jarige zanger weer aan in Nederland.

 • Fotocredits: nvt.

  Politie grijpt in bij amateurvoetbalwedstrijd in Amsterdam

  De politie heeft zaterdagmiddag moeten ingrijpen bij een voetbalwedstrijd tussen de Amsterdamse amateurclub Swift en de amateurs van Feyenoord. De politie wist een confrontatie tussen de supportersgroepen te voorkomen.

Nieuws Landsmeer

Koude oorlog: ‘Wij zijn bizar goed!’ (Aanval op Goemans)
In april kondigden we aan dat je voortaan binnenkort ook ijs kan scoren bij IJssalon IJskoud de Beste aan de Gedempte Gracht nummer 6. Een beetje dringen is het wel in de...

Opinie: Nieuwe energieleverancier spant Zaanse clubs voor het groene karretje
Als secretaris van een Zaanse vereniging kreeg ik post in een envelop die duidelijk maakte dat het een uitnodiging betrof van Zaanstad, de Rabobank en het Sportbedrijf...

Ruim helft van verkeersslachtoffers fietser of scooterrijder
Zaanstad wil net als de landelijke overheid het aantal dodelijke verkeersslachtoffer sterk naar beneden brengen. In 2050 zou het landelijk ‘0’ moeten...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Landsmeer

Landsmeer op Twitter

RT @Gem_Landsmeer: Gemeente Landsmeer verwijdert en verbrandt alle buxusbeplanting op de gemeentelijke begraafplaats(en). De planten zijn…
Door @InvasieveExoten op 17-05-2019 11:53:07

RT @Gem_Landsmeer: Er staat een boottrailer meer dan 7 achteréénvolgende dagen geparkeerd aan de Rhijnestein ter hoogte van huisnummer 107…
Door @gyulkibar op 15-05-2019 07:15:13

RT @Gem_Landsmeer: Er staat een boottrailer meer dan 7 achteréénvolgende dagen geparkeerd aan de Rhijnestein ter hoogte van huisnummer 107…
Door @POL_Gorter op 15-05-2019 07:11:11

Op 7 mei 2019 aan de openbare weg de Gouwe ter hoogte van nummer 16 heeft Team Handhaving een viertal fietsen in ve… https://t.co/ycuI7Ncy1r
Door @Gem_Landsmeer op 15-05-2019 07:01:42

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Landsmeer

 • Weekmarkt Landsmeer - Wekelijks wordt op vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur op het Marktplein te Landsmeer een markt gehouden. De markt brengt sfeer in het dorp en is een ontmoetingsplaats voor velen. Er wordt een actief beleid gevoerd voor de werving van niet-vertegenwoordigde branches op de markt.
  Wanneer? Elke vrijdag van 09:00 tot 16:00 | Soort: Markt
 • Welcome to the Future - We're a House and Techno festival taking place in July in the natural surroundings of Het Twiske, just to the north of Amsterdam. Our 8 creative and imaginative stages are situated between the lakeside meadows and woodlands of the nature reserve, featuring a line up of local and international artists. Line up coming soon! United though music we dance into the Future.
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Festival
 • Twiskemolenloop - De Twiskemolenloop is een recreatieve loop met een prachtig parcours en een geweldige sfeer. Alleen de winnaar en winnares van een afstand krijgt een prachtige bos bloemen en de jeugd tot 14 jaar een fraaie medaille. De overige deelnemers kunnen desgewenst na afloop voor 2,50 een medaille kopen.
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Sport
 • Meerkamp - De Meerkamp is de rode draad door de Sport en Feestweek. De teams moeten van alle markten thuis zijn. Vaste onderdelen zijn de Sloot- en slobrace, touwtrekken, teampresentatie, volleybal, de muziekquiz, tennisbattle en de eindfinale in zwembad de Breek. Maar er volgen meer onderdelen!
  Wanneer? Elke voorzomer | Soort: Sport
 • Open Twiske Dag - Save the date! In eind april is jaarlijks de Open Twiske Dag! Ondernemers en verenigingen zetten hun deuren open en organiseren demonstraties, rondleidingen en activiteiten, gratis of tegen een kleine vergoeding. Ontdek wat er allemaal in het Twiske gebeurt!
  Wanneer? Elk jaar in eind april | Soort: Tentoonstelling
 • Koningsdag Landsmeer - Jaarlijks vieren we de verjaardag van onze vorst op Koningsdag. Deze dag wordt gevierd op 27 april, de verjaardag van Willem-Alexander. In het hele land en ook in Landsmeer worden daarom speciale activiteiten georganiseerd. Tijdens Koningsdag op 27 april is vanaf 06:00 uur tot 14:00 uur plaats voor de vrijmarkt!
  Wanneer? Elk jaar op 27 april | Soort: Feest
 • Sport- en Feestweek - De Sport- en Feestweek is een jaarlijks terugkerend (sportief) evenement met vele deelnemers uit Landsmeer en omgeving. Door een hoop gezelligheid en vrijwel altijd goed weer is dit evenement ieder jaar weer een groot succes!
  Wanneer? Elke voorzomer | Soort: Feest
 • Kermis Landsmeer - In het voorjaar is er in Landsmeer jaarlijks plaats voor traditionele gezelligheid met de kermis. Met tal van attracties en activiteiten valt hier genoeg te beleven voor jong en oud!
  Wanneer? Elk voorjaar | Soort: Feest
 • Jaarmarkt Landsmeer - In eind september wordt jaarlijks een jaarmarkt georganiseerd te Landsmeer. Op deze jaarmarkt staan tientallen kramen met een uiterst divers aanbod. Zo vindt u gegarandeerd waar u naar op zoek bent, en dat ook nog voor een leuke prijs!
  Wanneer? Elk jaar in eind september | Soort: Markt