Nieuws Landgraaf

'Niemand wil muis eten en daarom wordt de innovatie geremd'
In de Universiteit van Wageningen was al een overzichtstentoonstelling te zien van haar werk. Chloé Rutzerveld (25) uit Landgraaf is fooddesigner. Onconventioneel...

Centrum Maastricht wil ook limiet studentenkamers
De discussie over het spreiden van studentenkamers in Maastricht duurt voort. Twee buurtplatforms in het Jekerkwartier vragen onafhankelijk van elkaar om een limiet...

Glanerbrook mag ijsmeester niet ontslaan
Glanerbrook mag een 64-jarige ijsmeester niet ontslaan omdat hij niet bereikbaar is geweest via zijn semafoon...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Landgraaf

Landgraaf op Twitter

´Niemand wil muis eten en daarom wordt de innovatie geremd´ In de Universiteit van Wageningen was al een overzichts… https://t.co/O4qEoLVE4D
Door @heerlen_nieuws op 17-01-2018 05:44:16

Editors dit jaar voor de vijfde keer naar #Pinkpop in #Landgraaf De Editors staan dit jaar weer op #Pinkpop. Met de… https://t.co/GBWwa7UOua
Door @heerlen_nieuws op 16-01-2018 14:29:24

Editors dit jaar voor de vijfde keer naar Pinkpop in Landgraaf https://t.co/quiVkTsVB0
Door @heerlennieuwsnl op 16-01-2018 13:30:23

Nieuw zwembad komt naast het oude Het nieuwe zwembad van de gemeente #Landgraaf komt naast het oude zwembad in Nieu… https://t.co/leKuUMXq0L
Door @heerlen_nieuws op 16-01-2018 09:54:11

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Landgraaf

 • Goldie's Dance Party - Begin juli zal er in de oefenbunker te Landgraaf een dansavond plaatsvinden waar Swing Dance en Zumba Gold elkaar afwisselen. Dat staat dus garant voor twee uur dansplezier, ondersteund door drie docentes. Zet deze datum alvast vast in je agenda ! Dit wil je niet missen.
  Wanneer? Elk jaar in begin juli | Soort: Sport
 • Zomerfestival Lauradorp - Elk jaar is er in Lauradorp (gemeente Landgraaf) weer een groot feest: het Zomerfestival Lauradorp. Het festival vindt plaats op het grasveld bij kerk, Maastrichterlaan, Salesianenstraat,Olmenstraat, Sloterstraat, Lindestraat.
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Festival
 • Festival des Arts - Begin juli staat het dorp weer geheel in het teken van dit kunstfestival. Zowel professionele alsook amateur-kunstenaars weten inmiddels het mooie plaatsje aan de Worm te vinden. Van heinde en verre komen deze creatievellingen graag naar dit stukje Landgraaf om er de resultaten van hun vaardigheden te tonen. Schilderijen, beelden, raku, glas-in-lood, sieraden, dit alles en nog veel meer valt er dit jaar weer te bewonderen en een aantal kunstenaars kunt u daadwerkelijk aan het werk zien.
  Wanneer? Elk jaar in begin juli | Soort: Festival
 • Pinkpop - Pinkpop is een jaarlijks, driedaags popfestival in Landgraaf, dat sinds 1970 normaal gesproken in het weekeinde van Pinksteren plaatsvindt. Het festival duurt tegenwoordig drie dagen en trekt per dag ongeveer 68.000 mensen. Sinds de eerste editie heeft het festival ruim anderhalf miljoen bezoekers gehad en hebben er meer dan 500 verschillende artiesten en bands opgetreden.
  Wanneer? Elk jaar in het Pinksterweekend | Soort: Festival
 • Sonic Festival - Het Sonic Festival is een groot festival dat jaarlijks in Landgraaf wordt gehouden. Op dit festival, dat jaarlijks tienduizenden bezoekers trekt, komen allerlei grote artiesten en bands optreden. Dit feest wil je toch niet missen?!
  Wanneer? Elk jaar in begin september | Soort: Festival
 • Markt Landgraaf - In de gemeente Landgraaf vindt je twee markten op vrijdag middag. Een markt op het Marktplein in Schaesberg en de andere in de Hovenstraat in Ubach over Worms. Iedere donderdag is er markt op het Raadhuisplein en op de Kamp in Nieuwenhagen.
  Wanneer? Elke donderdag & vrijdagmiddag | Soort: Markt
 • Foute Dance Classic Party - Op de Foute Dance Classics Party’s draaien de dj’s Sandy & Marc samen met een live act de allerbeste dance- en party classics uit de seventies, eighties en nineties. Om samen met vrienden, collega's en bekenden goede en foute herinneringen op te halen uit deze gouwe ouwe tijd zullen verzoekplaten zoveel mogelijk ten gehore gebracht worden!
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Feest
 • Mountainbike Cross Country Landgraaf - De Mountainbike Cross Country wedstrijd in Landgraaf is sinds een aantal jaar terug aan de top van de Nederlandse Mountainbike evenementen. Met voor Nederland ongekende hoogteverschillen worden renners getrakteerd op een on-Nederlands parcours. Bezoekers kunnen gemakkelijk van uitzichtpunt wisselen om zo de actie te aanschouwen.
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Sport